Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το apache ίσως το δοκιμάσω. Αλλά θα με ικανοποιήσει σκέτο; Strawberry δεν, αφού δεν είμαι καθόλου των φρούτων.

Το Gina κοιτούσα τώρα, αλλά υπάρχει μόνο σε άρωμα.

Το bebeca ενοχλεί αφού αφήνει μια μυρωδιά "καμένης καραμέλας",  όπως μου λένε, στην ατμόσφαιρα.

Liqua Turkish Tobacco

Απίστευτο καπνικό που είναι ό,τι ακριβώς λέει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει.

Στο χώρο δεν αφήνει έντονες μυρωδιές.

Atmos Earth Tobacco

Καπνικό μεν, αλλά όχι τόσο γκουρμέ όπως το Bebeca. Δοκίμασε το αφού κάνεις ήδη υγρά από Atmoslab.

Στο χώρο δεν αφήνει μυρωδιά σχεδόν καθόλου.

Το turkish θα το λατρέψεις για all day.

Αν έχεις καπνίσει Τσεμπέλι και Μαχαλά, είναι περίπου μια μίξη των δύο αυτών ποικιλιών.

Τρελό κόλλημα...

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να σου πω.

Πάντως, από περιέργεια, κοίταξα πάλι το review του Ρένου για το Bebeca. Και ο ίδιος λέει ότι αφήνει μια υπόνοια καραμέλας.

Πάντως, τους κουράζει. Και μου το λένε καπνιστές.

Θα δω ρε συ, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

Edit: Σε ευχαριστώ Νίκο! Μόλις τελειώσει το Bebeca θα πάω για δοκιμή αυτών που ανέφερες!

Δημοσ.

Τι να σου πω.

Πάντως, από περιέργεια, κοίταξα πάλι το review του Ρένου για το Bebeca. Και ο ίδιος λέει ότι αφήνει μια υπόνοια καραμέλας.

Πάντως, τους κουράζει. Και μου το λένε καπνιστές.

Θα δω ρε συ, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

Edit: Σε ευχαριστώ Νίκο! Μόλις τελειώσει το Bebeca θα πάω για δοκιμή αυτών που ανέφερες!

Αν είσαι από Αθήνα, έχω να σου δώσω να δοκιμάσεις το Earth Tobacco σε 6mg νικοτίνης γιατί το Turkish με κέρδισε και δεν το ατμίζω το Earth Tobacco.

Και αν σου αρέσει, στο δίνω άνευ γιουρίων.

Στείλε πμ να συνεννοηθούμε αν είναι.

Επίσης το Turkish Tobacco το βγάζει ως Liqua αλλά και ως Liqua Q. Και τα δύο που δοκίμασα, ίδια μου φαίνονται. Απλά προτίμησα Liqua Q για το λεπτό στόμιο που με βολεύει στον Aerotank.

Δημοσ.

Αν είσαι από Αθήνα, έχω να σου δώσω να δοκιμάσεις το Earth Tobacco σε 6mg νικοτίνης γιατί το Turkish με κέρδισε και δεν το ατμίζω το Earth Tobacco.

Και αν σου αρέσει, στο δίνω άνευ γιουρίων.

Στείλε πμ να συνεννοηθούμε αν είναι.

Επίσης το Turkish Tobacco το βγάζει ως Liqua αλλά και ως Liqua Q. Και τα δύο που δοκίμασα, ίδια μου φαίνονται. Απλά προτίμησα Liqua Q για το λεπτό στόμιο που με βολεύει στο Aerotank.

Από Αθήνα είμαι, ναι, αλλά σιγά μωρέ, δεν είναι ανάγκη να μπεις στον κόπο. Τα παιδιά που ψωνίζω άλλωστε, είναι δίπλα μου.

Σε ευχαριστώ!  :-)  

Λογικά κατά την Τρίτη θα πάω να τα τσεκάρω και θα ενημερώσω^!

Δημοσ.

Δεν είναι κόπος.

Έχω χαλάσει ένα σκασμό λεφτά σε υγρά για να καταλήξω σε 2-3, και αρκετά απλά θα φτάσουν στην ημ/νία λήξης χωρίς να τα ατμίσω.

Σε όσους φίλους/συναδέλφους καπνιστές, έχω δώσει να ατμίσουν το Turkish Tobacco στο Aerotank Mega(3/5 τρύπες εισαγωγής), 1.8Ohm @ 10.5W απλά έπαθαν πλάκα.

Και μιλάμε για heavy καπνιστές. Το μόνο που ήθελαν ήταν φυσικά περισσότερη νικοτίνη, αλλά από γεύση έπαθαν πλάκα.

• Like 2
Δημοσ.

---

δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο αυτο τετοια ωρα... :)

μπαλκονι, δροσια , (χωρις κουνουπια εννοειτε!) , στο πιατο ολη η θεσσαλονικη! και...

ipv mini v2 , kayfun v4 with bell cap , teleos crunch

(και λιγη βοτκα πορτοκαλι...)

e663wi.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Να ρωτήσω.

Είδα το fasttech ότι έχει τη πεντάδα από κεφαλές στα 10 δολάρια, όταν εδώ παίρνω τη μία ~5€.

Για να μην ψάχνομαι. Είναι εντάξει; Μπορώ να φέρω και υγρά χωρίς θέμα; Βλέπω τα Liqua π.χ. τα 30ml, 5€. Σε πόσο διάστημα έρχονται;

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

ναι, εχω παρει authentic και για subtank αλλα και για aerotank.

ειναι μια χαρα.

για υγρα δεν εχω παρει ποτε..δεν ξερω.

ερχοντε σε 20-30 μερες (max μου εχει κανει 35 μερες..min μου εχει κανει 16)

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά τιμή.

Ωστόσο μπορείς με 50€ να πάρεις καλύτερο set από Κίνα.

https://www.fasttech.com/p/2385501

Πλεονεκτήματα

50W αντί 30W

Αφαιρούμενη μπαταρία

Κορυφαίος ατμοποιητής με έτοιμες αντιστάσεις καθώς και βάση για να φτιάχνεις μόνος σου τις δικές σου

Μειονεκτήματα

Κανένα

Και αν θες dripper μπορείς με ~10€ να πας κάπου εδώ

https://www.fasttech.com/products/0/10007863/1701601-tobh-atty-v2-rebuildable-dripping-atomizer

https://www.fasttech.com/products/0/10005571/1436801-immortalizer-rda-rebuildable-dripping-atomizer

https://www.fasttech.com/product/1746801

Δημοσ.

Το ξερω οτι απο εξω ειναι αρκετα πιο φτηνα αλλα οκ αρχη ειναι για μενα λεω να ξεκηνισω με αυτο και αργοτερα αφου αρχησω να καταλαβαινω λιγο τα ηλεκτρονικα τσιγαρα να μπορεσω να παω σε κανενα της επιλογης μου.. Λεω να αρχησω να φτιαχνω και καμια αντισταση απο τι ειδα δεν ειναι και πολυ δυσκολο

Δημοσ.

αν εχεις παντως τον dripper για αποκλειστικη χρηση θα σε κουρασεις..πρωτα περνεις εναν να ατμιζεις και μετα περνεις ενα dripper για να δοκιμαζεις αρωματα

Δημοσ.

Μαλλον εχεις δικιο πρεπει να παρω πρωτα εναν απο καταστημα να δω πως ειναι και αργοτερα να φτιαξω κανενα για να δω διαφορες.. Μπορεις να μου πεις κανεναν καλο αλλα να μην ειναι πολυ ακριβως εδω ελλαδα απο κανενα ηλεκτρονικο καταστημα η απο μαγαζι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...