Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/1/2022 στις 7:48 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Δοκιμασα 3-4 ψεκαστηρια και ολα ηταν χαλια. Πηρα ετοιμο σπρευ/αεροσολ κραμβελαιο απο mymarket και  ειναι τρομερο. Σε 4-5 δευτερολεπτα εχεις κανει ολη τη σχαρα. Ασε το ελαιολαδο για τη χωριατικη, ουτως ή αλλως δεν κανει για σχαρα.

https://www.themart.gr/fytiko-ladi-formatto-500g-2113355200013.html

Ευχαριστώ πολύ, το κρατάω για τα επόμενα ψησίματα!

19 ώρες πριν, dstilio είπε

@screwmanμακρια από ελαιόλαδο!!! Δεν κάνει για αυτό το ψήσιμο:

1) έχει χαμηλό σημείο καπνού, δηλαδή γινεται τοξικό ουσιαστικά πολύ σύντομα. Ψαξε για σημείο καπνίσματος του κάθε λαδιού. Στην ουσία καταλύτη θες και να μην κολλήσει και οχι λάδι διατροφικά καλό. Όποτε σπορέλαια και ραφιναρισμένα μάλιστα είναι πολύ καλύτερα. Αν έχεις δίκη σου παραγωγή δες μήπως σου δώσουν πυρηνέλαιο ραφηναρισμενο.

μετα το ψήσιμο αν θες βάλε το καλό λαδακι σου φρέσκο και αψητο στη σαλάτα η στο φαγητό σου

2) το ελαιόλαδο έχει χοντρά μόρια/ενωσεισ και δεν απορροφάται τόσο εύκολα από το μαντεμι για να κάνει αντικολλητικη μεμβράνη. 

Ευχαριστώ πολύ! Θα κοιτάξω γενικότερα τι λάδι μπορώ να χρησιμοποιήσω και επανέρχομαι!

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2492

  • ilpapacha

    2194

  • sndev

    1176

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο.

Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει;

Spoiler

image_67218177.JPG.e5c9c3a67ad529f7a8042543fff14bd4.JPGimage_67207681.JPG.97c5a81205f27c70366746ecab11b348.JPGimage_67175937-min.JPG.33bf93b2d9617af5aaf6745f4b3bb485.JPG

 

Επεξ/σία από theo93
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, theo93 είπε

Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο.

Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image_67218177.JPG.e5c9c3a67ad529f7a8042543fff14bd4.JPGimage_67207681.JPG.97c5a81205f27c70366746ecab11b348.JPGimage_67175937-min.JPG.33bf93b2d9617af5aaf6745f4b3bb485.JPG

 

Εγώ που δεν είμαι γκουρού βλέπω ότι είναι έτοιμο να φάει τα ντοματινια με την ρόκα!

Δημοσ.

Στο μαγαζί που το έφεραν το θεώρησαν medium και όταν τους είπα δεν είναι απλά το πήραν πίσω το εψησαν και έγινε ακόμα πιο λάστιχο...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, theo93 είπε

Στο μαγαζί που το έφεραν το θεώρησαν medium και όταν τους είπα δεν είναι απλά το πήραν πίσω το εψησαν και έγινε ακόμα πιο λάστιχο...

 

13 ώρες πριν, theo93 είπε

Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο.

Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει;

  Απόκρυψη περιεχομένων

image_67218177.JPG.e5c9c3a67ad529f7a8042543fff14bd4.JPGimage_67207681.JPG.97c5a81205f27c70366746ecab11b348.JPGimage_67175937-min.JPG.33bf93b2d9617af5aaf6745f4b3bb485.JPG

 

rare οριακα προς medium .. εσυ τι ζητησες όμως ?? 

  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tounion είπε

 

rare οριακα προς medium .. εσυ τι ζητησες όμως ?? 

Εγώ ζήτησα medium, αν είχε ξεφύγει σε ένα σημείο κοντά στο κόκκαλο πχ θα ήταν δεκτό, αυτό όμως ήταν σε όλα τα σημεία.

Επίσης ήταν η πιο λάστιχο μη παραψημενη μπριζόλα που έχω φάει.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, theo93 είπε

Στο μαγαζί που το έφεραν το θεώρησαν medium και όταν τους είπα δεν είναι απλά το πήραν πίσω το εψησαν και έγινε ακόμα πιο λάστιχο...

αν πήραν πίσω αυτό όπως ήταν και το ξαναπέταξαν στην σχάρα αντί να σου φέρουν άλλο (ψημένο από την αρχή όπως πρέπει) λογικό είναι που έγινε λάστιχο δυστυχώς. 

Επεξ/σία από zanskou
  • Like 5
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, zanskou είπε

αν πήραν πίσω αυτό όπως ήταν και το ξαναπέταξαν στην σχάρα αντί να σου φέρουν άλλο (ψημένο από την αρχή όπως πρέπει) λογικό είναι που έγινε λάστιχο δυστυχώς. 

Εννοείτε πως αυτό έκαναν.

Το περίεργο ήταν πως ήταν σόλα από πριν

  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/1/2022 στις 12:08 ΠΜ, theo93 είπε

Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο.

Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει;

  Απόκρυψη περιεχομένων

image_67218177.JPG.e5c9c3a67ad529f7a8042543fff14bd4.JPGimage_67207681.JPG.97c5a81205f27c70366746ecab11b348.JPGimage_67175937-min.JPG.33bf93b2d9617af5aaf6745f4b3bb485.JPG

 

Δεν είναι καν Rare. Υπάρχει μια βαθμίδα ακόμα πιο κάτω λέγεται "blue" και βγαίνει κάπου στους 43-47 βαθμούς. Και φυσικά σε τέτοιους βαθμούς δεν τρως σπαλομπριζολα....

Κι εννοείται ότι όταν τη γυρίζεις πίσω πρέπει να σου ψήσουν άλλη... Αν ξαναμπεί αυτή στη φωτιά είναι σα να δαγκώνεις τις σαγιονάρες σου..

 

Στις 30/1/2022 στις 12:08 ΠΜ, theo93 είπε

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

 

 

 

Επεξ/σία από biovaggoulas
Δημοσ.
Στις 30/1/2022 στις 12:08 ΠΜ, theo93 είπε

Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο.

Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image_67218177.JPG.e5c9c3a67ad529f7a8042543fff14bd4.JPGimage_67207681.JPG.97c5a81205f27c70366746ecab11b348.JPGimage_67175937-min.JPG.33bf93b2d9617af5aaf6745f4b3bb485.JPG

 

Εγώ το κάνω κάπου 50 με 52 βαθμούς.  Κ το ,αψητο πάλι σόλα σαγιονάρα είναι

Να λέτε κ ονόματα μαγαζιών να τα αποφεύγουμε όχι μόνο τα καλά για διαφήμιση αλλά κ τα κακά για προστασία όλων μας 

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Θέλω να πάρω μποτιλια prime coral gas. Αν παραγγείλω να μου φέρουν και δώσω πίσω απλές μποτιλιες όπως αυτές της φωτογραφίας, μπορώ να πάρω τις prime χωρίς να πληρώσω εγγύηση; Και πόσο πάει το περιεχόμενο; Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.

IMG_20220131_205544.jpg

Επεξ/σία από karman13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...