aslanG7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Η EA Sports κυκλοφόρησε το νέο update για το FIFA 13 και για το PlayStation 3, με μια μικρή καθυστέρηση καθώς αυτό είχε γίνει διαθέσιμο την προηγούμενη εβδομάδα στα Xbox 360 και PC. Η εταιρεία με αφορμή την κυκλοφορία του update δήλωσε: "Η προσπάθεια στο να βελτιώσουμε την εμπειρία του FIFA 13 συνεχίζεται και η καθημερινή ανταπόκριση των φίλων του τίτλου μας βοηθάει στο να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα στο μέλλον". Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι αλλαγές φέρνει το εν λόγω update. - Πάγωμα της καριέρας όταν ο παίκτης παίρνει νέους scouters. - Μία αόρατη μπάλα που εμφανίζεται σε άλλα modes όταν ο παίκτης βγαίνει από το FIFA 13: Ultimate Team. - Αφαίρεση της επιλογής του Guest Play από το FIFA 13: Ultimate Team έτσι ώστε να διορθωθούν κάποια άλλα θέματα. - Παράξενες αποσυνδέσεις όταν οι παίκτες παίρνουν FIFA πόντους. Πηγή: enternity.gr
Alejandro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μετά το τελευταίο update μου βγάζει συνεχώς moderate firewall status, χωρίς να έχω πειράξει καθόλου τις πόρτες του router. Ξέρει κανείς τίποτα;
aslanG7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Eπιτελους ηρθε και το 1 πρωταθλημα .Αποψη μου ειναι οταν παιζεις με μικρες ομαδες το απολαμβανεις καλυτερα το ματς και φαινεται ποιος ειναι καλυτερος.
lak10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 παιδια μια χαζη ερωτηση οταν εκτελουμε φαουλ πως παταμε την μπαλα για τον δευτερο παικτη πως την στρωνουμε δηλαδη μιλαω για ps3
AKISHELLAS1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το πηρα κ βασικα δε με ενθουσιασε καθολου ,το pro το 12 Μου αρεσε περισσοτερο . Εχει ομως πολλες περισσοτερες επιλογες για ονλινε ...
polakis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Το πηρα κ βασικα δε με ενθουσιασε καθολου ,το pro το 12 Μου αρεσε περισσοτερο . Εχει ομως πολλες περισσοτερες επιλογες για ονλινε ... Απλα lol φιλε...Fifa ειναι 50 χρονια μπροστα απο προ εδω και χρονια, χωρις πλακα...Ειδικα σε slow manual 1
Bourdoulas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Είναι τι ζητάει ο καθένας. Απλά ανέφερε ότι του αρέσει περισσότερο.
polakis21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Είναι τι ζητάει ο καθένας. Απλά ανέφερε ότι του αρέσει περισσότερο. Δεν διαφωνω αλλα πρεπει καποιος να πει οτι μου αρεσει περισσοτερο γιατι ειναι πιο arcade, πιο ψευτικο και μα τραγικα ρομποτικα animation. Για να ξεκαθαριζεται τι αρεσει στον καθενα...
skanjos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 βλέπω Polakis νέο ποστ στο fifa 13 και βάζω στοίχημα οτι γράφει μέσα manual/slow , win 1.15 έδινε μόνο όμως.... χαχαχαχα. btw στο 360 μου βγάζει κάτι errors στο Online ,παίζει να είναι και η σύνδεση μου...
sailo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Παίδες να κάνω μια ερώτηση; Παίζω ισπανικό πρωτάθλημα και τώρα που έφτασα στην 35η αγωνιστική μου βγάζει end tournament ενώ έχω να παίξω 4 ακόμη παιχνίδια. Ξέρετε τι έχει γίνει;
Aims Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Παίδες να κάνω μια ερώτηση; Παίζω ισπανικό πρωτάθλημα και τώρα που έφτασα στην 35η αγωνιστική μου βγάζει end tournament ενώ έχω να παίξω 4 ακόμη παιχνίδια. Ξέρετε τι έχει γίνει; Εχεις περάσει το τελευταίο update?
sailo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Εχεις περάσει το τελευταίο update? Νομίζω πως να, αλλά έχει σχέση αυτό; Εάν δεν έχω ίντερνετ γενικά δλδ δεν μπορώ να τελειώσω το πρωτάθλημα;
teopap84 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια το τελευταιο διαστημα εχω ενα σοβαρο προβλημα με το FIFA 13 στο PS3! Ειτε ειμαι σε online ειτε σε offline mode το παιχνιδι πολλες φορες πηγαινει σε slowmotion ειδικα σε φασεις οπου η μπαλα μπαινει στην μεγαλη περιοχη και οι παιχτες που απεικονιζονται ταυτοχρονα ειναι περισσοτεροι το παιχνιδι ειναι σχεδον unplayeable αφου τρεχει σε αργη κινηση! Το δισκακι ειναι πεντακαθαρο χωρις καμια γρατζουνια και η κονσολα ειναι καινουργια! Επισης εχω δοκιμασει και αλλα πολλα παιχνιδια στην κονσολα παραλληλα και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα! Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα ειδικα μετα το τελευταιο update?
cortaN@ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια το τελευταιο διαστημα εχω ενα σοβαρο προβλημα με το FIFA 13 στο PS3! Ειτε ειμαι σε online ειτε σε offline mode το παιχνιδι πολλες φορες πηγαινει σε slowmotion ειδικα σε φασεις οπου η μπαλα μπαινει στην μεγαλη περιοχη και οι παιχτες που απεικονιζονται ταυτοχρονα ειναι περισσοτεροι το παιχνιδι ειναι σχεδον unplayeable αφου τρεχει σε αργη κινηση! Το δισκακι ειναι πεντακαθαρο χωρις καμια γρατζουνια και η κονσολα ειναι καινουργια! Επισης εχω δοκιμασει και αλλα πολλα παιχνιδια στην κονσολα παραλληλα και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα! Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα ειδικα μετα το τελευταιο update? Ποιο PS3 έχεις? Μήπως έχεις το Superslim ? Το τελευταίο μοντέλο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα