Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθολου δεν λες αυτο που λεω εγω vole.

αντιθετα, λες πραγματα που δεν ισχυουν, καθως το forza δεν σου προσφερει απολυτως κανενα πλεονεκτημα που να ειναι αποκτητο μονο με εξτρα λεφτα.

εαν το forza εδινε σαν paid dlc καλυτερα μοτερ, καλυτερα λαστιχα, λιγοτερο damage, πραγματα δηλαδη που μπορουν να κανουν τη διαφορα στα καταλληλα χερια,, τοτε ναι, θα ειχε επαφη ο παραλληλισμος που (ατυχως) προσπαθεις τοση ωρα να κανεις.

ομως οπως ξερουν οσοι εχουν το forza, δεν συμβαινει κατι τετοιο. αντιθετως, κατι τετοιο συμβαινει εδω. ;)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάλι καταντήσαμε να μιλάμε για το forza, στο θέμα που αφορά το Last of us.

Απορώ, ποιος είναι αυτός που κάνει το θέμα μπάχαλο κάθε φορά.

Δημοσ.

καθολου δεν λες αυτο που λεω εγω vole.

αντιθετα, λες πραγματα που δεν ισχυουν, καθως το forza δεν σου προσφερει απολυτως κανενα πλεονεκτημα που να ειναι αποκτητο μονο με εξτρα λεφτα.

εαν το forza εδινε σαν paid dlc καλυτερα μοτερ, καλυτερα λαστιχα, λιγοτερο damage, πραγματα δηλαδη που μπορουν να κανουν τη διαφορα στα καταλληλα χερια,, τοτε ναι, θα ειχε επαφη ο παραλληλισμος που (ατυχως) προσπαθεις τοση ωρα να κανεις.

ομως οπως ξερουν οσοι εχουν το forza, δεν συμβαινει κατι τετοιο. αντιθετως, κατι τετοιο συμβαινει εδω. ;)

Δηλαδή το να σου δίνει αμάξια τα οποία δεν μπορείς να αποκτήσεις παρά μόνο με πραγματικά λεφτά είναι καλύτερο από το να σου δίνει τα πάντα σε preset loadouts και ΑΝ θες να τα έχεις στα customisable - αφού μαζέψεις τα απαραίτητα parts για να τα αγοράσεις In-game - πληρώνεις; Τρομερό πλεονέκτημα. 

Τέσπα, βαρέθηκα, να σου πω την αλήθεια. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι - και αγοράζεις δεύτερη φορά - παιχνίδι που δε γουστάρεις σε κανένα επίπεδο, αλλά όπως τη βρίσκει ο καθένας. 

Δε με πείθεις ότι είχες ασχοληθεί με το multi ούτε στο PS3, πάντως, με αυτά που λες. Δεν το λέω για να κάτσεις να βγάλεις φωτογραφίες τώρα από το προφίλ σου, επειδή ικανό σε έχω, απλώς λέω πόσο τραβηγμένα προσπαθείς να παρουσιάσεις τα πράγματα για να βγάλεις το άχτι σου που δε συμφωνούσαν μαζί σου κάποιοι πριν από 2 μήνες :P

Δημοσ.

Εμ θέλουμε πλήρη παιχνίδια, εμ δε θέλουμε να αναβάλλουν τις κυκλοφορίες. Δε συμφωνούν και πολύ αυτά μεταξύ τους :P

Οσο για τα DLC, τα έχουμε ξαναπεί εκατοντάδες φορές, άλλο ένα horse armour κι άλλο ένα Shivering Isles. Αν εσείς βλέπετε το ίδιο πράγμα, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Φαντάζομαι ότι καταδικάζετε και τις ταινίες που κυκλοφορούν σε Blu-Ray ενώ υπήρχαν σε DVD;

Καταρχην θεωρησε ως δεδομενη, την εκτιμηση μου προς τo προσωπο σου βασει της συνεπους και μετριοπαθους παρουσιας σου στην κοινοτητα. Eιναι ομως παραλογο να ζητα κανεις νεα παιχνιδια σε κονσολες που σε λιγο συμπληρωνουν 1 ετος κυκλοφοριας; Δεν εχουμε ποτε συζητησει εδω για τον κορεσμο της last-gen με τα οκτω ολοκληρα χρονακια στη γερικη πλατη της; Ειχαμε πριν απο εναμιση χρονο γιορτες και πανηγυρια για το reveal ποιου πραγματος ακριβως; Δεν υπονοω οτι αποδεχομαι την κυκλοφορια ανετοιμων παιχνιδιων προκειμενου να κορεσω την αναγκη μου για next-gen gaming (sic). Ποτε να μην τα βγαλουν αν θελεις, προκειμενου να μην εχουμε στα χερια μας ανολοκληρωτα προϊοντα. Θα επρεπε να εχουν εξασφαλισει επαρκη παραγωγη ομως με ολες τις δυσκολιες που ενεχονται στο ξεκινημα καθε νεας γενιας.

Το θεμα των remastered λοιπον, που αποτελει και τη θεραπεια ασπιρινης κατα της λειψυδριας νεων παιχνιδιων, με προβληματιζει ιδιαιτερα με τις διαστασεις τις οποιες λαμβανει. Φανταζομαι οχι μονο εμενα. Ακομα και στο παραδειγμα των blu ray στο οποιο αναφερθηκες, μεσολαβει σχεδον παντα ενα ευλογο χρονικο διαστημα μεχρι να δουμε τις συγκεκριμενς εκδοσεις.

Τελος παντων εκτροχιαστηκε παλι το θεμα, εχει μεγαλη εφεση αλλωστε σε αυτο ο Πετραν. Θα σταματησω εδω..

• Like 1
Δημοσ.

Οχι, καθόλου παράλογο δεν είναι, και υπερβάλλω κι εγώ λίγο στο σχόλιο που παρέθεσες. Οσον αφορά τα remasters δηλαδή, επειδή για τα DLC I stand by my words.

Αν θες τη γνώμη μου, ακριβώς το ότι παρατράβηξε τόσο η γενιά ίσως και να είναι ένας από τους λόγους για περισσότερα, παρά για λιγότερα, remasters. Πρόσθεσε σε αυτό ότι υπάρχει κι ένα μερίδιο της αγοράς που προσπαθούν να πιάσουν που μπήκε στο gaming μόνο με το Wii και τα βλέπει πρώτη φορά όλα αυτά. Φυσικά, υπάρχουν τα εύλογα remasters, όπως αυτό για το οποίο υποτίθεται ότι μιλάμε σε αυτό το νήμα, υπάρχουν και τα τραβηγμένα, όπως το Sleeping Dogs που ανακοινώθηκε πρόσφατα. 

Anyway, ξεφεύγουμε πολύ με αυτή την κουβέντα, καθώς γενικεύουμε

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα, πολυ σωστα, παντως ον-τοπικ, ειλικρινα, οσο θιασωτης του παιχνιδουμπαρου και αν ειμαι, δεν εχω κατασταλαξει  για το ποσο και ποιος χρειαζοταν την συζητουμενη επανεκδοση τελικα. Eιναι πολλα τα ζητηματα και οι προεκτασεις που ενσκηπτουν. 

Δημοσ.

πεφτεις ακριβως στην περιπτωση του δικαιολογητη που εγραψα πιο πανω σε παρενθεση.

ξερεις, με τη δικια σου λογικη, μεχρι να βαλει το last of us paid dlc που θα πατας ενα κουμπι και θα ξαπλωνονται αυτοματα κατω ολοι οι αντιπαλοι, τιποτα δεν ειναι game-breaking.

πες οτι εχεις αντιπαλη μια ομαδα που ειναι ενα τσικ καλυτεροι απο εσας. και πες οτι αυτοι επιπλεον εχουν ολα τα perks και weapons, ενω εσεις κανενα.... ελπιζω να καταλαβαινεις....

Kαταλαβαινω τι λες, και εγω μαζι σου ειμαι σε αυτο, δεν θελω οποιασδηποτε μορφης επιπλεον πληρωμη για game που ειχα σκασει ζεστο 60αρι και τωρα 45αρι. Προφανως θελω να εξαφανιστει και αυτο με τα perks και weapons, απλα ανεφερα οτι τουλαχιστον δεν χαλαει την ροη σε οσα ματσ εχω συμμετασχει.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα, πολυ σωστα, παντως ον-τοπικ, ειλικρινα, οσο θιασωτης του παιχνιδουμπαρου και αν ειμαι, δεν εχω κατασταλαξει  για το ποσο και ποιος χρειαζοταν την συζητουμενη επανεκδοση τελικα. Eιναι πολλα τα ζητηματα και οι προεκτασεις που ενσκηπτουν. 

Η συγκεκριμενη επανεκδοση εχει ως κοινο τους κολλημενους που θελουν να το ξαναπαιξουν, αυτους που ερχονται απο 360 και οσους δε το εχουν δει καθολου.

Εχει μια βαση η σκεψη αυτη οπως και με ολα τα Remasters και Definitive Editions που βγαινουν και θα βγουν, ειναι ενοχλητικο, ασχημα, μενουμε στεγνοι απο νεα παιχνιδια αλλα τους αποφερουν αρκετο, γρηγορο και "δωρεαν" χρημα.

Δημοσ.

Ρε τι τρελενεστε συνεχεια με τις αναλυσεις. Παιχτε το παιχνιδακι και χαλαρωστε. Εγω το νοικιασα σημερα, θα το λιωσω 3-4 μερες να το τερματισω να το χαρω και αυτο ηταν, θα το παω πισω. Ουτε paid dlc ουτε τίποτα τί τρελενεστε; Κι αν ειχα λεφτα θα ειχα και xbox one και wiiu, αλλα προς το παρον δεν παιζει χρημα...

Δημοσ.

Εαν και δεν ειμαι υπερ των remastered εκδοσεων (προτιμω τα reboots), θεωρω πραγματικα οτι δεν ηταν δυνατον να λειπει ενα τετοιο παιχνιδι απο το ps4. Το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν πηρα το ps4, ηταν τι κριμα που πουλησα τοσο νωρις το ps3 (οσο νωρις το πηρα δευτερη μερα) και δεν θα ειχα την ευκαιρια να το παιξω.. Ηταν πραγματικα το παιχνιδι μαζι με το Uncharted 3 (τυχαιο;; Naughty Dog..) που ηθελα τοσο πολυ να παιξω.

Απο εκει και περα τα πραγματα ειναι απλα. Κανενα δεν αναγκασε να το παρει η εταιρεια, και στο κατω κατω οποιος το βλεπει αρπαχτη δικαιωμα του αλλα ειναι περα για περα λαθος. Η Naughty Dog με την Sony μου εδωσαν την ευκαιρια να παιξω και εγω ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια των τελευταιων ετων, ενα πραγματικο αριστουργημα σε καθε τομεα.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια η αξια του παιχνιδιου δεν αμφισβητειται. Ουτε το γεγονος οτι πολλοι χρηστες αγορασαν PS4, χωρις προηγουμενως να εχουν στην κατοχη τους PS3. OK με αυτα, εμενα οι ενστασεις μου ειναι γενικοτερης φυσεως σε οτι αφορα τα remastered και ειναι οτι αποσπουν πορους, χρονο και ενδιαφερον απο τη δημιουργια νεων παιχνιδιων. Συν το οτι πολλα ειναι αχρειαστα απο τη στιγμη που συχνα δεν υπερβαινουν το εναμιση ετος last-gen κυκλοφοριας ή και λιγοτερο..Αυτα. Ευχαριστηθειτε το παιχνιδι και το καλοκαιρακι και τα λεμε παλι. B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εσυ λες οτι ..αποσπουν πορους.

εγω απο την αλλη λεω οτι απλα προσθετουν πορους, και μαλιστα τους πιο χρησιμους, τους οικονομικους πορους.

οι επανεκδοσεις ειναι το πιο ευκολο cash grab στην αγορα.

λιγο hype, λιγο ζεσταμα, και ανοιξε την ταμειακη.

τελος παντων, καλο ειναι που βγηκε το καλυτερο παιχνιδι του ps3 στο ps4. ειδικα για αυτους που δεν ειχαν πριν ps3 αλλα μονο xbox, ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να διαπιστωσουν ιδιοις ομμασι τι εστι το καλυτερο game της sony την προηγουμενη γενια.

και βασικα, για να μην ξεχνιομαστε κιολας:

Naughty Dog has no plans to bring The Last of Us to PS4 (τελη Οκτωβριου 2013)

:)

Επεξ/σία από p3tran
  • Like 1
Δημοσ.

Παντως το GTA V στο PC ειναι η τελευταια ευκαιρεια των PCαδων για να ξαναδουν Rockstar game.

Aν το θαψουν (πειρατεια), παπαλα, μετα θα κλαινε ολοι μαζι.

Βεβαια φανταζομαι το V στο PC ειναι byproduct της ομοιας αρχιτεκτονικης των κονσολων πλεον.

Δημοσ.

δεν εχει καμια σημασια το byproduct που λες. ετσι κι αλλιως πριν το κανουν compile για πρωτη φορα στο 360 και το ps3, το ειχανε και ετρεχε σε pc.

η πειρατεια στο pc θα κοψει και καποιες πωλησεις απο την κονσολα εκτος απο τo pc. ο πειρατης που δεν μπορει να βρει πειρατικο και το θελει, παει και το περνει original.

αυτα κοιτανε οι εταιρειες. το ζουμι. τωρα, τα υπολοιπα, αυτα που λεει/γραφει ο καθενας για να δικαιολογησει τα γεγονοτα (πχ ηταν ενα απλο πορτ, δεν αξιζε τα λεφτα του, δεν υποστηριζει το ταδε feature/αναλυση/κοντρολ, βρηκα το ταδε bug), αυτα ειναι αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.

τα οικονομικα αποτελεσματα κοιτανε, οχι τις δικαιολογιες. αυτα καθοριζουνε το πότε, και σε μερικες περιπτωσεις το ποτέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...