Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Need for speed

Σε σχέση με το the fast and the furious καλύτερο.Είχε supercars και όχι καγκουράμαξα. Αν σου αρέσουν τ αυτοκίνητα θα σου αρέσει και η ταινία αλλά αν περιμένεις να έχει κάποια σοβαρή πλοκή δεν θα χάσεις και κάτι αν δεν την δεις.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dawn of the planet of the apes. Δεν το περίμενα τόσο καλό. Σε φάση 8/10 για εμένα. Μετά από τη σαβούρα που έχω φάει στα scifi blockbuster τελευταία ήταν πολύ ευχάριστο. Αντάξιο επιτέλους του original. Εκεί που το original είχε ως theme την καταστροφή του κόσμου από ένα ολοκαύτωμα που ήταν και ο φόβος των ημερών τότε αυτό επικεντρώνεται στο θέμα μίσος και ρατσισμός με μια πολύ κυνική ματιά.

Δημοσ.

The big Lebowski 1998

Βλέπω ότι έχει 8,2 στο imdb, ρωτάω και ένα φίλο μου λέει ότι βλεπετε. Οπότε λέω ας τη βάλω. Αμ δε.Τη σταμάτησα ακριβώς στη μέση.

Δεν μπορούσα να καταλάβω: πρώτον γιατί είναι κωμωδία αφού δεν έχει γέλιο και δεύτερον πώς μπορεί μια τέτοια μπούρδα να πάρει 8,2!!

ΥΓ. Και φυσικά μου μπήκε η ιδέα να τη δω από το 9gag και το χοντρό με το πιστόλι.

Πολύ κάτω του μετρίου 3/10

• Like 2
Δημοσ.

Είναι επειδή είδε την μισή. Εγώ που την είδα ολόκληρη ένα 4-5 θα της το έβαζα πάντως. Με καθαρό μυαλό όμως, αφού αναλογίστηκα και τα θετικά. Στην αρχή της είχα βάλει πολύ πιο κάτω :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: Kvinden i buret

Σκανδιναβικος κινηματογραφος και συγκεκριμενα Δανεζικος.Αν και μου αρεσει  το στυλ του βορρα ,ατμοσφαιρικο,ωμα βιαιο με καλη κινηματογραφηση  και παραγωγη τηρουμενων των αναλογιων  και συνηθως καλες ερμηνειες το συγκεκριμενο το βρηκα λιγο ανευρο και σε μερικα σημεια  βαρετο.

6.5/10 

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Άμα τους είχε να σκοτώνουν κοσμάκη και να πουλάνε σκόνη , θα ήταν καλή ταινία?

Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερη ταινία, αλλά σίγουρα θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα. Για εμένα το ενδιαφέρον δεν βρίσκεται πια στο μαύρο και στο άσπρο, αλλά στο γκρίζο. Αν ήθελα να δω κάτι μονοδιάστατο, θα έβλεπα το μικρό σπίτι στο λιβάδι!

Δημοσ.

The signal 2014

Λιγο πριν δω το τελευταίο frame θα σας έλεγα οτι: αν εξαιρεσετε τα πρώτα 18 λεπτά και κάποιες σκηνές απο το τελευταίο τέταρτο τότε το ταινιακι ειναι MOTY. Βλέποντας το τελευταίο frame μου έσκασε φλασια για το ποια ταινία εχει αντιγράψει...

#κριμα

Δημοσ.

The signal 2014

Λιγο πριν δω το τελευταίο frame θα σας έλεγα οτι: αν εξαιρεσετε τα πρώτα 18 λεπτά και κάποιες σκηνές απο το τελευταίο τέταρτο τότε το ταινιακι ειναι MOTY. Βλέποντας το τελευταίο frame μου έσκασε φλασια για το ποια ταινία εχει αντιγράψει...

#κριμα

Το Akira ........   ή το dark city ???

Δημοσ.

The big Lebowski 1998

Βλέπω ότι έχει 8,2 στο imdb, ρωτάω και ένα φίλο μου λέει ότι βλεπετε. Οπότε λέω ας τη βάλω. Αμ δε.Τη σταμάτησα ακριβώς στη μέση.

Δεν μπορούσα να καταλάβω: πρώτον γιατί είναι κωμωδία αφού δεν έχει γέλιο και δεύτερον πώς μπορεί μια τέτοια μπούρδα να πάρει 8,2!!

ΥΓ. Και φυσικά μου μπήκε η ιδέα να τη δω από το 9gag και το χοντρό με το πιστόλι.

Πολύ κάτω του μετρίου 3/10

έλεος απλά έλεος..

δεν έχει γέλιο γιατι εισαι ανιστόριτος και μαθημένος στην αισχρη αισθητικη του hollywood και να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε για αριστουργήματα, αν είμαστε ανίδεοι τελείως διαβάζουμε περισσότερο και μιλάμε λιγότερο και προσεχτικά, πετάμε ένα μπούρδα και γίναμε δανίκες..

σορυ αλλα και λίγα λέω δε κρατήθηκα αυτη τη φορα

• Like 7
Δημοσ.

Το χιουμορ ειναι υποκειμενικό. Αν το οτι γελασατε με μια ταινια, νομιζετε οτι σας κανει γνωστες ιστοριας και μαθημενους στην λεπτεπιλεπτη αισθητικη του x κινηματογραφου, δικο σας το προβλημα. Προσεξτε πως εκφραζεστε σε ανθρωπους που δεν γνωριζετε καν. Δεν γινεται να εχουν ολοι τα ιδια γουστα.

• Like 18
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...