Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

 

Για στείλε φωτό.

Δεν το έχω ξανακουσει

 

 

χρησιμοποιω την παλια κλασικη συνταγη με την "μπομπα" και τηγανιζω διπλα απ το bbq

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Σήμερα το μεσημέρι παραλαμβάνω και θα την δοκιμάσω κι ολας!!! οπότε από αύριο θα μπορώ να σου απαντήσω

επειδή έχω μεγαλώσει με αυτές τις ψηταριες θα σου πρότεινα να πάρεις σαν αξεσουάρ μεμβρανη ψησίματος που  απλοποιεί πολλά πράγματα στο ψήσιμο 

Αυστραλία όλοι στη μισή ψηταρια έχουν μεμβράνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, lambros είπε

Για στείλε φωτό.

Δεν το έχω ξανακουσει

χρησιμοποιω την παλια κλασικη συνταγη με την "μπομπα" και τηγανιζω διπλα απ το bbq

Μαλλον δεν εχεις κανει camping , αν δεν το ξερεις. Υπαρχει 3κιλη μπουκαλα υγραεριου που εχει απιστευτη δυναμη και τηγανιζω οτι θελω εκει ακομη και  σε 32' τηγανι. Και σε χυτρα εχει  τυχη να μαγειρεψω.

https://gasexpress.gr/fiales-ygraeriou/3-kg-eurocamping-anagomosi

Την πρωτη φορα που θα το κανω θα σου στειλω φωτο.

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ.
13 ώρες πριν, skoudinio είπε

Ποιο είναι το μαγαζί στην θεσαλονικη για την weber και σε τι τιμή την δίνει? https://www.skroutz.gr/s/17097916/Weber-Spirit-II-E-310-GBS-45010175.html αυτήν δεν λέτε? 

Καλημέρα

εγώ τη πήρα από εδώ 

https://euragora.gr/product/weber-ψησταριά-υγραερίου-weber-spirit-ii-e-310-gbs-black45010175/

Στα 549 με 3 άτοκες. Τρίτη πήρα τηλέφωνο , Τέταρτη στις 12 την είχα. Αλλά τότε έλεγε άμεσα διαθέσιμο. Τώρα βλέπω λέει 4-7 ημέρες. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, rantevou είπε

Γνωρίζει κανείς τις ψησταριές από το Praktiker???

Not perfect - not bad...

Εξαρτάται τι έχεις δει... για beginners και κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις είναι καλές. Και εγώ από πρακτικερ έχω μια που την έχει 250 με 3 καυστήρες (την είχα πάρει φυσικά πιο κάτω πριν 2 χρόνια). Αυτές τις μέρες έχει μια προσφορά με 3 καυστήρες + πλευρικό μάτι στα 150. 
 

δε περιμένεις αποτέλεσμα ψησίματος επιπέδου weber αλλά από το να τα τηγάνιζες ή να τα έψηνες σε κανένα ηλεκτρικό γκριλ/φούρνο είναι χίλιες φορές καλύτερα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Μαλλον δεν εχεις κανει camping , αν δεν το ξερεις. Υπαρχει 3κιλη μπουκαλα υγραεριου που εχει απιστευτη δυναμη και τηγανιζω οτι θελω εκει ακομη και  σε 32' τηγανι. Και σε χυτρα εχει  τυχη να μαγειρεψω.

https://gasexpress.gr/fiales-ygraeriou/3-kg-eurocamping-anagomosi

Την πρωτη φορα που θα το κανω θα σου στειλω φωτο.

Εχω αυτο 

https://www.skroutz.gr/s/14063123/Campingaz-Super-Carena-R.html

Αλλα 5-6 φορες που το εχω δοκιμασει στο μπαλκονι που σπαει τα νευρα μεχρι να ψησει και τις προτιγανισμενες.\

Το ειχα για να κανω κατι τηγανητο πχ μπακαλιαρο  αλλα δεν την παλευει.

Του αλλαξα μπεκ τιποτα λεω μπας και ειχε φραξει.

Το εβαλα μεσα σε μεταλικο δοχειο για να μην κανει ρευμα και το τσικαλι κα8εται πανω και του εκανα και πορτακι απο το πλαι για να το αναβω σβυνω κτλ αλλα δεν.

Λεω φαντασου να παω εξοχη να το κραταω και να μην κανω δουλεια

Καποιος μου ειχε πει πιο παλλια να βαλο μονοση στην μποθκαλα μηπως παγωνει και δεν εχει αποδοση δεν το εχω κανει ακομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτην εχω δει και εγω.
ειναι η πρωτη που θα παρω για μπαλκονι  και ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την σχαρα και τισ 8ερμοκρασιες αν ειναι σε νορμαλ επιπεδα, βεβαια οχι ιδια με Weber!!!

και κατι ακομα, αν υπαρχει δινατοτητα μια φωτο με ανοιχτο καπακι διοτι δεν το διχνει στην σελιδα τους. 

ευχαριστω.......

Επεξ/σία από rantevou
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, lambros είπε

Εχω αυτο 

https://www.skroutz.gr/s/14063123/Campingaz-Super-Carena-R.html

Αλλα 5-6 φορες που το εχω δοκιμασει στο μπαλκονι που σπαει τα νευρα μεχρι να ψησει και τις προτιγανισμενες.\

Το ειχα για να κανω κατι τηγανητο πχ μπακαλιαρο  αλλα δεν την παλευει.

Του αλλαξα μπεκ τιποτα λεω μπας και ειχε φραξει.

Το εβαλα μεσα σε μεταλικο δοχειο για να μην κανει ρευμα και το τσικαλι κα8εται πανω και του εκανα και πορτακι απο το πλαι για να το αναβω σβυνω κτλ αλλα δεν.

Λεω φαντασου να παω εξοχη να το κραταω και να μην κανω δουλεια

Καποιος μου ειχε πει πιο παλλια να βαλο μονοση στην μποθκαλα μηπως παγωνει και δεν εχει αποδοση δεν το εχω κανει ακομα

Καποιο προβλημα υπαρχει και  δεν αποδιδει.

Χρονια τη χρησιμοποιω με  3κιλη φιαλη και  δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

Ακριβως την ιδια.

 

Δημοσ.

θα αλαξω και το ματι απο πανω.

Οποτε μπορεις στειλε φωτο την δικια σου με πμ, παρακολουθω εδω το ποστ

ευχαριστω

  • Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, rantevou είπε

αυτην εχω δει και εγω.
ειναι η πρωτη που θα παρω για μπαλκονι  και ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την σχαρα και τισ 8ερμοκρασιες αν ειναι σε νορμαλ επιπεδα, βεβαια οχι ιδια με Weber!!!

και κατι ακομα, αν υπαρχει δινατοτητα μια φωτο με ανοιχτο καπακι διοτι δεν το διχνει στην σελιδα τους. 

ευχαριστω.......

Δεν την έχω, την είδα απλά στο σάιτ. Έχω πολύ παλαιότερο μοντέλο (Την έχει τώρα 250 άνευ λόγου προτίμησε αυτή με τα 149)...

  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasbm είπε

επειδή έχω μεγαλώσει με αυτές τις ψηταριες θα σου πρότεινα να πάρεις σαν αξεσουάρ μεμβρανη ψησίματος που  απλοποιεί πολλά πράγματα στο ψήσιμο 

Αυστραλία όλοι στη μισή ψηταρια έχουν μεμβράνες

στη μεμβράνη τι ψήνεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για μεμβράνες. Επειδή δεν έχω καμία γνώση σε αυτό το αντικείμενο, θα παρακαλούσα τον φίλο να μας εξηγήσει λίγο τα πλεονεκτήματα που ξέρει κ έχει δει πάνω στην πράξη. Γιατί νταξει, άλλο να διαβάσεις σε ένα σάιτ ινφο κ άλλο ένας χρήστης.

Παρεμπιπτόντως,εκανα ένα ψησιματακι σήμερα,μου είχε ληψει. Για όποιον προβληματίζεται να κάνει τη μετάβαση από κάρβουνο σε υγραέριο, θα του πω το εξής:

12:50 άναψα, με δύο παιδιά να παίζουν κ να πεινανε.

13:15 τρωγανε. Αφού την έκαψαν κ την καθάρισα λίγο, τους εψησα 3 κεμπάπ κ 3 πιτουλες.

13:50 ήταν έτοιμα ψητά λαχανικά για 4 άτομα ( δύο μελιτζάνες,5 κολοκύθια,3 πιπεριές), 2 μεγάλες μπριζόλες χοιρινές με κόκκαλο κ 3 λουκανικακια.

Ευκολα, ζουμερα κ γρήγορα. Είναι σχεδόν αδύνατον να κάψεις ή να στεγνώσεις κάτι ή να σου βγει σκατα ψημένο.

Εν ολίγοις είναι τρελή ευκολία, προχώρα με κλειστά μάτια, θα βαρεθεις να ψήνεις.

Επεξ/σία από Skatzivas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, lemo13 είπε

στη μεμβράνη τι ψήνεις? 

Ότι ψήνεις και χωρίς μεμβράνη , και επιπλέον και ορισμένα ακόμη όπως αυγα μάτια. 
Η βασική ευκολία είναι ότι γλυτώνεις το καθάρισμα των σχαρών.

Εγω δουλεύω της Cookina  και είμαι ευχαριστημένος. 
Δεν ξέρω μόνο πόσες φορές είναι επαναχρησιμοποιούμενη.

Προσοχή: Δεν πρέπει να ξεπερνά τους 280 βαθμούς  Κελσίου . 

Επεξ/σία από aenaos15
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...