Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pompeii 3D

Πολύ μέτριο. Το πρώτο μισό ήταν σχετικά κακό από τεχνικής απόψεως. Το δεύτερο μισό με τις καταστροφές δεν ήταν κακό, χωρίς όμως να μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Οι ηθοποιοί...άστα.

Το στόρυ...βράστα.

Και ήταν και άσχημοι.

Άμα το είχα δει στο σινεμά θα έκλαιγα τα λεφτά μου... Το είδα και το έσβησα. Δεν ήταν και τραγικό αλλά ήταν ταινιάκι. Ούτε κάνει ταινια.

3/10

Μου ήρθε και σλόγκαν: it was not a disaster movie, it was a disaster of a movie.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειδα το compliance η ταινια ειναι ηλιθια, το πιο ηλιθιο ειναι οτι προκειται για αληθινη ιστορια και το ακομα πιο ηλιθιο ειναι οτι μια βλαμμενη πηρε 400χιλ επειδη ηταν ηλιθια και η αλλη ηλιθια πηρε 1εκ απο τη μακντοναλντς επειδη ηταν και αυτη ηλιθια...η ηλιθιοτητα ειναι πολυ κερδοφορα στην αμερικη...

Δημοσ.

το είχε ποστάρει και ένας άλλος φίλος πιο πριν. το ξεκαθαρίζω, δε με ενδιαφέρει να πάρω τα εύσημα.

Respect ρε deadorgan για αυτο που βρήκες.

• Like 4
Δημοσ.

Για να δει καποιος την ταινια Veronica Mars ειναι απαραιτητο να εχει δει τις 3 season της σειρας ?

«Απαραίτητο», υπό την έννοια ότι δε θα καταλαβαίνει τι παίζεται, όχι. Αν έχει δει βέβαια τι σειρά νωρίτερα, θα είναι περισσότερο μέσα στο κλίμα. Ούτε εγώ έχω δει τη σειρά, αλλά την ταινία την είδα προσφάτως. Δε μού άφησε κανένα κενό. Ίσως βέβαια, αν δω τη σειρά, να αναθεωρήσω...

...Άσχετο/σχετικό: Έχω δει όλα τα «scary movie», χωρίς να έχω δει ούτε μία από τις ταινίες που διακωμωδούνται σ' αυτά...

Δημοσ.

...Άσχετο/σχετικό: Έχω δει όλα τα «scary movie», χωρίς να έχω δει ούτε μία από τις ταινίες που διακωμωδούνται σ' αυτά...

ουτε εξορκιστή?????    :confused:  :confused:  

Δημοσ.

ουτε εξορκιστή?????    :confused:  :confused:

Α, ναι! Αυτό το ξέχασα. Το έχω δει, αλλά πρέπει να είναι το μόνο...

Δημοσ.

Για να δει καποιος την ταινια Veronica Mars ειναι απαραιτητο να εχει δει τις 3 season της σειρας ?

θα ελεγα ναι...δεν ειναι και τιποτα τρομερο, πιο πολυ για λογους νοσταλγιας αξιζει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...