deesnider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Θέλω να μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σας, όταν δεν παρεμβαίνω δεν είναι επειδή δεν παρακολουθώ. Απλώς μου είναι ευκολότερο να σας μπανάρω μία φορά όταν το παρακάνετε παρά να έχω συνεχώς το νου μου. wink Απολύτως ειλικρινής δήλωση: Προσωπικά, για κανένα από τα post που απευθύνονταν σε 'μένα, δε θα χαιρόμουν αν διαγραφόταν, πόσο μάλλον αν έτρωγε ban ο poster. Απολύτως ειλικρινής απορία: Από τα δικά μου post, ποιο πιστεύεις ότι θα άξιζε διαγραφή ή/και επιβολή ban;
Porg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά στο indymedia ο καθένας μπορεί να ανεβάσει άρθρο/είδηση (περνάει από έλεγχο όμως, ναι). Κάνεις μεγάλο λάθος! Στο indymedia δεν μπορείς να ανεβάσεις ότι θέλεις, μπορείς να ανεβάσεις ότι αρέσει σε αυτούς.Φυσικά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν είναι αντικειμενικότατα 1
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Απολύτως ειλικρινής απορία: Από τα δικά μου post, ποιο πιστεύεις ότι θα άξιζε διαγραφή ή/και επιβολή ban; Ακόμα, κανένα κανενός.
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αρχίδι είμαι, κάνω moderating όπως θα έπρεπε να είναι για να μη φάω μπαν εγώ προσωπικά ως χρήστης. 1
leecherman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Είμαι παλιοσειρά φασισταριό του λόγου μου. Απλώς δε «γράφω» στην κάμερα... Το έχουμε διαπιστώσει,πολλάκις.Αλλά σ' αγαπάμε γι αυτό που είσαι και δεν το κρύβεις.Απλό; Θέλω να μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σας, όταν δεν παρεμβαίνω δεν είναι επειδή δεν παρακολουθώ. Απλώς μου είναι ευκολότερο να σας μπανάρω μία φορά όταν το παρακάνετε παρά να έχω συνεχώς το νου μου.wink Στ'@@μαςκαιμαςΚωστηςκαιΠαλαμας. 1
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Κάνεις μεγάλο λάθος! Στο indymedia δεν μπορείς να ανεβάσεις ότι θέλεις, μπορείς να ανεβάσεις ότι αρέσει σε αυτούς.Φυσικά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν είναι αντικειμενικότατα Ναι, είναι αριστερή ενημέρωση, το έχω πει ήδη αρκετές φορές σε αυτό το τοπικ. Δεν μπορείς να παραβλέψεις όμως και πάλι ότι διαβάζεις πράγματα με αποδείξεις (φωτογραφίες και βίντεο) εκεί, πράγματα που ούτε για αστείο δεν θα τα δεις σε καθεστωτικό μέσο.
leecherman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι, είναι αριστερή ενημέρωση, το έχω πει ήδη αρκετές φορές σε αυτό το τοπικ. Δεν μπορείς να παραβλέψεις όμως και πάλι ότι διαβάζεις πράγματα με αποδείξεις (φωτογραφίες και βίντεο) εκεί, πράγματα που ούτε για αστείο δεν θα τα δεις σε καθεστωτικό μέσο. Γαμηθήκατε ρε με το σωραίικο site,ρώτα τον Κάϊν τι γνώμη έχει για τους αναρχοφασίστες σου. 1
Hamurabi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το ψέμα σε όλο του το μεγαλείο. Η ανακοίνωση των συλληφθέντων btw: https://athens.indym...icle_id=1426519 εγω λεω ψεματα ενω η αληθεια ειναι η ανακοινωση των συληφθεντων; αν δηλαδη ενας δολοφονος πει οτι ειναι αθωος παει να πει οτι ο φονος ηταν αυτοκτονια; για να μη προσβαλουμε τη νοημοσυνη μας ειναι αυτονοητο οτιοι περισσοτεροι κατηγορουμενοι δηλωνουν αθωοι,ετσι; indymedia ... το site του μασωνου George Soros... που οι υποστηρικτες του site ειναι κατα της πλουτοκρατιας και των μασωνων... τι αηδια χριστε μου.
