Socratis_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 ... Φίλε τι λες? Όλα τα παιχνίδια τα παίζει Πολύ ανώτερα από το PS4 Pro. Σκέψου μόνο τη φασαρία που θα κάνει το PS4 Pro στο Red Red Dead Redemption 2. Θα σου ρουφήξει και την κουβέρτα από το κρεβάτι! Το X One X τα παίζει όλα πολύ καλύτερα και πολύ πιο άνετα. Για αυτό το αγοράσαμε και θα το αγοράσουμε όλοι. Και κάτι ακόμα για κάποιον που ασχολείται με αυτοκίνητα, τα Forza του XBOX Δεν τα πιάνει κανένας στον πλανήτη. Και στην τελική Όλοι έχουμε ένα PS4 μόνο για τα 2-3 exclusives που βγάζει το χρόνο. Το να μην έχεις την οικονομική άνεση να αγοράσεις μία κονσόλα είναι απόλυτα Σεβαστό και κατανοητό. Το να προσπαθείς συνέχεια να μας απαξιώσεις το one X είναι κουραστικό 3
Peleus17 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Super sampling στα 720p θα λέει κάτι η θα πρέπει να πάρω και μια 4K παρέα με το xbox?
Alejandro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Super sampling στα 720p θα λέει κάτι η θα πρέπει να πάρω και μια 4K παρέα με το xbox? Τα 720p είναι πλέον λίγα.
Anuminas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 μιλάμε για κονσόλα 500 ευρώ που κοιτάει στα μάτια pc των 1000+ ευρώ. http://www.vg24.gr/star-wars-battlefont-2-xbox-one-x-vs-pc-4k-resolution-comparison/ α δηλαδή τρέχει παιχνιδια σαν το Destiny 2 ή Witcher 3 σε σταθερά 60fps;
tsofras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Φίλε τι λες? Όλα τα παιχνίδια τα παίζει Πολύ ανώτερα από το PS4 Pro. Σκέψου μόνο τη φασαρία που θα κάνει το PS4 Pro στο Red Red Dead Redemption 2. Θα σου ρουφήξει και την κουβέρτα από το κρεβάτι! Το X One X τα παίζει όλα πολύ καλύτερα και πολύ πιο άνετα. Για αυτό το αγοράσαμε και θα το αγοράσουμε όλοι. Και κάτι ακόμα για κάποιον που ασχολείται με αυτοκίνητα, τα Forza του XBOX Δεν τα πιάνει κανένας στον πλανήτη. Και στην τελική Όλοι έχουμε ένα PS4 μόνο για τα 2-3 exclusives που βγάζει το χρόνο. Το να μην έχεις την οικονομική άνεση να αγοράσεις μία κονσόλα είναι απόλυτα Σεβαστό και κατανοητό. Το να προσπαθείς συνέχεια να μας απαξιώσεις το one X είναι κουραστικό Συγγνώμη εγώ δεν έχω PS4 και δεν θα πάρω το Χ γιατί βολευομαι με το S και τοpc. Οπότε μην γράφεις όλοι, δεκτή η προσωπική σου άποψη αλλά ο καθένας έχει διαφορετική
vtampak Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ισως η μεγαλυτερη διαφορα σε τιτλο μεταξυ X και Pro 2.25x υψηλοτερη αναλυση σε σχεση με το pro ,καλυτερα textures.... Στεκεται αρκετα καλα διπλα σε high end pc με gtx1080 ti και @60 fps . A comparison with PC - running on a GTX 1080 Ti at maximum settings and 4K - is telling when stacked up against Xbox One X too. It gives us an idea of how the new console compares against a far more powerful PC pushing the engine to its limit. Xbox One X holds up well, and settings for lighting, post effects and more are a match here. Three areas fall short next to PC though: shadow quality is lower - giving a softer effect on Xbox One X- while anisotropic filtering quality is a step down from the 16x setting on PC. Also, it's clear that some shadows are missing on both Xbox One X and PS4 Pro, visible only on the fully maxed PC experience. Otherwise, both these versions are near-identical to one another, and given that Xbox One X is targeting and mostly achieving 4K, it's a great result. 1
NEKROMA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 α δηλαδή τρέχει παιχνιδια σαν το Destiny 2 ή Witcher 3 σε σταθερά 60fps; φιλε οσο και να μην σαρεσει αυτο τα τρεχει 4κ/60fps κανονικα ,ολα τα παιχνιδια ειναι ρυθμισμενα καλυτερα στις κονσολες αυτη ειναι η δουλεια τους
spartan29gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Φίλε τι λες? Όλα τα παιχνίδια τα παίζει Πολύ ανώτερα από το PS4 Pro. Σκέψου μόνο τη φασαρία που θα κάνει το PS4 Pro στο Red Red Dead Redemption 2. Θα σου ρουφήξει και την κουβέρτα από το κρεβάτι! Το X One X τα παίζει όλα πολύ καλύτερα και πολύ πιο άνετα. Για αυτό το αγοράσαμε και θα το αγοράσουμε όλοι. Και κάτι ακόμα για κάποιον που ασχολείται με αυτοκίνητα, τα Forza του XBOX Δεν τα πιάνει κανένας στον πλανήτη. Και στην τελική Όλοι έχουμε ένα PS4 μόνο για τα 2-3 exclusives που βγάζει το χρόνο. Το να μην έχεις την οικονομική άνεση να αγοράσεις μία κονσόλα είναι απόλυτα Σεβαστό και κατανοητό. Το να προσπαθείς συνέχεια να μας απαξιώσεις το one X είναι κουραστικό Παντως στο δικο μου δεν εχω παρατηρηση μεγαλη αυξηση θορυβου σε σχεση με το πρωτο ps4 που ειχα.Εκει οντως ηταν αρκετα εκνευριστικος ο θορυβος που εβγαζε το μηχανημα(Μονο τους καλοκαιρινους μηνες προσφατα ανεβάζε στροφες οι ανεμιστήρες του λογο και τον υψηλων θερμοκρασιών στο PRO) Αλλα παντα η μικροσοφτ πανω σε αυτο το θεμα ηταν καλυτερη(παιζει οτι οι συσκευες της εχουν πιο ποιοτικα χαρακτηριστικα απο θεμα κατασκευης.
Socratis_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Και άλλο διαθέσιμο Scorpio edition για όποιον ενδιαφέρεται http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/xbox/1021472-microsoft-xbox-one-x-project-scorpio-1tb-limited-edition-σφραγισμένο/
Bourdoulas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ούτε καν 700 ευρώ. Νομίζω είναι οριακά ευκαιρία...
Alejandro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Πιστεύετε ότι μπορεί να πουληθεί όντως κάποια από αυτές; Έστω και μια να πουληθεί θα βάλω αγγελία να μου χαρίσει κάποιος 100 ευρώ και θα υπάρχει πραγματικά πιθανότητα να βρεθεί!
Twoface Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Πάντως εγώ πήρα εχθές τηλέφωνο το πλαίσιο και μου κράτησαν στα στοιχεία σε περίπτωση που ακυρωθεί παραγγελία και σήμερα με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι ακυρώθηκε παραγγελία και μπορώ να πάω να την πάρω !!!
kostiger Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Καρκινος...Ξενερωνω τελειως με αυτη την τακτικη που ακολουθούν ορισμενοι. Εκανε προπαραγγελια μονο για να την πουλησει. Τι να πω ρε *** 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις