Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sndev είπε

Επειδή μου χαλασε το meater εαν πέσει στην αντίληψη σας καμία προσφορά μη ντραπειτε να το ποσταρετε 🤓

Τι σου χαλασε;;μιλησες μαζι τους;;

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sndev είπε

Επειδή μου χαλασε το meater εαν πέσει στην αντίληψη σας καμία προσφορά μη ντραπειτε να το ποσταρετε 🤓

Για πες τι επαθες. Εγγυηση;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχαμε αναφέρει κι αυτό 

και το αντίστοιχο της Bormann

όπου φαίνεται πως πρόκειται για προϊόν που βγαίνει από το ίδιο εργοστάσιο και απλά μπαίνει το logo της κάθε εταιρείας.

Το προϊόν συστήνεται ανεπιφύλακτα 

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.

Μετά από αλλαγή φιάλης σε ψησταρια με 4 καυστήρες δεν ανεβάζει θερμοκρασία, φτανει μέχρι 210 βαθμούς  και παράλληλα ακούγεται ένα σφύριγμα στη φιάλη.Όταν κλείνω τους 2 σταματαει το σφύριγμα και δυναμώνει η φλόγα στους 2 αναμμένους αλλά φυσικα η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει.Τι συμβαίνει, την ίδια φίαλη βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο, μήπως εχει βουλώσει κάτι στο λάστιχο ή υπάρχει κάποια διαρροή ?Μάλλον θα αλλάξω φιάλη για να δω τι θα κάνω.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε

Μετά από αλλαγή φιάλης σε ψησταρια με 4 καυστήρες δεν ανεβάζει θερμοκρασία, φτανει μέχρι 210 βαθμούς  και παράλληλα ακούγεται ένα σφύριγμα στη φιάλη.Όταν κλείνω τους 2 σταματαει το σφύριγμα και δυναμώνει η φλόγα στους 2 αναμμένους αλλά φυσικα η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει.Τι συμβαίνει, την ίδια φίαλη βάζω πάντα από το ίδιο πρατήριο, μήπως εχει βουλώσει κάτι στο λάστιχο ή υπάρχει κάποια διαρροή ?Μάλλον θα αλλάξω φιάλη για να δω τι θα κάνω.

Κάνε πρώτα ένα τεστ διαρροής, με σαπουνόνερο ή ειδικό αφρό 

https://gasexpress.gr/afros-anixneysis-diarrois-ygraeriou

Επίσης κάνε και ένα ρεσέτ τον ρυθμιστή 

 

 

Δημοσ.

Οσο και να σας φανει περιεργο, σημερα θα ψησω πρωτη φορα πανσετες (2 στο συνολο) και χοιρινες μπριζολες (εχω ψησει 2-3 φορες συνολο). Ελπιζω να τις πετυχω :P

  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Οσο και να σας φανει περιεργο, σημερα θα ψησω πρωτη φορα πανσετες (2 στο συνολο) και χοιρινες μπριζολες (εχω ψησει 2-3 φορες συνολο). Ελπιζω να τις πετυχω :P

Για γραψε μετα θερμοκρασιες κλπ σε παρακαλω, γενικα οταν βαζουμε πανω τα κρεατα χοιρινες ας πουμε στους 250 ξερω γω , απλα χαμηλωνουμε τερμα τους καυστηρες?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Για γραψε μετα θερμοκρασιες κλπ σε παρακαλω, γενικα οταν βαζουμε πανω τα κρεατα χοιρινες ας πουμε στους 250 ξερω γω , απλα χαμηλωνουμε τερμα τους καυστηρες?

Χωρις να εχω ξανακανει οπως εγραψα, θα το παω στην τυχη, δλδ πρωτα θα ζεστανω καλα και οταν τα βαλω πανω θα κατεβασω τους καυστηρες στη μεση. Θεμροκρασια χοιρινου νομιζω θελει 67-70κελσιου.

  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Έχετε να προτείνετε κάποια πλάκα ψησίματος για πίτσα/ψωμί, μαντεμένια κατά προτίμηση και μέχρι 40€;

Υπάρχουν πολλές επιλογές, ανάλογα με τις διαστάσεις που θέλεις

https://www.skroutz.gr/c/2256/plakes_psisimatos/f/796201/mantemenia.html?o=μαντεμι&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_min=35&price_max=45

https://www.skroutz.gr/s/22209804/Lava-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-Γκριλιέρα-Πλάκα-Ψησίματος-LVECOGT28T25.html

https://www.skroutz.gr/s/16416687/Lodge-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-Πίτσας-33-99x25-4cm-LJOSH3.html

Υπάρχουν βέβαια και οι διπλής όψεως, οι οποίες είναι συνήθως σε ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα

36 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Για γραψε μετα θερμοκρασιες κλπ σε παρακαλω, γενικα οταν βαζουμε πανω τα κρεατα χοιρινες ας πουμε στους 250 ξερω γω , απλα χαμηλωνουμε τερμα τους καυστηρες?

Πρώτα θα ανάψεις τους καυστήρες, να κάψουν καλά οι σχάρες και έπειτα, ανάλογα με το τι και πως θέλεις να ψήσεις τους βάζεις από τέρμα χαμηλά ως μέση.

Το μόνο που θα σε κάνει καλύτερο, είναι η συχνή χρήση ώστε να μάθεις πως δουλεύει πιο σωστά η ψησταριά στα ψησίματα που θέλεις να κάνεις.

  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, skskre είπε

Για τι ποσότητα μιλάμε μάξιμουμ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Κάνε πρώτα ένα τεστ διαρροής, με σαπουνόνερο ή ειδικό αφρό 

https://gasexpress.gr/afros-anixneysis-diarrois-ygraeriou

Επίσης κάνε και ένα ρεσέτ τον ρυθμιστή 

 

 

Δεν έγινε τίποτα με το ρεσέτ που έκανα, θα αλλάξω ρυθμιστή 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mynam3 είπε

Για τι ποσότητα μιλάμε μάξιμουμ;

Σε προηγούμενο post o @ilpapacha είχε γράψει για 2,2Kg, νομίζω και εγώ οτι τουλάχιστον 2Κg θα τα αντέξει. Δεν αναφέρει κιλά μόνο τον όγκο του κρέατος στο site

  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, ας γραψω εντυπωσεις ως αρχαριος στις χοιρινες μπριζολες και πανσετες. Ακολουθησα μεθοδο Μαλιωρα απο youtube με μικροδιαφορες. Ζεστανα τη σχαρα με φουλ τους 2/3 καυστηρες, εβαλα πανω τις μπριζολες τελειως σκετες χωρις αλατι, χωρις τπτ. Χαμηλωσα τους 2 καυστηρες στη μεση και γυριζα τις μπριζολες ανα λεπτο περιπου. Οταν εφτασαν εσωτερικη θερμοκρασια 68-70C δυναμωσα στο φουλ τους καυστηρες για να παρουν λιγο καλυτερο χρωμα. Στους 72C τις εβγαλα και τις σκεπασα με αλουμινοχαρτο 5' περιπου.

Μετα στο πιατο εβαλα λεμονακι και αλατοριγανη και απο τις 2 πλευρες (1 κουτακια της σουπας ανθος αλατιου και 1 κουταλακι του γλυκου ριγανη).

Αποτελεσμα εξαιρετικο!! Συνοδευτηκε με πιτουλες και τζατζικι.

Φωτο δεν υπαρχει!

  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...