BritGreek Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Κατσε ρε φιλε. Δινεις 6Ε καθε μερα για τσιγαρα, και δεν μπορεις να δωσεις πανω απο 25 για μπαταρια και τανκ (πως λεγτεται... ) ; Για δες καλυτερα το θεμα. Στο λεει ανθρωπος που εδινε 250ε/μηνα για τσιγαρα, και τωρα δινει κανα 15ρι για τα υγρα. To θέμα μου δεν είναι πόσο δίνω για τσιγάρα. Το ovale που έχω δεν με ικανοποιεί καθόλου, γιατί βγάζει ένα καυτό ατμό σε βαθμό να με καίνε τα ούλα και ο λαιμός μου. Επίσης, όποιο υγρό κι αν έχω πάρει δεν έχει την παραμικρή γεύση και αν τραβήξω μεγαλύτερη τζούρα τρέχει υγρό στο στόμα μου. Γι' αυτό το πλένω κιόλας και γι' αυτό οξειδώθηκε φαντάζομαι. Τα υγρά που έχω δοκιμάσει μυρίζουν μεν στο χώρο αλλά δεν μου αφήνουν γεύση στο στόμα. Θέλω να πω, ΟΚ, να δοκιμάσω κάποιο άλλο τσιγάρο μήπως έτυχε με το συγκεκριμένο τύπο να μη βρίσκω αυτό που θέλω, αλλά αν και πάλι δεν μου αρέσει, θα έχω πετάξει το 25άρι ή όποιο μεγαλύτερο ποσό έχω δώσει. Και αυτό που έχω τώρα θεωρείται από τα ακριβότερα.
stamatinho Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 To θέμα μου δεν είναι πόσο δίνω για τσιγάρα. Το ovale που έχω δεν με ικανοποιεί καθόλου, γιατί βγάζει ένα καυτό ατμό σε βαθμό να με καίνε τα ούλα και ο λαιμός μου. Επίσης, όποιο υγρό κι αν έχω πάρει δεν έχει την παραμικρή γεύση και αν τραβήξω μεγαλύτερη τζούρα τρέχει υγρό στο στόμα μου. Γι' αυτό το πλένω κιόλας και γι' αυτό οξειδώθηκε φαντάζομαι. Τα υγρά που έχω δοκιμάσει μυρίζουν μεν στο χώρο αλλά δεν μου αφήνουν γεύση στο στόμα. Θέλω να πω, ΟΚ, να δοκιμάσω κάποιο άλλο τσιγάρο μήπως έτυχε με το συγκεκριμένο τύπο να μη βρίσκω αυτό που θέλω, αλλά αν και πάλι δεν μου αρέσει, θα έχω πετάξει το 25άρι ή όποιο μεγαλύτερο ποσό έχω δώσει. Και αυτό που έχω τώρα θεωρείται από τα ακριβότερα. Δυστυχως το μηχανημα σου ειναι αρκετα παλιο.Στο θεμα σου τωρα. Ο καυτος ατμος βγαινει γιατι δεν ειναι bcc προφανως,παρε ατμοποιητη με κατω την αντισταση για δροσερο ατμο. Το υγρο μπορει να μη σου αρεσει γιατι ισως θες σαν ατμιστης πιο πολυ ρευμα για να σου δωσει τη γευση που θελεις. Με απλες μπαταριες δεν μπορει να γινει αυτο.Θες η mod η μια μπαταρια vision spinner που ρυθμιζεις τα βολτ. Οσον αφορα τα χρηματα σε καταλαβαινω γιατι και εγω εχω δωσει αρκετα στην αρχη μεχρι να καταληξω,δυστυχως συμβαινει αρκετα συχνα. Μη νομιζεις οτι ολοι βρισκουν αμεσως κατι που τους αρεσει.Υπομονη αλλα μετα θα εισαι ευχαριστημενος πολυ και θα εχεις κοψει και το ριμαδι. Οσον αφορα το υγρο.Δοκιμασε bebeca της atmos lab.Αρεσει σε ολους σχεδον.
Gkiekas Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Την καλησπερα μου! Ειναι νομιζω το πρωτο μου ποστ σε αυτο το φορουμ, δε ξερω αν ζητατε να πω παραπανω πραγματα για τον εαυτο μου, αν ναι ας μου κανετε μια παραθεση ενα λινκ που να γραψω! Στο θεμα μας τωρα, ψαχνω να αγορασω ηλεκτρονικο τσιγαρο. Ειμαι καπνιστης που κανει 20 τσιγαρα την ημερα (στριφτα) και θελω να σταματησω να κανω πλεον ζημια στα πνευμονια μου για θεματα υγιηνης παραπανω. Εψαξα στη nobacco και ψηνομαι να παρω αυτο εδω http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/2577-01-01-0915-nobacco-set-epsilon-bdc-1100-black-detail Βλεπω που εχει μεγαλη μπαταρια, οποτε παιζει ρολο πιστευω στην αυτονομια του να μη κραταω πχ και τις 2 μπαταριες ολη την ωρα μαζι μου. Επισης τα atomizer ποσο καιρο κρατανε? Να ξερω να αγορασω τωρα μπολικα να εχω να με βγαλουν 1-2 μηνες πχ μη πληρωνω συχνα. Τι υγρα μου προτεινετε επισης? Να αγορασω φρουτοειδου τυπου γευση η οχι? Γενικως δε σκοπευω να σπαταλησω πανω απο 70 ευρω με υγρα και atomizer παρεα και στην ουσια να το αγορασω και να μου ειναι υποκαταστατο του τσιγαρου μου που κανω (καπνιζω καπνο golder virginia πρασινο). Περιμενω τις απαντησεις σας και οποια γνωμη σας δεκτη φυσικα! Ευχαριστω!
παπι Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πιπα σταρτερ κιτ... Καλυτερα παρτα ξεχωριστα. Απο μπαταρια... μια σου φτανει για τωρα, μετα εαν καταντησεις σα και μενα, που το εχω πιπιλα, τοτε θα παρεις και αλλη μια. Α μη ξεχασω. Μπαταρια με ρυθμιζομενη ταση στα 1000-1300mAh. Απο ατμοποιητη... Παρε εκει 2-3 διαφορετικους (ο ενας να ειναι Τ2, εμενα μ'αρεσει) για να δεις που θα κατσεις. Πλαστικουρες ετσι, μη παρεις τιποτα γυαλι και τιτανια και δεν συμμαζευεται... Αντιστασεις, ο καθε ατμοποιητης ερχεται με μια. Για αρχη, δεν νομιζω να πιπιλας και πολυ, αρα ενα 10ημερο η αντισταση.... θαρω πως το΄'χει. Απο υγρα. Οχι τσιγαριλα. Και να ειναι φουλ στη νικοτινη, μη μας παθεις καμια στερηση και αναψεις το πρωτογονο...
