Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα εννοειται οτι ολα αυτα τα συγκριτικα ειναι πληρωμενες καταχωρησεις αλλα θεωρω γελοιο το ολο θεμα ετσι και αλλιως....

Τις κονσολες ετσι και αλλιως τις αγοραζεις για τα exclusives...

συμφωνω μαζι σου και εγω για τα exclisives τις εχω αλλα να πω την αληθεια συμπαθω πιο πολυ το xbox αλλα αν τωρα σε ολα τα παιχνιδια ειναι κατω απο τον ανταγωνισμο μιλαμε για μεγαλη λαλακια
Δημοσ.

συμφωνω μαζι σου και εγω για τα exclisives τις εχω αλλα να πω την αληθεια συμπαθω πιο πολυ το xbox αλλα αν τωρα σε ολα τα παιχνιδια ειναι κατω απο τον ανταγωνισμο μιλαμε για μεγαλη λαλακια

Δεν εχω xbone. Μια ζωη playstation fanboy ειμουνα. Και ναι, οι διαφορες υπαρχουν. Το αν ειναι μεγαλες η οχι, εξαρταται απτο ποσο ευαισθητο ειναι το ματι του καθενος. Αντικειμενικα, η διαφορα ειναι πανω κατω 50% (ειτε fps ειτε αναλυση). Παρολαυτα, πηρες xbox (φανταζομαι), επειδη προτιμας τα exclusive του απο τα αντιστοιχα της Sony. Eφοσον ομως ξενερωνεις τοσο πολυ λογω γραφικων, γιατι αγορασες κονσολα εξαρχης? Κ

Δημοσ.

βασικα ξενερωσα με τις κονσολες εχω και wii u k xbox one θα παρω και ps4 αλλα οταν δεν μπορεις το 2014 να κανεις παιχνιδια  1080p τοτε ειναι για πεταμα η αληθεια αυτη ειναι .ειμαι κολλημενος με τις κονσολες δυστυχως χαχα

Δημοσ.

Μόλις είδα ότι υπάρχει πακέτο για προπαραγκελια 399€ xbox one+ fida 15 + forza. Οπότε είναι σαν παίρνεις την κονσόλα 300€ περίπου σούπερ τιμή πιστεύω

Δημοσ.

Μόλις είδα ότι υπάρχει πακέτο για προπαραγκελια 399€ xbox one+ fida 15 + forza. Οπότε είναι σαν παίρνεις την κονσόλα 300€ περίπου σούπερ τιμή πιστεύω

Απο οτι καταλαβαινω θα ειναι σε  digital μορφη τα games , αρα οκ, καλο bunduru, δεν θα ηταν η τιμη ιδια αν τα εδιναν σε κανονικα δισκακια.

Δημοσ.

Απο το Πλασιο.....meh!

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν κάνω προπαραγκελια αυτο υο πακέτο με τα 399 και φιφα συν φορτσα αν θα δώσω προκαταβολικα τα λεφτά η αν θα τα δώσω οταν έρθει?

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν κάνω προπαραγκελια αυτο υο πακέτο με τα 399 και φιφα συν φορτσα αν θα δώσω προκαταβολικα τα λεφτά η αν θα τα δώσω οταν έρθει?

ως συνήθως η χρέωση γίνεται μόλις γίνει despatched το προϊόν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...