Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 minutes ago, nrkmaiden said:

Επιχειρήματα......... αποστομωτικά. Άλλο είναι όμως  να βγεις για αλλαγή στο 89 και άλλο  στο ημίχρονο...

Το final result όμως παραμένει το ίδιο. Εκεί θέλω να καταλήξω... 

1 hour ago, palasd said:

Τώρα μας τρολαρεις dude ?

http://www.nexxton-ecig.com/index.php?route=product/product&product_id=2037 έχει τα αρώματα συγκεντρομενα και την συνταγή

Γιατί θεωρείς ότι σε τρολαρω; 

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@SpAcE_PaNtHeR
Δε τα βαζεις ολα μαζι με την εννοια τα πεταω ολα μεσα και μετα το διαλυω.

Η συνταγη:

Black Coffee E-Liquid France 2% 
Cookie - E-liquid France 2%
Tabac KLM - Eliquid France 3%
Vanille - Eliquid France 3%

Μετα αποφασιζεις ποσο τελικο προιον θες να εχεις, ποση νικοτινη και τη αναλογια pg -vg θες να ειναι το τελικο αποτελεσμα. Μετα κοιτας την νικοτινη έχεις(συνηθως 20mg/ml σε μπουστερακι των 10μλ).

Για που χου. θελω να εχω τελικο προιον(batch) : 100ml 

θελω 3αρα νικοτινη και εχω booster των 20mg/ml (50-50, vg-pg)

και τα 4 αρωματα. Τοτε για να παρω το επιθυμητο αποτέλεσμα θα πρεπει σε ενα δοχειο 100μλ να βαλω

15μλ απο τα boosterakia (1μιση δηλαδη αν και καλο ειναι για ακριβεια να τα μετραμε)

Απο 2 μλ black cofee και cookie
Απο 3 μλ tobac και vanille
οποτε μεσα εχουμε 25 ml 
Επειτα προσθετουμε τις βασεις μας pg και vg

Για να ειναι το τελικο αποτελεσμα 50-50 
θες 42,5ml vg και 32,5ml pg 

ΤΟ κουνας καλα καλα να ομογενοποιηθει το μιγμα αφηνεις οσο λεει η συνταγη αν θυμαμαι καλα θελει κανα 2 3 βδομαδες και απολαμβανεις.
Αν κανεις καποιο λαθος στα "ποσοστα" αραιωσης θαπαρεις και διαφορετικο αποτελσμα το αν θα ειναι αισθητο η οχι εξαρταται απο το ποσο λαθος εκανες. (αν εγω εχω κανει κανα λαθος διορθωστε με :))

χρησιμο site για diy υγρα, που λυνει χερια ειναι το http://www.steam-engine.org/juice.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@johnieXoX ποιος τρόπος ατμισματος σου αρεσει  και μεχρι ποσο θελεις να δωσεις? 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In other news, εχει βγει μια εγκυκλιος για τα snv το ειδατε(και οχι μονο αλλα αυτα πειραζει πιο πολυ)? Ενα μαγαζι μαλιστα εχει αρχισει να κανει και γενναιες εκπτωσεις σε αυτα. Θεωρειτε οτι πρεπει να αρχισουμε να στοκαρουμε υγρα που μας αρεσουν?

Επεξ/σία από nrkmaiden
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SpAcE_PaNtHeR

Εμένα μου αρέσει πολύ  ο κλώνος απο atomiser.gr  συνταγη tpa  και βγάζω 100 μλ υγρό 

Επεξ/σία από palasd
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με τα 10+10+10+10 ml του κλώνου ,βγάζω κάπου 334 ml υγρό,σωστα?

τα παραγγειλα btw ήδη

Επεξ/σία από SpAcE_PaNtHeR
Δημοσ.

Σωστά και μετά θέλει υπομονή για ωρημανση.

ny_

Όταν συγκρινεις  κάτι που έχει 4000 καρκινικές ουσίες με 8 και μου λες οτι είναι σχεδόν το ίδιο τι να σε ρωτησω ή για να το πω και αλλιως άμα το 95% καλύτερο το θεωρεις  το ίδιο τοτε οκ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Εμένα μου αρέσει πολύ  ο κλώνος απο atomiser.gr  συνταγη tpa  και βγάζω 100 μλ υγρό 

να ρωτήσω  το relax  άρωμα αυτό της φωτο συγκεκριμενα

relax-50ml-option-booster.jpg

μοιάζει πιο πολυ με την συνταγή που είπες απο το (relaxation) atomiser.gr  συνταγη tpa ή με τα 4 αρωματα που είναι αυτα (Black Coffee E-Liquid France 2% 
Cookie - E-liquid France 2%
Tabac KLM - Eliquid France 3%
Vanille - Eliquid France 3%) αν τα φτιάξω?

@palasd

Επεξ/σία από SpAcE_PaNtHeR
Δημοσ.

Δεν είμαι πνευμονικός, μου αρέσει ο πυκνός ατμός, πιο γευστικός και όχι τόσο αεράτος. Καλό το ντουμάνι, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.. 

Για τον ατμοποιητή κάνα 40αρι €, 50max

Modάκι θα θελα να μην πάρω, εκτός αν χρειάζεται απαραίτητα. Γενικά δεν μου αρέσουν τα πολλά watt.

Δημοσ.

SpAcE_PaNtHeR

Αυτό που έβαλες είναι το shake and vape το επίσημο υπάρχουν τα αρώματα που πήρες και υπάρχει ή συνταγή που βγάζει το μαγαζί η του μαγαζιού έχω κάνει 200μλ και τώρα που κατεβηκα  θα ξαναπαρω και το καλύτερο είναι έτοιμο σε τρεις μέρες επίσης 3beca και κάστρο επίσης αξίζουν 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχει παρει κανεις σας ειδηση τη εγινε με τα shake n vape και τα αρωματα;

Με εγκυκλιο, το υπουργειο υγειας, εχει βγαλει παρανομα οτιδηποτε υγρο ειναι για ατμισμα πλην των ετοιμων 10ml.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, Shadowjump said:

Με εγκυκλιο, το υπουργειο υγειας, εχει βγαλει παρανομα οτιδηποτε υγρο ειναι για ατμισμα πλην των ετοιμων 10ml.

........ 🤬

Και τα αρώματα;;;

Στα γρήγορα από το αντίστοιχο θέμα στο vaping.gr:

ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ , τα πράγματα είναι απολύτως απλά και κατανοητά και προβλέψιμα για την Ελλάδα.

1. ή ,Η ερμηνευτική εγκύκλιος είναι άστοχη και βιαστική οπότε μετά από τις ενέργειες των εχόντων νόμιμο συμφέρον θα ακυρωθεί ή τροποποιηθεί με νέα εγκύκλιο.

2. ή Είναι η απαρχή της διαδικασίας μιας απολύτως μελετημένης και στοχευμένης ενέργειας να μπει ΕΦΚ  στα προιόντα που δεν είχε συμπεριλάβει και είχε εξαιρέσει από ΕΦΚ ο αρχικός νόμος όπως S&V, αρώματα και μηδενικές βάσεις (PG, VG)που θα πωλούνται από καταστήματα ατμιστικών ειδών.
Ο στόχος της απαγόρευσης είναι να μπλοκαριστούν άμεσα ,όσο γίνεται οι πωλήσεις, να καταγραφούν τα αποθέματα στα παραπάνω είδη, για να υπολογιστεί ΕΦΚ και στα αποθέματα έως ότου ψηφιστεί τροποποίηση του αρχικού νόμου για να συμπεριληφθούν και αυτά στα είδη με ΕΦΚ.

2α. Το αποτέλεσμα είναι να επιβαρυνθούν τα αρώματα και οι βάσεις και τα υπόλοιπα που θα αγοράζουμε από τα καταστήματα ειδών ατμίσματος  , κατά 1,24 ευρώ ανά 10 ml και ανάλογη αύξηση στις βάσεις. Συνεπώς, τι είχες Γιάννη ? ότι είχα πάντα ! 
Απλά θα ακριβύνει ακόμη λίγο το κόστος ατμίσματος αλλά όχι σε απαγορευτικό βαθμό.

Και κάποια πραγματάκια γενικά εδώ:  https://www.facebook.com/SpySpy/videos/10216569204404274/UzpfSTY0NjI4MjI4OTA5NjA2OTo3MTY2OTQ4NjUzODgxNDQ/

Μόλις έχω χρόνο θα το ψάξω περισσότερο.

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Δεν έχουν καμία σχέση τα shake n vape και τα αρώματα με τα έτοιμα υγρά ατμίσματος που βάση νόμου δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 10ml

• Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, GiorgiosM. είπε

Δεν έχουν καμία σχέση τα shake n vape και τα αρώματα με τα έτοιμα υγρά ατμίσματος που βάση νόμου δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 10ml

Δεν ειπα οτι εχουν σχεση. Ειπα οτι βαση εγκυκλιου τα SnV και τα αρωματα ειναι παρανομα προς πωληση.

Quote απο τον προεδρο του ΣΕΕΗΤ.

Με βάση την Εγκύκλιο, ότι δεν έχει νικοτίνη και προορίζεται για χρήση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν έχει κοινοποιηθεί στο σύστημα της TPD.... είναι εκτός κυκλοφορίας. Αυτές είναι οι οδηγίες του Υπουργείου προς τα κλιμάκια ελέγχου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...