Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα σταματήσει να βλέπω ταινίες παρόλο που είχα μαζέψει ένα σωρό και άρχισα να βλέπω σιγά σιγά.

hercules είπα να το δω για τον the rock αλλά στο 20λεπτο βαρέθηκα και έφαγε del. 0/10

dracula untold ψιλοχαζομάρα ήταν, ξαναζεσταμένο φαγητό κιόλας με φουλ στα κλισέ κλπ αλλά μια χαρά περνάει η ώρα αμα δεν έχεις τι να κάνεις. 6/10 επειδή περνάει η ώρα

Passengers  δεν είναι τίποτα αουου αλλά μάρεσε σε 2 δώσεις που το είδα επειδή με πήρε ο ύπνος.και να μην το δει κανείς κλαιν.6/10

13 hours ένα από τα πολλά αμερικάνικα πολεμικά.μου άρεσε μόνο και μόνο που ήταν αληθινή ιστορία. 7/10

john wick 2  Πάρα πολύ καλό όπως και το 1ο.το έβαλα βράδυ που βαριόμουν και ήμουν σε φάση να κοιμηθώ η να δω ταινία αλλά παρόλα αυτά με κράτησε και πέρασε η ώρα στο μπαμ. 8/10

71 καλό ήταν, αμα δεν έχεις να δεις τίποτα άλλο περνά η ώρα ευχάριστα. 7/10

a most violent year δεν ξέρω γιατί αλλά δεν περίμενα να δω αυτό που είδα, περίμενα κάτι πιο γκανγκστερικό αλλά παρόλα αυτά με εξέπληξε ευχάριστα.Δεν ήταν κάτι που είπα ουαου όταν τελείωσε αλλά μου έμεινε σαν ταινία. 7/10

the hateful 8 3 φορές πήγα να την δω και τις 3 φορές με πήρε ο ύπνος.τελικά την είδα με την 4η προσπάθεια.Η ταινία γενικά ήταν πάρα πολύ δυνατή αλλά είναι τόσο αργή που το μάμησαν και ψόφησε.αν ήταν μια ώρα λιγότερο θα έλεγα πως είναι αριστούργημα αλλά το ότι την ξεχείλωσαν τόσο με ξενέρωσε. 5/10

turist δεν ξέρω που την βρήκα και την είχα στον δίσκο, λογικά από εδώ την ψάρεψα.Δυσκολεύομαι να καταλήξω ακόμα αν είναι καλή ή όχι.Σίγουρα όμως με έβαλε σε σκέψεις με αυτά που είδα, με τα μηνύματα που πάει να περάσει.Δεν ήταν κακή αλλά εμένα κάτι με χάλασε. 6/10

doctor strange και xmen apocalypse Καλα ήταν για να περάσει η ώρα. 7/10

el cuerpo  και εκεί που έχω δει τα παραπάνω ψιλοαδιάφορα που τα δεις δεν τα δεις κλαιν, έρχεται αυτό εδώ και γουστάρεις.Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί τέτοιου είδους ταινίες είναι για μένα. 9/10

the imitation game πάρα πολύ καλό.8/10

the fate of the furious  για να το δεις πρέπει να σου αρέσει και το είδος αυτό, δηλαδή σενάριο 0 και πάμε να κάνουμε όλα μπάχαλο, αλλά και η συγκεκριμένη σειρά.μου άρεσε όπως μου αρέσουν όλες αυτές με 0 σενάριο και φουλ δράση αλλά δεν είναι για όλους.Είναι σαν να πάω να δω γουντι άλεν εγώ που στο 10λεπτο θα ροχαλίζω, ε δεν γίνεται μετά να τον κρίνω αφού δεν κάνει για μένα. το ίδιο και εδώ, δεν κάνει για κάποιον που δεν είναι του είδους αυτού.Τον σκοπό της τον πετυχαίνει μια χαρά για αυτό και 8/10.

• Like 1
  • Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt3783958/?ref_=fn_al_tt_1">LaLa Land

H ταινια των 6 Oscars .

Aν και νιωθω μια απεχθεια στα musicals δεν μπορω να τα δω καν ,το συγκεκριμενο κραταει μια ισορροπια μεταξυ ιστοριας -διαλογων και τραγουδιων που το κανει ανεκτο στα ματια μου .

Σεναριακα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο τα εχουμε ξαναδει ολα πολλες φορες ,σκηνοθετικα εχει ενδιαφερον και σε μερικα σημεια ειναι και ευρηματικο .

Το δυνατο του σημειο ειναι το το συνολικο αποτελεσμα που δεν κουραζει ,χαρακτηριστικο αυτης της ιδιαιτερης και σπανιας κατηγοριας για τον κινηματογραφο ειδικα τα τελευταια χρονια .

Ο Gosling υπνωτιζει με την ερμηνεια του με την κακη εννοια δλδ παιζει σαν κοιμισμενος μαλλον εχει κουρασει η μανιερα του, ειναι "ακαδημαικα" καλος υποκριτικα αλλα δεν κορυφωνει . Στεκετε αξιοπρεπως στην χορογραφια -αν και χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις στο θεμα .

Η Emma Stone ειναι φωνητικα πολυ καλη "ανεραστη ¨ ομως για τον ρολο ,θηλυκοτητα μηδεν καλυτερα να εβαζαν μια απο τις συγκατοικους της που ηταν ο ορισμος της χορευτριας -τραγουδιστριας.

Overall δεμενο συνολο ,σφιχτο και ευκολο στην θεαση αποτελεσμα αλλα με χτυπητες αδυναμιες στις λεπτομερειες .

7.7/10

Έπεισες ακόμα και μένα να το δω με την κριτική σου. Μία φορά προσπάθησα να δω musical, μου σηκώθηκε η τρίχα από ντροπή, έχω την εντύπωση ότι κοκκίνισα κιόλας και ήμουν και μόνος κατά την θέαση.

• Like 1
Δημοσ.

Έπεισες ακόμα και μένα να το δω με την κριτική σου. Μία φορά προσπάθησα να δω musical, μου σηκώθηκε η τρίχα από ντροπή, έχω την εντύπωση ότι κοκκίνισα κιόλας και ήμουν και μόνος κατά την θέαση.

αχχα αυτο ακριβως .

• Like 1
Δημοσ.

brothers είχα μεγάλες προσδοκίες μιας και είχα διαβάσει τόσα πολλά θετικά.Με απογοήτευσε πάρα μα πάρα πολύ.Καταρχήν ξεκινάει και πάει το κλισέ σύννεφο και λίγο πολύ όλα τα υπόλοιπα ήταν αναμενόμενα.Δεν την προτείνω γιατί σίγουρα ίδιο σενάριο έχει παιχτεί άλλες 50 φορές το λιγότερο.6/10 πολύ χαριστικά επειδή το είδα μέρα και δεν νύσταξα 

Δημοσ.

Pilgrimage 5/10

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γυριζονται τετοιες ταινιες. Η γαμω τις κοινοτυπιες υποθεση θα μπορουσε με μια γερή βελτιωση του σεναριου να στηρίξει μια μινι τηλεοπτική σειρά.

Σε ενα μοναστηρι στην Ιρλανδία φυλασσεται ενα ιερο χριστιανικο κειμήλιο, που το εποφθαλμιουν ο Πάπας και ο Γαλλος βασιλιάς για τη μεταξυ τους διαμαχη. Η ταινια θυμιζει λιγο .. φαρ ουεστ στην παγανιστική Ιρλανδία του 13ου αιωνα με εναν ...Silentio που γαμει και δερνει με frankish swords αντι για τα 6σφαιρα colt.

Συνεχίζω να εκνευρίζομαι με φλομπες σενάρια και κλανομεντόλ σκηνοθέτες που γυρίζουν ταινίες...Always με φτερά προστασίας....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γυριζονται τετοιες ταινιες.

Το μεγαλύτερο μυστήριο είναι το γιατί τις βλέπεις... και δυστυχώς δε μπορώ να φανταστώ απαντήσεις που να σε τιμάνε...

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο μυστήριο είναι το γιατί τις βλέπεις... και δυστυχώς δε μπορώ να φανταστώ απαντήσεις που να σε τιμάνε...

Δέκα λεπτά θα είδε πάλι και το πίσω μέρος από το ντιβιντι

• Like 1
Δημοσ.

Hitman agent 47 για να χαζεύεις την ώρα που πίνεις καφέ μια χαρά είναι. 6/10

get out δεν έχω αποφασίσει ακόμα.Μιλάμε για 2 διαφορετικά μέρη, την πρώτη ώρα και το μετά.η πρώτη ώρα ένας θεός ξέρει πως σκατά άντεξα και δεν το έκλεισα.Φουλ στα κλισέ, πολύ αργό, κανένα ενδιαφέρον και απλά περιμένεις να περάσει η ώρα για να δεις τι θα γίνει.Από εκεί και μετά αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον και να έχει εξέλιξη.Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχει πάρει τόση βαθμολογία και έχετε πάθει πλάκα όλοι, δεν με εντυπωσίασε και τόσο.Κάτι κενά το σενάριο τα έχει, μια προχειρότητα ας πουμε. 5/10 και αυτό από την 1 ώρα και μετά.Δεν υφίσταται ταινία πιο πριν.

πως σκατά έβαλε τα βαμβάκια στα αφτιά με δεμένα τα χέρια????? Και γιατί να τα βγάλει αφού ξέρει τι θα του κάνει?? τρελό fail Και μεγάλη προχειρότητα

Το el cuerpo είναι χαλαρά πολύ καλύτερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

get out δεν έχω αποφασίσει ακόμα.Μιλάμε για 2 διαφορετικά μέρη, την πρώτη ώρα και το μετά.η πρώτη ώρα ένας θεός ξέρει πως σκατά άντεξα και δεν το έκλεισα.Φουλ στα κλισέ, πολύ αργό, κανένα ενδιαφέρον και απλά περιμένεις να περάσει η ώρα για να δεις τι θα γίνει.Από εκεί και μετά αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον και να έχει εξέλιξη.Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχει πάρει τόση βαθμολογία και έχετε πάθει πλάκα όλοι, δεν με εντυπωσίασε και τόσο.Κάτι κενά το σενάριο τα έχει, μια προχειρότητα ας πουμε. 5/10 και αυτό από την 1 ώρα και μετά.Δεν υφίσταται ταινία πιο πριν.

Όταν διάβασα για 2 διαφορετικά μέρη, σκέφτηκα ότι προφανώς δε θα σου άρεσε το τέλος.

Surprise!

Δημοσ.

το τέλος γιατί να μην μου άρεσε, μια χαρά είναι, η αρχή ήταν το πρόβλημα που βαρέθηκα και έπαιζα με το κινητό

Δημοσ.

Είδα sausage party http://www.imdb.com/title/tt1700841/?ref_=nv_sr_1

Σίγουρα όχι για όλους αλλά η ταινία είναι πολύ πιο έξυπνη από ότι θα περίμενε κάποιος. Ειδικά το τελευταίο περίπου δεκάλεπτο της ταινίας είναι rev into high gear φάση. Εννοείται ότι δεν είναι για πιτσιρίκια. Μπορείτε να τη δείτε και ως κάφρικη κωμωδία αλλά και ως κάτι πιο έξυπνο. Εχει τρομερές αναφορές σε άλλες ταινίες, πολύ ωραίο soundtrack, έχει τρομερή πλάκα το πως τα διάφορα φαγητά αλληλεπιδρούν το ένα με το άλλο και φυσικά το voice work που είναι εξαιρετικό. Εχει θεματάκια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. 

Εγώ θα βάλω 7/10 μιας και τη διασκέδασα πολύ. Προτείνετε σίγουρα με παρέα που μπορεί να "αντέξει" μπόλικο σεξοαστείο. 

• Like 2
Δημοσ.

Αφου δεν σε παει, τι το συνεχιζεις;;; μεσα στην γκρινια εισαι συνεχεια :-D

...γεραματα! :)

...μάλλον τότε εχεις φτωχή φαντασία! :)

Δέκα λεπτά θα είδε πάλι και το πίσω μέρος από το ντιβιντι

Με αδικείς τωρα! Την είδα ολη την ταινία! Κυρίως για την καλή αναπαράσταση της εποχής και το σκηνοθετικό εύρημα να βάλει τον καθενα να μιλαει στη μητρική του γλώσσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...