Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, ερωτηση μιας και σιγα σιγα ετοιμαζομαι να μπω και εγω στον κοσμο του phantom liberty.

Αυτη την στιγμη παλευω να μαζεψω ολα τα achievments απτο base game, εχω τελειωσει ηδη μια φορα το game και υστερα αποφασισα πως δεν ηταν αρκετο και ετσι ξεκινησα για το 100% και αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω μπει ακομα στο DLC.

Η ερωτηση μου ειναι αν με την εισοδο στο dlc κανεις νεο χαρακτηρα ή αν σε ακολουθει ο χαρακτηρας απτο base game.Επισης το dlc συνδεεται καπου στο story με το base game ή ειναι ανεξατρητο?

Δημοσ.

Προσωπικά είχα κάνει τα πάντα στο base game και μετά ξεκίνησα το liberty.

Προφανώς, όσο πιο δυνατός μπεις, τόσο το καλύτερο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Παιδια καλησπερα, ερωτηση μιας και σιγα σιγα ετοιμαζομαι να μπω και εγω στον κοσμο του phantom liberty.

Αυτη την στιγμη παλευω να μαζεψω ολα τα achievments απτο base game, εχω τελειωσει ηδη μια φορα το game και υστερα αποφασισα πως δεν ηταν αρκετο και ετσι ξεκινησα για το 100% και αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω μπει ακομα στο DLC.

Η ερωτηση μου ειναι αν με την εισοδο στο dlc κανεις νεο χαρακτηρα ή αν σε ακολουθει ο χαρακτηρας απτο base game.Επισης το dlc συνδεεται καπου στο story με το base game ή ειναι ανεξατρητο?

Εννοείται ότι συνδέονται, είναι ένα ενιαίο παιχνίδι. Το quest που ξεκινάει το PL δίνεται μόλις τελειώσεις το questline με τους Voodoo Boys. 

Δίνεται και η επιλογή να ξεκινήσεις απευθείας από αυτό το quest, αν δε θέλεις να παίξεις το μισό base game για να φτάσεις εκεί.

image.png.6fcc5d7ecdc43c9646d8576e0a914600.png

:D

• Like 2
Δημοσ.

Ρωταω γιατι ειδα ενα βιντεο στο yt που ξεκιναγε με new character και γιαυτο.
Αξιζει να μπεις στο dlc ομως overpower ή το κανει αρκετα ευκολο?

@BLiTzER
Ωραιος φιλε, εγω πρωτη φορα που τελειωσα το game εγραψε κοντα 40 ωρες αλλα πηγαινα φουλ γρηγορα χωρις side...αυτη την στιγμη που παιζω για πλατινα και το ξεψαχνιζω γραφει 120 ωρες και ειμαι γυρω στο 55-60%, εχω μελλον ακομα δλδ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

Ρωταω γιατι ειδα ενα βιντεο στο yt που ξεκιναγε με new character και γιαυτο.
Αξιζει να μπεις στο dlc ομως overpower ή το κανει αρκετα ευκολο?

@BLiTzER
Ωραιος φιλε, εγω πρωτη φορα που τελειωσα το game εγραψε κοντα 40 ωρες αλλα πηγαινα φουλ γρηγορα χωρις side...αυτη την στιγμη που παιζω για πλατινα και το ξεψαχνιζω γραφει 120 ωρες και ειμαι γυρω στο 55-60%, εχω μελλον ακομα δλδ.

Έχεις την επιλογή να ξεκινήσεις με νέο χαρακτήρα και να σκιπάρεις τα base game quests μέχρι την εισαγωγή του PL, όπως έγραψα παραπάνω. Αν έχεις λιώσει το base game, ίσως αυτή είναι καλύτερη επιλογή για σένα. Εγώ ούτε θυμάμαι πόσες φορές το έχω τελειώσει και αυτό και το PL, αλλά σίγουρα το έπαιξα τουλάχιστον 2 φορές ακόμα ολόκληρο, χωρίς skip.

Το παιχνίδι κάνει scale μαζί σου, οπότε δε θα είσαι ποτέ overleveled. Το πόσο overpowered είσαι έχει να κάνει με το build σου, και υπάρχει πάντα η επιλογή να ανεβάσεις το επίπεδο δυσκολίας αν σου φαίνεται πολύ εύκολο. Αλλά, γενικά, δεν είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το έχω τελειώσει με διάφορα builds, και σε very hard, και πουθενά δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ωστόσο το PL έχει 2 σημεία που εγγυημένα ΘΑ τα βρεις σκούρα, ανεξαρτήτως δυσκολίας. No spoilers.

Επεξ/σία από BLiTzER
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...