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γαμηθήκατε ρε με το σωραίικο site,ρώτα τον Κάϊν τι γνώμη έχει για τους αναρχοφασίστες σου. εγω λεω ψεματα ενω η αληθεια ειναι η ανακοινωση των συληφθεντων; αν δηλαδη ενας δολοφονος πει οτι ειναι αθωος παει να πει οτι ο φονος ηταν αυτοκτονια; για να μη προσβαλουμε τη νοημοσυνη μας ειναι αυτονοητο οτιοι περισσοτεροι κατηγορουμενοι δηλωνουν αθωοι,ετσι; indymedia ... το site του μασωνου George Soros... που οι υποστηρικτες του site ειναι κατα της πλουτοκρατιας και των μασωνων... τι αηδια χριστε μου. Πότε να περιμένουμε τα Νεφελιμ; Και το ότι γνωρίζεις άτομα που ήταν εκεί δεν παίζει κανένα ρόλο. Η άποψη φασισταριού Δελτά δεν μετράει.* *Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, δεν γνωρίζω σε τι θέση είσαι, αλλά από όλες οι μαρτυρίες που έχω ακούσει, μόνο τέτοιοι ήταν τότε εκεί. Ξαναψάξε τις πηγές σου. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από tolis_01
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Όχι ακριβώς, το γεγονός που αναφέρουμε στα τελευταία ποστς αφορά την αντιφασιστική μηχανοκινητη πορεία και την καταστολή της από την αστυνομία. Απλά επειδή είμαστε δημοκρατικό φορουμ, πρέπει να ακούσουμε και την άποψη των ναζιστών βασανιστών της ΓΑΔΑ. 1
deesnider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ακόμα, κανένα κανενός. Υπέροχα! Σε προσωπικούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, δε συνηθίζω να επιδίδομαι - εντός κάποιων ορίων προφανώς... - ούτε διαδυκτιακά, ούτε face to face, οπότε μάλλον δεν κινδυνεύω (ακόμα!...) ακολουθεί ...μακροσκελέέέέέέέέέέστατη σποϊλεριά! Σε άλλο φόρουμ πριν από αρκετό καιρό, ένας χρήστης ζητούσε γνώμες για επιλογή ups. Μετά από μια δυο προτάσεις, πετάγεται ένας και παραθέτει το εξής συγκλονιστικό (ακριβές copy&paste από εκείνο το thread): «εχω τοhttp://www.plaisio.g...-1500-Sd-Lin... με τροφοδοτικο 1000watt τον i7 930 και gtx 470.αυτο το συγκεκριμενο ups μου κραταει το πσ,το hi-fi,την οθονη και μερικα πραγματακια ακομα για περιπου 3 ωρες.» Περνάνε κάποια post, βλέπω ότι δε ...συγκινείται κανείς και, για το ελάχιστο έστω ενδεχόμενο να ενδιαφέρεται ο ts για μεγάλη αυτονομία και να πιστέψει τη συγκεκριμένη ...πληροφορία, απαντώ στον απίθανο: «Πιθανότατα δεν εξέφρασες σωστά αυτό που εννοούσες. Έτσι ακριβώς όπως το γράφεις, σημαίνει ότι το ups παρέχει ...αυτονομία λειτουργίας των συσκευών σου για 3 ώρες! Με άλλα λόγια, αν κοπεί το ρεύμα, τα μηχανήματα συνεχίζουν να λειτουργούν για 3 ώρες, τροφοδοτούμενα από το ups. Δεν υπάρχει - τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία (line interactive) και σε αυτή την τιμή, για "επαγγελματικές" υλοποιήσεις δεν ξέρω... - ups το οποίο να παρέχει τέτοια αυτονομία.» ο οποίος σπεύδει να με διαβεβαιώσει: «αυτο ακριβως ενοω!!το ups μου κραταει τις συσκευες ανοιχτες για κανα 2ωρο σε full load και σχεδον 3 ωρες αν απλα το αφησω και δεν κανω κατι!!» Έχει αρχίσει να αποκτά επικό στυλ ο συγκεκριμένος διάλογος, οπότε και τον συνεχίζω μια και με διασκεδάζει αρκετά: «Αυτή η περίπτωση ανήκει σε αυτό που λέμε: "μόνο αν το δω να συμβαίνει με τα ίδια μου τα μάτια θα το πιστέψω, αν και το πιθανότερο είναι να πιστέψω ότι έχουν πρόβλημα τα μάτια μου..." Χωρίς παρεξήγηση, αν έλεγα εγώ ότι ένα παιδάκι 5 χρονών, σήκωσε μπροστά μου ...500 κιλά βάρος, εσύ θα το πίστευες; Anyway, μια και η αυτονομία είναι ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό σε ένα ups, θα μπορούσες να παραθέσεις κάποιο link όπου, μεταξύ των τεχνικών χαρακτηριστικών του συγκεκριμένου μοντέλου, αναφέρεται η μέγιστη αυτονομία του; (Με φορτίο, ένα μέσο desktop, μια και το πόσο θα "κρατήσει" ένα ups τις συσκευές σε λειτουργία, εξαρτάται από το πόσες και ποιες είναι αυτές) Ή κάποια παρουσίαση ή δοκιμή που έχει γίνει ίσως, είτε σε ελληνικό είτε σε ξένο μέσο. Υ.Γ.: Μόνο σε 'μένα φαίνεται περίεργο αυτό, ρε παιδιά;;; και η απόφασή μου αποδεικνύεται σοφή, διότι το γέλιο συνεχίζει να παρέχεται άφθονο: «φιλε δεν εχω καποιο λογο να πω ψεματα ουτε περνω ποσοστα απο το πλαισιο για το διαφημισω!!!απλα ειπα την δικια μου εμπειρια,τωρα αν εσυ δεν με πιστευεις δεν με ενδιαφερει και πολυ.(χωρις παρεξηγηση)» αλλά μασάει ο deesnider; Όχι βέβαια: «Δεν είναι ότι δεν πιστεύω εσένα ειδικά. Δεν πιστεύω ΚΑΝΕΝΑΝ ο οποίος υποστηρίζει ότι ισχύουν πράγματα που αντιτίθενται στην κοινή λογική και σε κάθε τεχνικό δεδομένο, τα οποία όχι μόνο δεν αναφέρονται επισήμως πουθενά, αλλά και δεν έχουν καν υποστηριχθεί δημοσίως από κανέναν άλλον...και θεωρώ ότι πράττω πολύ σωστά! Το αν σε ενδιαφέρει ή όχι αυτό, δεν αλλάζει σε κανένα βαθμό την ...απιθανότητα των λεγομένων σου. Ούτε ο "καυ...ένος" πιτσιρικάς, που υποστηρίζει ότι το παπάκι του έχει 300χλμ/ώρα τελική, τα παίρνει από τον κατασκευαστή του. Το λέει απλά για να πει κάτι και διότι αυτό που του αρκεί, είναι να εντυπωσιάσει όσους έχουν την ατυχία να κουβαλάνε ένα μυαλό που εντυπωσιάζεται με ...τρίχες! Αν λοιπόν είσαι σε θέση να επιχειρηματολογήσεις σοβαρά υπέρ των όσων λες, απλά καν' το (σου είπα στο προηγούμενο post μου τον τρόπο). [Από 'κει και πέρα ...όλα καλά! Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι του καπνίσει, αρκεί να μην προσβάλλει τους άλλους (και, ως γνωστόν, η "προσβολή της νοημοσύνης" δε θεωρείται αδίκημα και δε διώκεται! Οπότε, keep going that way, άφοβα! Αν μη τι άλλο, προσφέρεις γέλιο στον κοσμάκη...)» αλλά σιγά που θα ήμουν ο μόνος ...αμάσητος εκεί μέσα: «επειδη βλεπω οτι συνεχιζεις εχω να επισημανω πως μονο σε εσενα φανηκε περιεργο αυτο που ειπα οποτε...!!δεν υπαρχει λογος να επιχειρηματολογησω διοτι μιλαμε για αντικειμενα που δεν εχουν συγκεκριμενο χρονο ζωης και λειτουργιας!!και σου ξαναλεω εγω δεν σου ειπα να πας να το αγορασεις το ups αλλα μαλλον εισαι στενοκεφαλος και δεν καταλαβαινεις!!!και θα σε παρακαλουσα να σταματισεις την ειρωνεια . (ακόμα δεν έχω καταλάβει τι εννοούσε ο ποιητής με το τονισμένο...) και φυσικά - αφού πλέον προέκυψα και ...στενοκέφαλος! - δε σταμάτησα: «(from "άλλος χρήστης": "3 ωρες σου κραταει το pc σε αδρανεια ή κανονικα γιατι ουτε εγω το πιστευω αυτο") Συγκλονιστική επισήμανση! Ώστε "μόνο σε 'μένα", ε; "δεν υπαρχει λογος να επιχειρηματολογησω διοτι μιλαμε για αντικειμενα που δεν εχουν συγκεκριμενο χρονο ζωης και λειτουργιας!!"... ...Αν βρεις έστω και έναν που θα σου πει ότι η παραπάνω - ο Θεός να την κάνει! - φράση, βγάζει κάποιο συγκεκριμένο και λογικό, έστω και στοιχειώδες νόημα, δεσμεύομαι ότι στο εξής, η υπογραφή μου θα γράφει: "ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!" "αλλα μαλλον εισαι στενοκεφαλος" Το να γράφει κάποιος ανοησίες και να επιμένει σ' αυτές με το στυλ "έτσι είναι, αφού το λέω εγώ", είναι τόσο απίστευτα δύσκολο να καθιστά στενοκέφαλους αυτούς που τις επισημαίνουν, όσο είναι πανεύκολο να καθιστά τον ίδιο ...κοινό βλάκα! (είτε με, είτε χωρίς παρεξήγηση, μια κι εγώ έτσι απαντάω στους κούφιους χαρακτηρισμούς, που προέρχονται από εξ' ίσου κούφια κεφάλια!) (Άκου λέει "βλέπω ότι συνεχίζεις"!!! Όχι, θα σ' αφήσω να μας φλομώνεις, με τη .......(*) που σε δέρνει!!!) *(τις τελίτσες συμπλήρωσέ τις εσύ, με την πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό...)» (πώς το συγκαλύπτω όμως, ο γατούλης, τον προσωπικό χαρακτηρισμό, πίσω από ...τελίτσες, ε; ) Ε, μετά απ' αυτό, τα τράβαγε ο οργανισμός μου: «ωραια σαλτα και γαμησου τωρα !!!δεν θα ασχοληθω με εσενα .εγω τον φιλο τον βοηθησα σε αυτο που ηθελε και αυτο μετραει,τωρα επειδη εσυ θες να το παιξεις σκληρος και γνωστης των πραγματων συνεχισε να λες τις χαζομαρες σου.και αφου παιζεις με τις λεξεις δες και αυτο εξυπνακια του κωλου. (from "άλλος χρήστης": Καλα αμα δεν κανεις τιποτα το pc δεν καιει πολυ ειδικα αμα δεν ειναι hi end και το ups εχει μεγαλη αυτονομια μπορει να ισχυει αυτο που λες) Παρενέβη και ο ts, ο οποίος φυσικά αντιλαμβανόταν κάποια απλά πράγματα (πόσοι φελλοί να χωρέσουν πια, μέσα σ' ένα και μόνο thread; ) : «Για να είμαστε και αντικειμενικοί όμως λες επίσης ότι κρατάει 2 ώρες σε full load. Με i7 930 και gtx 470. Αν ισχύει αυτό τότε είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.» αλλά το ανικανοποίητο κάθαρμα η αφεντιά μου, δε χόρταινε ...διάλογο: «Με πρόλαβε στο "τσακ" ο ........... (your words: "το ups μου κραταει τις συσκευες ανοιχτες για κανα 2ωρο σε full load"). Εξ' ίσου αδύνατο - όσο και να χτυπιέσαι! - με το 3ωρο σε αδράνεια. (Μόνο που ο ............... είναι πιο ανεκτικός και αντέχει να χαρακτηρίζει αυτό που λες "τουλάχιστον εντυπωσιακό", σε αντίθεση με 'μένα, που σου λέω ευθέως ότι λες βλακείες!!!) (όσο εγώ θα ...σαλτάρω να εξερευνήσω τη σεξουαλικότητά μου, όπως προτείνεις, εσύ κοίταξε μπας και βρεις κανένα μέσον και τσιμπήσεις το απολυτήριο του ...δημοτικού. Ακόμα κι αν το μόνο που σε απασχολεί είναι να γράφεις τρίχες στα διάφορα forum, τουλάχιστον θα τρως κράξιμο μόνο για το νόημά τους - αν και όταν το αντιλαμβάνεται κάποιος... - και όχι για την ανύπαρκτη ορθογραφία, το εξωγήινο συντακτικό και τον πόλεμο που έχεις κηρύξει στους τόνους και τα σημεία στίξης! Έκανε κι η μύγα κώλο...) (...τελικά, αν κρίνω από την αντίδρασή σου, βρήκες τη σωστή λέξη για να συμπληρώσεις τις τελίτσες!) » και πλέον έχει φτάσει η στιγμή που ο ...reviewer πρέπει να αρχίσει να ανοίγει τους ορίζοντές του, με τη συνδρομή ενός ακόμα χρήστη: «Συμφωνα με αυτο το εγγραφο τα συγκεκριμενα ups turbo-x παρεχουν αυτονομια 15-30 λεπτων.Τωρα πιστευω οτι μιλανε για ενα μεσο συστημα και οχι για κανενα πυραυλο!» τον οποίο και ευχαριστώ για τη συνδρομή του (χωρίς βέβαια να σταματήσω τις «μπηχτές») : «No comments at all!!! Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ........ (Αν και ο κατάλογος που παραθέτεις δεν είναι πλήρης μοντέλων. Λείπει το περίφημο Turbo-x, model "αυτό-που-έχει-ο-.........", το οποίο παρέχει αυτονομία ...4 φορές μεγαλύτερη από το ισχυρότερο όλων όσων συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο! Συμφέροντα, φίλε μου! Αντιμετωπίζονται εύκολα νομίζεις; Φίλε ..............., εδώ δε μιλάμε για προσωπικές απόψεις, μιλάμε για συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευών. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, αλλά όταν με αυτά που λέει, μπορεί να πάρει στο λαιμό του κάποιον ο οποίος δεν είναι και τόσο ενημερωμένος, επηρεάζοντάς τον και ίσως οδηγώντας τον σε εσφαλμένες επιλογές, είναι νομίζω υποχρέωσή μας να το επισημαίνουμε. Δε συμφωνείς; (Παρεμπιπτόντως, πουλάω ένα laptop με επεξεργαστή kawasaki και 36gb ram δίχρονη, το οποίο μετατρέπει ένα 25άρι blu-ray disc σε mkv, σε 5 δευτερόλεπτα. Όποιος "ψήνεται", ας μου στείλει p.m....) ο ...reviewer δεν το συνέχισε αλλά, αρκετά αργότερα, μου έστειλε ...απολογητικό(!) p.m - ανώδυνος τρόπος, συγκριτικά με το να ποστάρεις ανοιχτά μέσα στο thread την παραδοχή του λάθους σου... - όπου παραδεχόταν ότι έγραφε τρίχες και ...μετανοούσε(!) για το «σάλτα και ....συνουσιάσου»................................................................................................................... .............................................................................και, ναι, κύριε Lucifer! Αυτό το thread δε διεγράφη, ούτε ένα post του δεν αφαιρέθηκε, ούτε ένας από τους συμμετέχοντες δεν έφαγε ban...και το αντικείμενο της έριδας και της ανταλλαγής ...καλολογικών στοιχείων, ήταν η ...αυτονομία ενός ups(!) και όχι οι μπαχαλάκηδες και το indymedia... ...μη μας τρομοκρατείς λοιπόν και κοίτα να πάρεις κανένα μάθημα, για να νιώσεις τι θα πει «δημοκρατικός μοδεράτορας»! Ούτε νύξη δεν έκανε!!! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από deesnider
deesnider Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το έχουμε διαπιστώσει,πολλάκις.Αλλά σ' αγαπάμε γι αυτό που είσαι και δεν το κρύβεις.Απλό; Απλούστατο...κι εγώ σ' αγαπάω!!! :-D Ρε συ, εχεις πολυ ελευθερο χρονο εκει πανω Μη μου πεις ότι ...το διάβασες; :shock: (είναι αλήθεια το περί ελεύθερου χρόνου - ή μάλλον, βολικών συνθηκών απασχόλησης... - ώστε να μπορώ να τα ...ξύνω μπροστά στο μηχανάκι του διαβόλου!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα