marios_geo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Τι έγινε εδώ; Δεν περιμένουν οι φανατικοί την αποκάλυψη του directx 12; Ανακάλυψαν ότι το hardware είναι σημαντικό; Πως αλλάζουν οι καιροί. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, εφόσον θα παρουσιαστει ένα χρόνο μετά, είναι λογικό να είναι πιο δυνατό. Άρα αν η τιμή είναι λογική, όσοι σκοπεύουν να πάρουν κονσόλα τότε, αυτή θα είναι η επιλογή. Για τους υπόλοιπους που έχουν κονσόλα, θα πρέπει να υπολογισουν πως θα αξιοποιηθει η παραπάνω δύναμη. Πχ, τί θα κάνω εγώ με την συλλογή ps4 παιχνιδιών που έχω; Θα παίζουν όλα καλύτερα; Τα νέα παιχνίδια θα έχουν διαφορά με τα υπάρχοντα;
HarryGrey Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δωρεάν με τα deals with gold το dlc του Battlefield 4, Second Assault : https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/DLC/Battlefield-4-Second-Assault/9192b503-d011-442d-b2f5-1c5b07b15d28?cid=majornelson 2
anamenos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δεν λέω ότι λυπήθηκε την sony (δεν υπάρχει σαν έννοια μεταξύ πολυεθνικών αυτό το πράγμα, είναι αδίστακτοι) απλά λέω, ότι είχε περισσότερες πιθανότητες να ήταν σήμερα η ms στην θέση της sony αν είχε την διάθεση να την καταστρέψει. Σίγουρα χαζοί δεν είναι να βγάλουν τόσο εύκολα τα μάτια τους. Το ολιγοπώλιο που υπάρχει στον τεχνολογικό τομέα οδηγεί σε τέτοιες κινήσεις. Αυτός που θα έπρεπε να φοβάται ms/sony είναι η nintendo με το που πέταξε τις φήμες (δυνατό σαν το ps4 και άλλα τέτοια ωραία) για νέα κονσόλα και ενώ όλοι περιμέναμε κάποια ανακοίνωση στην e3 έριξε άκυρο ποιο πριν και πήρε την σκυτάλη η ms με το scorpio. Γείωσε την nintendo εκεί που είχε έστω λίγες ελπίδες να προλάβει τον ανταγωνισμό. Θες να δεις μια "συμφωνία" μεταξύ ms/sony από την στιγμή που έπαιξε το χαρτί η ms μιας υποσχόμενης δύναμης 6Tflops η sony την επόμενη μέρα ήταν γιούχου μόνο games έδειξε θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με την e3 του 2013, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξει ότι το neo είναι δυνατότερο από το scorpio, όλοι θα την πιστεύανε γιατί αυτή την στιγμή μπορεί, θα είχε ευχαριστεί και τον JUST-GAMER . Μια δίλεπτη ανακοίνωση της ms κατέστρεψε την nintendo και βγήκαν μετά και έλεγαν ότι δεν είναι τα specs είναι το gaming. Θεωρώ πως και το 2013 με ένα δίλεπτο βίντεο θα μπορούσε να είχε συμβεί το ίδιο πράγμα. Δεν χρειάστηκε να σου δείξει το scorpio τώρα απλά το εδραίωσε. Νομίζω η εξαγορά του LinkedIn είναι ακόμη μια ένδειξη για το πόσο μεγάλος κολοσσός είναι η Microsoft. Πιστεύω πως αν ήθελε πραγματικά να γίνει η ηγέτιδα δύναμη στο console gaming θα το είχε κάνει εδώ και καιρό, αλλά δεν θα ήθελε ποτέ να να διακινδυνεύσει να γίνει ανταγωνίστρια σε αυτό το τομέα με εταιρείες όπως είναι η apple ή η google.
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Νομίζω η εξαγορά του LinkedIn είναι ακόμη μια ένδειξη για το πόσο μεγάλος κολοσσός είναι η Microsoft. Πιστεύω πως αν ήθελε πραγματικά να γίνει η ηγέτιδα δύναμη στο console gaming θα το είχε κάνει εδώ και καιρό, αλλά δεν θα ήθελε ποτέ να να διακινδυνεύσει να γίνει ανταγωνίστρια σε αυτό το τομέα με εταιρείες όπως είναι η apple ή η google. Αυτό το θέτουμε με ένα μεγάλο ερωτηματικό, όχι γιατί δεν έχει λεφτά, αλλα γιατί πέραν Αγγλίας και Αμερικής από το πρώτο Xbox κιόλας δεν είχε ποτε σοβαρό user base. Ο λόγος που το Ps3 κατάφερε να γυρίσει και να περάσει το 360 μετά από το τραγικό launch που είχε είναι ακριβώς γιατί η MS δεν έχει σοβαρό κοινό πέραν Αγγλίας και Αμερικής. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να την δω να δημιουργεί καινούργια studio με όλα αυτά τα λεφτά σαν την Coalition και 343i, αλλα όχι για να κάνουν rehash παιχνιδιών που υπάρχουν, αντίθετα θα ήθελα να δοκιμάσουν νέα IP με νέα studio. Πια ξέρεις τι θα βγάλουν στα first party studio πριν καν το ανακοινώσουν, κάτι το οποιο είναι θλιβερό. Νέα IP είχαμε δει και στο πρώτο Xbox αλλα και στο 360 αλλα έτσι πως πήγε αυτή η γενιά δεν ήθελαν να ρισκάρουν πολλά φαίνεται. Τουλάχιστον στα second parties (Insomniac, Platinum πχ) βλέπουμε διαφορα καινούργια πράματα!
anamenos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ε μα και εγώ για αυτό το λέω, όχι για την αναγνώριση που έχει το PS brand , παγκόσμια. Με το χρήμα που έχει θα μπορούσε άνετα να δημιουργήσει δεκάδες καινούργια ip και επίσης να πουλήσει την κονσόλα μέχρι και δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της, κάτω του κόστους. Όπως όλα δείχνουν ρίχνουν το μεγαλύτερο τους βάρος για να πάρουν μερίδιο αγοράς από το steam και να εδραιώσουν την θέση τους στο online gaming μέσω των εκατομμυρίων συνδρομητών του XBOX LIVE. Επιπρόσθετα μέσω του UWP να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τρίτες εφαρμογές σε πολύ περισσότερο κόσμο, δλδ 20+ εκατομμύρια κατόχους Xbox One.
stavros88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο οσο το να το γραψεις στο ινσομνια να δημιουργησεις "δεακαδες καινουρια IP".Απο ποιους και ποτε?Τα λεφτα απο μονα τους δεν κανουν τιποτα ασε που τα λεφτα της microsoft δεν σημαινει οτι τα κανουν οτι θελουν στο xbox.
HarryGrey Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Το Warzone Firefight που θα είναι και το μεγαλύτερο expansion για το Halo 5 έρχεται στις 29 Ιουνίου και θα διατίθεται δωρεάν. Το καλύτερο; Δωρεάν και το Halo 5 από 29/6 έως 5/7. Καθόλου άσχημα νομίζω Site: Halo 5's Biggest-Ever Expansion Coming Next Week, Full Game Will Be Free for Limited Time 5
dimyok Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Υπαρχει τροπος να μεταφερω τα 100gb του quantum break σε ενα 4 tb ntfs usb με αλλα αρχεια χωρις format ? Στο 360 το ειχα κανει με partinion primary fat32 και μου εκανε format μονο αυτο οχι ολο το δισκο
zarzonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Το Warzone Firefight που θα είναι και το μεγαλύτερο expansion για το Halo 5 έρχεται στις 29 Ιουνίου και θα διατίθεται δωρεάν. Το καλύτερο; Δωρεάν και το Halo 5 από 29/6 έως 5/7. Καθόλου άσχημα νομίζω Site: Halo 5's Biggest-Ever Expansion Coming Next Week, Full Game Will Be Free for Limited Time Το δωρεάν αφορά και το single player του παιχνιδιού ή μόνο το multiplayer;
HarryGrey Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Το δωρεάν αφορά και το single player του παιχνιδιού ή μόνο το multiplayer; Για μια εβδομάδα (29/6 έως 5/7) θα μπορείς να παίζεις δωρεάν την full έκδοση του παιχνιδιού (single+multi).
zarzonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Για μια εβδομάδα (29/6 έως 5/7) θα μπορείς να παίζεις δωρεάν την full έκδοση του παιχνιδιού (single+multi). Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. 1
tsakitsan95 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εχει κατεβασει κανεις απο allkeyshop παιχνιδι για την κονσολα μας; Παιζουν πολυ καλες τιμες , πχ quantum break 18€
gkalas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Είναι λογαριασμός που έχει το παιχνίδι και όχι κλειδί για το παιχνίδι.
SaFiS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Τα κλειδαδικα μην τα εμπιστευεστε και πολυ. Αν βρεθειτε ξαφνικα μπαναρισμενοι, μην σας φανει περιεργο... 1
nzeppos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έχεις προσωπική εμπειρία; Υπάρχει κόσμος που αγοράζει αποκλειστικά από (γνωστά) κλειδάδικα και δεν είχε ποτέ πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις