Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αν 10 λεπτά μιας ταινίας αρκούν για να καταλάβεις ότι δεν σε ενδιαφέρει, τότε δε θα έπρεπε να σου χρειάζονται ΟΥΤΕ αυτά τα 10 λεπτά για να βγάλεις την κρίση. Προφανώς δεν είσαι το κοινό της ταινίας, δε σου αρέσει το είδος, δε σου αρέσει το στιλ, δε σου αρέσει η συγκεκριμένη κουλτούρα κτλ. Κοινώς, αν θεωρείς ότι το Χόλιγουντ βγάζει συνέχεια βλακείες, δε χρειάζεται να βλέπεις τα πρώτα 10 λεπτά κάθε Χολιγουντοταινίας για να αποφανθείς ότι "είναι κλασική χαζο-Χόλιγουντ ταινία", υποτίθεται ότι αυτό το γνωρίζεις από πριν. Την ίδια συζήτηση είχαμε για τα μιούζικαλ λίγο παλιότερα. Αν δε σου αρέσει το είδος, για μένα η κριτική σου δεν έχει και καμία ιδιαίτερη αξία. Δε γίνεται να συζητάω με κάποιον που δεν του αρέσουν οι πατάτες, να μου πει πως μαγειρεύονται καλύτερα. Ούτε χρειάζεται να μπαίνουμε εδώ μέσα να θάβουμε συνέχεια τα στιλ ταινιών που δε μας αρέσουν. Το καταλάβαμε. Σε κάποιους δεν αρέσουν κάποια είδη. Και εμένα δε μου αρέσουν οι περισσότερες κομιξοταινίες και οι ταινίες δράσης. Δεν βλέπω τα 10 πρώτα λεπτά και μετά να μπαίνω εδώ μέσα να γράφω ότι ήταν κλασικές κομιξοβλακείες. Απλά δεν ασχολούμαι. Και για να μην ξανακάνουμε την ίδια συζήτηση, δεν αφαιρείται από κανέναν το δικαίωμα να το κάνει, αλλά διατηρούμε και οι υπόλοιποι το δικαίωμα να εκνευριζόμαστε.
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Επειδή εγώ έχω δει ταινίες που μου άλλαξαν την άποψη από ένα σημείο και μετά (είτε θετικά είτε αρνητικά) διαφωνώ μαζί σου. Τέλος εδώ από εμένα. οπως;
_linuslost_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Προσπαθητε να κανετε διαλογο για ποιοτητα ταινιας με τον ανθρωπο που τις βγαζει μαπα τις ταινιες πριν ακομα βγουν τρειλερ ή το καστ της ταινιες.... καλη τυχη!
fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το Jaws και ο Τιτανικός είναι επικά καλύτερες ταινίες μετά τη μέση. Ειδικά το Jaws.
armin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εμας που αποφασιζουμε για μια ταινια απο το πρωτο 15λεπτο οτι δεν μας αρεσει,δεν το αποφασισαμε αυτο λογω σκηνοθεσιας η φωτογραφιας η μουσικης. Απλα η ταινια ειχε μια τελειως διαφορετικη ιστορια απο αυτο που περιμεναμε,και την ημερα εκεινη δεν ημασταν σε ορεξη για τετοια θεματολογια. Ελαχιστες ειναι εκεινες οι ταινιες,που εχεις παντοτε ορεξη να δεις,ανεξαρτητως ημερας και διαθεσης. Μια τετοια ταινια ειναι για εμενα η Πολη του Θεου. Αυτο σημαινει οτι ειναι καλυτερη απο πχ την Λιστα του Σιντλερ?Το πιθανοτερο οχι,απλα ειναι μια πολυ πιο ευπεπτη ταινια.
Cro-Magnon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 LA confidential 7.5/10 Παραδεχομαι ότι αναγκάστηκα να ξαναδώ αρκετές ταινίες από το σκληρό μου δίσκο αυτές τις μέρες, λόγω έλλειψης υλικού. Η συγκεκριμένη ταινία είναι στα αγαπημένα μου του είδους, λόγω του πολύ καλού δεσίματος των υλικών της. Προσωπικά, βρίσκω κάθε επιμέρους στοιχείο της μετριότητα, αλλά στο τέλος όλα έδεσαν πολύ ωραία . Κάτι σαν τον Παναθηναϊκό του αείμνηστου Κυράστα, στα χρόνια του Κοκαλισταν. Ένας φιλόδοξος σπασίκλας νέος αστυνομικός, τα βάζει με τη διαφθορά στο τμήμα του, χωρίς ποτέ να φανταστεί με τι ακριβώς καταπιάνεται. Το Λος Άντζελες βουλιάζει στη σαπιλα, κάτω από την λεπτή επίστρωση του αμερικανικού ονείρου. Se7en 8/10 Εδώ έχουμε ένα πραγματικό αριστούργημα και το κλασσικό παράδειγμα του πώς ένα καλό τρίπτυχο σεναρίου, σκηνοθεσίας και δευτεραγωνιστη, παίρνουν έναν ηθοποιό κούτσουρο, τον Μπρατζελινο, και τον εκτοξεύουν σε κολοφωνες ερμηνείας! Κάτι ανάλογο δλδ με τον Αργύρη Καμπούρη και τις ελεύθερες βολές που βαρεσε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Για την ιστορία, ένας νεοσύλλεκτος μπάτσος προσπαθεί να διαλευκάνει μια σειρά από τελετουργικές δολοφονιες.Η υπεραισιόδοξη του γρήγορα βρίσκει το μάστορα της στα πρόσωπα του βοηθού του και του εγκληματία. 3
kargo130 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και εμενα μου τυχαινει να σταματαω ταινια στο τεταρτο γιατι απλα πλεον εχουμε αρκετη "εμπειρια" και εξαρχης φαινεται που παει το θεμα. Αλλα θα αποφυγω να κανω κριτικη για την ταινια. Ελαχιστες ειναι εκεινες οι ταινιες,που εχεις παντοτε ορεξη να δεις,ανεξαρτητως ημερας και διαθεσης. Μια τετοια ταινια ειναι για εμενα η Πολη του Θεου. Αυτο σημαινει οτι ειναι καλυτερη απο πχ την Λιστα του Σιντλερ?Το πιθανοτερο οχι,απλα ειναι μια πολυ πιο ευπεπτη ταινια. Αυτη την ταινια εδω και χρονια βρισκω δικαιολογιες για να μην την δω. και ακομα οντως δεν την εχω δει. Ισως ειναι το θεμα της που το βρισκω βαρετο και "χιλιοτραγουδισμενο". Παντως εχει φοβερη βαθμολογια στο imdb
Cro-Magnon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Fireworks Wednesday 6/10 Μόνο και μόνο για την φοβερή ιρανη κουκλάρα μιλφ, που παίζει ωραία τη σύζυγο σε νευρική κρίση. Όλα τα άλλα, ψιλομαλακιες... Λυπάμαι για τους φίλους του ιρανικού σινεμά,αλλά η ιστορία μαρθαβουρτσιζε αρκετά... Μία γυναίκα ψυλλιαζεται ότι ο άντρας της τα έχει με την κομμώτρια..Μετά γίνεται υστερική..... Έλεος, δε σχολιάζω άλλο... 1
rfc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Οι ιρανοι το εχουν το μαρθαβουρτσιζε γενικως στις ταινιες τους.
deesnider Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Οι ιρανοι το εχουν το μαρθαβουρτσιζε γενικως στις ταινιες τους. Το ίδιο και οι Ινδοί, με τη διαφορά ότι στις δικές τους ταινίες...στα τέτοια τους η μαύρη δυστυχία τής Ινδής Βούρτση... ...δεν πάει να πλαντάζει στο κλάμα, να τής αφανίζεται το σόι, να τής κόβει το αυγολέμονο... ...πάνω που είναι έτοιμη να πεθάνει απ' τον καημό, εντελώς στα καλά καθούμενα, την περικυκλώνουν καμιά διακοσαριά άτομα και αρχίζουν να χορεύουν...σιγά μη σκάσουν! 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Site: Thefounder H αληθινη ιστορια πισω απο την μεγαλυτερη αλυσιδα fast food στον κοσμο των ΜcDonalds και αλλη μια αποδειξη πως οταν καποιος ειναι αποφασισμενος να πετυχει θα τα καταφερει whatever it takes . 7/10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Site: Thefounder H αληθινη ιστορια πισω απο την μεγαλυτερη αλυσιδα fast food στον κοσμο των ΜcDonalds και αλλη μια αποδειξη πως οταν καποιος ειναι αποφασισμενος να πετυχει θα τα καταφερει whatever it takes . 7/10 Ωχ... την είχα στη λίστα να τη δω, αλλά με προβλημάτισες. Έτσι το παρουσιάζει η ταινία, σαν την ιστορία κάποιου που με την αποφασιστικότητά του "πέτυχε";
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ωχ... την είχα στη λίστα να τη δω, αλλά με προβλημάτισες. Έτσι το παρουσιάζει η ταινία, σαν την ιστορία κάποιου που με την αποφασιστικότητά του "πέτυχε"; Νομιζω πως οχι ακριβως . Οπως παντα επιδεχονται διαφορετικες ερμηνειες αυτες οι ιστοριες .Εγω εδωσα την δικη μου εσυ μπορει να δεις μια ιστορια "απατης" και δολοπλοκιας οπου επικρατει ο εξυπνος η' ο πονηρος/μοχθηρος . Σε καθε περιπτωση εχει πολυ μικρη σημασια τι ερμηνεια θα δωσουμε εμεις αφου προκειται για πραγματικη ιστορια ,καθως ειμαστε πολυ μικρα επιχειρηματικα και οχι μονο μεγεθη μπροστα του. Αυτος μιλαει απο την αυτοκρατορια που εφτιαξε και εμεις πισω απο ενα πληκτρολογιο ... 1
4saken Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Oχι 8/10 το seven ρε παιδια, 11/10 πιο κοντα στην πραγματικοτητα ειναι... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις