Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HotelManager είπε

Παλι προσφορα -70% στα Mango....οπου ειχα παρατηρησει πολυ κοσμο να λεει καλα λογια,,,,Γι αυτους που αγορασαν καιμξερουν , πως πανε τα νουμερα στα παντςλονια και πουκαμισα,,,?Στενες γραμμες η γςναιοδωρες...?

Ευχαριστώ φίλε, έριξα ένα 50ρικο παραγγελία! (τα νούμερα των παντελονιών στην τύχη και ο θεός βοηθός)

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΒ Ελευσίνα εχθές είχαν βγάλει τις μπύρες από τα ράφια, καρτελάκι γυρισμένο. είμαι σίγουρος την Παρασκευή το πρωί στις 8.00, ξαφνικά θα βρεθούν αποθέματα. το καταλαβαίνω πως η προσφορά είναι καταχρηστική, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι μια εταιρεία προτιμά να γίνεται ρεζίλι από το να παραδεχθεί το λάθος της το οποίο θα ήταν και το πιο τίμιο στα μάτια μου.

για το Mango, 36 φοράω στα τζην σε όλες τις εταιρείες, 36 φοράω και στο mango. οι μπλούζες που συνήθως παίρνω XL(είχα πάρει και στο παρελθόν από mango XL), θα έλεγα πως αυτές που είχα πάρει την προηγούμενη φορά ήταν μεγάλες, αλλά μάλλον εξαρτάται πολύ από την φόρμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φίλος, μην τρελαίνεσαι. Θεωρώ πως οι εταιρείες είναι εντάξει απέναντι σε αυτό που διαφημίζουν.

Ειδικά σε τέτοιου είδους προσφορές όμως, πρώτα καβατζώνονται οι εργαζόμενοι και κατόπιν οι συγγενείς και φίλοι τους.

Είναι δυνατόν να μην σου έχει τύχει τέτοιο πράγμα;

Ενδεικτικά αναφέρω πως στο Lidl της περιοχής μου, κάθε φορά που βγαίνει μιά καλή προσφορά και με ενδιαφέρει, παίρνω τηλέφωνο τον παιδικό μου φίλο που δουλεύει εκεί και κρατάει 1 τεμάχιο πριν ανοίξουν οι πόρτες. Και όταν πάω, άνετος κι ωραίος, να το πάρω μου λέει: "πλάκωσαν αρκετοί, 08.30 είχαν εξαφανιστεί όλα".

Επεξ/σία από Πιτούλιας
Δημοσ.

κι εγω που είμαι προιστάμενος στα λιντλ το βλέπω αυτό και τον σουτάρω .... (λέμε τώρα)

Εμείς παίζουμε καθαρα

Σπρώχνουμε και μπαίνουμε πρώτοι αδέρφια

Τη δευτέρα εξαντλήθηκε μέχρι και η Κινόα στα λιντρλ..... απίστευτο (χαχα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, NICK1982 είπε

Μην πάτε τζάμπα, τις έχουν κρύψει για σήμερα.

μην λέμε ανακρίβειες...

Επεξ/σία από kob6931
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kob6931 είπε

μην λέμε ανακρίβειες...

Πες μας το ακριβές εσύ τότε. 

Γιατί και στις μπάρες δημητριακών θυμάμαι δεν υπήρχε τίποτα. Φοβερή έλλειψη στην αγορά για πάνω από εβδομάδα αλλά όλα καλά μόλις σταμάτησε η προσφορά σταμάτησε ο πόλεμος και ο προμηθευτής ήρθε από τα χαρακώματα. Σύμπτωση ήταν είμαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, orck είπε

Πες μας το ακριβές εσύ τότε. 

Γιατί και στις μπάρες δημητριακών θυμάμαι δεν υπήρχε τίποτα. Φοβερή έλλειψη στην αγορά για πάνω από εβδομάδα αλλά όλα καλά μόλις σταμάτησε η προσφορά σταμάτησε ο πόλεμος και ο προμηθευτής ήρθε από τα χαρακώματα. Σύμπτωση ήταν είμαι σίγουρος.

Σήμερα το πρωί πήγα σε δύο καταστήματα. Στο πρώτο υπήρχε ταμπέλα γυρισμένη ανάποδα. Στο δεύτερο υπήρχαν πολλές συσκευασίες. Αγόρασα 4 4αδες (ημ/νια λήξης 7/18). Αν επιτρέπει ο mod ανεβάζω και απόδειξη αγοράς. Το ίδιο έγινε και με τις μπάρες.

Επεξ/σία από kob6931
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεσαι άδεια από τον mod για αν ανεβάσεις μία απόδειξη από super market :P

Από την άλλη δεν είναι απαραίτητο, εξάλλου δεν γράφεις και κάτι παράλογο.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kob6931 είπε

Στο δεύτερο υπήρχαν πολλές συσκευασίες. Αγόρασα 4 4αδες (ημ/νια λήξης 7/18). Αν επιτρέπει ο mod ανεβάζω και απόδειξη αγοράς. Το ίδιο έγινε και με τις μπάρες.

πές μας άν θέλεις που είναι το κατάστημα

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα εάν λες αλήθεια ή όχι. Φυσικά και λες αλήθεια. Το θέμα είναι ότι εάν έχουν ένα μικρό απόθεμα για να διαθέσουν σαν προσφορά και αφού ξέρουν αριθμητικές πράξεις ξέρουν ότι θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Ας έβαζαν όριο ένα τεμάχιο ανά πελάτη (εδώ δύο για να ισχύσει.η προσφορά).

Κάνω συστηματικά ψώνια από το κατάστημα και όχι μόνο τις υπερπροσφορες. Με χαλάει να πηγαίνω και να μην βρισκω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...