Udontneed2know Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 οταν το ανακοινωνει η σονυ ειναι αληθεια...οταν το ανακοινωνει η ms ειναι ψεμματα! μου αρεσει που περιμενεις νουμερα απο το πολυ αξιοπιστο vgchartz! οταν το ανακοινωνει η sony ΚΑΙ το επιβεβαιωνει και το vgchartz ειναι αληθεια, και μπορει το vgchartz να μην εχει τα απολυτως σωστα νουμερα, αλλα ειναι οτι κοντινοτερο μπορεις να εχεις απο καποιον τριτο παρατηρητη, εκτος και εαν εχεις να μας προτεινεις κατι αλλο που δεν το ξερουμε και ειναι ποιο αξιοπιστο. Απλα φοβασαι και εσυ οτι το vgchartz ΔΕΝ θα επιβεβαιωσει το νουμερο της MS, θα γινουν για αλλη μια φορα ρομπα, οποτε κανεις pre-emptive damage control.
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 οταν το ανακοινωνει η sony ΚΑΙ το επιβεβαιωνει και το vgchartz ειναι αληθεια, και μπορει το vgchartz να μην εχει τα απολυτως σωστα νουμερα, αλλα ειναι οτι κοντινοτερο μπορεις να εχεις απο καποιον τριτο παρατηρητη, εκτος και εαν εχεις να μας προτεινεις κατι αλλο που δεν το ξερουμε και ειναι ποιο αξιοπιστο. Απλα φοβασαι και εσυ οτι το vgchartz ΔΕΝ θα επιβεβαιωσει το νουμερο της MS, θα γινουν για αλλη μια φορα ρομπα, οποτε κανεις pre-emptive damage control. στην Αμερική και Αγγλία είναι sold out παντού, μιλάμε για τρελή ζήτηση και αυτό φαίνεται και από τις τιμές που άρχισαν να τα πουλούν στην δεύτερη αγορά. http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=xbox%20one&sprefix=xbox+%2Caps&rh=i%3Aaps%2Ck%3Axbox%20one στο amazon παρακαλώ $1099
HolyMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 οχι αποκλειεται να πουλησε ενα εκατομμυριο οχι αποκλειεται να μην υπαρχει stock οχι αποκλειεται να εχει καλυτερα launch games! οχι αποκλειεται να ειναι gaming κονσολα! η τρελα παει στα βουνα λενε...
The_Sheep Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αψογη ποιοτητα το πακετο του day one X1. Aπο τα καλυτερα που εχω δει σε συσκευη. Το day1 ειναι 500 MB και κατεβηκε με την μεγιστη ταχυτητα της συνδεσης χωρις κανενα προβλημα με το live. Βαζοντας english->uk εχουμε φωνητικες εντολες, οι οποιες λειτουργουν πολυ καλα ακομα και με την δικη μου κλασικη Ελληνικη προφορα. Aλλα εχωντας UK, μια καρτα με MS points που πηρα για ευρωπαικο λογαριασμο δεν μπορω να την κανω redeem με τιποτα. Δεν με αφηνει μου λεει λαθος νομισμα. Θα βαλω Ιρλανδια και θα δω αν γινεται. Αυτο που δεν καταφερα με τιποτα με φωνητικες εντολες ,ειναι να σερφαρω σε site. Το Dashboard πολυ γρηγορο, οσο το δοκιμασα. Εντυπωσεις απο παιχνιδια δεν εχω να πω, γιατι εχω παρατησει την κονσολα σε σπιτι φιλου να κατεβαζει καθοτι να ειναι καλα ο ΟΤΕ και τα κομμενα του καλωδια. 5
Millennium Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 https://twitter.com/SunsetOverdrive/status/403951098815594497 Happy Launch Day #XboxOne! We're excited to confirm Sunset Overdrive launches exclusively on @xbox in 2014!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 να περιμενουμε και το vgcahrtz να το επιβεβαιωσει, γιατι προβλεπω το sold να γινεται sold to retailers συντομα. Σταματα να κανεις συνεχεια refresh γιατι κρασαρε ο server του κακομοιρου του σαιτ....
Millennium Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 D4 Interview: Premise, Kinect Functionality, Potential of Xbox One’s Cloud, Exclusivity and More
p3tran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον, ποιος εχει παραλαβει? παλιοι-καινουργιοι, προσκλητηριο!
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον, ποιος εχει παραλαβει? παλιοι-καινουργιοι, προσκλητηριο! Την τρίτη θα το έχω. 1
p3tran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ωραια! εμενα το amazon ακομα μου ορκιζεται οτι θα παραλαβω σημερα μεχρι το τελος της ημερας, αλλα ηδη ψυχολογικα προετοιμαστικα για παραλαβη Δευτερα. οι δυο μας ειμαστε ή ειναι κι αλλοι? edit: στη πισω σελιδα βλεπω και το προβατάκι εχει ηδη παραλαβει... ομορφα! ε, sheep!! ελπιζω να πηρες/κατεβαζεις RYSE 8)
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ωραια! εμενα το amazon ακομα μου ορκιζεται οτι θα παραλαβω σημερα μεχρι το τελος της ημερας, αλλα ηδη ψυχολογικα προετοιμαστικα για παραλαβη Δευτερα. οι δυο μας ειμαστε ή ειναι κι αλλοι? edit: στη πισω σελιδα βλεπω και το προβατάκι εχει ηδη παραλαβει... ομορφα! ε, sheep!! ελπιζω να πηρες/κατεβαζεις RYSE 8) Άνετα καμιά δεκαριά από τους γνωστούς του insomnia, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι που δεν ποσταρουν συχνά. Εγώ πειρα FIFA14 day one δλδ και RYSE, ακόμη να σκεφτώ τι άλλο να παραγγείλω τις επόμενες μέρες.
p3tran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 forza, να κατεβασεις τουλαχιστον την εκδοση 20ε του killer instinct, και το προγραμμα εχει και dead rising αν θες να τα παρεις μαζεμενα. μετα, nba2k και BF4, το οποιο απο οτι διαβαζω παιζει πιο καλα και σταθερα στο xbone απο οτι σε οποιαδηποτε αλλη πλατφορμα.
The_Sheep Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ryse Fifa bf4 και λέω να κατεβασω το forza με το που μου ερθει το ίντερνετ. καλά Και εμένα μου έβγαζε παράδοση την δεύτερα το Amazon αλλά το κουτί ήταν από χτες το βράδυ στο πρακτορείο και απλά δεν ήταν πληρωμένη η παράδοση για Σάββατο και πήγα από εκεί.
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ryse Fifa bf4 και λέω να κατεβασω το forza με το που μου ερθει το ίντερνετ. καλά Και εμένα μου έβγαζε παράδοση την δεύτερα το Amazon αλλά το κουτί ήταν από χτες το βράδυ στο πρακτορείο και απλά δεν ήταν πληρωμένη η παράδοση για Σάββατο και πήγα από εκεί. Τι λέει το Battlefield 4 στο θέμα της απεικόνισης??
The_Sheep Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Όπως έγραψα σε προηγούμενο μν ακόμα δεν έχω παίξει ούτε λεπτό. Λογικά αύριο ξεκινάει η next gen 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις