Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω κι εγω με τα παραπανω 

εγω πηγα σε ατμοποιητη για να το κοψω και τα καταφερα η αληθεια εδω και 6 μηνες 

γλυτωσα πρωτα απο ολα για την υγεια μου υστερα την τσεπη μου και τελος μυριζω τσιγαρο και μου ερχετε αηδια απο χιλιομετρα 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, doctorser είπε

συμφωνω κι εγω με τα παραπανω 

εγω πηγα σε ατμοποιητη για να το κοψω και τα καταφερα η αληθεια εδω και 6 μηνες 

γλυτωσα πρωτα απο ολα για την υγεια μου υστερα την τσεπη μου και τελος μυριζω τσιγαρο και μου ερχετε αηδια απο χιλιομετρα 

Καπνίζει ο πατέρας μου μερικές φορές στο σαλόνι όταν είμαστε μαζί, και δε το πιστεύω ότι βρωμάει τόσο πολύ το τσιγάρο. Ειδικά το εργοστασιακό, φεύγω αμέσως.  Όταν κάπνιζα και εγώ, ούτε που το καταλάβαινα. Ένα από τα πολλά που μου έκανε εντύπωση με το ηλεκτρονικό, ήταν αυτό. Το πώς αλλάζει η γεύση σου και η όσφρηση σου.

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, doctorser είπε

ENNOEITAI  αλλάζει η γεύση σου και η όσφρηση σου.

5 ώρες πριν, panossar95 είπε

Καπνίζει ο πατέρας μου μερικές φορές στο σαλόνι όταν είμαστε μαζί, και δε το πιστεύω ότι βρωμάει τόσο πολύ το τσιγάρο. Ειδικά το εργοστασιακό, φεύγω αμέσως.  Όταν κάπνιζα και εγώ, ούτε που το καταλάβαινα. Ένα από τα πολλά που μου έκανε εντύπωση με το ηλεκτρονικό, ήταν αυτό. Το πώς αλλάζει η γεύση σου και η όσφρηση σου.

Aυτο δεν ειναι τιποτα..Εκανα 2ωρες προπονησεις κολυμβηση μικροτερος,αρχισα το τσιγαρο και σε ενα 15λεπτο με σχετικα ζεστη θερμοκρασια δεν αντεχα αλλο περπατημα,και σε 1 μηνα απο τοτε που το εκοψα(να πω την αμαρτια μου οταν βγαινω για κανα ποτακι κανω κανενα δυο αλλα μια στις 2-3 βδομαδες),παω γυμναστηρια περπαταω και δεν νοιωθω την εξουθενωση που ενοιωθα,και δεν μιλαω για κουραση,γιατι αν εισαι κουρασμενος μπορεις να κοιμηθεις,αλλα την εξουθενωση που δεν νυσταζεις αλλα δεν εχεις δυναμη,που ειναι αρκετα χειροτερο..

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Aυτο δεν ειναι τιποτα..Εκανα 2ωρες προπονησεις κολυμβηση μικροτερος,αρχισα το τσιγαρο και σε ενα 15λεπτο με σχετικα ζεστη θερμοκρασια δεν αντεχα αλλο περπατημα,και σε 1 μηνα απο τοτε που το εκοψα(να πω την αμαρτια μου οταν βγαινω για κανα ποτακι κανω κανενα δυο αλλα μια στις 2-3 βδομαδες),παω γυμναστηρια περπαταω και δεν νοιωθω την εξουθενωση που ενοιωθα,και δεν μιλαω για κουραση,γιατι αν εισαι κουρασμενος μπορεις να κοιμηθεις,αλλα την εξουθενωση που δεν νυσταζεις αλλα δεν εχεις δυναμη,που ειναι αρκετα χειροτερο..

Εγώ πριν τρία 3 χρόνια που άρχισα ηλεκτρονικό, πάνω από 50 τσιγάρα δεν έχω κάνει.

Και θα ήταν ακόμα λιγότερα αν δεν μου είχε χαλάσει πέρυσι το καλοκαίρι που ήμουν επαρχία και δεν είχε ατμομαγαζο. Αναγκαστικά πήρα καπνό.

Για να μου έρθει η όρεξη για τσιγάρο πρέπει να είναι πολύ βαρύς ο εσπρέσσο που πίνω, αλλά και πάλι κρατιέμαι.

Δημοσ.

Όταν λέμε starter kit υπάρχουν πολλά και διαφορα που μπορούν να κανούν δουλεία αλλά πάντα σε συνάρτηση με το τι θες τσιγαρησιες ή πνευμονικές και το βασικότερο να υπάρχει θέλησή γιατί χωρίς θέληση και το καλύτερο σετακι να εχεις δουλεια δεν θα κάνεις.

