Fan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 έλεος απλά έλεος.. δεν έχει γέλιο γιατι εισαι ανιστόριτος και μαθημένος στην αισχρη αισθητικη του hollywood και να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε για αριστουργήματα, αν είμαστε ανίδεοι τελείως διαβάζουμε περισσότερο και μιλάμε λιγότερο και προσεχτικά, πετάμε ένα μπούρδα και γίναμε δανίκες.. σορυ αλλα και λίγα λέω δε κρατήθηκα αυτη τη φορα Δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση; Ανιστόρητος σίγουρα δεν είμαι (μεταπτυχιακό στην συγχρονη ιστορία έχω) αλλά και πάλι τι σχέση η ιστορία. Το ότι το έργο είναι μια απογοήτευση είναι προφανές και είδα ότι συμφωνούνε και άλλοι. Εγώ το επισήμανα ώστε να μην χάσει κανένας το χρόνο του με μια τέτοια μπούρδα. Επίσης εάν θεωρείς ότι η ταινία είναι αστεία ή βγάζει γέλιο σε κάποια σημεία (αναφέρεται ως κωμωδία στο imdb) τότε δεν έχω να προσθέσω κάτι, μπορεί να είσαι από τους "ψαγμένους" που καταλαβαίνουν καλύτερα.. 4
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Transcendence Μου αρεσε η υποθεση της ταινιας, καλο cast αν και η ερμηνειες δεν ηταν κατι το συνταρακτικο , καλα εφε. Περασε ευχαριστα η ωρα. 7/10
Silenzio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 δε θα συνεχίσω γιατι θα ξεφύγω και προφανώς το επίπεδο ειναι χαμηλό. συνεχίζεις και το αποκαλείς μπούρδα χωρις να σέβεσαι κάποια πράγματα και ο admin την λέει σε μένα, δηλαδή επειδή κάποιος εχει χαμηλο iq και βρίσκει ταινιάρα το transformers ξερω γω σημαίνει οτι είναι απλά θέμα γούστου και πρέπει να σεβαστούμε για παράδειγμα αυτα που λέτε εδω για το lebowski ? μη τρελαθούμε τελείως αυτο ειναι ιεροσυλια και για τελευταια φορα προσέχτε πως μιλάτε για τέτοιες ταινίες, μίλα για ταινίες που μπορείς να καταλάβεις και άσε τις υπόλοιπες. σε τελευταία ανάλυση πες δε γέλασα δε μαρεσε οχι τις άλλες μπούρδες που γράφεις, σορυ αλλα εσυ πρωτος χρησιμοποιησες αυτη τη λέξη αρα μπορω και εγω να τη χρησιμοποιησω.. p.s. το ανιστόριτος κολλάει γιατι έχει ιστορικες αναφορες η ταινία όπως τη γαμάτη σκηνη με τον σανταμ χουσειν και το bowlling, τα πτυχία δε μου λένε κάτι. α και κύριε admin δεν ειπα οτι με κάνει γνωστη ιστοριας το γεγονος οτι γέλασα με αυτη τη ταινια και δε καταλαβαίνω προς τι αυτη η επίθεση αφου δε με γνωρίζετε προσωπικά. προφανώς και όποιος καταλάβει αυτη τη ταινία έχει λίγο υψηλότερο iq απο αυτον που τη βρίσκει με ταινίες επιπέδου julia roberts klp σκουπιδιων 1
Sellers Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Κύριε user, σαν άτομο με χαμηλότερο iq (ουτε εμενα μου αρεσε η ταινια), το σταματάω εδώ γιατι ειμαστε και οφ τοπικ. Δεν σβήνω τίποτα, καλό έιναι να μένουν αυτά να ξέρουμε που βαδίζουμε. Πάμε παρακάτω. 3
kostool13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 C-C-C-Combo Breaker Amazing spiderman 2 Απερίγραπτα κακό. Villains της πλάκας με μηδενικό motivation και οπτικό design για γέλια, πλοκή τόσο ρηχή και γεμάτη κλισέ που κάνει το Avengers να μοιάζει με ταινία του Lynch. Πραγματικά το μόνο θετικό που μπορώ να βρω είναι η καλή χημεία μεταξύ Peter και Gwen, λογικό εφόσον είναι ζευγάρι και εκτός ταινίας. 1
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 the big lebowski 1998 Τόσο πολυ σου άρεσε που δεν εχεις λόγια; 3
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) The Big Lebowski .1998 Πρόκειται για έναν άνδρα που ονομάζεται Jeff Lebowski, ο οποίος αυτοαποκαλείται ο Dude, και περιγράφεται από τον αφηγητή ως "ο πιο τεμπέλης άνδρας στο Los Angeles'' Ζει μόνο για το μπόουλινγκ, κατά τη διαρκεια τον μπερδευουν με ένα αλλον Big Lebowski ο οποιος είναι εκατομμυριούχος και .. ο dude αρπαζει την ευκαιρια να το εκμεταλευτει και αυτό τον οδηγει σε ολέθριες συνέπειες . πολύ καλη ταινια . κατά τη γνωμη μου την κατά χαρηκα. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από ThOmPsOn
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 the big lebowski 1998 η λακωνικοτητα ειναι το παν Διάβασε το 1ο ποστ και εφάρμοσέ το or gtfo. Απλά
johnny.tifosi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Hercules (2014) Τι περιμένετε ακριβώς να δείτε; Dwayne Johnson και ξύλο. Ταινιάκι σε στυλ 300 (όχι καρτουνίστικο όμως), δεν σκίζει από άποψη ποιότητας αλλά έχει πολλές σκηνές μάχης και είναι μια καλή αφορμή για διασκέδαση εν μέσω καλοκαιριού και ελλείψει πολλών εναλλακτικών. Απολαυστικός ο χαρακτήρας του μάντη Αμφιάραου, εκνευριστικός ο Ιόλαος. 6,5/10.
devil-ji Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) The Cube Την επελεξα γιατι ειδα απο περιγραφες οτι εμοιαζε με τα Saw. Καλη ταινια αλλα σαν φαν και των splatter/horror, θα δεν μου αρεσε οσα τα πρωτα. 7/10 Into the Wild Οι αποψεις του πρωταγωνιστη για την κοινωνια/ψευτικη κοινωνικοτητα - θεατρο ουσιαστικα -, για τις νεες εμπειριες και τελικα για την ευτυχια με εκφραζουν απεριοριστα. Οσες σχεσεις δημιουργησε στην πορεια του ηταν αληθινες και απο αυτες που σε γεμιζουν ενεργεια. Θα ηθελα καποτε να δοκιμασω παρομοια εμπειρια αλλα θα το εκανα με παρεα τον ανθρωπο μου πιστευω, απλα με σωστη προετοιμασια 8,5/10 The Raid 2 Δραση, ξυλικι, αδρεναλινη! Ωραια ταινια απλα πολυ μεγαλη σε διαρκεια. 7,5/10 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από devil-ji 1
kargo130 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Oκ δεν την εχω δει και τωρα με βαλατε στο τρυπακι να την δω
Muchacho Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 The Big Lebowski Μετριοτατη κωμωδια με ορισμενους ευχαριστους διαλογους.Παντως ενα prequel πιστευω θα εχει ενδιαφερον.. 5.5/10 The Monster Mια απο τις πιο ευχαριστες κωμωδιες που εχω δει,που αν και υστερει καλλιτεχνικα πετυχαινει το σκοπο της,που ειναι το γελιο.Την συνιστω σε οποιον θελει να γελασει. 7.9/10
yanc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Να πω κατ'αρχην οτι ειμαι υπερ των τσακωμων για ταινιες, παντα μου αρεσουν αλλα face to face οχι δικτυακα... Θα ειχε ενδιαφερον οταν φτανουμε σε εξτριμ χαρακτηρισμους (μπουρδα-αριστουργημα) να αναφερουμε και μια δευτερη ταινια ως αναφορα ή μετρο συγκρισης ή καποιο αλλο Info για να δουμε αν αξιζει να τσακωθουμε στην τελικη ρε παιδι μου.. Π.χ. "μπουρδα το Big Lebowski σε σχεση με το Idiocracy που τα κανα πανω μου απο τα γελια". Ή "15 χρονων γαιδαρος εφτασα πρωτη φορα βλεπω πατατα σαν το 12 Monkeys, 1/10...".
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 παντα μου αρεσουν αλλα face to face οχι δικτυακα... Ξυλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις