Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη παίδες, αλλά δεν μπορώ να διαβάσω όλο το thread... Με το VirtualBox που είναι δωρεάν, θα παίξει; Κι αν ναι, έχω κατεβάσει το iATKOS L1 σε iso. Αυτό θα φορτώσω;

Επίσης μια ερωτησούλα...

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα laptop που σύμφωνα πάντα με την εμπειρία σας να παίζει καλά με iATKOS ή κάποια άλλη καλή έκδοση αλλά να είναι σε λογική τιμή... δεν με νοιάζει δηλαδή να είναι σούπερ ή γρήγορο ή πολλές ίντσες, κλπ. Απλά να παίζει για να μπορώ να κάνω κάποια βασικά πράγματα και να εξοικειωθώ με το λειτουργικό...

Ελπίζω να μην ζητάω πολλά... ευχαριστώ πάντως εκ των προτέρων...

παρε ενα μεταχειρισμενο macbook

η δες τι φορανε και βρες ενα με παρομοια χαρακτηριστικα

πχ core2duo 2,4 giga ram nvidia 320 intel hd3000 nvidia 9400

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ, ας κάνω ένα update...

Έχω περάσει το Virtual Box και έκανα εγκατάσταση το iATKOSv7 που είχα κατεβάσει παλιότερα. Το κάνει εγκατάσταση κανονικά, αλλά δεν ξεκινάει το σύστημα (το MacOS). Καμμιά ιδέα έτσι στα γρήγορα;

Δημοσ.

Οκ, ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω... έχεις δίκιο, το περιβάλλον είναι προσομειωμένο για ένα μηχάνημα Mac... δεν έπρεπε να βάλω MacOSX86.

Δημοσ.

10,7,2 update σε asus p5q q9550 ati 5850

απλα και ομορφα χωρις kp χωρις τιποτα

παρατηρω αισθητη βελτιωση της ταχυτητας

Δημοσ.

OBD UpDate on 10.7.2 καινούριος σκληρός Seagate Xt Hybrid DUAL BOOT πάντα και Update nVidia Cuda.

Διάφορα καλούδια ακόμα σε Updates κ new εγκαταστάσεις.

post-223301-0-85917900-1318594547_thumb.jpg

Δημοσ.

Οκ, ας κάνω ένα update...

Έχω περάσει το Virtual Box και έκανα εγκατάσταση το iATKOSv7 που είχα κατεβάσει παλιότερα. Το κάνει εγκατάσταση κανονικά, αλλά δεν ξεκινάει το σύστημα (το MacOS). Καμμιά ιδέα έτσι στα γρήγορα;

εχω βάλει τα IATKOS 7,1 προχτες. προσπαθησα 3 φορες για να το στρωσω. τις δυο πρωτες ακριβως σαν κι εσενα, κολλαγε στην εκκινηση

απλα δοκιμασε ολες τις επιλογες στη διαρκεια της εγκαταστασης. μεχρι και οι driver απο την καρτα ηχου/δικτυου που εβαλες μπορουν να προκαλεσουν σφαλμα....

δεν θυμαμαι ακριβως ποιες εβαλα αλλα στην τελευταια εβαλα "unmodified kernel"

συνθεση asrock g41. gtx285 c2d e6600.

Δημοσ.

Επειδή ακόμα τίποτα με την εγκατάσταση αν και τα έχω κάνει όλα, μήπως πρέπει να βγάλω RAM, να την κατεβάσω στα 2GB ?

Επίσης από το bios κατεβάζω τους ενεργούς πυρήνες στον 1. Παίζει ρόλο ή τσάμπα κόπος ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δοκιμάσει κανείς Lion σε P35 mobo?

ναι εγω..

συγκεκριμενα σε asus p5q

αστερι λεμε :rolleyes:

Επεξ/σία από Κomos
Δημοσ.

ναι εγω..

συγκεκριμενα σε asus p5q

αστερι λεμε :rolleyes:

μόνο που δεν είναι p35 αλλά p45 η μητρική που έχεις (έχουμε)

Mercyful_Fate

υπάρχουν αναφορές για επιτυχείς εγκαταστάσεις lion

σε p35 στο osx86 οπότε κάνε ένα ψάξιμο εκεί

αν και δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δοκιμάσει κανείς Lion σε P35 mobo?

Ναι, εγω σε asus P5K-e.

Εβαλα retail Lion. Για να το βαλω, ειχα σε αλλο partition το Snow Leopard 10.6.8 και εκανα απο εκει την εγκατασταση.

Ολα δουλευουν αψογα.

Επεξ/σία από haHa
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...