Επίσης ένας νεος ατομιστής πρέπει σίγουρα να έχει βοήθεια στην αρχή είται αυτή είναι μέσα απο κάποιο φόρουμ ,κάποιος γνωστός και αν είναι τυχερός μπορεί να πέσει και σε σωστό μαγαζί . Να μπορεί να δοκιμάσει νέες γεύσης σε σωστά εργαλεία και να μπορεί να μιλήσει με γνωστές πανω στα θέματα που μπορεί να έχει. Εδώ θα μου επιτρεψεται να κάνω μια διαφημηση , κάτι που δεν έχω κανει πότε αλλά το αξίζουν VAPECRAFT

Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν πηρα ποτε starter kit γιατι μου ειπαν οτι δεν θα εκανα δουλεια 

πηρα τον pico eleaf 75vat με mellon 3 mini με καπνικες ετοιμες των 3 ευρω αντιστασεις  δοκιμασα 2-3 γευσεις και τελος 

μια χαρα εγινε η δουλεια μου τωρα οπως το βλεπει ο καθενας 

αλλος περνει και κανει 200μλ την μερα αλλος κανει ατμο και καπνο μαζι και αλλος το παει εκει για να το κοψει μεθοδευμενα εγω αυτο εκανα και ηρεμησα!

Επεξ/σία από doctorser
Δημοσ.
5 ώρες πριν, doctorser είπε

δεν πηρα ποτε starter kit γιατι μου ειπαν οτι δεν θα εκανα δουλεια 

πηρα τον pico eleaf 75vat με mellon 3 mini με καπνικες ετοιμες των 3 ευρω αντιστασεις  δοκιμασα 2-3 γευσεις και τελος 

μια χαρα εγινε η δουλεια μου τωρα οπως το βλεπει ο καθενας 

αλλος περνει και κανει 200μλ την μερα αλλος κανει ατμο και καπνο μαζι και αλλος το παει εκει για να το κοψει μεθοδευμενα εγω αυτο εκανα και ηρεμησα!

Ξεμπερδεψες δηλαδη; Ποσο καιρο σου πηρε;

Δημοσ.

Υπαρχει καποια προταση για στησιμο μονομπαταρου μηχανικου για γρηγορο ramp up?Κλαπτονοειδες δοκιμασα και ηταν τραγικο..Καποιο απλο συρμα δυσκολο μου φαινεται,σκεφτομαι καποιο parralel,κατα πασα πιθανοτητα n80,αλλα δεν ξερω σε τι gauge να παιξω γιατι στηνω μονο clapton,staple κλπ,δεν παιζω με απλα συρματα συνηθως γιατι κυριως ημουν σε μοντ με πλακετα..

Δημοσ.

Εγώ έχω μόνιμο τον wasp στο μηχανικό με έτοιμη αντίσταση n80 coiology και παίζει τέλεια αλλιώς λογικά και μια παράλληλη με 40 μμ Ν80 θα ανάβει πολύ γρήγορα αλλά το νου σου στα ωμ λογικά θα είναι πολύ χαμηλά

Δημοσ.
7 ώρες πριν, palasd είπε

Εγώ έχω μόνιμο τον wasp στο μηχανικό με έτοιμη αντίσταση n80 coiology και παίζει τέλεια αλλιώς λογικά και μια παράλληλη με 40 μμ Ν80 θα ανάβει πολύ γρήγορα αλλά το νου σου στα ωμ λογικά θα είναι πολύ χαμηλά

Στον hadaly που ειναι μονης οτι και να βαλω παιζει πολυ καλα,το θεμα μου ειναι στη διπλη,σε καποιον ατμο με αρκετο αερα ...με το 26αρι που λες νομιζω θα βγουν γυρω στα 0.35 αν δεν κανω λαθος οποτε ελεγα για 24αρι..επισης το flapton της flatwireuk το εχει δοκιμασει κανενας?Αν ναι πως τα παει σε ramp up και σε τι ohm βγαινουν οι διπλες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω δινουν τα μηχανικα

Έχει να κάνει και με τα ρεύματα η όλη φιλοσοφία. Δες στο ίντερνετ. Θα βρεις πολλά να καταλάβεις τι παίζει

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω δινουν τα μηχανικα

+10 style +12 attitude +10 Mana regen :P

τιπορα παραπανω δεν δινουν εκτος απο μια πιο κομπακτ συσκευη. ναι..παλια με τις πλακετες 8,12,15 και 20watt , τα ειχαμε για 'Sub-Ohming' και πολλα 'watt'. πλεον , οτι πλακετα και να παρεις σου δινει παραπανω watt απ οτι επερνες παλια με μηχανικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...