Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, morehp said:

σύστημα υπογραφής, 4K resolution και DLSS performance

χωρίς παραχωρήσεις στα settings, τέρμα ότι υπάρχει 48-58 FPS

με παραχωρήσεις στα cascaded και distant shadows (mid/low), 57-65 FPS

επειδή κανείς δεν το ανέφερε, τα loading times είναι από τα ελάχιστα που έχω συναντήσει εδώ και καιρό

alt-tab που αναφέρουν πολλοί για crash, δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής 

Όντως μια που το ανέφερες, τα loading times είναι φοβερά (ειδικά αν φορτώνει όλο τον κόσμο). Η πλάκα είναι ότι το έπαιζα στην αρχή στον WD Green HDD που έχω και λέω τι έγινε φόρτωσε κιόλας? Μετά το έβαλα στον SSD και έπαθα ακόμα μεγαλύτερη πλάκα :P Κατά τα άλλα στο σύστημα της υπογραφής playable σε 1440p όλα ultra (και 2 psycho) με DLSS balanced. Σε εξωτερικούς χώρους είδα και λίγο κάτω από 60 αλλά και το Performance παλεύεται νομίζω οπότε ίσως το αφήσω εκεί μέχρι να πάρει λίγο performance ακόμα.

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, giannis808 said:

Πως βλέπετε τα fps in game ρε παιδιά; Fraps και FPS monitor δεν μου δούλεψαν στο Cyberpunk, είμαι από gog

MSI Afterburner

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis808 είπε

Πως βλέπετε τα fps in game ρε παιδιά; Fraps και FPS monitor δεν μου δούλεψαν στο Cyberpunk, είμαι από gog

Αν έχεις nvidia κάρτα από το geforce experience  (open in game overlay - ρυθμίσεις -  hud layout)

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Με τι καρτα εισαι ;  εμενα παιζει τελεια το  HDR,   βλεπω εχει γινει πολυ καλη δουλεια απο την CDPR  σε αυτο το κομματι .. Γενικα το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο μεχρι τωρα ...

Μπορείς να μου πεις ρυθμίσεις στο nvidia panel color,  windows και παιχνιδι;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, giannis808 είπε

δοκίμασα msi afterburner και gf experience game overlay χωρίς πρόβλημα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Rx 580 έχω, το msi afterburner θα τα δείξει ingame? 

στις amd νομίζω ότι τα εμφανίζει αν πατήσεις ctrl+shift+O   (O= όμικρον)

• Like 3
Δημοσ.

Προχώρησα το main story και κάποια side quests.

Κι όσο προχωράω αναρωτιέμαι τι κάνανε τόσα χρόνια. Ας αφήσουμε στην άκρη το κομμάτι των γραφικών που είναι στην καλύτερη μέτρια για το τι hardware ζητάνε.

Βλέπεις έναν κόσμο που είναι άψυχος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Ναι, είναι crowded αλλά δεν λέει τίποτα από μόνο του αυτό. Οι περαστικοί δεν έχουν interactions ο ένας με τον άλλο. Βλέπεις δρόμους ώρες ώρες άδειους από αυτοκίνητα.

Ένα πράγμα που μου άρεσε ήταν η αίσθηση των όπλων. Το melee δεν θέλω να το σχολιάσω καλύτερα κι ελπίζω πιο μετά να βελτιωθεί αν έχεις katana η κάποιο άλλο ξίφος.

Πολύ ενδιαφέροντα φαίνονται τα skill trees. Κι έχει απ' ότι φαίνεται ωραίο customisation. Για το rpg κομμάτι των διαλόγων δεν μπορώ να εκφέρω ακόμη άποψη κι ελπίζω οι επιλογές που κάνω να επηρεάζουν πράγματα.

Γενικά μου βγάζει ότι θα έπρεπε να το δουλέψουν μερικά χρόνια ακόμη δυστυχώς κι ελπίζω να γίνει καλύτερο όσο περνάει ο καιρός.

Ναι το witcher είχε θέματα στις αρχές αλλά καμία σχέση με αυτό το χάλι. Αν είσαι ψυλιασμενος για κάποια πράγματα και αποδεχθεί πως είναι μπορείς να το ευχαριστηθεις παρόλα αυτά. Εγώ είμαι σε μια ντεμι φάση που μάλλον θα το αφήσω στην άκρη.

Δημοσ.

Με Custom settings ανάμεσα σε Medium και High με το σύστημα της περιγραφής και DLSS performance σε 1440p μέσα στη πόλη το framerate πάει μέχρι 40 fps. Σε κλειστούς χώρους είμαι 70-80. Είναι υπερβολικά βαρύ κατά τη πλοήγηση στη πόλη και βλεπόντας τη μπορώ να καταλάβω και το γιατί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...