Trelloneritis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Ο ρυθμιστής που αναφέρεις είναι ο κόκκινος για το μείγμα, όπου όντως αναφέρει 1,3kg/h. Ο αντίστοιχος γκρι που είναι για προπάνιο, αναφέρει 1,5kg/h. Αν ο ίδιος δεν εμπορεύεται ή δεν θέλει να εμπορεύεται μπουκάλες προπανίου είναι δικό του θέμα και όχι δικό σου. Αν όντως σε ενδιαφέρει να πάρεις μπουκάλα και ρυθμιστή προπανίου, ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξεις προμηθευτή. Δεν είναι το θέμα ότι δεν εμπορεύεται προπάνιο, απ' όλα έχει και σε όλα τα μεγέθη. Αν του πω ότι θέλω προπάνιο θα μου δώσει. Η συμβουλή του από την εμπειρία του είναι ότι δεν το χρειάζομαι και ότι ίσως να μην κάνει να το χρησιμοποιήσω. Επιμένει ότι προπάνιο χρειάζονται επαγγελματικές κουζίνες/ψησταριές.
ilpapacha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Δεν είναι το θέμα ότι δεν εμπορεύεται προπάνιο, απ' όλα έχει και σε όλα τα μεγέθη. Αν του πω ότι θέλω προπάνιο θα μου δώσει. Η συμβουλή του από την εμπειρία του είναι ότι δεν το χρειάζομαι και ότι ίσως να μην κάνει να το χρησιμοποιήσω. Επιμένει ότι προπάνιο χρειάζονται επαγγελματικές κουζίνες/ψησταριές. Σου παραθέτω προηγούμενο ποστ, με παραπομπή του τι αναφέρει το manual Από εκεί και πέρα είναι προφανώς δική σου απόφαση το τι τύπο θα χρησιμοποιείς. Εννοείται πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα λειτουργίας με όποιο κι αν επιλέξεις. Εξάλλου στο ταμπελάκι που υπάρχει στο πίσω μέρος της ψησταριάς, αναφέρει όλους τους τύπους. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από ilpapacha
plasTOST Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 33 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Δεν είναι το θέμα ότι δεν εμπορεύεται προπάνιο, απ' όλα έχει και σε όλα τα μεγέθη. Αν του πω ότι θέλω προπάνιο θα μου δώσει. Η συμβουλή του από την εμπειρία του είναι ότι δεν το χρειάζομαι και ότι ίσως να μην κάνει να το χρησιμοποιήσω. Επιμένει ότι προπάνιο χρειάζονται επαγγελματικές κουζίνες/ψησταριές. Γιατί χρειάζεται το προπάνιο στις επαγγελματικές και οχι στις οικιακές?
ilpapacha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, plasTOST είπε Γιατί χρειάζεται το προπάνιο στις επαγγελματικές και οχι στις οικιακές? Δες μια εδώ Αναφέρεται ότι έχουν μεγαλύτερη πίεση και μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στις επαγγελματικές ψησταριές που δουλεύουν με μεγαλύτερη πίεση.
ritualistic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2021 στις 2:15 ΜΜ, ritualistic είπε Εχει δοκιμασει κανεις να ψησει φετα ψαριου ; Κανενα tip ? Καλημερες Τιποτα κανεις ?
zanskou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 για φέτα Π.Ο.Π σε αλουμινόχαρτο μπορώ να σου πω, αλλά μέχρι εκεί
ritualistic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, zanskou είπε για φέτα Π.Ο.Π σε αλουμινόχαρτο μπορώ να σου πω, αλλά μέχρι εκεί το εχω και εγω αυτο 😄 ρε φιλε βλεπω εδω και καιρο φετες σφυριδα στην λαικη και θελω να ψησω μια φορα μεχρι στιγμης ψηνω ολοκληρα ψαρια αλλα θελω να δοκιμασω και αυτο
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, ritualistic είπε Καλημερες Τιποτα κανεις ? Εχω ψήσει αλλα σε μαυρη αντικολλητικη επιφάνεια, μετριο, προτιμω απευθειας ολη τη ψαρούκλα στη σχάρα
aenaos15 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, ritualistic είπε Καλημερες Τιποτα κανεις ? Αν εχεις μερακλωθει τοσο πολυ για φιλετο ψαριου , και δεν θελεις μεμβρανη ψησιματος η μαντεμενια πλακα , τοτε παρε ξυλο κεδρου και εισαι οκ.
panos_ace Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Αν εχεις μερακλωθει τοσο πολυ για φιλετο ψαριου , και δεν θελεις μεμβρανη ψησιματος η μαντεμενια πλακα , τοτε παρε ξυλο κεδρου και εισαι οκ. Αυτό πως το δουλεύουμε; Μουλιάζεις τα ξύλα και ψήνεις το ψαρι έμμεσα;
ritualistic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Αν εχεις μερακλωθει τοσο πολυ για φιλετο ψαριου , και δεν θελεις μεμβρανη ψησιματος η μαντεμενια πλακα , τοτε παρε ξυλο κεδρου και εισαι οκ. χαχα δεν εχω μερακλωσει σε αυτο το σημειο αλλα να φαμε και τπτ καινουριο απλα ποση ωρα ψησιμο θελει περιπου και σε τι θερμοκρασιες για να μη στεγνωσει ειναι το θεμα μου 53 λεπτά πριν, paylidis είπε Εχω ψήσει αλλα σε μαυρη αντικολλητικη επιφάνεια, μετριο, προτιμω απευθειας ολη τη ψαρούκλα στη σχάρα αν ειναι να ψησω ολοκληρη σφυριδα στην σχαρα θα πρεπει να ερθετε για βοηθεια 😄 2
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, ritualistic είπε αν ειναι να ψησω ολοκληρη σφυριδα στην σχαρα θα πρεπει να ερθετε για βοηθεια 😄 ελα ρε για σφυριδα τη βαζεις απλα σε μια μικρη σχαρα, ετσι ψηνω και φετα σολωμο... νομισα ήθελες κανενα φιλετο λαβρακι κλπ
ritualistic Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, paylidis είπε ελα ρε για σφυριδα τη βαζεις απλα σε μια μικρη σχαρα, ετσι ψηνω και φετα σολωμο... νομισα ήθελες κανενα φιλετο λαβρακι κλπ λαuρακι μονο ολοκληρο! πανω στην κανονικη σχαρα θα τη βαλω αλλα πως καταλαβαινεις οτι ειναι ετοιμη η φετα ?
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 38 λεπτά πριν, ritualistic είπε λαuρακι μονο ολοκληρο! πανω στην κανονικη σχαρα θα τη βαλω αλλα πως καταλαβαινεις οτι ειναι ετοιμη η φετα ? Ο σολομός αλλάζει χρωμα και το ψαχνό και η πέτσα. Σφυρίδα δεν έχει τύχει να βρω για να πάρω να δοκιμάσω όποτε δε ξέρω 100% αλλα θεωρω θα το καταλάβεις
aenaos15 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, panos_ace είπε Αυτό πως το δουλεύουμε; Μουλιάζεις τα ξύλα και ψήνεις το ψαρι έμμεσα; Ακριβως. Εχουν οδηγιες για το ξυλο , αλλα μιλαμε για φιλετο. Διφορετικα δεν υπαρχει λογος να δαπανησεις χρηματα για τα ξυλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα