Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 25/1/2022 στις 9:28 ΜΜ, ilpapacha είπε

Κι ένα συγκριτικό βιντεάκι Freestyle με Spirit

 

Τι τέστ είναι αυτά βρε  γκαζοτενεκεδες  , βάλτε κανένα παϊδακι , ψηστε σε πραγματικές συνθήκες να δούμε πως πραγματικά ψήνουν 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2132

  • ilpapacha

    1963

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

3 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Σε όλες τις απαντήσεις που έδωσα, μίλησα για τις ψησταριές.  Έκανα και την επισήμανση όμως στον τρόπο που μεταχειρίστηκες τα κεφαλαία γράμματα (το οποίο το έκανες ξανά). Αν είναι κανόνες γραμματικής ή όχι, Θα έπρεπε να το γνωρίζεις ήδη και όχι να με ρωτάς.

Σε αυτό το τόπικ έχω «συνομιλήσει» με αρκετά μέλη, ακόμα κι αν η απάντηση σε αυτό που ρώταγαν ήταν στην προηγούμενη σελίδα ή στις αρχικές.

Το πως «γράφει» κάποιος δεν έχει να κάνει με το θέμα που βρίσκεται…

Προσωπικά, έχω απαντήσει σε όλα ή σχεδόν σε όλα τα ποστ που έκανες σε αυτό το θέμα.

Επειδή όμως ο τρόπος μου σε ξεπερνάει…ενδεχομένως να μπορέσει να σε βοηθήσει καλύτερα κάποιο άλλο μέλος σε αυτό που θέλεις/ρωτάς.

Οκ να είσαι καλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 27/1/2022 στις 7:48 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Δοκιμασα 3-4 ψεκαστηρια και ολα ηταν χαλια. Πηρα ετοιμο σπρευ/αεροσολ κραμβελαιο απο mymarket και  ειναι τρομερο. Σε 4-5 δευτερολεπτα εχεις κανει ολη τη σχαρα. Ασε το ελαιολαδο για τη χωριατικη, ουτως ή αλλως δεν κανει για σχαρα.

https://www.themart.gr/fytiko-ladi-formatto-500g-2113355200013.html

Ευχαριστώ πολύ, το κρατάω για τα επόμενα ψησίματα!

19 ώρες πριν, dstilio είπε

@screwmanμακρια από ελαιόλαδο!!! Δεν κάνει για αυτό το ψήσιμο:

1) έχει χαμηλό σημείο καπνού, δηλαδή γινεται τοξικό ουσιαστικά πολύ σύντομα. Ψαξε για σημείο καπνίσματος του κάθε λαδιού. Στην ουσία καταλύτη θες και να μην κολλήσει και οχι λάδι διατροφικά καλό. Όποτε σπορέλαια και ραφιναρισμένα μάλιστα είναι πολύ καλύτερα. Αν έχεις δίκη σου παραγωγή δες μήπως σου δώσουν πυρηνέλαιο ραφηναρισμενο.

μετα το ψήσιμο αν θες βάλε το καλό λαδακι σου φρέσκο και αψητο στη σαλάτα η στο φαγητό σου

2) το ελαιόλαδο έχει χοντρά μόρια/ενωσεισ και δεν απορροφάται τόσο εύκολα από το μαντεμι για να κάνει αντικολλητικη μεμβράνη. 

Ευχαριστώ πολύ! Θα κοιτάξω γενικότερα τι λάδι μπορώ να χρησιμοποιήσω και επανέρχομαι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο.

Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει;

Spoiler

image_67218177.JPG.e5c9c3a67ad529f7a8042543fff14bd4.JPGimage_67207681.JPG.97c5a81205f27c70366746ecab11b348.JPGimage_67175937-min.JPG.33bf93b2d9617af5aaf6745f4b3bb485.JPG

 

Επεξ/σία από theo93
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, theo93 είπε

Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο.

Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image_67218177.JPG.e5c9c3a67ad529f7a8042543fff14bd4.JPGimage_67207681.JPG.97c5a81205f27c70366746ecab11b348.JPGimage_67175937-min.JPG.33bf93b2d9617af5aaf6745f4b3bb485.JPG

 

Εγώ που δεν είμαι γκουρού βλέπω ότι είναι έτοιμο να φάει τα ντοματινια με την ρόκα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο μαγαζί που το έφεραν το θεώρησαν medium και όταν τους είπα δεν είναι απλά το πήραν πίσω το εψησαν και έγινε ακόμα πιο λάστιχο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, theo93 είπε

Στο μαγαζί που το έφεραν το θεώρησαν medium και όταν τους είπα δεν είναι απλά το πήραν πίσω το εψησαν και έγινε ακόμα πιο λάστιχο...

 

13 ώρες πριν, theo93 είπε

Καλησπέρα, ρωτάω εδώ γιατί είστε γκουρού οι περισσότεροι στο ψήσιμο.

Το παρακάτω μοσχάρι τι ψήσιμο έχει;

  Απόκρυψη περιεχομένων

image_67218177.JPG.e5c9c3a67ad529f7a8042543fff14bd4.JPGimage_67207681.JPG.97c5a81205f27c70366746ecab11b348.JPGimage_67175937-min.JPG.33bf93b2d9617af5aaf6745f4b3bb485.JPG

 

rare οριακα προς medium .. εσυ τι ζητησες όμως ?? 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, tounion είπε

 

rare οριακα προς medium .. εσυ τι ζητησες όμως ?? 

Εγώ ζήτησα medium, αν είχε ξεφύγει σε ένα σημείο κοντά στο κόκκαλο πχ θα ήταν δεκτό, αυτό όμως ήταν σε όλα τα σημεία.

Επίσης ήταν η πιο λάστιχο μη παραψημενη μπριζόλα που έχω φάει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, theo93 είπε

Στο μαγαζί που το έφεραν το θεώρησαν medium και όταν τους είπα δεν είναι απλά το πήραν πίσω το εψησαν και έγινε ακόμα πιο λάστιχο...

αν πήραν πίσω αυτό όπως ήταν και το ξαναπέταξαν στην σχάρα αντί να σου φέρουν άλλο (ψημένο από την αρχή όπως πρέπει) λογικό είναι που έγινε λάστιχο δυστυχώς. 

Επεξ/σία από zanskou
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...