lambros Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Για στείλε φωτό. Δεν το έχω ξανακουσει χρησιμοποιω την παλια κλασικη συνταγη με την "μπομπα" και τηγανιζω διπλα απ το bbq
kostasbm Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Σήμερα το μεσημέρι παραλαμβάνω και θα την δοκιμάσω κι ολας!!! οπότε από αύριο θα μπορώ να σου απαντήσω επειδή έχω μεγαλώσει με αυτές τις ψηταριες θα σου πρότεινα να πάρεις σαν αξεσουάρ μεμβρανη ψησίματος που απλοποιεί πολλά πράγματα στο ψήσιμο Αυστραλία όλοι στη μισή ψηταρια έχουν μεμβράνες
aenaos15 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, lambros είπε Για στείλε φωτό. Δεν το έχω ξανακουσει χρησιμοποιω την παλια κλασικη συνταγη με την "μπομπα" και τηγανιζω διπλα απ το bbq Μαλλον δεν εχεις κανει camping , αν δεν το ξερεις. Υπαρχει 3κιλη μπουκαλα υγραεριου που εχει απιστευτη δυναμη και τηγανιζω οτι θελω εκει ακομη και σε 32' τηγανι. Και σε χυτρα εχει τυχη να μαγειρεψω. https://gasexpress.gr/fiales-ygraeriou/3-kg-eurocamping-anagomosi Την πρωτη φορα που θα το κανω θα σου στειλω φωτο. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από aenaos15
lemo13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, skoudinio είπε Ποιο είναι το μαγαζί στην θεσαλονικη για την weber και σε τι τιμή την δίνει? https://www.skroutz.gr/s/17097916/Weber-Spirit-II-E-310-GBS-45010175.html αυτήν δεν λέτε? Καλημέρα εγώ τη πήρα από εδώ https://euragora.gr/product/weber-ψησταριά-υγραερίου-weber-spirit-ii-e-310-gbs-black45010175/ Στα 549 με 3 άτοκες. Τρίτη πήρα τηλέφωνο , Τέταρτη στις 12 την είχα. Αλλά τότε έλεγε άμεσα διαθέσιμο. Τώρα βλέπω λέει 4-7 ημέρες.
rantevou Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Γνωρίζει κανείς τις ψησταριές από το Praktiker???
paylidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, rantevou είπε Γνωρίζει κανείς τις ψησταριές από το Praktiker??? Not perfect - not bad... Εξαρτάται τι έχεις δει... για beginners και κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις είναι καλές. Και εγώ από πρακτικερ έχω μια που την έχει 250 με 3 καυστήρες (την είχα πάρει φυσικά πιο κάτω πριν 2 χρόνια). Αυτές τις μέρες έχει μια προσφορά με 3 καυστήρες + πλευρικό μάτι στα 150. δε περιμένεις αποτέλεσμα ψησίματος επιπέδου weber αλλά από το να τα τηγάνιζες ή να τα έψηνες σε κανένα ηλεκτρικό γκριλ/φούρνο είναι χίλιες φορές καλύτερα
lambros Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Μαλλον δεν εχεις κανει camping , αν δεν το ξερεις. Υπαρχει 3κιλη μπουκαλα υγραεριου που εχει απιστευτη δυναμη και τηγανιζω οτι θελω εκει ακομη και σε 32' τηγανι. Και σε χυτρα εχει τυχη να μαγειρεψω. https://gasexpress.gr/fiales-ygraeriou/3-kg-eurocamping-anagomosi Την πρωτη φορα που θα το κανω θα σου στειλω φωτο. Εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/14063123/Campingaz-Super-Carena-R.html Αλλα 5-6 φορες που το εχω δοκιμασει στο μπαλκονι που σπαει τα νευρα μεχρι να ψησει και τις προτιγανισμενες.\ Το ειχα για να κανω κατι τηγανητο πχ μπακαλιαρο αλλα δεν την παλευει. Του αλλαξα μπεκ τιποτα λεω μπας και ειχε φραξει. Το εβαλα μεσα σε μεταλικο δοχειο για να μην κανει ρευμα και το τσικαλι κα8εται πανω και του εκανα και πορτακι απο το πλαι για να το αναβω σβυνω κτλ αλλα δεν. Λεω φαντασου να παω εξοχη να το κραταω και να μην κανω δουλεια Καποιος μου ειχε πει πιο παλλια να βαλο μονοση στην μποθκαλα μηπως παγωνει και δεν εχει αποδοση δεν το εχω κανει ακομα
rantevou Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) αυτην εχω δει και εγω. ειναι η πρωτη που θα παρω για μπαλκονι και ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την σχαρα και τισ 8ερμοκρασιες αν ειναι σε νορμαλ επιπεδα, βεβαια οχι ιδια με Weber!!! και κατι ακομα, αν υπαρχει δινατοτητα μια φωτο με ανοιχτο καπακι διοτι δεν το διχνει στην σελιδα τους. ευχαριστω....... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από rantevou
aenaos15 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 44 λεπτά πριν, lambros είπε Εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/14063123/Campingaz-Super-Carena-R.html Αλλα 5-6 φορες που το εχω δοκιμασει στο μπαλκονι που σπαει τα νευρα μεχρι να ψησει και τις προτιγανισμενες.\ Το ειχα για να κανω κατι τηγανητο πχ μπακαλιαρο αλλα δεν την παλευει. Του αλλαξα μπεκ τιποτα λεω μπας και ειχε φραξει. Το εβαλα μεσα σε μεταλικο δοχειο για να μην κανει ρευμα και το τσικαλι κα8εται πανω και του εκανα και πορτακι απο το πλαι για να το αναβω σβυνω κτλ αλλα δεν. Λεω φαντασου να παω εξοχη να το κραταω και να μην κανω δουλεια Καποιος μου ειχε πει πιο παλλια να βαλο μονοση στην μποθκαλα μηπως παγωνει και δεν εχει αποδοση δεν το εχω κανει ακομα Καποιο προβλημα υπαρχει και δεν αποδιδει. Χρονια τη χρησιμοποιω με 3κιλη φιαλη και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Ακριβως την ιδια.
lambros Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 θα αλαξω και το ματι απο πανω. Οποτε μπορεις στειλε φωτο την δικια σου με πμ, παρακολουθω εδω το ποστ ευχαριστω 1
paylidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 38 λεπτά πριν, rantevou είπε αυτην εχω δει και εγω. ειναι η πρωτη που θα παρω για μπαλκονι και ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την σχαρα και τισ 8ερμοκρασιες αν ειναι σε νορμαλ επιπεδα, βεβαια οχι ιδια με Weber!!! και κατι ακομα, αν υπαρχει δινατοτητα μια φωτο με ανοιχτο καπακι διοτι δεν το διχνει στην σελιδα τους. ευχαριστω....... Δεν την έχω, την είδα απλά στο σάιτ. Έχω πολύ παλαιότερο μοντέλο (Την έχει τώρα 250 άνευ λόγου προτίμησε αυτή με τα 149)... 1
lemo13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, kostasbm είπε επειδή έχω μεγαλώσει με αυτές τις ψηταριες θα σου πρότεινα να πάρεις σαν αξεσουάρ μεμβρανη ψησίματος που απλοποιεί πολλά πράγματα στο ψήσιμο Αυστραλία όλοι στη μισή ψηταρια έχουν μεμβράνες στη μεμβράνη τι ψήνεις?
Skatzivas Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι κι εγώ για μεμβράνες. Επειδή δεν έχω καμία γνώση σε αυτό το αντικείμενο, θα παρακαλούσα τον φίλο να μας εξηγήσει λίγο τα πλεονεκτήματα που ξέρει κ έχει δει πάνω στην πράξη. Γιατί νταξει, άλλο να διαβάσεις σε ένα σάιτ ινφο κ άλλο ένας χρήστης. Παρεμπιπτόντως,εκανα ένα ψησιματακι σήμερα,μου είχε ληψει. Για όποιον προβληματίζεται να κάνει τη μετάβαση από κάρβουνο σε υγραέριο, θα του πω το εξής: 12:50 άναψα, με δύο παιδιά να παίζουν κ να πεινανε. 13:15 τρωγανε. Αφού την έκαψαν κ την καθάρισα λίγο, τους εψησα 3 κεμπάπ κ 3 πιτουλες. 13:50 ήταν έτοιμα ψητά λαχανικά για 4 άτομα ( δύο μελιτζάνες,5 κολοκύθια,3 πιπεριές), 2 μεγάλες μπριζόλες χοιρινές με κόκκαλο κ 3 λουκανικακια. Ευκολα, ζουμερα κ γρήγορα. Είναι σχεδόν αδύνατον να κάψεις ή να στεγνώσεις κάτι ή να σου βγει σκατα ψημένο. Εν ολίγοις είναι τρελή ευκολία, προχώρα με κλειστά μάτια, θα βαρεθεις να ψήνεις. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Skatzivas 1
aenaos15 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, lemo13 είπε στη μεμβράνη τι ψήνεις? Ότι ψήνεις και χωρίς μεμβράνη , και επιπλέον και ορισμένα ακόμη όπως αυγα μάτια. Η βασική ευκολία είναι ότι γλυτώνεις το καθάρισμα των σχαρών. Εγω δουλεύω της Cookina και είμαι ευχαριστημένος. Δεν ξέρω μόνο πόσες φορές είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Προσοχή: Δεν πρέπει να ξεπερνά τους 280 βαθμούς Κελσίου . Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από aenaos15 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα