Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο το 4ο

αν εξαιρέσουμε την παντελώς αδιάφορη ιστορία της κόρης. Μετά από τόσες φορές που το 'χει κάνει, πάντα με πιάνει αδιάβαστο σε twist.

Μακάρι να συνεχίσει να ανεβάζει στροφές. Πάντως στις 2 πρώτες σεζόν δεν είχαμε μπει σε τέτοια κουβέντα καν, οπότε πρέπει να πάει πολύ καλά από δω και πέρα για να μείνει στο ίδιο επίπεδο και να περιμένω την 4η σεζόν με ενδιαφέρον.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιο επεισοδιο αλλα δεν καταλαβα ποτε καταστρωσανε αυτο το σχεδιο.

Υπάρχουν πολλές εκδοχές, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έγινε κάπου εκεί στη φάση που πήγε να τη δεί ο Σόλ, όπου του είπε "Φάκ Γιού Σόλ". Γενικώς δεν μπήκε εκεί με τη θέλησή της, και όντως ήθελε να βγεί έξω. Τώρα γιατί το τράβηξε τόσο πολύ στα άκρα με τη συνάντηση με τον δικηγόρο μου κάνει εντύπωση. Αφού ήθελε να τον δει...γιατί ψαχνόταν για αυτοκίνητο να το σκάσει και γιατί πήγε στον άκυρο γκόμενο;

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω σκόπιμα

το αφήνουν κάπως θολό ή στον θεατή να υπολογίσει πότε.

Εγώ πάλι περισσότερο δεν κατάλαβα αν όλα ήταν μέρος του σχεδίου (που θα ήταν εύκολη απάντηση) ή κάποιες επιμέρους αποφάσεις δεν τις ήξερε καν η Carrie, απλά είχε την εντολή "go with it/act naturally" μέχρι να έρθουν οι τρομοκράτες σε επαφή μαζί της. Γιατί σε διάφορες φάσεις είχε αντιδράσεις που δεν έμοιαζαν ή δεν είχαν νόημα να τις προσποιείται.

Ίσως σε επόμενο επεισόδιο μπουν σε λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Φαίνεται ρε παιδιά ξεκάθαρα ότι ήταν

προσωπική συνενόηση των δύο που δε τη γνώριζε κανείς άλλος.Τόσο απλά.

Δημοσ.

Το πηρε ο Alpha , το δειχνει απο Δευτερα

Not bad move απο την 2η κιολας σεζον

Και την πρωτη σεζον εδειξε. Δεν περιμενα οτι θα δειξει και την 2η

Δημοσ.

εντωμεταξυ η αλλη ιστορια με τα λεφτα του τρομοκρατη (με τον τερματοφυλακα ντε :D)

τυχαιο ειναι που κι αυτη ειναι στην βενεζουελα (που ειναι κ ο μπροντι ντε; :D)

κατι θα παιχτει εκει

Δημοσ.

εντωμεταξυ η αλλη ιστορια με τα λεφτα του τρομοκρατη (με τον τερματοφυλακα ντε :D)

τυχαιο ειναι που κι αυτη ειναι στην βενεζουελα (που ειναι κ ο μπροντι ντε; :D)

κατι θα παιχτει εκει

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο My friend σε καμια ταινια - σειρα

Δημοσ.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο My friend σε καμια ταινια - σειρα

Εγώ πιστεύω και ότι με τη Ντέινα θα παίξει κάτι σημαντικό...αν και τώρα απλά μας πρήζει. Όπως και στη 2ο season μας έδειχνε που εκανε μλκιες με τον πιτσιρικά...κάτι που τελικά ήταν σημαντικό για την εξέλιξη της ψυχολογικής ισσοροπίας του Μπρόντυ, με κομβικό σημείο όταν είδαν τη Κάρι μπροστά στην αστυνομία και δεν τους άφησε να μπουν

Δημοσ.

Πολύ spoiler μιλάμε.Ισως θα έπρεπε να πάμε σε ένα thread που να επιτρέπει τα spoiler.Είναι λίγο αστείο το θέαμα έτσι.... :-D

Δημοσ.

Πολύ spoiler μιλάμε.Ισως θα έπρεπε να πάμε σε ένα thread που να επιτρέπει τα spoiler.Είναι λίγο αστείο το θέαμα έτσι.... :-D

Δεν ειναι καθολου αστειο ετσι. Για αυτον τον λογο υπαρχει κουμπακι spoiler. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...