Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ιδια μου ειπε και η γυναικα μου,ο αποχυμωτης μας βρισκεται στο παταρι πληρως κατηργημενος για τον λογο οτι για να καθαριστει μετα απο την χρηση ειναι ενα μαρτυριο γεματο πονο - και οπως καταλαβατε ειχα ξεχασει οτι ειχαμε εναν,μαρκας kenwood.

Αυτη η πληροφορια βεβαια αφορα ολους τους αποχυμωτες,δεν εχει να κανει με την ποιοτητα του αποχυμωτη των lidl.

Η μάνα μου τον καθάριζε κάθε μέρα

Μάνα είναι μόνο μία

• Like 5
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κοιτάξτε πιστεύω ότι θα πρεπε να διαμόρφωναν  κάπως αλλιώς το μαχαίρι, για να ταν πιο εύκολη και η συντήρησή του.  Σαν μηχάνημα είναι απίστευτο και κάνει τα πάντα αλλά αυτή η μικρή δυσκολία  το κάνει και χάνει πολύ την αξία του.  
Δημοσ.

Καμία κριτική για τα Ernesto τηγανια που έχει από αύριο το lidl?

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=32902

τα πήρα την προηγούμενη φορά που τα είχε φέρει.

Και θα ξαναπάρω!

Πολύ ευχαριστημένος.

Αυτή η σειρά είναι πολύ καλύτερη από την άλλη με το χειλάκι στο στεφάνι του τηγανιού.

• Like 1
Δημοσ.

[ Κουπόνι από το 'Πρώτο Θέμα' για πρόσβαση στο novasports 1 ], Μετά από αρκετό καιρό που δεν είχε κάτι αξιόλογο αυτή τη βδομάδα ίσως αξίζει, έχει τον ημιτελικό του CL Μπάγερν Μ. - Μπαρτσελόνα, τους 2 ημιτελικούς του F4 της Euroleague και κάτι εκπομπές για το F4.

Δημοσ.

[ Κουπόνι από το 'Πρώτο Θέμα' για πρόσβαση στο novasports 1 ], Μετά από αρκετό καιρό που δεν είχε κάτι αξιόλογο αυτή τη βδομάδα ίσως αξίζει, έχει τον ημιτελικό του CL Μπάγερν Μ. - Μπαρτσελόνα, τους 2 ημιτελικούς του F4 της Euroleague και κάτι εκπομπές για το F4.

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης:

Το F4 το δείχνει και η ΝΕΡΙΤ

Η Μπάρτσα πέρασε και το ενδιαφέρον ματς  Ρεάλ - Γιούβε το έχει η ΝΕΡΙΤ.

Οπότε άνθρακες ο θησαυρός για τον κομιστή και την φυλλάδα του

• Like 12
Δημοσ.

Το Μπάγερν - Μπάρτσα το βλέπεις επειδή θα είναι καλό ματσάκι, αν κρίνουμε από το πρώτο και δευτερευόντως για το ποιος θα περάσει. Για το F4, μέρα με τη νύχτα οι μεταδόσεις της nova που έχουν και λίγο ανάλυση κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε σχέση με τις 'υπερβολικές' της Νέριτ, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Δημοσ.

Το Μπάγερν - Μπάρτσα το βλέπεις επειδή θα είναι καλό ματσάκι, αν κρίνουμε από το πρώτο και δευτερευόντως για το ποιος θα περάσει. Για το F4, μέρα με τη νύχτα οι μεταδόσεις της nova που έχουν και λίγο ανάλυση κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε σχέση με τις 'υπερβολικές' της Νέριτ, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Οκ δεν θα διαφωνήσουμε .

Οποιος θέλει μπορεί να αγοράσει την φυλλάδα και να δει οτι θέλει, ενισχύοντας και τις πωλήσεις του ακατανόμαστου .

Εγώ θα προτιμήσω τη Νεριτ για το F4 και το Ρεάλ - Μπάρτσα και θα πάω να αφήσω στον καφετζή της γειτονιάς το αντίτιμο για τον Μέσι  :)

• Like 2
Δημοσ.

τα πήρα την προηγούμενη φορά που τα είχε φέρει.

Και θα ξαναπάρω!

Πολύ ευχαριστημένος.

Αυτή η σειρά είναι πολύ καλύτερη από την άλλη με το χειλάκι στο στεφάνι του τηγανιού.

Μην είναι σαν κι αυτά που τελικά κολλάει το φαγητό και χαράσσονται:

https://www.skroutz.gr/s/5466337/Genius-Cerafit-Gold-%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A4%CE%B7%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html

• Like 1
Δημοσ.

Μια και μιλάτε για τις προσφορές του lidl, η ηλεκτροσυγκόλληση που έχει τη πέμπτη, αξίζει; 

Για κάτι κάγκελα που θέλω να φτιάξω κάνει; Γενικά ας πει κανάς γνώστης τι χαρακτηριστικά πρέπει να προσέξουμε.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=33021

ΥΓ. Μόλις διάβασα ότι είναι ψιλομούφα και δεν κάνει για πολλά πολλά, οπότε άκυρο.

Δημοσ.

Μην είναι σαν κι αυτά που τελικά κολλάει το φαγητό και χαράσσονται:

https://www.skroutz.gr/s/5466337/Genius-Cerafit-Gold-%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A4%CE%B7%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html

Το έχω αρκετούς μήνες αυτό του Lidl.

Να αναφέρω ότι δεν κάνει για Induction.

Κανένα πρόβλημα στην ποιότητα δεν έχει.  Φυσικά το προσέχω, μάλλον για ψυχολογικούς λόγους.  Δείχνει αρκετά σκληρό και βγήκε πολύ ανθεκτικότερο από το κλασσικό τεφάλ που χαράζεται ακόμα και με πλαστική σπάτουλα.

Λόγω προσπάθειας μείωσης λιπαρών το κεραμικό το χρησιμοποιώ (δηλ η γυναίκα μου) αποκλειστικά χωρίς λάδι και δεν προβλημάτισε ποτέ με κολλημένο φαγητό ή δυσκολία στο καθάρισμα.

Γενικά για τα χρήματά του είναι άψογο.

Δημοσ.

Μια και μιλάτε για τις προσφορές του lidl, η ηλεκτροσυγκόλληση που έχει τη πέμπτη, αξίζει; 

Για κάτι κάγκελα που θέλω να φτιάξω κάνει; Γενικά ας πει κανάς γνώστης τι χαρακτηριστικά πρέπει να προσέξουμε.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=33021

ΥΓ. Μόλις διάβασα ότι είναι ψιλομούφα και δεν κάνει για πολλά πολλά, οπότε άκυρο.

Μακρια απο Lidl οσον αφορα ηλεκτρικα εργαλεια. Η πλειοψηφια ειναι μαπα.

Αν θες ηλεκτροσυγκόλληση  και ιδιως για καγκελα, χρειαζεσαι μια με inverter.

• Like 1
Δημοσ.

διαφωνώ με το  "Μακρια απο Lidl οσον αφορα ηλεκτρικα εργαλεια"

Για ερασιτεχνική χρήση και για τα χρήματα τους είναι πολυ καλά. Απλά πρέπει να ξέρεις τι αγοράζεις, πι μπορεί να κάνει και πόσα χρήματα δίνεις. BOSH και μακιτα δεν ειναι.

Για την ηλεκτροσυγκόλληση δεν ξέρω, αλλα η ηλεκτρική σεγα και το 10volto κατσαβίδι που έχω είναι άψογα. Και οχι μονο
Μην ξεχνάς οτι αν δεν σου κάνει το πας πίσω μέσα σε ενα μήνα και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω. έχουν και 3 χρόνια εγγύηση,

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...