_Theo_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Τα γραφικά με RT είναι με διαφορά τα καλύτερα μέχρι στιγμής. Ακόμα και τα πιο αριστοτεχνικά τραβηγμένα screenshots τα αδικούν. Με σκοτάδι και τέρμα φωτεινότητα οθόνης είναι "αλλού". Ο ρεαλισμός-σχεδόν όλων-των υλικών και του ανθρώπινου δέρματος επίσης. Γνήσιος προάγγελος της νέας γενιάς. Θα περάσεις αρκετές ώρες χαζεύοντας την ομορφιά της πόλης πηγαίνοντας από side quest σε side quest. Μόνο αυτό κάνει το παιχνίδι, τίποτε άλλο.
Coppermine Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν σου αρέσει εσένα έβγαλες και γενικό συμπέρασμα ότι να ναι πραγματικα για γέλια... Επειδή εγώ πχ σαν player (και μιλάω σοβαρά) είμαι κάτω του μετρίου και εχω κολλήσει μια εβδομάδα στην μάχη με τον oda και φυσικά ουτε walkthrough υπάρχει εδώ ουτε κάποια λυση απλά ακόμα και στο easy που παιζω είμαι τόσο κατώτερος από ότι απαιτείται για να νικήσω τον αντίπαλο να βγάλω δηλαδή συμπέρασμα ότι το παιχνιδι ειναι μια μαλακια και μισή... Wow ωραία λογική... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Coppermine
optimus prime Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Kαλα τι παιχνιδαρα ειναι αυτη,τι εχουν φτιαξει οι ανθρωποι? 2 ωρες μπηκα να παιξω,(ειμαι ακομα σχετικα στην αρχη) και χαθηκα τελειως.. Μπορει να βρηκα ενα καρο bugs αλλα στα π........ μου. Μοναδικη εμπειρια,συνεχιζω ακαθεκτος!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από optimus prime 4
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα είπαμε? A Cyberpunk 2077 security exploit makes installing mods risky business Κάτι σωστό κάνει αυτό το παιχνίδι?? Δηλαδή πραγματικά, δεν έχω ξαναδιαβάσει τέτοια πράγματα για παιχνίδι..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι δεν έπρεπε να βγει για old-gen ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο να βγάλουν σωστή την έκδοση για next-gen και PC και έπρεπε να πάρει και άλλο delay απ' ότι φαίνεται. Αλλά αφενός θα έβγαιναν οι κλάψες που αγόρασαν κονσόλα πριν 7 χρόνια και περιμένουν να παίζει games με τέτοια visuals να κράζουν και αφετέρου ο πέτσινος ήθελε showcase για το RTX στις Ampere. E και που φτάσαμε; να βγει το game σε beta φάση. Δεν πειράζει θα το παίξουμε αργότερα που θα πέσει και η τιμή. Αυτό είναι το trend πλέον, να βγαίνει ένα game με μαύρα χάλια, να ζητάει ένα σκασμό λεφτά και μετά από 3-4 μήνες patching να είναι playable. To είδαμε και με το Zero Dawn και με το Medium τώρα. Αλλά αφού υπάρχει backlog άστους να βγάζουν beta, όποιος θέλει αγοράζει και οι υπόλοιποι παίζουμε αυτά που είναι στο backlog που είναι και σε καλή κατάσταση πλέον και μετά το συζητάμε για τα υπόλοιπα. Πραγματικά CP77 και Medium ήταν τα games που περίμενα πάρα πολύ αφού είναι τα 2 από τα top-3 στυλ games που μου αρέσουν.. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Balantakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, optimus prime είπε Kαλα τι παιχνιδαρα ειναι αυτη,τι εχουν φτιαξει οι ανθρωποι? 2 ωρες μπηκα να παιξω,(ειμαι ακομα σχετικα στην αρχη) και χαθηκα τελειως.. Μπορει να βρηκα ενα καρο bugs αλλα στα π........ μου. Μοναδικη εμπειρια,συνεχιζω ακαθεκτος!! Αυτο ακριβως...τιποτα αλλο. 🤙 1
alani123321 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Με 980 ti θα εχω σοβαρα θεματα η αξιζει τον κοπο να το αγορασω?
syban Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, alani123321 είπε Με 980 ti θα εχω σοβαρα θεματα η αξιζει τον κοπο να το αγορασω? Στο μηχάνημα της υπογραφής μου, με 970 στα 1080 και με την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού, χωρίς τα patch που μπήκαν μετα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα, έπαιζε σχετικά καλά
BrocasHelm Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, alani123321 είπε Με 980 ti θα εχω σοβαρα θεματα η αξιζει τον κοπο να το αγορασω? Πολύ άνετα το ευχαριστιέσαι. Εγώ με 1060 σε 1080p ήμουν μια χαρά (επίσης πριν τα μεγάλα patches, νομίζω με την 1.03 το τελείωσα). Προφανώς δεν θα δεις RT αλλά εμφανισιακά είναι τίμιο. Καρέ έχανε μόνο στο κέντρο της πόλης αν είχε πολύ κόσμο και αμάξια, αλλά εκεί δεν σε πολυένοιαζε.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, BrocasHelm είπε Πολύ άνετα το ευχαριστιέσαι. Εγώ με 1060 σε 1080p ήμουν μια χαρά (επίσης πριν τα μεγάλα patches, νομίζω με την 1.03 το τελείωσα). Προφανώς δεν θα δεις RT αλλά εμφανισιακά είναι τίμιο. Καρέ έχανε μόνο στο κέντρο της πόλης αν είχε πολύ κόσμο και αμάξια, αλλά εκεί δεν σε πολυένοιαζε. Γιατί δεν σε πολυενοιαζε;
BrocasHelm Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Γιατί δεν σε πολυενοιαζε; Δεν περνάς πολύ χρόνο εκεί, και δεν είναι στιγμές δράσης να σε πειράξει. Κυρίως περνούσα από εκεί τρέχοντας για να πάω κάπου. Επίσης τα καρέ χάνονταν για λίγο, δεν είναι ότι σερνόταν για ώρα. Σίγουρα δεν ήταν unplayable.
p4n0s86 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Καλημέρα είπαμε? A Cyberpunk 2077 security exploit makes installing mods risky business Κάτι σωστό κάνει αυτό το παιχνίδι?? Δηλαδή πραγματικά, δεν έχω ξαναδιαβάσει τέτοια πράγματα για παιχνίδι.. Κάτσε λίγο ρε συ, θα αρχίσουμε να τους χρεώνουμε και mods που δεν έχουν επίσημη υποστήριξη; Εσύ πειράζεις βάζοντας πράγματα από τρίτες πηγές, εσύ έχεις την ευθύνη. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Κάτσε λίγο ρε συ, θα αρχίσουμε να τους χρεώνουμε και mods που δεν έχουν επίσημη υποστήριξη; Εσύ πειράζεις βάζοντας πράγματα από τρίτες πηγές, εσύ έχεις την ευθύνη. δεν πάει έτσι.. αλλιώς δε θα έβγαινε η εταιρία να πει, περιμένετε θα το φτιάξουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα