Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα το πρόβλημα είναι στο nat και όχι στην κονσόλα, γιατί δεν κοιτάς να το φτιάξεις μέσα από το router σου; Δεν θα αλλάξει κάτι στέλνοντας το στην ms...Μπες στις ρυθμίσεις του router και κάνε port forwarding τις θύρες που προτείνει η ms και αφού γίνει open δοκίμασε να δεις την ταχύτητα. 

Εδώ είναι οι θύρες: http://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/networking/network-ports-used-xbox-live

Δεν νομιζω.

Ειπα "σχεδον παντα" οχι παντα.

Καλο ειναι να διαβαζεις λιγο καλυτερα τα ποστ που απαντας.

Αυτο το εχω κανει απ' οταν αγορασα τη κονσολα.

Κολλήματα έχω δει κι εγώ αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο. Πχ. το Witcher 3 σε 170 ώρες gameplay πρέπει να μου κόλλησε μια φορά. Ζήτημα να έχω δει 2-3 ακόμα σε άλλα παιχνίδια σε διάστημα ~3 χρόνων. Και κανένα πρόσφατα. Άρα παράπονο δεν έχω.

Για το άλλο με το ΝΑΤ που λέτε, στη θεωρία όλα καλά ακούγονται. Στην πράξη όμως δοκιμάστε το στα άθλια router των ISPs (που πλέον δεν μπορείς να αλλάξεις με δικό σου λόγω VoIP, εκτός αν θες να μπλέξεις με bridged modes) και θα δείτε ότι το ΝΑΤ δουλεύει πραγματικά όποτε του γουστάρει. Πλέον έχω πάψει να προσπαθώ και να επιμένω.

Γενικά οι ταχύτητες κατεβάσματος είναι ό,τι να' ναι. Άλλες φορές τερματίζει την 50άρα VDSL, άλλες φορές δεν πάει με τίποτα πάνω από 20-25Mbps (η γραμμή γενικά δεν έχει προβλήματα, τα torrents στο PC πάντα πάνε σφαίρα). Σε κάποιες περιπτώσεις το πρόβλημα ήταν δικό μου (καλώδια, powerlines κλπ, εύκολο να διαγνωστεί όταν στο network check του Χ1 σχεδόν τα μισά πακέτα χάνονται), άλλοτε όμως δεν βγαίνει άκρη με τίποτα. Σημειωτέον ότι αν παίζουμε παιχνίδια του Χ1 στο PC μέσω streaming, για κάποιο αποτρόπαιο λόγο γίνεται τεράστιο upload προς τον έξω κόσμο και τερματίζει τη γραμμή μας. 

Το πολυ περιεργο για εμενα ειναι οτι μερικες φορες ετσι οχι παντα, απο το μενου της κονσολας settings -> network - detailed network statistics δειχνει αθλια ταχυτητα κατεβασματος παρολο που εχω vdsl50 και οπως λες κι εσυ σε οτιδηποτε αλλο εχω συνδεδεμενο στο ρουτερ(Εννοειτε και το ps4pro) μια χαρα κατεβαζει με πολυ καλες ταχυτητες στο xbox one s 2tb ακομα και μονο αυτο να εχω συνδεδεμενο πανω στο ρουτερ δειχνει αθλια αποτελεσματα το πολυ με 200-500kbps μεγιστη ταχυτητα κατεβασματος ελα ομως που αν δοκιμασω(Τις περισσοτερες φορες οχι ολες) να κατεβασω καποιο παιχνιδι ή αν κανω το speedtest απο τον browser της κονσολας μου δειχνει κι εκει μια χαρα ταχυτητες κατεβασματος.

Τι να πω δεν ξερω.

Λετε μεσα απο το παραπανω μενου "detailed network statistics" της κονσολας να μην ειναι και τοσο αξιοπιστο το αποτελεσμα που βγαζει μιας και αρκετες φορες μου βγαζει και packet loss ειδικα αν κατεβαζω κατι απο αλλη συσκευη ή ακομα και απο το ιδιο το xbox one.

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα προσωπικα ποτε

Μιλάμε για offline μόνο;

Γιατί το FM6 (μεταξύ άλλων) μου έχει κρασάρει πάνω απο 5 φορές στο online..

Δημοσ.

Το πολυ περιεργο για εμενα ειναι οτι μερικες φορες ετσι οχι παντα, απο το μενου της κονσολας settings -> network - detailed network statistics δειχνει αθλια ταχυτητα κατεβασματος παρολο που εχω vdsl50 και οπως λες κι εσυ σε οτιδηποτε αλλο εχω συνδεδεμενο στο ρουτερ(Εννοειτε και το ps4pro) μια χαρα κατεβαζει με πολυ καλες ταχυτητες στο xbox one s 2tb ακομα και μονο αυτο να εχω συνδεδεμενο πανω στο ρουτερ δειχνει αθλια αποτελεσματα το πολυ με 200-500kbps μεγιστη ταχυτητα κατεβασματος ελα ομως που αν δοκιμασω(Τις περισσοτερες φορες οχι ολες) να κατεβασω καποιο παιχνιδι ή αν κανω το speedtest απο τον browser της κονσολας μου δειχνει κι εκει μια χαρα ταχυτητες κατεβασματος.

Τι να πω δεν ξερω.

Λετε μεσα απο το παραπανω μενου "detailed network statistics" της κονσολας να μην ειναι και τοσο αξιοπιστο το αποτελεσμα που βγαζει μιας και αρκετες φορες μου βγαζει και packet loss ειδικα αν κατεβαζω κατι απο αλλη συσκευη ή ακομα και απο το ιδιο το xbox one.

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθες βράδυ που ξαναέφτιαξα όλα τα ΝΑΤ rules στο router και κατέβαζα κάτι updates για FF15 και Gwent. Οι ταχύτητες ήταν πραγματικά αλλοπρόσαλλες, από τα 40Mbps έπεφτε στα 15, ανέβαινε ξανά κ.ο.κ. Στο δε speed test της κονσόλας έβγαζε... 2Mbps. Το δε update κατέβαινε με αντίστοιχους παλαβούς ρυθμούς, πχ. καναδυο ΜΒ σε 5 δευτερόλεπτα και μετά έκανε στιγμιαία bursts των 20MB.

Πραγματικά σταμάτησα να ασχολούμαι και το άφησα να κατεβάζει όπως γουστάρει. Εννοείται το NAT mode παρέμεινε strict (καμια φορά φτιάχνει μετά από restart του router) ενώ η πόρτα 80 δεν είναι δυνατόν να ανοιχτεί αφού μπλοκάρεται από τους περισσότερους ISP.

Δημοσ.

Εγώ θεμα με ταχύτητα δεν εχω αν και σε μενα κανει κατι παλαβα αλλα λογο οτι εχω 120-125 Mbps δεν μου κανει πρόβλημα γιατι τα παντα κατεβενουν αρκετα γρήγορα σπαστικό ειναιβοταν εχω την εφαρμογή YouTube και κλείνω το Χ1 οταν μετα το ξανανοίγω και τρέξω YouTube κολλάει και πρεπει να μπω κεντρικο μενού και να κανω Quit την εφαρμογή και επιτόπου τρέχω ξανα YouTube χωρίς πρόβλημα

Δημοσ.

Γενικοτερα το xbox one ειναι γεματο προβληματα και δυστυχως μερικα απο αυτα πολυ σοβαρα.

Και η Microsoft θελει να μας πεισει να αγορασουμε και το νεο scorpion που θα ανακοινωσει σε λιγες μερες στην e3 2017.

Δημοσ.

Το έφερνε από εδώ το έφερνε από εκει.... κατέληξε εκεί που ήθελε.....

Γιατι ψεματα λεω?

Και οπως ειδες δεν ειμαι ο μονος που εχει προβληματα με το xbox one.

Αυτο σημαινει λοιπον οτι αν μη τι αλλο δεν λεω ψεματα.

Δημοσ.

Γιατι ψεματα λεω?

Και οπως ειδες δεν ειμαι ο μονος που εχει προβληματα με το xbox one.

Αυτο σημαινει λοιπον οτι αν μη τι αλλο δεν λεω ψεματα.

Εγώ με εσένα δεν καταλαβαίνω κάτι...Μπαίνεις στο thread για το xbox κάθε φορά για να κράξεις την κονσόλα, να πεις τα προβλήματα που μόνο εσύ έχεις και να εκθιάσεις το πόσο καλό είναι το ps4 σε σχέση με το one. Εφόσον έχεις τόσα προβλήματα, όπως λες, γιατί δεν το πουλάς να μείνεις μόνο με το "τέλειο" ps4 και να σταματήσεις να γκρινιάζεις; Και εγώ που στα γράφω αυτά μην νομίζεις ότι είμαι fan boy της ms(αν σκεφτείς ότι η μοναδική συσκευή που τρέχει windows αυτή τη στιγμή στο σπίτι είναι το one). Η κονσόλα και κάθε κονσόλα έχει θεματάκια αλλά όχι στο βαθμό που τα περιγράφεις. Και εγώ έχω vdsl 50 και η ταχύτητα παίζει συνεχώς, αλλά δεν νομίζω να πάθεις κάτι περιμένοντας μισή ώρα παραπάνω για να κατεβάσεις ένα παιχνίδι...και στην τελική αυτή είναι η κονσόλα, γιατί το κοιτάς ότι εσύ έχεις θέματα κλπ; Αν είχες 360 παλαιότερα θα εκτιμούσες αυτά που προσφέρει η τωρινή κονσόλα, τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ....

• Like 1
Δημοσ.

θα σταθώ μόνο στο θέμα τις σύνδεσης της κονσόλας,μια και τα υπόλοιπα τα θεωρώ το λιγότερο παραφουσκωμένα.

έχω δίπλα δίπλα το one και το ps4.

το one πιάνει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες και έχει πολύ πιο σταθερή σύνδεση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα που εχω xbox σπανια αντιμετωπιζω παροιμοια προβληματα.Ιδιετερα παιδια μετα το τελευταιο  update!!!το λειτουργικο ειναι κατα 50% πιο γρηγορο.

Δημοσ.

Εγώ με εσένα δεν καταλαβαίνω κάτι...Μπαίνεις στο thread για το xbox κάθε φορά για να κράξεις την κονσόλα, να πεις τα προβλήματα που μόνο εσύ έχεις και να εκθιάσεις το πόσο καλό είναι το ps4 σε σχέση με το one. Εφόσον έχεις τόσα προβλήματα, όπως λες, γιατί δεν το πουλάς να μείνεις μόνο με το "τέλειο" ps4 και να σταματήσεις να γκρινιάζεις; Και εγώ που στα γράφω αυτά μην νομίζεις ότι είμαι fan boy της ms(αν σκεφτείς ότι η μοναδική συσκευή που τρέχει windows αυτή τη στιγμή στο σπίτι είναι το one). Η κονσόλα και κάθε κονσόλα έχει θεματάκια αλλά όχι στο βαθμό που τα περιγράφεις. Και εγώ έχω vdsl 50 και η ταχύτητα παίζει συνεχώς, αλλά δεν νομίζω να πάθεις κάτι περιμένοντας μισή ώρα παραπάνω για να κατεβάσεις ένα παιχνίδι...και στην τελική αυτή είναι η κονσόλα, γιατί το κοιτάς ότι εσύ έχεις θέματα κλπ; Αν είχες 360 παλαιότερα θα εκτιμούσες αυτά που προσφέρει η τωρινή κονσόλα, τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ....

Θα σου πω οτι ειπα και σε ενα ατομο ποιο πριν απο εσενα.

Το οτι εσυ δεν εχεις προβληματα ή δεν τα εχεις εντοπισει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και οπως ειδες στα προηγουμενα ποστ δεν ειμαι ο μονος που του κολαγανε τα παιχνιδια κ.τ.λ.

Το οτι ολες οι κονσολες εχουν θεματακια εννοειτε οτι εχουν αλλα αλλο θεματακια και αλλο σκαλωματα που κανουν τη κονσολα δυσχριστη.

Και πως φαινετε το ποσα λιγα ξερεις για το gaming γενικοτερα.

Το download του καθε παιχνιδιου ειναι το λιγοτερο και εννοειτ οτι δεν εχω προβλημα να περιμενω λιγο παραπανω να κατεβει το θεμα ειναι οτι προκαλει προβληματα και στο online multi gaming το τελευταιο θεμα που εχω οχι μονο στο κατεβασμα των παιχνιδιων.

Και κραταω το xbox one για τα λιγα πλεον αποκλειστικα που εχει και γιατι δεν την πληρωσα(Αν την ειχα πληρωσει θα ειχε φαει φουντο εδω και πολυ καιρο)

θα σταθώ μόνο στο θέμα τις σύνδεσης της κονσόλας,μια και τα υπόλοιπα τα θεωρώ το λιγότερο παραφουσκωμένα.

έχω δίπλα δίπλα το one και το ps4.

το one πιάνει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες και έχει πολύ πιο σταθερή σύνδεση.

Σε εσενα, σε εμενα συμβαινει το ακριβως αντιστροφο.

Και οχι τα αλλα δεν ειναι καθολου παραφουσκομενα.

Αν σου συμβαινανε να δω τι θα ελεγες.

Μακαρι να μην σου συμβουν ποτε.

Δημοσ.

Θα σου απαντήσω με το ίδιο ακριβώς ύφος που γράφεις εσύ.

Το ότι έχεις εσύ προβλήματα με την κονσόλα σου,δεν πάει να πει ότι όλα τα xbox είναι προβληματικά.

Πως σου φάνηκε;

όσο για το γεγονός ότι τι την κρατάς επειδή δε την πλήρωσες είναι το λιγότερο αστείο.

Πιο πολύ πονάει όταν αγοράζεις κάτι.Το πουλάς για να μην έχεις χασούρα.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω(Πως σου φανηκε; ) απλα επειδη εγω προσωπικα εχω συναντηση τα απιστευτα με τη κονσολα xbox one s 2tb που εχω να μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη απο εναν που δεν του εχει παρουσιασει κανενα προβλημα η κονσολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...