Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Είναι το τελευταίο τους project σε RED Engine και δεν θέλουν να το αφήσουν με τίποτα. Προφανώς επειδή τρώει πόρους απ' το The Witcher 4, έφαγε αναβολή για όποτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου Κρατιούνται τόσο καιρό και δεν βάζουν κάνα 50% στο Phantom Liberty DLC... 3
bill_viper Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Στις 23/6/2025 στις 11:47 ΜΜ, Thresh είπε Κρατιούνται τόσο καιρό και δεν βάζουν κάνα 50% στο Phantom Liberty DLC... Δεν έχει παιχτεί ποτέ όντως ακόμη στο Χbox Store, το είχα στο wishlist χρόνια τώρα και το maximum που πέφτει είναι το 25%. Ε, το πήρα με το 25%...αλλά ακόμη δε το έχω ξεκινήσει, περιμένω αυτό το update.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 hour ago, bill_viper said: Δεν έχει παιχτεί ποτέ όντως ακόμη στο Χbox Store, το είχα στο wishlist χρόνια τώρα και το maximum που πέφτει είναι το 25%. Ε, το πήρα με το 25%...αλλά ακόμη δε το έχω ξεκινήσει, περιμένω αυτό το update. Μου κακό φαίνεται τρομερά να έχω δώσει ίδια ή λιγότερα για το main game, αν δεν πάει 15 ευρώ δεν το παίρνω... 2
noFEARgr Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 18 minutes ago, Thresh said: Μου κακό φαίνεται τρομερά να έχω δώσει ίδια ή λιγότερα για το main game, αν δεν πάει 15 ευρώ δεν το παίρνω... Tα αξιζει παντως, θα ελεγα συνολικα ειναι καλυτερο απο το main game 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 hour ago, noFEARgr said: Tα αξιζει παντως, θα ελεγα συνολικα ειναι καλυτερο απο το main game Καλώς ή κακώς είναι DLC, ας περιμένω δεν θα πάθω κάτι...
xartemporas Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 hour ago, Thresh said: Μου κακό φαίνεται τρομερά να έχω δώσει ίδια ή λιγότερα για το main game, αν δεν πάει 15 ευρώ δεν το παίρνω... To ειχα παρει 15 ευρω οταν βγηκε με VPN, δε θυμαμαι απο ποια χωρα, ενεργοποιηθηκε κανονικα στον λογαριασμο μου παντως. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Ειναι μεγαλο παντως σαν το Hearts of Stone οποτε το λες και παιχνιδι κανονικο σχεδον.. Και εγω κανα 15αρι το ειχα παρει εδω και καιρο που το τελειωσα 1
liakinen Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Το πρώτο μου άρεσε αρκετά. Είχε και μελαγχολικό τόνο. https://animecorner.me/cyberpunk-edgerunners-2-sequel-anime-announced/ 7
gust Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 22 ώρες πριν, liakinen είπε Το πρώτο μου άρεσε αρκετά. Είχε και μελαγχολικό τόνο. https://animecorner.me/cyberpunk-edgerunners-2-sequel-anime-announced/ Αψογο animation, αψογη πλοκη όπως πρέπει για το συγκεκριμένο setting, το περιμένω με ανυπομονησία να το απολάυσω 1
AndVal Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Για κάποιον που μόλις τελείωσε το vanilla CP πολύ καλό collection είναι το 3077: Ultimate Vanilla+ Experience Βελτιώνει πάρα πολύ τα γραφικά (με λίγο έως πολύ επιβάρυνση στην GPU) και έχει υπέροχα gameplay mods. Δεν έχει ένα κάρο ρούχα-αμάξια όπως άλλα collections. Τα gameplay mods που έχει κάνουν το παιχνίδι πιο πολύπλοκο και πιο δύσκολο. Υπάρχει και lite έκδοση μόνο για τα γραφικά 2099: Path Tracing Perfected 1
liakinen Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ Παρουσίαση Patch 2.3 αύριο: https://xcancel.com/CyberpunkGame/status/1945136315705467297
xtrmsnpr Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 μμ 3 ώρες πριν, liakinen είπε Παρουσίαση Patch 2.3 αύριο: https://xcancel.com/CyberpunkGame/status/1945136315705467297 Ενα patch είναι να βγει και το κάνουν λες και θα βγει κάνα expansion. Marketing at its finest!
liakinen Δημοσ. Τρίτη στις 10:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:39 μμ 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Ενα patch είναι να βγει και το κάνουν λες και θα βγει κάνα expansion. Marketing at its finest! Από αυτά που έχουν αφήσει να εννοηθεί δεν θα είναι ένα απλό Patch.
xtrmsnpr Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 μμ 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Από αυτά που έχουν αφήσει να εννοηθεί δεν θα είναι ένα απλό Patch. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι στο τέλος είναι ένα patch και τίποτα άλλο και δε το κάνουν μόνο με αυτό εδώ και με το 2.2 νομίζω είχε γίνει έτσι φασούλα. Λαρώστε Πολωνέζοι, το φτιάξατε το παιχνίδι σας, δεν είναι η σαπιλα που βγάλατε στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα