ScarletK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εντάξει είναι το σκεπτικό σου, τον ρυθμό μείωσης κτλ θα τον ορίσεις εσύ. Αν μπεις στην διαδικασία να φτιάχνεις και δικά σου υγρά μπορείς να ρίχνεις και την νικοτίνη μονάδα μονάδα άμα θες. Παρεπιπτόντως για υγρό, προτείνω μαγαζί με δοκιμαστήριο έτσι; Να πάρεις κάτι που θα σου κάθεται καλά εξαρχής.
liopyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Λίγο με απασχολεί η γεύση, και τα τσιγάρα που καπνίζουμε αντικειμενικά απαίσια θα τα βρίσκαμε αν δεν ήμασταν nicotine junkies. ;p 1
VitamineQ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 το πακέτο καλό είναι, αλλά σε συμβουλεύω να πας σε ένα μαγαζί της nobacco να το δεις απο κοντά, γιατί θα σου έρθει σπίτι και μπορεί να πάθεις σοκ από το μέγεθος της μπαταρίας και να ντρέπεσαι να κυκλοφορείς με αυτό (με μικρότερο μέγεθος και το πρώτο σχόλιο που ακούω σχεδόν πάντα είναι ότι είναι τεράστιο).για τα υγρά, αν πας σε κάποιο μαγαζί και ζητήσεις να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις και αρνηθεί, απλά φύγε και πες το και σε εμάς να μη πατήσουμε ποτέ. Θα πας σε ένα μαγαζί θα αράξεις και θα δοκιμάσεις όσα θέλεις. Δε παίζει ρόλο μόνο η νικοτίνη, αλά και η γεύση και τα συστατικά του υγρού. Στο μαγαζί όσο δοκιμάζεις να ρωτάς πόσο νικοτίνη και πόσο γλυκερίνη έχει το υγρό και θα καταλάβεις τι σου κάνει και τι όχι.
ScarletK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Θα αλλάξει αυτό με τον καιρό. Και τα τσιγάρα έχουν γεύση ειδικά τα πρώτα της μέρας, ή αυτά που κάνεις μετά από κάποιες ώρες που είσαι "καθαρός" απλά είναι μπλεγμένα πολύ με γεύση καμένου, κάτι που το κατάλαβα με το άτμισμα. Τον πρώτο καιρό όλα σου φαίνονται νορμάλ αλλά καθώς επιστρέφει η γεύση σου αρχίζεις και έχεις προτιμήσεις. Τέλος πάντων δοκιμαστήριο όπως λέει και ο vitamine για σιγουριά. Θα δεις τι συμβαίνει με τον καιρό με την γεύση και την όσφρηση σου. Από 'κει και πέρα χονδρικά η γλυκερίνη (vg) και η προπυλενογλυκόλη (pg) καθορίζουν το 1)ντουμάνι και το 2)χτύπημα στον λαιμό αντίστοιχα (χτύπημα δίνει και η νικοτίνη και το άρωμα ανάλογα τι είναι). Τα υγρά βγαίνουν με διάφορες αναλογίες. 50/50, 70/30, 100/0 κτλ, είναι κι αυτός ένας λόγος να δοκιμάσεις δηλαδή.
liopyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το μέγεθος το είδα από κοντά, δεν με πειράζει γιατί ούτως η άλλως θα ντρέπομαι να το χρησιμοποιώ έξω. Γενικά η χρήση εκτός σπιτιού φαντάζομαι πως θα είναι -->τσέπη --> τζούρα στα κλεφτά μόνο αν χρειαστεί -->τσέπη. Γεύσεις θα δοκιμάσω, αφού έχουν να κάνουν με το πόσο "βαρύ" φαίνεται (υπάρχει nobacco σχετικά κοντά).
VitamineQ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ε είναι να μη ντραπεις με το ρόπαλο; θα βρεις κάποια φάση κανα γαμάτο υγρό και θα κολλήσεις, και θα θέλεις να το κάνεις πιπίλα που λέμε. και τότε ή θα σου φύγουν οι ντροπές, ή θα πάρεις ένα μικρότερο διακριτικό να το ντουμανιαζεις όποτε θες σκέψου το γιατί είναι χαζομάρα ενώ έχεις το ΗΤ να ζητάς κανονικό τσιγάρο γιατί ντρέπεσαι να βγάλεις το τέρας έξω.
