xouzel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τύπου ebay ειναι το αλιεξπρές.. Αν είναι αξιόπιστος ο πωλητής θα είσαι ΟΚ..Αλλά λογικά το ρολόι θα είναι κινεζιά Κινεζια, ναι, αλλα και σε τιμες Κινεζιας, οποτε ολα ΟΚ 2
xouzel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω το παράγγειλα απο εβαυ Άντε, με το καλό να σου έρθει και καλοφόρετο !!
nikko_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τα γερμανοπολύγωνα κλειδιά που έχει αύριο το LIDL θεωρούνται προσφορά ; http://www.lidl-hellas.gr/el/super-sabbato.htm
geodark Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τα γερμανοπολύγωνα κλειδιά που έχει αύριο το LIDL θεωρούνται προσφορά ; http://www.lidl-hellas.gr/el/super-sabbato.htm Εμενα η σπανακοπιτα μου χτυπησε το ματι. Φανταζομαι ποιοτητα αλλα δεν πειραζει. Φοιτητης γαρ
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εμενα η σπανακοπιτα μου χτυπησε το ματι. Φανταζομαι ποιοτητα αλλα δεν πειραζει. Φοιτητης γαρ γιατι του καρφουρ τα τυροπιτάκια νομιζεις ειναι καλύτερα; εγώ μαζί με τα κλειδιά θα πάρω και την στριφτή.. Δεν ειμαι φοιτητής αλλά εχω κάνει εμβόλια στο στρατό..
dimigar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αγαπητοί μου, τα τυροπυτάκια του Carrefour τα φτιάχνει η Alfa. Είναι ακριβώς τα ίδια.. Όπως και τα ψωμιά του τοστ του είναι του Καραμολέγκου με άλλη συσκευασία (και του Lidl επίσης)
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αγαπητοί μου, τα τυροπυτάκια του Carrefour τα φτιάχνει η Alfa. Είναι ακριβώς τα ίδια.. ουτε που να το ξερα..πάω να παίξω σκράτς τώρα. Επίσης με τα τυροπιτάκια δεν έχω πάθει τίποτα . (οπως βλέπετε και στην φωτογραφία μου αριστερά) 8
silmarien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ψέματα λέει. Ριπόρτ και μπαν για πλαστοπροσωπία! 1
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εσύ είσαι ο τροφαντός; ε όχι και τροφαντός εχασα 25 κιλά απο περίσυ. 2
panoskir Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εσύ είσαι ο τροφαντός; Ναι αυτος πρεπει να ειναι και νομιζω οτι δουλευει σε ενεχυροδανειστηριο στο λας βεγκας. 5
sailing_greece Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 τα ελληνικα κρασια του lidl πχ μοσχοφιλερο ειναι μπουταρη
lefta_yparxoun Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 τα ελληνικα κρασια του lidl πχ μοσχοφιλερο ειναι μπουταρη Διαπίστωση είναι αυτή ή πλάκα;
surfer1976 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Διαπίστωση είναι αυτή ή πλάκα; γεγονος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις