Προς το περιεχόμενο

Αποκαλύφθηκε το λογότυπο των Windows 8


dimitris2006

  

427 μέλη έχουν ψηφίσει

  1. 1. Σας αρέσει το νέο logo των Windows ;

    • Πολύ Καλό
    • Καθόλου
    • Ούτε κρύο ούτε ζέστη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ύστερα από την πρώτη επίσημη ανακοίνωση των Windows 8 το περασμένο καλοκαιρί, η Microsoft υιοθέτησε το Metro από το λογισμικό του Windows Phone, ένα νέο γραφικό περιβάλλον το οποίο αναμένεται να πλαισιώσει την πλατφόρμα τόσο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όσο και στις συσκευές tablet. Σήμερα η Microsoft αποκάλυψε το λογότυπο των Windows 8 το οποίο όπως η ίδια εξηγεί πρόκειται για “παράθυρο” και όχι για “σημαία” όπως μας έχει συνηθίσει στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

 

Το νέο λογότυπο των Windows 8 αποτελείται από ένα μόνο χρώμα, σε απόχρωση του γαλάζιου και όπως το χαρακτηρίζει η ίδια η εταιρεία είναι ταυτόχρονα κλασσικό και μοντέρνο. “Όταν αλλάζεις το χρώμα σου, το λογότυπο αλλάζει για να σε αντικατοπτρίζει” είναι η χαρακτηριστική φράση που επιλέχθηκε για να προωθηθεί το λογότυπο της επερχόμενης γενιάς των Windows. Το νέο λογότυπο θα συνοδεύσει την Beta έκδοση των Windows 8 που θα κυκλοφορήσει στις 29 Φεβρουαρίου με την ονομασία "Consumer Preview".

 

0363.Win8Logo_5F00_01_5F00_thumb_5F00_3BD7EB9B.jpg

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα λογότυπα που έχει επιλέξει η Microsoft για το λειτουργικό της σύστημα, από τα Windows 1.0 μέχρι και τα Windows 7.

 

zkk3sz.jpg

Link.png Site: windowsteamblog.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πςςςςςςςςςςςς ποιος το σκεφτηκε τετοια λογοτυπαρα !!!!!!

Αν το λες ειρωνικα δεν χρειζεται ενα λογοτυπο πολυ σκεψη η πολυ δουλεια για να γινει αρκει να συλλαβεις σωστα την ιδεα και πως θα το προωθησεις σωστα και πιστευω οτι το συγκεκριμενο λογοτυπο ειναι αρκετα πετιχημενο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να φανταστω οτι αυτο θα ειναι και το logo του windows phone 8 OS? διαβασα παντως οτι το χρωμα του logo θα το αλλαζει ο χρηστης. δε θα ειναι δηλαδη αυτο το γαλαζιο για ολους..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσοι δεν ξερουν τις διαδικασιες για να φτιαξει καποιος ενα λογοτυπο, οταν μαλιστα μιλαμε για το branding της Microsoft, ας μην γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...