oldnew Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Σε όσους φαίνεται ακριβό, θα κυκλοφορήσει σε 2 υποδιεστερες εκδόσεις : 1. Amstrad cpc 6128 στα 1500€ 2. Spectrum στα 700€ Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Η δεύτερη έκδοση θα είναι αυτή με τα λαστιχένια πλήκτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Πρέπει να είναι η δέκατη φορά που κάποιος ανακοινώνει προϊόν το οποίο καπηλεύεται το όνομα Amiga. Αν δεν κάνω λάθος, τίποτα δεν έφτασε στις γραμμές παραγωγής. Κι όμως! Κατι έφτασε. ( Site: Link ) Ναι ειναι μια αληθινη amiga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Αυτό το AmigaOS που βλέπω στα links πως το σκεφτήκανε; Λέγανε στο συμβούλιο της εταιρίας: - Hey, you know GNU/Linux; - Yeah. - Let's make it fucking ugly and then use it as our OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrdim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Η μητρικη παντως που χρησιμοποιει ειναι η ZOTAC Z68-ITX WiFi Supreme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 οποιος ξερει ιστορια ή δεν ειναι μικρος και το εζησε - η comodore εκλεψε την amiga μεσα απο τα χερια της atari..... και ετσι γεννηθηκε και ο atari st σαν αντιποινα. Απο μια εταιρεια η οποια εκλεψε την τεχνολογια και μετα την κατεστρεψε κιολας - περιμενω τα παντα! Πραγματικα θα ηθελα πολυ να ειχα μπροστα μου τον εξυπνο που σκλεφτηκε να διασυρει το ονομα AMIGA....θα του εσπαγα ευχαριστως το κεφαλι! Πρωην χρηστης Α500(1987) - Α600 - Α1200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 είχα και εγώ Amiga-500 . ξη γνώμη μου είναι ότι το όνομα έχει μέλλον μόνο σαν ένα κλειστού τύπου pc με δυνατά specs, οχι nvidia 430, το οποίο θα λειτουργεί σαν macintosh και παιχνιδο-κονσόλα μαζί. Η γνώμη μου με δικό της λειτουργικό. ΚΑι τα specs να μένουν σταθερά για 3-4 χρόνια ή και παραπάνω ώστε να πρέπει να βελτιώνεται το software και όχι κάθε χρόνο νέο μοντέλο. Κάτι σαν κονσόλα + pc. Η apple θα μπορούσε να στήσει κάτι τέτοιο αν αγοραζε το I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billxl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Κακά τα ψέματα, σήμερα για να βγει μια καινούργια Amiga όπως την φανταζόμαστε θέλει πολλά χρήματα (της τάξης των δις$). Αυτό που θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολα είναι η ανάπτυξη του AmigaOS για x86 πλατφόρμα (και εννοώ σοβαρή ανάπτυξη από σοβαρή εταιρία και όχι ερασιτεχνικό λειτουργικό τύπου AROS) και να διατεθεί με συγκεκριμένα δυνατά hardware configuration, δηλαδή κάτι σαν intel Mac. Σήμερα είτε μας αρέσει είτε όχι, η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα και η πιο προσιτή οικονομικά είναι η x86 (Intel-AMD) και εκεί θα πρέπει να προσανατολιστεί η Amiga, εκτός κι αν βρεθεί τρελλός δισεκατομμυριούχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 οποιος ξερει ιστορια ή δεν ειναι μικρος και το εζησε - η comodore εκλεψε την amiga μεσα απο τα χερια της atari..... και ετσι γεννηθηκε και ο atari st σαν αντιποινα. Απο μια εταιρεια η οποια εκλεψε την τεχνολογια και μετα την κατεστρεψε κιολας - περιμενω τα παντα! Πραγματικα θα ηθελα πολυ να ειχα μπροστα μου τον εξυπνο που σκλεφτηκε να διασυρει το ονομα AMIGA....θα του εσπαγα ευχαριστως το κεφαλι! Πρωην χρηστης Α500(1987) - Α600 - Α1200 Ακριβως...Μονο που ο Atari ST δεν ηταν για παιχνιδια-ηταν για μουσικα προγραμματα !!! Κατα τα αλλα αυτος που το σκεφτηκε δεν θα παρει ΦΡΑΓΚΟ σιγουρα απο Aμιγκαδες !! Γιατι να αγορασω την @@ρια αυτη ενω εχω ηδη 4 Αμιγκες σε τελεια κατασταση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JS v.i.p. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να παραμένουν στα κεφάλαια της ιστορίας που τους ανήκουν και όχι να πηδάνε από κεφάλαιο σε κεφάλαιο. Όπως και πολλά άλλα, Σκαραβαίος, Mini Couper, κ.λπ. ας μείνουν όπως τα θυμόμαστε, και όχι να καπηλεύονται το όνομα τους, με άκυρους σχεδιασμούς και αδικαιολόγητες τιμές. Ο κόσμος δεν είναι ούτε νοσταλγός ούτε ηλίθιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ακριβως...Μονο που ο Atari ST δεν ηταν για παιχνιδια-ηταν για μουσικα προγραμματα !!! Κατα τα αλλα αυτος που το σκεφτηκε δεν θα παρει ΦΡΑΓΚΟ σιγουρα απο Aμιγκαδες !! Γιατι να αγορασω την @@ρια αυτη ενω εχω ηδη 4 Αμιγκες σε τελεια κατασταση ; Ο st βγηκε για να χτυπησει την amiga αλλα δεν τα καταφερε στον τομεα των γραφικων για αυτο και ηταν καλυτερος στον τομεα των μουσικων προγραματων λογω του midi που ειχε επανω. Εχω δωσει τις amiges που ειχα και το εχω σκυλομετανοιωσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 http://blairboys.tri...GA/amiga500.htm 1987- Fat Agnus (8370)- Animation Chip, Denise (8362)- Graphics Chip Απιστευτα χαραχτηριστικα !!! http://www.amiga-hardware.com/showhardware.cgi?HARDID=8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Σε όσους φαίνεται ακριβό, θα κυκλοφορήσει σε 2 υποδιεστερες εκδόσεις : 1. Amstrad cpc 6128 στα 1500€ 2. Spectrum στα 700€ Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Κοροιδευεις βλεπω φιλε αλλα αμα εισαι μαγκας καντο μονος σου!!!Το αθορυβο ανεμιστηρακι κοστιζει φιλαρακο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Το θεμα νομιζω πως δεν ειναι για το αθορυβο ανεμηστηρακι - αλλα για την κοροιδια που παει να κανει η commodore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Κοροιδευεις βλεπω φιλε αλλα αμα εισαι μαγκας καντο μονος σου!!!Το αθορυβο ανεμιστηρακι κοστιζει φιλαρακο!!! Έχεις μπερδέψει ποιος κοροϊδεύει.. Η comodore και όχι εγώ.. Γιατί νομίζεις ότι ειναι δύσκολο να φτιάξω και εγω ένα pc condiguration, σε ένα ωραίο μεταλικο πράσινο κουτάκι με ένα αυτοκόλλητο amstrad cpc 6128 ? Και θα το πουλαω και φθηνότερα.. Και με ένα ωραιο πράσινο wallpaper στο οποιο linux λειτουργικό και καθαρισαμε.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα