Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Μπήκαν και οι Ιταλοί στο παιχνίδι; Πάνω που τα είχαμε βρει με τους Γερμανούς για την προμήθεια...😁

Θα δουμε τι θα κανουμε και με αυτούς... ;)

• Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2504

• ilpapacha

2197

• sndev

1178

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Παιδια αναφερθηκε αυτη η σελιδα απο Ιταλια οτι κανει δωρεαν delivery σε Ελλαδα και εχει πολυ καλες τιμες (ιδιως στα genesis). Δειτε αν ενδιαφερεται καποιος, αλλα ας το ψαξει πρωτα, μιας και δεν το γνωριζω,

https://www.dadolo.com/barbecue-a-gas/1211200449-barbecue-weber-a-gas-spirit-ii-e-310-black-45010129-0077924076787.html

Αν πληκτρολογήσει κανείς τη λέξη barbeque στην αναζήτηση, θα βρει όλη τη γκάμα των προϊόντων της weber σε καλύτερες τιμές από ότι εδώ. 

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Μπήκαν και οι Ιταλοί στο παιχνίδι; Πάνω που τα είχαμε βρει με τους Γερμανούς για την προμήθεια...😁

Θα κλείσουμε και με αυτούς καλό deal. Coupon code: insomnia και τέτοια χαχα!

Πάντως τα 859€ για genesis 310 είναι τέλεια τιμή. Και ειδικά αν ισχύει το δωρεάν μεταφορικά που μου είπαν και που διάβασα μέσα στη σελίδα τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Καλά, μην βαράς...😁

δε βαραω! θυμώνω μονο με αυτους που δε διαβαζουν προς τα πισω κ ρωτανε τα ιδια. Σε εσενα θα θυμώσω που καθεσε κ χαλάς το χρονο σου ψαχνοντας  ποστ να τους ταισεις?

Στο γραπτο λογο δε καταλαβαινεις ευκολα πως το λέει ο αλλος οποτε σε καταλαβαινω κ συγνώμη αν παρεξηγησες τη προταση ,  επρεπε να βαλω emoji να φανω καλοπροαιρετος  🙈 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 4
Δημοσ.

Πήγα στο MyMarket δίπλα στο σπίτι μου στην Άνω Γλυφάδα και δεν είχε το σπρέι. Θα το ψάξω γιατί το πινέλο όσο ευχάριστο ήταν αρχικά τόσο κουραστικό αρχίζει και γίνεται

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sndev είπε

δε βαραω! θυμώνω μονο με αυτους που δε διαβαζουν προς τα πισω κ ρωτανε τα ιδια. Σε εσενα θα θυμώσω που καθεσε κ χαλάς το χρονο σου ψαχνοντας  ποστ να τους ταισεις?

Στο γραπτο λογο δε καταλαβαινεις ευκολα πως το λέει ο αλλος οποτε σε καταλαβαινω κ συγνώμη αν παρεξηγησες τη προταση ,  επρεπε να βαλο emoji να φανω καλοπροαιρετος  🙈 

Δεν σε παρεξήγησα. Το σχόλιο το έβαλα για πλάκα😁

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giannislazy είπε

Πήγα στο MyMarket δίπλα στο σπίτι μου στην Άνω Γλυφάδα και δεν είχε το σπρέι. Θα το ψάξω γιατί το πινέλο όσο ευχάριστο ήταν αρχικά τόσο κουραστικό αρχίζει και γίνεται

μη παιρνεις τους δρομους.. παρε τηλ στα τοπικα καταστηματα κ ρωτα τους, εγω ετσι εκανα, στη νεα σμυρνη το χε 1 απο τα 2 my market Που εχει εδω

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sndev είπε

μη παιρνεις τους δρομους

άσε να περπατήσουμε και λίγο... να κάψουμε ότι τρώμε κάθε ΣΚ

Δημοσ.

Ψάχνω για ταψί τετράγωνο 40*40 .

Η ιδέα είναι να για ψητά στην ψησταριά, έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Από τι υλικό να ψάξω?

Θα δουλεψει? Η να μείνω στον φούρνο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Ψάχνω για ταψί τετράγωνο 40*40 .

Η ιδέα είναι να για ψητά στην ψησταριά, έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Από τι υλικό να ψάξω?

Θα δουλεψει? Η να μείνω στον φούρνο?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ταψί του φούρνου. Το τοποθετείς στην μέση και ανοίγεις τους πλαϊνούς καυστήρες

image.jpeg.ebec21a0ff1727fe467da85d03946912.jpeg

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ελληνικο  οριμανσης που δειξα χθες 

image.png.57f96890e8111728d74862eee053ba01.png

δε ξερω τι φαση με τη κοκκινιλα , συνήθως στους 58 το οριζω κ ειναι κομπλε.

τωρα λογο λιπους το αφησα 60 - κ εφτασε 63 . Φαινετε σαν 50 ΛΟΛ

SmartSelect_20210510-231911_Gallery.jpg.3b9e17fdcdbe08fa4660d3e9fe28960e.jpg

Επεξ/σία από sndev
  • Like 8
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ταψί του φούρνου. Το τοποθετείς στην μέση και ανοίγεις τους πλαϊνούς καυστήρες

image.jpeg.ebec21a0ff1727fe467da85d03946912.jpeg

Μπράβο για το πόσο καθαρή δείχνει η ψησταριά σου. Έχω την 525SE περίπου ένα εξάμηνο και τα sear plates δεν θυμίζουν με τίποτα το αρχικό μεταλλικό χρώμα όσο και αν τα έχω καθαρίσει. Η επιφάνεια του καυστήρα της σούβλας έχει πάρει μια χρυσή πατίνα. Βαθύ καθάρισμα έχω κάνει δύο φορές χρησιμοποιώντας σπάτουλα και σφουγγαράκι κουζίνας από την τραχιά επιφάνεια με ζεστό νερό στα τοιχώματα του κάδου και στο καπάκι, πλύσιμο στο νεροχύτη σχάρες και sear plates. Βέβαια δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου χημικά στο εσωτερικό της. Θα μπορούσες να μοιραστείς πως κάνεις τον καθαρισμό; Γιατί αν κρίνω από τη δικιά μου και αν η φωτογραφία δεν είναι από τότε κοντά που αγόρασες την ψησταριά, θα αρχίσω να πιστεύω ότι ψήνεις μόνο μπάμιες και τέτοια! 😋

2 ώρες πριν, sndev είπε

το ελληνικο  οριμανσης που δειξα χθες 

image.png.57f96890e8111728d74862eee053ba01.png

δε ξερω τι φαση με τη κοκκινιλα , συνήθως στους 58 το οριζω κ ειναι κομπλε.

τωρα λογο λιπους το αφησα 60 - κ εφτασε 63 . Φαινετε σαν 50 ΛΟΛ

SmartSelect_20210510-231911_Gallery.jpg.3b9e17fdcdbe08fa4660d3e9fe28960e.jpg

Νομίζω φταίνε τα φίλτρα στη φωτογραφία σου... Με -30% στο saturation φαίνεται ωραιότατο medium!

image.png

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...