steve.spil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 αν θες τη γνωμη μου, η ms δεν χαριζει τιποτα!! πολλα γινανε, μη γραφω για το θεμα h/w καλυτερα... (εκανα edit) τωρα, για το θεμα της τιμης, ειλικρινα εχω ΧΕΣΤΕΙ στα γελια με γνωστους μου που ενω μου ζαλιζαν τα ουμπαλα οτι το νεο xbox ειναι ακριβο στα 500e (περιειχε καμερα + 1 game), τους βλεπω να μου συζητανε για το ...bundle που περιλαμβανει: ps4, camera και ενα παιχνιδι, σε τιμη λιγο πανω απο ..500e μιλαμε, μονο γελαω πλεον.... απλα να καταλαβεις κι εσυ κατι, οτι τελικα ειναι πιο σημαντικο για τους περισσοτερους το πως σερβιρεις ενα φαϊ, παρα το τι στο διαολο περιεχει το φαϊ αυτο και αν ειναι καλα ψημμενο..... δεν ειχε ενα παιχνιδι και μια camera ειχε το καλυτερο launch τιτλο για μενα για ps4 ενα χειριστηριο ακομα και μια camera δηλαδη πραγματα που κοστιζουν συνολικα 580 ευρω κ στο δινε 500 day one κιολας. αλλα το θεμα δεν ειναι η τιμη το θεμα ειναι οτι με 100 ευρω περισσοτερο περνεις πιο αδυναμη κονσολα κ αυτο σε μενα μετρησε πανω απ ολα
Zapee995 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 δεν ειχε ενα παιχνιδι και μια camera ειχε το καλυτερο launch τιτλο για μενα για ps4 ενα χειριστηριο ακομα και μια camera δηλαδη πραγματα που κοστιζουν συνολικα 580 ευρω κ στο δινε 500 day one κιολας. αλλα το θεμα δεν ειναι η τιμη το θεμα ειναι οτι με 100 ευρω περισσοτερο περνεις πιο αδυναμη κονσολα κ αυτο σε μενα μετρησε πανω απ ολα αυτα εχουν υποθει και στο vs..και το ps3 ηταν πολυ πιο δυνατο στα χαρτια αλλα στην ουσια φανηκε μονο σε 3-4 exclusives που το xbox εκ των πραγματων δε μπορουσε να τα εχει..ο καιρος θα δειξει για το τι κανει καθε μηχανημα και επισης σκεψου τι δυνατοτητες εχει η καμερα της sony και τι το Kinect.. η διαφορα παιζεται στα exclusives και μονο..το ps4 μπορει να εγινε lunch με ενα απο τα δυνατοτερα χαρτια της sony απο την αλλη ομως το one εχει 3-4 δυνατους τιτλους που περιμενουν.
p3tran Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 δεν ειχε ενα παιχνιδι και μια camera ειχε το καλυτερο launch τιτλο για μενα για ps4 ενα χειριστηριο ακομα και μια camera δηλαδη πραγματα που κοστιζουν συνολικα 580 ευρω κ στο δινε 500 day one κιολας. αλλα το θεμα δεν ειναι η τιμη το θεμα ειναι οτι με 100 ευρω περισσοτερο περνεις πιο αδυναμη κονσολα κ αυτο σε μενα μετρησε πανω απ ολα καλα, οκ, ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες, αλλα προσωπικα δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση οτι το killzone φτουραει, εχοντας βγει την ιδια μερα με call of duty και battlefield στο ps4.... φυσικα, για καποιον μπορει να ειναι οχι απλα το καλυτερο launch game, αλλα και το καλυτερο game ever...... περα απο αυτο, το "mega bundle" στο οποιο αναφερεσαι, που εχει και το δευτερο joypad εκτος απο την καμερα και το killzone, εχω την εντυπωση οτι δεν παιζει στα 500ε. δεν ειμαι σιγουρος, αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτη η τιμη που λες αν επαιξε, επαιξε μονο με καποιες αρχικες προσφορες.. (πχ αγγλια το ζητανε νομιζω 580 λιρες + μεταφορικα, δηλ λιγο πανω απο τα 700e, συν μεταφορικα) εγω μιλαω για φιλους μου, που παραγγελνουν απο εξω PS4+1 joypad+killzone+camera και τους βγαινει κανα 50αρικο πανω απο τα ..500e.. οι ιδιοι ανθρωποι που λεγανε οτι 500 που ζηταει η microsoft ειναι ..πολλα
mtzs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 περα απο αυτο, το "mega bundle" στο οποιο αναφερεσαι, που εχει και το δευτερο joypad εκτος απο την καμερα και το killzone, εχω την εντυπωση οτι δεν παιζει στα 500ε. δεν ειμαι σιγουρος, αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτη η τιμη που λες αν επαιξε, επαιξε μονο με καποιες αρχικες προσφορες.. .............. ΠΣ4 + 2ο DS4 + Camera + KZ SF στα 510 εδω Ελλαδα παντου σε ολα τα μεγαλα μαγαζια οσο υπηρχε και 500 ειχε στο Amazon και οπου αλλου κυκλοφορησε (Official Sony τιμη) Ενδεικτικα οριστε http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=65295&selectedCategoryId=2042 1
p3tran Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 lol δεν το ειχα υποψην μου αυτο. θα ριξω πολυ γελιο με 2-3 φιλους μου που εχουνε σαρωσει τα αγγλικα eshops διαθεσιμο σε ποσες μερες απο την παραγεγλια, μηπως ξερεις?
Zapee995 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Απορια! Το one παιρνει την ιδια gold membership card που παιρνει και το 360?? Δηλαδη συνεχιζω να αγοραζω κανονικα απο Site: εδω ή ειναι διαφορετικες?
mtzs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 διαθεσιμο σε ποσες μερες απο την παραγεγλια, μηπως ξερεις? Αυτο ειναι αναπαντητο ερωτημα πλεον. Τα μεγαλα bundles εξαντληθηκαν τα περισσοτερα day one (δεν το βρισκεις ευκολα ουτε στο εξωτερικο - μεχρι προχτες που κοιταζα δεν ειχε το αμαζον). Οσον αφορα το μεγαλο bundle φημολογειται οτι θα ερθουν μερικα κομματια περιστασιακα τελος του μηνα - αρχες φεβρουαριου και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε (προφανως προηγουνται οσοι εχουν κανει προπαραγγελιες). 1
p3tran Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 α, οκ τοτε, δεν θα τους δουλεψω οσο νομιζα. αυτοι ψαχνουν για ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, να αγορασουν. και σε διαθεσιμα, αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εχοντας ψαξει καλα, το bundle ξεφευγει απο τα 700e, γιαυτο και κλεινουν προς την ...φτηνη λυση που εγραψα πιο πριν..
Zapee995 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Οταν μπουταρει το συστημα για πρωτη φορα δε θα επρεπε να εχει την Ελλαδα στο σημειο που ρωτα σε ποιο σημειο μενει ο χρηστης??
p3tran Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Η Ελλαδα (οπως και αρκετες αλλες χωρες) προς το παρον απλα δεν υπαρχουν για το xbone. βαλε αμερικη, και αμα τα σεταρεις σωστα θα μπορεις να αγοραζεις οτι θες σε δολλαρια.
Zapee995 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Οχι, ειμαι για Ps4 (καποια στιγμη)..Το One εχει ερθει σπιτι μαζι με το φιλαρακι μου για να το δω..
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το θεμα ειναι να θα φυγει μαζι με το φιλαρακι σου ή θα φυγει το φιλαρακι σου μονο του ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις