Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

...

Ακόμα πιο περίεργα όμως, οι προσφορά στις ταμπέλες δεν έλεγε 1+1 δώρο αλλά -50% (όπως είδες & εσύ).

Η τελική τιμή βέβαια ήταν η ίδια αλλά προφανώς είχαν μαζέψει τη προσφορά εντελώς.

Ακόμα & στις ανακοινώσεις μιλούσε για έκπτωση 50%!

..

Τα εχετε μπερδεψει μαλλον.

Ποιος μιλησε για 1+1; Η μια προσφορα ΕΙΝΑΙ εκπτωση 50% σε όλα τα σουπλιν και είναι για ολη την εβδομαδα που τρεχει.

Η δευτερη προωθητικη ΗΤΑΝ για 100 ποντους ανα δυο των 750ml μονο για τα δυο ΝΕΑ αρωματα, η οποια ισχυε από 18-9-2014 μεχρι και χθες 1-10-2014, δημοσιευμενη κανονικα στο φυλλαδιο που μολις εληξε. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τα ''λαγωνικά'' που μας γνωστοποιησαν την προσφορά

Πρόλαβα και πήρα 8 των 750ml  χθές κατα τις 14:00 με 0,40 λεπτά B)

(ταμπελάκι δεν υπήρχε στο καταστημα για τους πόντους οποτε πήγα στο ταμείο με το φυλλάδιο στο χέρι , που όμως τελικά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω )

Δημοσ.

κριμα, στο καινουργιο φυλαδιο του ΑΒ (φανταζομαι θα το βαλει ο skrutz) δεν εχουν κανα προιον με πολλους ποντους...

εκτος αν καποιος φοραει μασελα και παρει 2 coreca ή 2 οδοντοκρεμες για ευαισθητα δοντια (ρε katcos μηπως να πας καμια βολτα κατα κει ??)

• Like 6
Δημοσ.

Μάπα το φυλλάδιο του ΑΒ.

Περιμένουμε φυλλάδιο Carrefour από Δευτέρα

Carrefour εώς Σάββατο

-όλα τα είδη αυτοκινήτου -25% με την κάρτα club

-όλα τα παπλώματα -30% με την κάρτα club

Δημοσ.

Μάπα το φυλλάδιο του ΑΒ.

Περιμένουμε φυλλάδιο Carrefour από Δευτέρα

Carrefour εώς Σάββατο

-όλα τα είδη αυτοκινήτου -25% με την κάρτα club

-όλα τα παπλώματα -30% με την κάρτα club

Έχει βγει ήδη το καινούργιο, μου το έδωσαν χθες στον Μαρινόπουλο της Αγίας Παρασκευής, δεν λέει και πολλά όπως και αυτό που θα λήξει μεθαύριο.

• Like 1
Δημοσ.

Α ναι?

και ήλπιζα ότι θα έβγαζαν κανέναν καλό κράχτη τώρα που τρέχουν και αυτή την καμπάνια με το 100άρι.

Δημοσ.

Ποιος μιλησε για 1+1; Η μια προσφορα ΕΙΝΑΙ εκπτωση 50% σε όλα τα σουπλιν και είναι για ολη την εβδομαδα που τρεχει.

Μάλλον είχα μείνει μ'αυτή την εντύπωση.

Όπως και να'χει πόντους δεν περιλάμβαναν τα σχετικά μαλακτικά με τροπικό άρωμα (τσεκαρισμένο στο ταμείο).

Δημοσ.

HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express!

Ελάτε σήμερα Πέμπτη 02.10, από τις 14:00 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης:

-25% στα καλλυντικά
-25% στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος
-25% στα απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων *Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club *Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασιλόπουλος Παρασκευή και Σάββατο[/size]
όλες οι τροφές και τα αξεσουάρ για κατοικίδια -30%
όλα τα κατεψυγμένα -30%

Προσθηκη από μεταφορα.

8800401326110.jpg
8800401784862.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
προσθηκη απο μεταφορα
Δημοσ.

Βασιλόπουλος Παρασκευή και Σάββατο

όλα τα κατεψυγμάνα -30%

εξαιρούνται τα παγωτά νομίζω

• Like 1
Δημοσ.

Βασιλόπουλος Παρασκευή και Σάββατο

όλα τα κατεψυγμένα -30% φιξντ

γ@μο την ιερόδουλο μου μέσα ,αν το χα δει πιο πριν θα γλύτωνα αρκετά λεφτά για το φαι του γάτου

Δημοσ.

γ@μο την ιερόδουλο μου μέσα ,αν το χα δει πιο πριν θα γλύτωνα αρκετά λεφτά για το φαι του γάτου

Ακόμα δεν έχεις μάθει οτι αγοράζουμε σε προσφορές  :-)  μπορείς να πάρεις ακόμα για να μειώσεις την χασούρα ή να ξαναπάρεις στην επόμενη προσφορά εγώ το έχω κάνει σύστημα παίρνω απο προσφορές και ας μην χρειάζομαι άμεσα όταν έχει πχ στα καλλυντικά όλο και κάτι παίρνω να υπάρχει ώστε όταν τελειώσει αυτό που έχω να είμαι εντάξει.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...