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν είμαι στην λογική "πάω σε ηλεκτρονικό επειδή ψάχνω εναλλακτικό τρόπο να συνεχίζω να καπνίζω" φάση. Το βλέπω καθαρά σαν στάδιο, και δεν πιστεύω πως θα το χρησιμοποιήσω πολύ καιρό. Το να ντρέπομαι να το χρησιμοποιώ μάλλον καλό κάνει σε αυτή την περίπτωση.
VitamineQ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 nice μακάρι να το κόψεις αφού το θες. κάτι τελευταίο τότε. Μιας και δε θα ατμιζεις πολύ, ιδικά όταν είσαι έξω τότε μπορείς να πας στη λύση μιας μπαταρίας. ή τη παίρνεις μεμονωμένα, η παίρνεις ένα πακέτο σαν αυτό που παρουσιάζει ο τύπος στο παρακάτω βίντεο. Η μπαταρία αν τη φορτίσεις πριν φύγεις απο το σπίτι θα σου φτάσει σίγουρα για μια έξοδο, ενώ έχει το καλό οτι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στο σπίτι και όσο αυτή φορτίζει (αυτή του βιντεο όχι όλες) . https://www.youtube.com/watch?v=lU6DWyFwivQ
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Η αλήθεια είναι πως και στην δουλειά είμαι μπροστά από ένα pc, οπότε υπάρχει τρόπος να φορτίζει σχεδόν παντού. Το σετάκι που έβαλα στο ποστ παραπίσω ήταν εντελώς τυχαίο, επειδή αυτό είχε ο πελάτης και δοκίμασα. Θα πάω αύριο στο nobacco και θα δω τι έχουν, ίσως την βγάλω και με κάτι πιο φθηνό αντί για σετ. Θενξ για την βοήθεια.
pournaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Λίγο με απασχολεί η γεύση, και τα τσιγάρα που καπνίζουμε αντικειμενικά απαίσια θα τα βρίσκαμε αν δεν ήμασταν nicotine junkies. ;p Κι ομως η γευση στο ηλεκτρονικο ειναι το Α και το Ω. Σκεψου οτι ειναι κατι που θα αντικαταστησει το τσιγαρο, και θα το "πιπιλας" ολη μερα. Αρα θες κατι που και να σου αρεσει, και να μη σε ενοχλει (να ειναι δηλαδη εντονο "βαρυ"). Εμενα πχ, με κολλησε η γευση του μηλου (ηθελα απο την αρχη κατι μη καπνικο, να μη μου θυμιζει καθολου το τσιγαρο). Δυομισι χρονια τωρα, που το εχω χαλαρα (πιο πολυ λογω ποτου), δεν εχω αλλαξει γευση, και με την εξελιξη μπαταριων και ατμοποιητων, η γευση και η τζουρα εχουν γινει τελειως διαφορετικες (προς το καλυτερο) σε εσχεση με αυτα που ειχα οταν ξεκινησα. Γνωμη μου, αφου εκανες πολυ τσιγαρο, παρε VeVe που εχει ρυθμιζομενη ενταση, γιατι για αρχη θα θελεις πιο δυνατη τζουρα, αρα πιο πολλα βολτ. Και κατσε και δοκιμασε αρκετες γευσεις μεχρι να αποφασισεις. Για τα υπερ δεν εχει νοημα να σου γραψω, θα τα δεις απο την πρωτη εβδομαδα (αν σταματησεις τελειως το κανονικο). ΥΓ. Βασικο. Παρε οπωσδηποτε δυο μπαταριες. Πολλοι κανουν το λαθος να παρουν μια, με αποτελεσμα (νομος του μερφυ), να τελειωσει τη χειροτερη στιγμη
simaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Σιγα που θα ντραπω Ωραιος!Εγω εχω ενα vamo v5! To τριτο που μοιαζει με το σφυρι του thor τι ειναι?? 1
liopyr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Πήρα VeVe Black 1300mAh & NOBACCO eGo PRIMERO 2.5 Ohm ΜΑΥΡΟ, το δουλεύω στα 4V. Υγρό πήρα το (atmos lab) RY69 balanced 1,8% νικοτίνη, δεν δοκίμασα πολλά, θα το κάνω άλλη μέρα. Μάλλον την επόμενη φορά θα προτιμήσω κάποιο με κάποια γεύση, δεν μου πολυαρέσει το συγκεκριμένο. Για την ώρα με κρατάνε ατσίγαρο. To σοβαρό crash test θα είναι αύριο το πρωί. May the force κλπ.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις