Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ιγώ είδα κούπα Λουμίδη με δύο συσκευασίες των 200 στην προμηθευτική στον ΗΣΑΠ Νέου Ηρακλείου

Loumidis-Mug-3D.jpg

ξανάβαλαν το πακέτο με το μιξεράκι με τον nescafe για κάποιον που ενδιαφέρεται..θυμάμαι κάποιοι το έψαχναν πριν λιγο καιρο...

σκλαβενίτη...φαντάζομαι θα είναι και σε άλλα..

Σε ποιό Σκλαβενίτη;

Δημοσ.

ιγώ είδα κούπα Λουμίδη με δύο συσκευασίες των 200 στην προμηθευτική στον ΗΣΑΠ Νέου Ηρακλείου

Loumidis-Mug-3D.jpg

Σε ποιό Σκλαβενίτη;

Και στο χαιδαρι το εχει το μιξερακι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Carrefour 23 και 24

23-24_07dimitriaka.jpg

23-24_07gouda.jpg23-24_07proionta.jpg

23-24_07tiropitakia.jpg

ωραιος και το σκρουτζ και το crf αυριο... Ante με το καλο και καφεδες Π-Σ τωρα! ;)

fixed

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ωραιος και το σκρουτζ και το crf αυριο...

Ο σκρουτζ εννοεις. Ακου "το"!! :P

Το crf ασυγκινητο με αφησε, εχω περιεργεια, τι ηταν αυτό που σε χαροποιησε; (το τυρακι υποψιν είναι 200gr, το 300gr που ειχε τοσα χρονια, και εβαζε παλια 1€ με τους Γαλλους εδώ , δεν ξερω γιατι το εχουν εξαφανισει εδώ και τουλάχιστον 1.5 μηνα. Και ηταν καλο τυρακι! Δεν πειραζει, να'ναι καλα ο Βασιλόπουλος που εβαλε πριν 1 μηνα ένα ωραιο gouda φετες 200gr  0.99€ και "γεμισε" το ψυγειο για 3-4 μηνες)

• Like 1
Δημοσ.

Ο σκρουτζ εννοεις. Ακου "το"!! :P

Το crf ασυγκινητο με αφησε, εχω περιεργεια, τι ηταν αυτό που σε χαροποιησε; (το τυρακι υποψιν είναι 200gr, το 300gr που ειχε τοσα χρονια, και εβαζε παλια 1€ με τους Γαλλους εδώ , δεν ξερω γιατι το εχουν εξαφανισει εδώ και τουλάχιστον 1.5 μηνα. Και ηταν καλο τυρακι! Δεν πειραζει, να'ναι καλα ο Βασιλόπουλος που εβαλε πριν 1 μηνα ένα ωραιο guda φετες 200gr  0.99€ και "γεμισε" το ψυγειο για 3-4 μηνες)

ηθελα να βαλω πρωτα το crf αλλα τελευταία στιγμή θελησα να δωσω φόρο τιμής στον σκρουτζ... επίσης πολλες φορές (γενικα) λαμβάνει πρωτοβουλίες ο κορρεκτορας των mavericks :P

χμμ και εγω νομιζα οτι ηταν εκεινο που παιρναμε (300 γρ; οσο ήταν)... Του βασιλοπουλου δε το πρόλαβα, εγινε μακελειο απο τις 9 το πρωι...

τα τυροπιτάκια επίσης ειναι παραπάνω απο συμπαθητικά για κανενα βαρεμενο σαββατιατικο πρωινό αλλα και αυτα παλια επαιζαν με 1€ τωρα που το σκέφτομαι...

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως στο 1€ τα εδιναν οι Γαλλοι και αυτά... Η κριση χτυπάει τον τελικο κρικο στην Ελλαδα, τον καταναλωτή στο συγκεκριμενο αντικειμενο. ;)

Δημοσ.

Με ποιο δικαίωμα αγαπητέ μας τσιγκούνη πάπιε απέχεις τοιουτοτρόπως;Και άντε λείπεις αλλά δεν έχεις ακούσει για τα smartphones και το 3G;Ε;; :-D

Έναν καφέ(δεν πρόσεξα ποιον για να είμαι ειλικρινής!) με δώρο έναν παγοθραύστη είδα σήμερα σε αρκετές συσκευασίες στο mymarket στον Κορυδαλλό,για όσες/όσους/ενδιαφέρονται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...