Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο για τα 70ντάρια. Παραείναι τραβηγμένη τιμή, πόσο μάλλον για τα δεδομένα της Ελλάδας. Προσωπικά δεν σκάω ποτέ πάνω από 50 ευρώ για νέο παιχνίδι και αν το κάνω θα είναι μόνο για τίτλους μεγάλης διάρκειας ή με υψηλό replayability. Παιχνίδι τύπου story driven του 10ώρου που το παίζεις μια φορά και μετά πάει στο ράφι απαπαπαπαπα, 20 ευρώ το πολύ και μόνο αν είναι παιχνίδαρος αλλιώς κανά 5-10κάρικο και άμα τους αρέσει. Οικονομική άνεση πάντως έχω να τα πάρω όλα και τα Xboxια και τα Πλεηστεσιο και τα γκαμές όλα. Είναι όμως θέμα νοοτροπίας που λειτουργώ έτσι. Η τελευταία φορά που έδωσα 40 ευρώ για παιχνίδια είναι το Dragon Age 2 για το Xbox 360 και ειλικρινά είναι η μοναδική φορά που μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα.

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχετε δικιο για τα 70 αρια...πιστευω ότι οι τιμες στην σημερινη Ελλαδα επρεπε να είναι τουλάχιστον στα επίπεδα των τιμών των pc games....και παλι ψηλα είναι αλλα θα ηταν λιγο ποιο λογικα. Σε μια χρεοκωπημενη χωρα όμως που ανεβαινουν ακομα και τα ειδη πρωτης ανάγκης τα games θα γλυτωσουν.?η ενοικιαση είναι μια λυση αλλα εγω το θελω το παιχνιδι στην συλλογη μου...παντως αν ψάχνεσαι προσεκτικα βρίσκεις ευκαιρίες και φθηνα games...στα μεταχειρισμένα γινεται χαμος...τωρα καποιος που τα θελει day one δυστηχως το 60αρι - 70 αρι είναι μονόδρομος...

Δημοσ.

Έχετε δικιο για τα 70 αρια...πιστευω ότι οι τιμες στην σημερινη Ελλαδα επρεπε να είναι τουλάχιστον στα επίπεδα των τιμών των pc games....και παλι ψηλα είναι αλλα θα ηταν λιγο ποιο λογικα. Σε μια χρεοκωπημενη χωρα όμως που ανεβαινουν ακομα και τα ειδη πρωτης ανάγκης τα games θα γλυτωσουν.?η ενοικιαση είναι μια λυση αλλα εγω το θελω το παιχνιδι στην συλλογη μου...παντως αν ψάχνεσαι προσεκτικα βρίσκεις ευκαιρίες και φθηνα games...στα μεταχειρισμένα γινεται χαμος...τωρα καποιος που τα θελει day one δυστηχως το 60αρι - 70 αρι είναι μονόδρομος...

Το ενοικιαζεις το παιχνιδι και μολις πεσει η τιμη του(βλεπε GOTY editions κλπ)το χτυπας για συλλογη.

Οσο για το τελευταιο που γραφεις για τα μεταχειρισμενα αστο καλυτερα γιατι εχουν καταντησει τραγικα τα πραγματα.

Βλεπεις μεταχειρισμενα σχεδον σε τιμες καινουργιων και σου πετανε και την ατακα''αριστο'' λες και αν πχ ειναι καινουργιο παιχνιδι θα προλαβει ο αλλος να το γρατζουνισει κλπ

Αλλο παραδειγμα που ειδα,ειδικα με του ps4 παιχνιδια,ειναι αγγελια τυπου''Driveclub used 20ευρω'' και καινουργιο εχει 21 ξερω γω.

Ναι εχω πετυχει πχ Super Mario 3d world στα 25ευρω οταν καινουργιο εχει 44 που καρααξιζει η αγορα του,αλλα δυστηχως,ειδικα για Ps4 παιχνιδια οι περισσοτερες τιμες ειναι τραγικες,ασε που εχει γεμισει ο τοπος με Secondary accounts...

Δημοσ.

Εγώ θα κάνω την αγορά ps4 σε λευκό χρώμα όταν έρθει ποτέ Ελλάδα η έκδοση 1200 που τρέχει λίγο καλύτερα η κονσόλα.

υγ του destiny είναι όμορφη αλλά δεν ξέρω με χαλάει να έχει πάνω το όνομα του παιχνιδιού(όχι του συγκεκριμένου αναγκαστικά)

Δημοσ.

