Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα τ αγοράσω απο το Playstation store θα έχει ελληνικούς υπότιτλους?

Αν είναι ελληνικό το προφίλ σου, ναι. Επιβεβαίωσέ το για 100% στην περιγραφή του παιχνιδιού.

• Like 1
Δημοσ.

Το επιβεβαιωνω εγω. Εχω Ελληνικο προφιλ και αναφερεται ρητα στο psstore οτι εχει greek in game text...Προσοχη δεν το εχω αγορασει, επομενως δεν το ειδα τα ματια μου, δεν τιθεται θεμα ομως θεωρω.

Κορυφαια εμπειρια και για 'μενα παρεμπιπτοντως..

Δημοσ.

Καλά, δώστε μου 2 λεπτά να το τσεκάρω εγώ που το έχω αγορασμένο από το ps store, έτσι, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο ο Μπλε Πάνθηρας.

Edit: Εχει, ναι.

Δημοσ.

Ποσο κανει απο το Store ?

Γιατι στα 45 ευρω δε βλεπω οτι αξιζει μια εικονικη αγορα.

Αυτο ειναι και το μεγαλυτερο μου σκαλωμα με τις ψηφιακες αγορες στις κονσολες.

Full Price για αερα κοπανιστο.

Δημοσ.

Εχει νοημα, οσο νοημα μπορει να εχει κατι τετοιο, ΜΟΝΟ αν το αγορασει κανεις εξ ημισειας με καποιον οικειο του, καταβαλλοντας 22,50 ευρω..

Δημοσ.

Kαλα γενικα ειναι πολυ σοβαρο το θεμα. Δεν ειναι δυνατον να χρεωνουν τη digital οσο και τη retail. Eγω διαφωνω οριζοντιως και καθετως..Στη δικη μου περιπτωση, αναλογισου οτι αν το αγορασω παλι,( ειχα αγορασει day one τη Joel Edition...) θα εχω καταβαλλει στην Κυρα - Σονυ 125 ζεστα ευρακια. Καινουργιο ps3 επαιρνα που λεει ο λογος..

Δημοσ.

Ψηφιακα δεν αγοραζω, τα βρισκω σε Retail πολυ φθηνοτερο ή ψαχνομαι ebay για digital αγορες (ειναι δυσκολο ομως να βρεις κλειδι, συνηθως δινουν account με προαγορασμενο το παιχνιδι), αλλα και παλι με account παιρνεις πχ το Abe's oddyssee στα 5 ευρω οταν εχει 21 στο Store.

Θα πρεπε να ειχαν τουλαχιστον το μισο της τιμης, αφου δε μπαινουν στη μεση ουτε τυπωματα, ουτε διανομες, ουτε καταστηματα κτλ κτλ, ειδικα οταν πχ το πλαισιο το αγοραζει το Last of us retail απο τον εισαγωγεα κατω απο 38 ευρω το κομματι

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει "το ψηφιακό είναι κοπανιστός αέρας". Δηλαδή, το δισκάκι και η πλαστική θήκη είναι που "αξίζουν" στη retail έκδοση; Μηδενικά κι άσους πληρώνεις και στις δύο περιπτώσεις που μεταφράζονται σε άδεια χρήσης λογισμικού και στις δύο περιπτώσεις και σε τίποτα παραπάνω. Και στην ψηφιακή έκδοση σου πουλάει και το βόλεμα του να μη βγεις από το σπίτι σου (αν το πάρεις από κατάστημα), να μην περιμένεις να σου έρθει, να είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, να μην κινδυνεύεις να το χάσεις/σπάσεις ή οτιδήποτε.

Τέλος πάντων, ο καθένας πληρώνει ό,τι νομίζει ότι αξίζει, απλώς μου φαίνεται περίεργη αυτή η άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει μια μυσταγωγία η υποθεση. Το ξεπαρθενιασμα της ζελατινας, η δυνατοτητα να δώσεις την κοπια σου οπου εσυ θέλεις κλπ κλπ.. Δεν ειχα καμία διαθεση αντιπαράθεσης βεβαια. Δεν επικρινω οσους το κανουν. Απλως εγω προτιμω τις ψηφιακές αγορές, μονο οταν εχουν δελεαστική τιμολόγηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...