JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν ειπα οτι δεν εχει ουτε ενα αποκλειστικο παιχνιδι που να τρεχει στα 1080p 60fps απλα ειπα οτι εχει τρομερα ποιο λιγα απ' οτι εχει το ps4. Το οτι εχεις καποια διαφορετικη αποψη απο τη δικη μου δεν μου στερει το δικαιωμα να εχω μια αλλη. Οπως εσυ πιστευεις οτι η αποψη μου ειναι αναξια σχολιασμου και λαθος το ιδιο εχω το δικαιωμα να πιστευω κι εγω για τη δικη σου. Και στο κατω - κατω ποιος εισαι εσυ που θα καθορισεις τι απαιτει περισσοτερη ισχύει και τι οχι και το τι ειναι καλυτερο για τον οποιοδηποτε και τι οχι? Το οτι παλι δεν ξερεις να διαβαζεις και το πρωτο quote μου που εκανες δεν καταλαβες οτι ειναι ενα απο τα πολλα κριτηρια που εγω προσωπικα κοιταω πριν προβω στην αγορα καποιας κονσολας δεν το σχολιαζω καν. Οσο για τα υπολοιπα που λες θα σου πω το παναπλο οτι ο καθε ενας εχει την αποψη του θεμιτη ή οχι ειναι η αποψη του και ουτε εσυ μπορεις να του την αλλαξεις αλλα ουτε κανενας αλλος μπορει να αλλαξει τη δικη σου. edited. Το off-topic σταματάει εδώ.
ultralisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν ειπα οτι δεν εχει ουτε ενα αποκλειστικο παιχνιδι που να τρεχει στα 1080p 60fps απλα ειπα οτι εχει τρομερα ποιο λιγα απ' οτι εχει το ps4. Παντως για εμενα προσωπικα το οτι ακομα δεν μπορει να βγαλει ακομα και αποκλειστικα παιχνιδια να τρεχουν σε native 1080p 60fps τη στιγμη που τα περισσοτερα αν οχι ολα τα παιχνιδια του ps4 τρεχουν σε μεγαλυτερη αναλυση απο το xbox one ειναι ενα μεγαλο ατου για να αγορασει καποιος ps4 εναντι του xbox one. θα πρέπει τότε να προσέχεις πως διατυπώνεις αυτό που θες να πεις γιατί πραγματικά άλλη εντύπωση δίνεις...ξεκάθαρα υπονοείς ότι ακόμα δεν έχει βγάλει κανένα game σε 1080/60 fps
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Επιστρέψτε on-topic παρακαλώ. Όχι άλλες ερωτήσεις "κρίσεως" για θέματα άσχετα με το Xbox One.
pigos23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Σκεφτομαι να παρω xbox one στα 400€ με την προσφορα των 2 παιχνιδιων Aν το τρεναρω κι αλλο πιστευετε οτι θα χασω την προσφορα; (θελω να πουλησω κατι πρωτα για να εχω τα χρηματα σιγουρα) Γενικα οσο υπαρχει στο site πχ των public,πλαισιο κτλ υποδηλωνει οτι υπαρχει ακομα περιθωριο για προπαραγγελια κ δεν θα κρεμαστει καποιος το Σεπτεμβριο ε;; ## Εκτος κ αν μπορω να προπαραγγειλω κ στην εσχατη περιπτωση να ακυρωσω μελλοντικα αν δεν εχω μαζεψει τα χρηματα;;
ultralisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 δυστυχώς δεν μπορείς να το ξέρεις αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να εξαντληθούν...προσωπικά σου προτείνω να κάνεις ένα preorder απλά να υπάρχει και βλέποντας και κάνοντας μέχρι τον Σεπτέμβρη αν είσαι οκ οικονομικά προχωράς, αλλιώς την ακυρώνεις 1
alexdoxara Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους μόλις πριν λίγες ώρες παρέλαβα στα χέρια μου το xbox one (πρώτη φορά που παίρνω κονσόλα της microsoft)και έχω κάποιες ερωτήσεις.1)έχω βάλει το region σε us μήπως να το βάλω σε uk ή δεν παίζει ρόλο 2)αν ενεργοποιήσω το trial του xbox live ή αγοράσω 12 μήνες συνδρομή και μετά αλλάξω region η συνδρομή χάνεται;3)Αν αγοράσω digital παιχνίδι από το αμερικάνικο store ή αγοράσω κλειδί από το kinguin όταν αλλάξω region θα μπορώ να το παίζω;
The_Sheep Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 1) Σε us θα αγοραζεις με $ αρα και πιο φτηνα 2)οχι 3)ναι
alexdoxara Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 1) Σε us θα αγοραζεις με $ αρα και πιο φτηνα 2)οχι 3)ναι Ωραία φίλος σε ευχαριστώ
alexdoxara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και κάτι ακόμα, έβαλα τον κωδικό του trial για το Xbox live gold αλλά δεν με αφήνει να κατεβάσω τα δωρεάν παιχνίδια του games with gold φτάνει η εγκατάσταση μέχρι 99% και μετά σταματάει και όταν πατάω πάνω λέει renew your membership to play this game.Μήπως ξέρεις κάποιος τι παίζει;
zmaskos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και κάτι ακόμα, έβαλα τον κωδικό του trial για το Xbox live gold αλλά δεν με αφήνει να κατεβάσω τα δωρεάν παιχνίδια του games with gold φτάνει η εγκατάσταση μέχρι 99% και μετά σταματάει και όταν πατάω πάνω λέει renew your membership to play this game.Μήπως ξέρεις κάποιος τι παίζει; Η trial δεν θεωρείται full Gold membership. Πρεπει να βάλεις κανονική από μηνα και πάνω.
Millennium Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Xbox One Special Edition Armed Forces Wireless Controller and Stereo Headset http://news.xbox.com/2014/07/xbox-one-armed-forces-controller-and-headset
mixalisss Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 τα φωτα σας παιδια.λοιπον εχω 53 ευρω σε ελληνικο account. και τωρα ειμαι στο αγγλικο αν κανω mingration θα παω στο ελληνικο αλλα ξερει κανεις σε τι μπορει να εχω προβλημα με το ονε; η να περιμενω το σεπτεμβριο να το κανω που θα ερθει και επισημα;
JohnSyros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μολις εκανα preorder το Destiny απο amazon και δινει κωδικο για την beta στις 23. Αμεσως μετα cancel και ναι , δουλευει...
Millennium Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Xbox One Sales More Than Double in June with New $399 Option and Unveiling of Holiday Games Lineup Over the past month, we’ve seen a strong spike in interest in our Xbox One console options, including the new $399 offering, and the amazing lineup of games announced during E3. Since the new Xbox One offering launched on June 9th, we’ve seen sales of Xbox One more than double* in the US, compared to sales in May, and solid growth in Xbox 360 sales. We’re excited to welcome so many fans to Xbox this summer and we can’t wait for them to get their hands on the wide selection of new games available this year on Xbox One, including Halo: The Master Chief Collection, Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, and Ori and the Blind Forest. Xbox One is the only place you can play these games along with creative independent titles and blockbusters such as Assassin’s Creed Unity, Call of Duty: Advanced Warfare, Destiny, Evolve, Grand Theft Auto V, and dozens more. We’re honored that Xbox One was awarded with the best games line-up of 2014 by game critics at E3 and our fans have a lot of amazing new games to look forward to in the coming months.
RedPanda Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το να διπλασιάσουν μόνο τα νούμερα του Μαΐου είναι λίγο, μετά από μία τόσο μεγάλη κίνηση (kinektless sku). Στα νούμερα του NPD αυτές τις μέρες θα δείξει αν τουλάχιστον έφτασε το PS4 για τον Ιούνιο. Και λέω τουλάχιστον γιατί μιλάμε για την πιο αδύναμη περίοδο της χρονιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις