Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Ο ρυθμιστής που αναφέρεις είναι ο κόκκινος για το μείγμα, όπου όντως αναφέρει 1,3kg/h. Ο αντίστοιχος γκρι που είναι για προπάνιο, αναφέρει 1,5kg/h.

853F6B23-D09E-4421-A440-4D0C08558DA8.jpeg.0333363b6e6a5d0c0ea6867d31b035e0.jpeg

image.png.f4be9a637c4bb89e2039e87682cbb0e2.png
 

Αν ο ίδιος δεν εμπορεύεται ή δεν θέλει να εμπορεύεται μπουκάλες προπανίου είναι δικό του θέμα και όχι δικό σου. Αν όντως σε ενδιαφέρει να πάρεις μπουκάλα και ρυθμιστή προπανίου, ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξεις προμηθευτή.

Δεν είναι το θέμα ότι δεν εμπορεύεται προπάνιο, απ' όλα έχει και σε όλα τα μεγέθη.
Αν του πω ότι θέλω προπάνιο θα μου δώσει.
Η συμβουλή του από την εμπειρία του είναι ότι δεν το χρειάζομαι και ότι ίσως να μην κάνει να το χρησιμοποιήσω. Επιμένει ότι προπάνιο χρειάζονται επαγγελματικές κουζίνες/ψησταριές.

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

Δεν είναι το θέμα ότι δεν εμπορεύεται προπάνιο, απ' όλα έχει και σε όλα τα μεγέθη.
Αν του πω ότι θέλω προπάνιο θα μου δώσει.
Η συμβουλή του από την εμπειρία του είναι ότι δεν το χρειάζομαι και ότι ίσως να μην κάνει να το χρησιμοποιήσω. Επιμένει ότι προπάνιο χρειάζονται επαγγελματικές κουζίνες/ψησταριές.

Σου παραθέτω προηγούμενο ποστ, με παραπομπή του τι αναφέρει το manual

Από εκεί και πέρα είναι προφανώς δική σου απόφαση το τι τύπο θα χρησιμοποιείς.

Εννοείται πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα λειτουργίας με όποιο κι αν επιλέξεις. Εξάλλου στο ταμπελάκι που υπάρχει στο πίσω  μέρος της ψησταριάς, αναφέρει όλους τους τύπους.

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

Δεν είναι το θέμα ότι δεν εμπορεύεται προπάνιο, απ' όλα έχει και σε όλα τα μεγέθη.
Αν του πω ότι θέλω προπάνιο θα μου δώσει.
Η συμβουλή του από την εμπειρία του είναι ότι δεν το χρειάζομαι και ότι ίσως να μην κάνει να το χρησιμοποιήσω. Επιμένει ότι προπάνιο χρειάζονται επαγγελματικές κουζίνες/ψησταριές.

Γιατί χρειάζεται το προπάνιο στις επαγγελματικές και οχι στις οικιακές? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Γιατί χρειάζεται το προπάνιο στις επαγγελματικές και οχι στις οικιακές? 

Δες μια εδώ 

Αναφέρεται ότι έχουν μεγαλύτερη πίεση και μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στις επαγγελματικές ψησταριές που δουλεύουν με μεγαλύτερη πίεση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

για φέτα Π.Ο.Π σε αλουμινόχαρτο μπορώ να σου πω, αλλά μέχρι εκεί :P

το εχω και εγω αυτο 😄

ρε φιλε βλεπω εδω και καιρο φετες σφυριδα στην λαικη και θελω να ψησω μια φορα 

μεχρι στιγμης ψηνω ολοκληρα ψαρια αλλα θελω να δοκιμασω και αυτο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ritualistic είπε

Καλημερες

Τιποτα κανεις ?

Εχω ψήσει αλλα σε μαυρη αντικολλητικη επιφάνεια, μετριο, προτιμω απευθειας ολη τη ψαρούκλα στη σχάρα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ritualistic είπε

Καλημερες

Τιποτα κανεις ?

Αν εχεις μερακλωθει τοσο πολυ για φιλετο ψαριου , και  δεν θελεις μεμβρανη ψησιματος η μαντεμενια πλακα , τοτε παρε ξυλο κεδρου και εισαι οκ.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Αν εχεις μερακλωθει τοσο πολυ για φιλετο ψαριου , και  δεν θελεις μεμβρανη ψησιματος η μαντεμενια πλακα , τοτε παρε ξυλο κεδρου και εισαι οκ.

Αυτό πως το δουλεύουμε;

Μουλιάζεις τα ξύλα και ψήνεις το ψαρι έμμεσα;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Αν εχεις μερακλωθει τοσο πολυ για φιλετο ψαριου , και  δεν θελεις μεμβρανη ψησιματος η μαντεμενια πλακα , τοτε παρε ξυλο κεδρου και εισαι οκ.

χαχα δεν εχω μερακλωσει σε αυτο το σημειο αλλα να φαμε και τπτ καινουριο

απλα ποση ωρα ψησιμο θελει περιπου και σε τι θερμοκρασιες για να μη στεγνωσει ειναι το θεμα μου

53 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχω ψήσει αλλα σε μαυρη αντικολλητικη επιφάνεια, μετριο, προτιμω απευθειας ολη τη ψαρούκλα στη σχάρα

αν ειναι να ψησω ολοκληρη σφυριδα στην σχαρα θα πρεπει να ερθετε για βοηθεια 😄

  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ritualistic είπε

αν ειναι να ψησω ολοκληρη σφυριδα στην σχαρα θα πρεπει να ερθετε για βοηθεια 😄

ελα ρε για σφυριδα τη βαζεις απλα σε μια μικρη σχαρα, ετσι ψηνω και φετα σολωμο...

νομισα ήθελες κανενα φιλετο λαβρακι κλπ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

ελα ρε για σφυριδα τη βαζεις απλα σε μια μικρη σχαρα, ετσι ψηνω και φετα σολωμο...

νομισα ήθελες κανενα φιλετο λαβρακι κλπ

λαuρακι μονο ολοκληρο!

πανω στην κανονικη σχαρα θα τη βαλω αλλα πως καταλαβαινεις οτι ειναι ετοιμη η φετα ?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ritualistic είπε

λαuρακι μονο ολοκληρο!

πανω στην κανονικη σχαρα θα τη βαλω αλλα πως καταλαβαινεις οτι ειναι ετοιμη η φετα ?

Ο σολομός αλλάζει χρωμα και το ψαχνό και η πέτσα. Σφυρίδα δεν έχει τύχει να βρω για να πάρω να δοκιμάσω όποτε δε ξέρω 100% αλλα θεωρω θα το καταλάβεις 

 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panos_ace είπε

Αυτό πως το δουλεύουμε;

Μουλιάζεις τα ξύλα και ψήνεις το ψαρι έμμεσα;

Ακριβως.

Εχουν οδηγιες για το ξυλο , αλλα μιλαμε για φιλετο. 

Διφορετικα δεν υπαρχει λογος να δαπανησεις χρηματα για τα ξυλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...