Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ενω εσεις δεν τα εχετε κανει.Και κανεις δεν ειπα καλο παιδι τον Παπανικολαου,αντιθετα ειπαμε οτι πρεπει να τον μαζεψουν.Εσεις δεν λετε τιποτα απολυτως για τους δικους σας και τους ριχνετε σε ολα δικιο..

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αντε παλι...

Εγω απλα το λεω γιατι μας μοστραρανε την τρικλοποδια μετα το ματς

Οριστε ενα βιντεο που δειχνει τι προηγηθηκε

Και τι εννοεις δεν λεμε τιποτα? Εγω ειπα οτι ηταν μαλακια και ανωριμο αυτο που εκανε ο Ματσιουλις

Αλλα σιγουρα δεν ηταν για πισσα και πουπουλα και σιγουρα δεν πεφτω απο τα συννεφα που του το φυλαγε, δεν θα πω "διωχτον απο την ομαδα", ουτε κατι τραγικο εκανε ούτε - αποτι φαινεται στο βιντεο - αδικαιολογητα

Δημοσ.

Μα δεν ειπε κανεις φιλε να τον διωξεις απο την ομαδα ουτε τιποτα.Απλα ειναι μαλακια ειδικα να κανει κατι μετα το παιχνιδι..Αυτο και τιποτα παραπανω..Αλλο μεσα στο παιχνιδι και αλλο μετα απο αυτο ειδικα οταν εχεις κερδισει δικαια..Η καλυτερη τιμωρια ειναι η νικη..

Δημοσ.

Αν θες στο εξηγω με πμ 

...γιατί πμ; Αν του πεις θα πρέπει μετά να τον σκοτώσεις (και φοβάσαι μην φανούν τα αίματα; ) :ρ

Δημοσ.

Εγώ με αυτά τα "βρόμικα" που κάνουν οι παίχτες δεν έχω πρόβλημα. Δεν δίνουν και μπουνιές... Του πέταξε την μπάλα, του τράβηξε το φανελάκι κτλ. Άθλημα σωματικής επαφής είναι!

Τι να πουν οι πολίστες...

Δημοσ.

Let me understand this...κλωτσας πινακιδες με Σιενα, κανενα καραγκιοζιλικι. Πανηγυριζεις με τον Γκιστ, καραγκιοζιλικι, απελαση, να ξαναπαει το σκορ 0-0, μην σου πω στα χαρτια 2-0. Μεγαλο ζητημα

Για αλλη μια φορα, οποτε κερδιζει ο Παναθηναικος τον Ολυμπιακο το κεντρικο θεμα και αυτο που εχει σημασια ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την αγωνιστικη αποδοση των 2 ομαδων

Προηγουμενα ποστς διαβαζεις ή τα περνας ετσι?

Πέρνα λίγο απ΄ το άλλο θρέντ να διαβάσεις τι είπαμε για αγωνιστική απόδοση. Εσύ κατάλαβες οτι ο ντόρος χθές έγινε για τον πανηγυρισμό του με τον Γκίστ; Ή για τον τραμπουκισμό-τρομοκρατία στον διαιτητή στο ημίχρονο, όταν είδε να σφυρίζει 50-50;

Δημοσ.

http://www.dailymotion.com/video/x10rinn_%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%B7-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%B1%CE%BA%CE%B1_sport

Απο redplanet ειναι αλλα μην ανησυχειτε,δεν εχει υποστει μονταζ.. Για καποιους που λετε οτι η διαιτησια ηταν καλη..

Δημοσ.

Που κολλαει τωρα αυτο ρε φιλε που λες? Ειδες το βιντεο? Ειναι αναποδα σφυριγματα οι φασεις στο βιντεο ναι η οχι? Οπως ειπα και χθες δεν ξερω αν θα κερδιζα,θα με αφηναν να προσπαθησω εστω ομως.Μπορει να εχανα και με 30 ποντους διαφορα.Το θεμα ειναι οτι η διαιτησια δεν ηταν 50-50 και δεν ξερω την εξελιξη του ματσ στο 50-50..

Δημοσ.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο η "σφαγή" στο ΟΑΚΑ

Ναι για αυτό χάσατε...

Όχι βέβαια αλλά ούτε και ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ βγηκε 8ος λογω του Βαγγέλα...Χάλια έπαιζε ολη τη χρονιά.

Βλέπεις πόσο ωραία γυρνάει η κουβέντα??

Σαφως και δεν χασαμε λογω διαιτητών. Χάσαμε λογω αθλιου παιχνιδιου στο Β ημιχρονο όπου δυστηχως οι διαιτητές, μετά το ντου του Τράκη, έπαιξαν εν πολυ έδρα. Ο καθένας λοιπόν έχει πάρει το δικαιωμα πλεον να κράζει οσο θέλει. Τους το έδωσε ο Τράκης, οπως τόσα χρόνια το δινει ο Βαγγέλας στη μπάλα.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως,οπως εχω βγει και εχω πει εγω οτι ο Ολυμπιακος εχασε δικαια και στα 2 παιχνιδια αλλα δεν θελουν να το καταλαβουν με τιποτα..Με τιποτα ομως.Τοσο πολυ ρε παιδι μου δεν βλεπετε τιποτα αλλο? Να σας λενε οι ιδιοι οι γαυροι οτι κερδισατε δικαια και εσεις εκει,τα ιδια σκατα και παλι λετε..

Δημοσ.

Γιατι εσυ ποτε ακουσες βαζελο να παραδεχτει μια ηττα χωρις γκρινια?Εχεις ακουσει? Οχι.Επισης αν εχεις διαβασει ποστ εχω πει οτι ΔΙΚΑΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.Ποσες φορες πρεπει να το πω για να το καταλαβεις? Απλα ειπα οτι η διαιτησια δεν ηταν 50-50.Με ακουσες να πω τιποτα για την διαιτησια της Παρασκευης ας πουμε?Οταν ομως εχασες με κατω τα χερια στην Ευρωλιγκα οταν ειχες και εσυ 4 στα 37 τριποντα ελεγες αλλα.Αν ειναι ετσι και τοτε,ας εβαζες και εσυ παραπανω τριποντα να μην εχανες ετσι απλα.Ας μην εσπαγες το σιδερο και εσυ τοτε...

Ενω οποτε χανεις εσυ το μονο που συζητας ειναι η αγωνιστικη αποδοση των ομαδων ετσι?

Το τί έλεγα εγώ άστο. Και ειδικά για τα 2 τελευταία παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Ούτε και τί έλεγα για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού ξέρεις. Δεν μιλάς σε κανα αρρωστάκι.

Για δες και τί έγραφα μετά το final 4 http://www.insomnia.gr/topic/458076-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82/?view=findpost&p=52355065

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...