400 είχα αγοράσει εγώ τον Νοέμβρη του '14 το bundle PS4 white+GTAV. Απο Γερμανό παρακαλώ. Το ίδιο bundle πλέον στο πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο έχει 470. Πλέον μόνο 2-3 bundles αξίζουν που είναι κοντά στο 400άρικο (Arkham Knight-Bloodborne-Driveclub). Όλα τα υπόλοιπα αγγίζουν τα 450άρι. Επίσης τα περασμένα χριστούγεννα είχα βρεί και αγοράσει προσφορά στο Πλαίσιο NBA 2K15+PES 2015 στα 80 ευρώ. Πλέον δεν νομίζω να δούμε τέτοιες τιμές για αρκετούς μήνες ακόμη.

• Like 1
Δημοσ.

από ποιο site μπορούμε να πάρουμε prepaid κάρτες για αμερικανικό psn account; δοκιμασμένο αν υπάρχει κάποια πρόταση τώρα με τα cc

Δημοσ.

Παίδες μερικοί τα λέγαμε ότι το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά για να αγοράσεις PS4 στην Ελλάδα (και λόγω φτηνών bundles και λόγω PS+ με €30), αλλά μερικοί είχαν κολλήσει στην κασέτα "PS4 haz no gamez" και περίμεναν «κάτι καλύτερο στο μέλλον»... ε μας έσκασε το χουνέρι με τα CC και ποιός ξέρει τι άλλο χουνέρι μπορεί να σκάσει στο μέλλον (δραχμή? υποτίμηση?).

IMHO, πάρ' τε το τώρα που μπορείτε, για να μην έχουμε του χρόνου καμία συζήτηση του στυλ «ααααχ τι φτηνό που ήταν το PS4 το 2015, ενώ σήμερα πρέπει να δώσω 1200 νέες δραχμές». :P

γιατι τωρα εχει games?Ποσο μαλλον exclusives?

Τουλαχιστον ενα χρονο ακομα πρεπει να περιμενει οποιος θελει να κανει σωστη αγορα PS4,να βγει και η καινουρια βελτιωμενη εκδοση που θα επιφερει και price drop και καλυτερα bundles αλλα και δε θα χρειαζεσαι να σκας 70αρια day 1 λογω ελειψης γκαμας παιχνιδιων.

Δημοσ.

γιατι τωρα εχει games?Ποσο μαλλον exclusives?

Τουλαχιστον ενα χρονο ακομα πρεπει να περιμενει οποιος θελει να κανει σωστη αγορα PS4,να βγει και η καινουρια βελτιωμενη εκδοση που θα επιφερει και price drop και καλυτερα bundles αλλα και δε θα χρειαζεσαι να σκας 70αρια day 1 λογω ελειψης γκαμας παιχνιδιων.

Να σε δω πόσα θα σκας παλικάρι μου για παιχνίδια σε κανά χρόνο αν γίνει κανά μπραφ με δραχμή... 200 δρχ θα είναι καλά με μισθό 500 δρχ;

Πρέπει να καταλάβεις ότι μερικοί βλέπουν την κονσόλα ως επένδυση... δεν την αγοράζουν όταν έχει πολλά παιχνίδια, αλλά όταν μπορούν, γιατί αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην μπορούν. Τόσο απίθανο σου φαίνεται;

Η λογική σου είναι σωστή για χώρες με σταθερό πολιτικοοικονομικό κλίμα (έτσι ήταν και η Ελλάδα κάποτε). Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

400 είχα αγοράσει εγώ τον Νοέμβρη του '14 το bundle PS4 white+GTAV. Απο Γερμανό παρακαλώ. Το ίδιο bundle πλέον στο πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο έχει 470. Πλέον μόνο 2-3 bundles αξίζουν που είναι κοντά στο 400άρικο (Arkham Knight-Bloodborne-Driveclub). Όλα τα υπόλοιπα αγγίζουν τα 450άρι. Επίσης τα περασμένα χριστούγεννα είχα βρεί και αγοράσει προσφορά στο Πλαίσιο NBA 2K15+PES 2015 στα 80 ευρώ. Πλέον δεν νομίζω να δούμε τέτοιες τιμές για αρκετούς μήνες ακόμη.

Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω ότι το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά για αγορά PS4 στην Ελλάδα.

Και τότε μερικοί λέγανε ότι είναι πολλά τα 400... ας πληρώσουν 470 λοιπόν.

Δημοσ.

Να σε δω πόσα θα σκας παλικάρι μου για παιχνίδια σε κανά χρόνο αν γίνει κανά μπραφ με δραχμή... 200 δρχ θα είναι καλά με μισθό 500 δρχ;

Πρέπει να καταλάβεις ότι μερικοί βλέπουν την κονσόλα ως επένδυση... δεν την αγοράζουν όταν έχει πολλά παιχνίδια, αλλά όταν μπορούν, γιατί αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην μπορούν. Τόσο απίθανο σου φαίνεται;

Η λογική σου είναι σωστή για χώρες με σταθερό πολιτικοοικονομικό κλίμα (έτσι ήταν και η Ελλάδα κάποτε). Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

εσενα παλι απ'το μυαλο σου δε σου περασε οτι αμα γινει κανα μπραφ με δραχμη και μισθο 500 δρχ. το τελευταιο που θα μας ΝΟΙΑΖΕΙ ειναι αν θα παιζουμε PS4?

Δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα?

Επαναλαμβανω αν καποιος πρεπει να αγορασει κονσολα ας κρατησει τα λεφτα του ακομα εναν χρονο.Aν γυρισουμε στην δραχμη,τοτε καλως τα κρατησε και καλως δεν την αγορασε διοτι θα του φανουν ακομα πιο υπερπολυτιμα αργοτερα για αλλες αγορες

Δημοσ.

εσενα παλι απ'το μυαλο σου δε σου περασε οτι αμα γινει κανα μπραφ με δραχμη και μισθο 500 δρχ. το τελευταιο που θα μας ΝΟΙΑΖΕΙ ειναι αν θα παιζουμε PS4?

Δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα?

Επαναλαμβανω αν καποιος πρεπει να αγορασει κονσολα ας κρατησει τα λεφτα του ακομα εναν χρονο.Aν γυρισουμε στην δραχμη,τοτε καλως τα κρατησε και καλως δεν την αγορασε διοτι θα του φανουν ακομα πιο υπερπολυτιμα αργοτερα για αλλες αγορες

Με την λογική σου ούτε ΤΩΡΑ πρέπει να μας νοιάζει (έτσι όπως είναι η οικονομία), να σταματήσουμε τα video games και να κλειδωθεί το παρόν νήμα (όπως και όλα τα άλλα). Δεν στέκει αυτό που λες... και μόνο που συζητάμε για αγαθά πολυτελείας ενώ άλλοι πεθαίνουν της πείνας εκεί έξω, δείχνει πόσο «αντιφάσκει» η λογική σου. Την «ευαισθησία» να την έχεις από τώρα αγαπητέ, όχι όταν φτάσουμε εκεί.

Εμένα στα παπάρια μου, γιατί δεν χάνω κάτι. Είμαι «καβατζωμένος» ήδη και δεν περιμένω τις «καλύτερες» μέρες που δεν πρόκειται να έρθουν.

Εσείς θα παραπονιέστε που θα βλέπετε τριπλάσιες τιμές (ακόμα και στις αγγελίες) και εγώ θα είμαι εδώ να σας λέω "I told you so"...  :devil:

ΥΓ: Το ίδιο ισχύει και για όσους περίμεναν PS+ με €30 και φέτος. Πάνε αυτά παλικάρια μου. Όποιος πρόλαβε-πρόλαβε. Συνεχίστε να περιμένετε...

Δημοσ.

Ποτε βγαινει στο Ελλαδισταν το 1200 CUH που λετε....ξερουμε?

Άγνωστο φίλε μου. Χωρίς capital controls θα το είχε φέρει ήδη η Sony Hellas και δεν θα κάναμε όλη αυτή την συζήτηση.

Δημοσ.

Λογικα αν βγουν νεα bundles δεν θα ειναι αυτο ή εκτος αν αλλαζουν συσκευασιες και παιχνιδια στα τωρινα και τα ξαναβαζουν στο ραφι,κατι σαν ανακυκλωση?

Αλλα ποσα ακομα απο τα παλια εχουν μεινει,δε τα στελνουν πισω αν δεν πωληθουν εντος ενος χρονικου πλαισιου?

Δημοσ.

Ναι, τα νέα bundles αυτό θα έχουν. Το θέμα είναι ποιός θα τα εισάγει...

Τα παλιά δεν είναι γάλατα για να επιστρέφονται. :P Μένουν στα ράφια μέχρι να πωληθούν.

Λόγω κόστους/βάρους/όγκου είναι πιο δύσκολο/ακριβό να εισάγεις κονσόλες, παρά παιχνίδια. Εξάλλου ο μέσος καταναλωτής δεν βλέπει διαφορά, ούτε πολυψάχνει specs.

Οπότε προτιμούν να εισάγουν παιχνίδια (έστω και σε μικρότερες ποσότητες με παραεισαγωγές), παρά κονσόλες. Δεν υπάρχει έλλειψη PS4 στην αγορά (ακόμα).

Δεν θα είχε νόημα να έκαναν εισαγωγή το 1200άρι και να μην έφερναν π.χ. MGSV, Mad Max, Until Dawn... κονσόλες υπάρχουν στην αγορά όπως είπα, άσχετα αν δεν είναι το νέο μοντέλο. Τα παιχνίδια θέλουμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...