Gkiekas Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδη δε τα πολυκαταλαβαινω, γιατι να παρω ρυθμιζομενη μπαταρια ως προς τα μιλιαμπερωρια? Επισης γιατι να παρω 2-3 διαφορετικους ατμοποιητες? Μηπως θα μου μπορουσες να το θεσεις με παραδειγματα δηλαδη παρε αυτο παρε εκεινο δες αυτο κλπ γιατι πραγματικα δεν εχω ιδεα? *Edit Το εψαξα σημερα στο site της nobacco λιγο παραπανω, και εννοεις αυτη τη μπαταρια λογικα ετσι? http://www.nobacco.gr/el/e-shop/accessories/2566-01-01-0905-mpataria-veve-black-1300mah-detail Επισης αν καταλαβα καλα οι αντιστασεις που παιρνει αυτο ειναι αυτες εδω http://www.nobacco.gr/el/e-shop/accessories/2228-01-01-0721-atomizer-ego-clear-mov-detail σωστα? Μαλλον θα επισκευτω το καταστη στη Πατρα να παω να τα αγορασω να δω τι θα μου πουν και αυτοι εκει με το τι παιζει. Επισης μια μπαταρια 1300mah ποσες ωρες η ποσες ρουφιξιες κραταει? Δηλαδη θα με βγαλει μια μερα ας πουμε αν το δουλευω χαμηλα volt πχ? Επεξ/σία 30 Μαΐου 2014 από Gkiekas
nikos_alfa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 μπορειται να μου πειτε πιο ηλεκτρονικο τσιγαριο να διαλεξω καπνιζω αρκετα και θελω να το ελατοσω εκανα μια προχειρη ερευνα και βρηκα τα http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/2516-01-01-0868-nobacco-set-mini-more-triplo-asimi-detail http://www.alterego.gr/alter-ego-t-650mah-starter-kit.html http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/2568-01-01-0906-nobacco-set-epsilon-s-bdc-650-mayro-detail κλεινω προς το τριτο τι λετε?
pournaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Το εχω πει πολλες φορες και θα συνεχιζω να το λεω (για καλο ε). Απο τη στιγμη που δεν ειστε ηδη χρηστες του η.τ. και ξεκινατε τωρα, πρωτη κινηση ειναι να επισκευθειτε καταστημα και να δοκιμασετε γευσεις. Και οχι μια μερα, αν δειτε οτι δε σας αρεσει κατι, η σας αρεσει μια δυο, πατε και αλλη μερα, και ξαναδοκιμαστε. Το 99,99% του η.τ. και το αν θα το συνεχισεις ή θα το πεταξεις περα, ειναι καθαρα θεμα γευσης. Ειναι αλλαγη ολοκληρης της ζωης σας μην το παιρνετε χαλαρα ουτε να διαλεγετε με βαση τις εικονες του ιντερνετ. Μονο η προσωπικη επαφη με το οποιοδηποτε καταστημα προσφερει δοκιμη στα υγρα, και παραλληλα να σου δειξει 2-3 μπαταριες και ατμοποιητες, θα σε φερει πιο κοντα στο να κοψεις το διαολο.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 σετακι απο 3 μπαταριες με επιλογη βολτ http://www.fasttech.com/products/0/10007111/1579800-ego-vv-ego-t-lcd-ego-c-twist-1100mah-batteriesστα 19 ευρω σετακι απο 8 ατμοποιητες http://www.fasttech.com/products/0/10004692/1361100-ce4-electronic-cigarettes-flat-mouth-atomizer-1στα 4.90 φορτιστης http://www.fasttech.com/products/0/10003751/1270407-usb-charger-for-ego-electronic-cigaretteστα 1.80 συνολο 25.70 πολυ περισσοτερα και πολυ καλυτερα απο αυτα που βλεπεις
nikos_alfa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 σετακι απο 3 μπαταριες με επιλογη βολτ http://www.fasttech.com/products/0/10007111/1579800-ego-vv-ego-t-lcd-ego-c-twist-1100mah-batteriesστα 19 ευρω σετακι απο 8 ατμοποιητες http://www.fasttech.com/products/0/10004692/1361100-ce4-electronic-cigarettes-flat-mouth-atomizer-1στα 4.90 φορτιστης http://www.fasttech.com/products/0/10003751/1270407-usb-charger-for-ego-electronic-cigaretteστα 1.80 συνολο 25.70 πολυ περισσοτερα και πολυ καλυτερα απο αυτα που βλεπεις δεν μπορω να ψωνισω απο το εξωτερικο θελω απο ελλαδα Το εχω πει πολλες φορες και θα συνεχιζω να το λεω (για καλο ε). Απο τη στιγμη που δεν ειστε ηδη χρηστες του η.τ. και ξεκινατε τωρα, πρωτη κινηση ειναι να επισκευθειτε καταστημα και να δοκιμασετε γευσεις. Και οχι μια μερα, αν δειτε οτι δε σας αρεσει κατι, η σας αρεσει μια δυο, πατε και αλλη μερα, και ξαναδοκιμαστε. Το 99,99% του η.τ. και το αν θα το συνεχισεις ή θα το πεταξεις περα, ειναι καθαρα θεμα γευσης. Ειναι αλλαγη ολοκληρης της ζωης σας μην το παιρνετε χαλαρα ουτε να διαλεγετε με βαση τις εικονες του ιντερνετ. Μονο η προσωπικη επαφη με το οποιοδηποτε καταστημα προσφερει δοκιμη στα υγρα, και παραλληλα να σου δειξει 2-3 μπαταριες και ατμοποιητες, θα σε φερει πιο κοντα στο να κοψεις το διαολο. καλα εσυ εισαι αλλου νταλου που λενε και στο χωριο μου λες να μην το εχω κανει αυτο που λες? και οχι μια αλλα 10 φορες απλα ηθελες να το πεις
pournaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 δεν μπορω να ψωνισω απο το εξωτερικο θελω απο ελλαδα καλα εσυ εισαι αλλου νταλου που λενε και στο χωριο μου λες να μην το εχω κανει αυτο που λες? και οχι μια αλλα 10 φορες απλα ηθελες να το πεις Δε χρειαζεται να εισαι εριστικος, ουτε εγραψες καπου οτι εχεις ηδη δοκιμασει γευσεις και μπαταριες, μια προχειρη ερευνα λες οτι εκανες, και στην τελικη το μηνυμα μου δεν απευθυνοταν αποκλειστικα σε εσενα, αλλα γενικοτερα σε ολους οσους θελουν να ξεκινησουν τωρα. Δυστυχως, εχοντας 3 χρονια σχεδον (παρα 3 μηνες) η.τ., εχω δεκαδες πλεον γνωστους οι οποιοι, αλλοι με προχειρη ερευνα, αλλοι μεσω ιντερνετ, αλλοι γιατι δεν ηξεραν τι αγοραζαν και νομιζαν οτι ως δια μαγειας θα κοψουν το τσιγαρο, σπαταλησαν εκατονταδες ευρω, και το πολυ ενα μηνα μετα το αφησαν στην ακρη γυρνωντας στο κλασσικο τσιγαρο. Αν λοιπον νομιζεις οτι ειμαι αλλου νταλου, απλα αγνοησε με.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δε χρειαζεται να εισαι εριστικος, ουτε εγραψες καπου οτι εχεις ηδη δοκιμασει γευσεις και μπαταριες, μια προχειρη ερευνα λες οτι εκανες, και στην τελικη το μηνυμα μου δεν απευθυνοταν αποκλειστικα σε εσενα, αλλα γενικοτερα σε ολους οσους θελουν να ξεκινησουν τωρα. Δυστυχως, εχοντας 3 χρονια σχεδον (παρα 3 μηνες) η.τ., εχω δεκαδες πλεον γνωστους οι οποιοι, αλλοι με προχειρη ερευνα, αλλοι μεσω ιντερνετ, αλλοι γιατι δεν ηξεραν τι αγοραζαν και νομιζαν οτι ως δια μαγειας θα κοψουν το τσιγαρο, σπαταλησαν εκατονταδες ευρω, και το πολυ ενα μηνα μετα το αφησαν στην ακρη γυρνωντας στο κλασσικο τσιγαρο. Αν λοιπον νομιζεις οτι ειμαι αλλου νταλου, απλα αγνοησε με. δυστηχως οι πιο πολλοι δεν εχουν μελετησει το θεμα ΗΤ. και εγω οταν ξεκινησα το ατμισμα εκανα λαθη αλλα ας ακουσουν καποιους που ασχοληθηκαν για να μην χασουν χρημα... ενταξει δεν τους στειλαμε σε μοντ με την μια... αλλα δεν ειναι τοσο απλο θεμα η επιλογη γιατι ευκολα γυρνας στο ΚΤ
nikos_alfa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εγω ρωτησα καποια συγκεκριμενα πραγματα και δυστηχως δεν με βοηθησε κανεις μου δωσανε Link απο το εξωτερικο που δεν με βοηθησανε και ο αλλος αμεσως με ειρωνευτικε και τσαντιστικε κιολας οταν του την ειπα. κριμα απλα πραγματα πιο τσιγαρο να επιλεξω και γιατι να παρω ολοκληρω σετ η να παω να παρω και μια μπαταρια ξεχωριστη το topic ειναι μονο για τους ατμιστες η και για αυτους που θελουν να γινουν
pournaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν αναφερεσαι σε μενα, ουτε σε ειρωνευτηκα, αλλα ουτε και τσατιστηκα, καπου κανεις λαθος ως προς το πως ερμηνευεις αυτα που διαβαζεις. Τελος παντων... Για την ερωτηση σου, δε θα διαλεγα με τιποτε το πρωτο γιατι εχει μικρες μπαταριες, και απο τα αλλα δυο, θα πηγαινα στο 3ο γιατι εχει πιο καλο ατμοποιητη (για μενα). Τωρα, τα γιατι, ειναι σχετικα, εγω ας πουμε παρολο που σου προτεινα αυτο, ειμαι 3 χρονια με αυτοματες μπαταριες, κουμπι δεν το μπορω με τιποτε, καποιος αλλος μπορει να σου πει να παρεις μια veve με ρυθμιζομενη ενταση, αλλος να παρεις τον ταδε ατμοποιητη και παει λεγοντας. Δυστυχως σε αυτον τον τομεα, ειναι σαν να αλλαζεις μαρκα τσιγαρου, οτι κατσει στον καθενα ειναι, το οποιο μπορει να ειναι τλειως διαφορετικο στησιμο με καποιον αλλον. Για μενα, για αρχη ξεκινα με το 3ο πακετακι (να σου μεινουν και οι φορτιστες), και αν καταφερεις και το συνεχισεις, μετα βλεπεις για το μελλον.
_hopelesscase_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μεταξύ μας, αν εισαι 3 χρόνια με η.τ., κάπου το'χεις χάσει το στοίχημα της διακοπής λήψης νικοτίνης. Εκτός αν δεν πρόκειται για προσπάθεια διακοπής αλλά για απλή μετάβαση σε άλλο μέσο. Θυμάμαι ότι διάβαζα αυτό το θρεντ το περασμένο φθινόπωρο που έκοψα καπνό και άτμιζα για 2 μήνες, μέχρι που το κοψα εντελώς το ρημάδι. (όχι δεν ήταν εύκολο,αλλά έβαλα τα δυνατά μου). Ας είναι καλά όσοι έγραψαν σ' όλες αυτές τις σελίδες κάτι χρήσιμο.
pournaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μεταξύ μας, αν εισαι 3 χρόνια με η.τ., κάπου το'χεις χάσει το στοίχημα της διακοπής λήψης νικοτίνης. Εκτός αν δεν πρόκειται για προσπάθεια διακοπής αλλά για απλή μετάβαση σε άλλο μέσο. Θυμάμαι ότι διάβαζα αυτό το θρεντ το περασμένο φθινόπωρο που έκοψα καπνό και άτμιζα για 2 μήνες, μέχρι που το κοψα εντελώς το ρημάδι. (όχι δεν ήταν εύκολο,αλλά έβαλα τα δυνατά μου). Ας είναι καλά όσοι έγραψαν σ' όλες αυτές τις σελίδες κάτι χρήσιμο. Δεν εβαλα ποτε τετοιο στοιχημα Μου αρεσε το τσιγαρο, η διακοπη του εγινε καθαρα για αναπνευστικους λογους, η νικοτινη που παιρνω πλεον ειναι ελαχιστη, και μου αρεσει η ολη φαση και οτι εχω κατι να απασχολουμαι αντι του τσιγαρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις