screwman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 7:48 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Δοκιμασα 3-4 ψεκαστηρια και ολα ηταν χαλια. Πηρα ετοιμο σπρευ/αεροσολ κραμβελαιο απο mymarket και ειναι τρομερο. Σε 4-5 δευτερολεπτα εχεις κανει ολη τη σχαρα. Ασε το ελαιολαδο για τη χωριατικη, ουτως ή αλλως δεν κανει για σχαρα. https://www.themart.gr/fytiko-ladi-formatto-500g-2113355200013.html Ευχαριστώ πολύ, το κρατάω για τα επόμενα ψησίματα! 19 ώρες πριν, dstilio είπε @screwmanμακρια από ελαιόλαδο!!! Δεν κάνει για αυτό το ψήσιμο: 1) έχει χαμηλό σημείο καπνού, δηλαδή γινεται τοξικό ουσιαστικά πολύ σύντομα. Ψαξε για σημείο καπνίσματος του κάθε λαδιού. Στην ουσία καταλύτη θες και να μην κολλήσει και οχι λάδι διατροφικά καλό. Όποτε σπορέλαια και ραφιναρισμένα μάλιστα είναι πολύ καλύτερα. Αν έχεις δίκη σου παραγωγή δες μήπως σου δώσουν πυρηνέλαιο ραφηναρισμενο. μετα το ψήσιμο αν θες βάλε το καλό λαδακι σου φρέσκο και αψητο στη σαλάτα η στο φαγητό σου 2) το ελαιόλαδο έχει χοντρά μόρια/ενωσεισ και δεν απορροφάται τόσο εύκολα από το μαντεμι για να κάνει αντικολλητικη μεμβράνη. Ευχαριστώ πολύ! Θα κοιτάξω γενικότερα τι λάδι μπορώ να χρησιμοποιήσω και επανέρχομαι!
theo93 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο. Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει; Spoiler Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από theo93
sounis11 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, theo93 είπε Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο. Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εγώ που δεν είμαι γκουρού βλέπω ότι είναι έτοιμο να φάει τα ντοματινια με την ρόκα!
ilpapacha Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ένας καλός κτηνίατρος θα μπορούσε να το σώσει…😁 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από ilpapacha
theo93 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στο μαγαζί που το έφεραν το θεώρησαν medium και όταν τους είπα δεν είναι απλά το πήραν πίσω το εψησαν και έγινε ακόμα πιο λάστιχο...
tounion Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, theo93 είπε Στο μαγαζί που το έφεραν το θεώρησαν medium και όταν τους είπα δεν είναι απλά το πήραν πίσω το εψησαν και έγινε ακόμα πιο λάστιχο... 13 ώρες πριν, theo93 είπε Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο. Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει; Απόκρυψη περιεχομένων rare οριακα προς medium .. εσυ τι ζητησες όμως ?? 1
fysikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Βλεπει κανενας τιμη της ΒΒQ Grill Chef υγραερίου GC 12276 5.1 στο Themart ;
dodos197 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 432,76 με ΦΠΑ απο 618,76 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από dodos197 1
theo93 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, tounion είπε rare οριακα προς medium .. εσυ τι ζητησες όμως ?? Εγώ ζήτησα medium, αν είχε ξεφύγει σε ένα σημείο κοντά στο κόκκαλο πχ θα ήταν δεκτό, αυτό όμως ήταν σε όλα τα σημεία. Επίσης ήταν η πιο λάστιχο μη παραψημενη μπριζόλα που έχω φάει. 1
zanskou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, theo93 είπε Στο μαγαζί που το έφεραν το θεώρησαν medium και όταν τους είπα δεν είναι απλά το πήραν πίσω το εψησαν και έγινε ακόμα πιο λάστιχο... αν πήραν πίσω αυτό όπως ήταν και το ξαναπέταξαν στην σχάρα αντί να σου φέρουν άλλο (ψημένο από την αρχή όπως πρέπει) λογικό είναι που έγινε λάστιχο δυστυχώς. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από zanskou 5
theo93 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, zanskou είπε αν πήραν πίσω αυτό όπως ήταν και το ξαναπέταξαν στην σχάρα αντί να σου φέρουν άλλο (ψημένο από την αρχή όπως πρέπει) λογικό είναι που έγινε λάστιχο δυστυχώς. Εννοείτε πως αυτό έκαναν. Το περίεργο ήταν πως ήταν σόλα από πριν :ρ 1 1
biovaggoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/1/2022 στις 12:08 ΠΜ, theo93 είπε Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο. Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει; Απόκρυψη περιεχομένων Δεν είναι καν Rare. Υπάρχει μια βαθμίδα ακόμα πιο κάτω λέγεται "blue" και βγαίνει κάπου στους 43-47 βαθμούς. Και φυσικά σε τέτοιους βαθμούς δεν τρως σπαλομπριζολα.... Κι εννοείται ότι όταν τη γυρίζεις πίσω πρέπει να σου ψήσουν άλλη... Αν ξαναμπεί αυτή στη φωτιά είναι σα να δαγκώνεις τις σαγιονάρες σου.. Στις 30/1/2022 στις 12:08 ΠΜ, theo93 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από biovaggoulas
sndev Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 12:08 ΠΜ, theo93 είπε Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο. Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εγώ το κάνω κάπου 50 με 52 βαθμούς. Κ το ,αψητο πάλι σόλα σαγιονάρα είναι Να λέτε κ ονόματα μαγαζιών να τα αποφεύγουμε όχι μόνο τα καλά για διαφήμιση αλλά κ τα κακά για προστασία όλων μας 2
karman13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Θέλω να πάρω μποτιλια prime coral gas. Αν παραγγείλω να μου φέρουν και δώσω πίσω απλές μποτιλιες όπως αυτές της φωτογραφίας, μπορώ να πάρω τις prime χωρίς να πληρώσω εγγύηση; Και πόσο πάει το περιεχόμενο; Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από karman13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα