Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Εγω χτες πηρα την Coral Prime προπανιο 20 ευρω απο καταστημα www.coralgas.gr , ενω απο το βενζιναδικο μου ειχε πει 22.
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εγω χτες πηρα την Coral Prime προπανιο 20 ευρω απο καταστημα www.coralgas.gr , ενω απο το βενζιναδικο μου ειχε πει 22. 23 μου είπαν η prime... εχει ηλεκτρονικες πωλησεις το σαιτ που εβαλες κ δε τις βλεπω; δε καταλαβαίνω τι φάση... πως γίνεται να υπάρχει αυτή η διαφορά; (ανούσια μεν περίεργη δε)
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, paylidis είπε 23 μου είπαν η prime... εχει ηλεκτρονικες πωλησεις το σαιτ που εβαλες κ δε τις βλεπω; δε καταλαβαίνω τι φάση... πως γίνεται να υπάρχει αυτή η διαφορά; (ανούσια μεν περίεργη δε) Νομιζω εχει delivery κανονικα, εγω επειδη χτες το βραδυ εμεινα ακριβως πριν βαλω το κρεας πανω και βιαζομουν, μεσω χαρτη βρηκα το πιο κοντινο , τον πηρα ενα τηλ να επιβεβαιωσω οτι εχει και πηγα και την πηρα μονος μου 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ψαχνω να αλλαξω την πετρογκαζ σε coral prime, αλλα αν ειναι τοσο ακριβο το γεμισμα ισως πρεπει να το ξανασκεφτω. 16-17ευρω πληρωνω τωρα στο Γαλατσι για 10κιλη.
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ψαχνω να αλλαξω την πετρογκαζ σε coral prime, αλλα αν ειναι τοσο ακριβο το γεμισμα ισως πρεπει να το ξανασκεφτω. 16-17ευρω πληρωνω τωρα στο Γαλατσι για 10κιλη. ε ενταξει 3 ευρω διαφορα ειναι, εγω εδωσα 20 προπανιο, ισως το μειγμα ειναι πιο φτηνο δεν ξερω, παντως ειναι ευκολια το βαλε βγαλε χωρις κλειδι κλπ
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ψαχνω να αλλαξω την πετρογκαζ σε coral prime, αλλα αν ειναι τοσο ακριβο το γεμισμα ισως πρεπει να το ξανασκεφτω. 16-17ευρω πληρωνω τωρα στο Γαλατσι για 10κιλη. Έλα ρε συ μεγάλη διαφορά… τόσο θυμόμουν κ εγώ 17-18… delivery πηρα τηλ ήταν συν 1€
ilpapacha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με καύσιμα, ηλεκτρικό, φυσικό αέριο να ανεβαίνουν, λογικό είναι να αυξηθεί και η τιμή της μπουκάλας. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από ilpapacha 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Πηρα τηλ στα κεντρικα της coral να μαθω τιμες και δεν ηξεραν να μου πουνε και ειπαν θα με καλεσουν απο το τμημα του home delivery. Aπ οτι καταλαβα παντως παιζουν διαφορετικες τιμες σε πρατηρια Shell και home delivery.
ilpapacha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για προπάνιο πάντως είχα πληρώσει, το καλοκαίρι, τα παρακάτω Είχα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία που τις φέρνει σπίτι Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να ρωτήσει αν «τρέχει» ακόμα η παρακάτω προσφορά Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από ilpapacha 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/7/2021 στις 10:54 ΜΜ, ilpapacha είπε Μόλις παραλάβω, με το καλό, θα ανεβάσω φωτό. 2 φιάλες και ένας ρυθμιστής, κόστισαν συνολικά 99€. α) Αέριο 20€ ανά φιάλη = 40€ β) 22€ ανά φιάλη/εγγύηση = 44€ γ) Ο ρυθμιστής 15€ Tωρα θεωρητικα για μενα θα ειναι: α) αεριο περιπου 20€ β) δωρεαν με ανταλλαγη της πετρογκαζ γ) ρυθμιστης μιση τιμη 7.5€ Θα γραψω μολις με ενημερωσουν. Γενικα ποσο γρηγοροι ειναι στο home delivery? Η πετρογκαζ μεχρι και Κυριακη μου εχουν φερει μπουκαλα και συνηθως κανουν κατω απο μια ωρα. Οχι οτι βιαζομαι, μιας και εχω δυο μπουκαλες, απλα δεν θελω να εχω παραγγειλει μπουκαλα και να καθομαι να περιμενω ποοοοοτε θα ερθουν και να μην μπορω να φυγω πχ.
ilpapacha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε Tωρα θεωρητικα για μενα θα ειναι: α) αεριο περιπου 20€ β) δωρεαν με ανταλλαγη της πετρογκαζ γ) ρυθμιστης μιση τιμη 7.5€ Θα γραψω μολις με ενημερωσουν. Γενικα ποσο γρηγοροι ειναι στο home delivery? Η πετρογκαζ μεχρι και Κυριακη μου εχουν φερει μπουκαλα και συνηθως κανουν κατω απο μια ωρα. Οχι οτι βιαζομαι, μιας και εχω δυο μπουκαλες, απλα δεν θελω να εχω παραγγειλει μπουκαλα και να καθομαι να περιμενω ποοοοοτε θα ερθουν και να μην μπορω να φυγω πχ. Πήρα τηλέφωνο το πρωί, επικοινώνησαν αυτοί με το κοντινότερο κατάστημα της περιοχής που βρίσκομαι, με κάλεσαν από το κατάστημα (μέσα σε 10 λεπτα) και μου έφεραν τις μπουκάλες το απόγευμα, όπου τις ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα και μάλιστα ήθελαν να τις μεταφέρουν μέχρι το μπαλκόνι.Στην συγκεκριμένη περίπτωση μου ανέφεραν ότι μπορούν να μου τις φέρουν άμεσα, όμως ήμουν στην δουλειά. Σίγουρα έχει να κάνει με την δική σου και την δική τους διαθεσιμότητα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Πήρα τηλέφωνο το πρωί, επικοινώνησαν αυτοί με το κοντινότερο κατάστημα της περιοχής που βρίσκομαι, με κάλεσαν από το κατάστημα (μέσα σε 10 λεπτα) και μου έφεραν τις μπουκάλες το απόγευμα, όπου τις ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα και μάλιστα ήθελαν να τις μεταφέρουν μέχρι το μπαλκόνι.Στην συγκεκριμένη περίπτωση μου ανέφεραν ότι μπορούν να μου τις φέρουν άμεσα, όμως ήμουν στην δουλειά. Σίγουρα έχει να κάνει με την δική σου και την δική τους διαθεσιμότητα. Μολις με καλεσαν, 22ευρω το γεμισμα, 8ευρω ο ρυθμιστης, και γυρω στα 40' παραδοση εκτος Κυριακης. Τα 22ευρω με χαλανε. 5ευρω διαφορα απο πετρογκαζ ανα φιαλη ειναι πολλαααα! 1
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μολις με καλεσαν, 22ευρω το γεμισμα, 8ευρω ο ρυθμιστης, και γυρω στα 40' παραδοση εκτος Κυριακης. Τα 22ευρω με χαλανε. 5ευρω διαφορα απο πετρογκαζ ανα φιαλη ειναι πολλαααα! Δοκιμασε να πάρεις τηλ σε ένα από τα καταστήματα ν σου πει τιμή. Εγώ χτες αυτό έκανα και μάλιστα απλά τον ρώτησα αν έχει ώστε να πάω. Και όταν. Έφτασα εκεί περίμενα να μου πει 22 που είχε πάρει την 1η από το βενζινάδικο και μου πήρε 20.
skskre Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καμιά καλή συνταγή-πρακτική για κοτόπουλο στη σούβλα? Πρώτη φορά δοκιμή στη Rogue 425 Ταψάκι από κάτω απαραίτητα? Καυστήρες θερμοκρασίες?
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, skskre είπε Καμιά καλή συνταγή-πρακτική για κοτόπουλο στη σούβλα? Πρώτη φορά δοκιμή στη Rogue 425 Ταψάκι από κάτω απαραίτητα? Καυστήρες θερμοκρασίες? Βγαλε σε παρακαλω μερικες φωτο την σουβλα οταν μπορεσεις να την δω πανω στην Rogue μιας και εχω και εγω την ιδια ψησταρια , μαζι με το στερεωτηρι και απο τις 2 μεριες, και που ακουμπαει κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα