sigamhsoupw Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Οι κάρτες Πειραιώς έχουνε πρόβλημα. Το συνάντησα στο βασιλοπουλο και στο κατάστημα που δουλεύω! Μας την πεσανε οι διεθνης γκανγκστερς. Ετσι ειναι ο Ελληνας αν του κοψεις για 3-4 μερες τα ψωνια θα τρεξει να αγορασει και τα πατωματα. Γιατι σταματησανε τις paysafe μεχρι και την Paypal? Παντως εμενα στο Careffour την χρεωστικη δεν την δεχτηκαν.. Με κάθε επιφύλαξη αλλά ακούγεται λογικό, αν προηγουμένως έχει προηγηθεί ανάληψη χρημάτων σε ΑΤΜ ή άλλες συναλλαγές ύψους 60 ευρώ την ίδια μέρα? edit: τα σβησμένα
smpt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 όχι αυτό δεν ισχύει. Τα 60μ ευρώ είναι μόνο για μετρητά. Και από ότι κατάλαβα δεν την πήρε καν η ταμίας την κάρτα. 1
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 οχι, δεν εχει σχέση αυτό... γενικά ειχαν πρόβλημα απο τη δευτέρα πολλες συναλλαγες με καρτες της πειραιώς... στο βενζινάδικο ήταν 4 ατομα μπροστα μου που εφαγαν ακυρο σερί...
Amlet Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τιποτα μας την επεσαν τα λομπι....θα φατε καλα ομως κρατηθειτε λαμογια...
diplo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 οι χρεωστικές Πειραιώς είναι οι πιο σάπιες κάρτες έβερ... εδώ και χρόνια είναι λοττο η φάση αν θα περάσει στο σουπερ μαρκετ. πρέπει να παίζει κάτι με συμβατότητα γιατί δεν εξηγήτε αλλιώς.
gregdel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μα τοση προπαγανδα πια?Ελεος. Πριν απο λιγο ημουν στο lidl και οι δυο μπροστινοι μου περασαν χρεωστικες της εθνικης κανονικοτατα(αφου σκεφτομουν να περασω και τη δικια μου αλλα τελικα εδωσα cash.) Μα αφού το διάβασα σε σάιτ και το άκουσα στην ΕΡΤ αφου... 1
Lazorik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Σε Carrefour της Λάρισας μου αρνήθηκαν πληρωμή με χρεωστική και χθες και σήμερα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Να πας και αυριο και αν σου που οχι παρε τηλεφωνο την αστυνομια. 2
efkola Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Στο Βερόπουλο ισχύει κανονικά από Πέμπτη έως Σάββατο η επιστροφή 15€ για αγορές 100€.
Deathmace Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Να διευκρινίσω επειδή ίσως δεν ήμουν σαφής και Δεν θέλω να δημιουργήσω κλίμα. Η χρεωστική μου μια χαρά δουλεύει στο εσωτερικό. Απλά σήμερα έμαθα ότι Δεν μπορώ να κάνω αγορές από εξωτερικό. Κι εγώ το ίδιο έπαθα σήμερα. Δεν μπορούσα να κάνω αγορά από εξωτερικό με χρεωστική κάρτα (μέσω PayPal) και ας είχα λεφτά μέσα!
louben Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μα αφού το διάβασα σε σάιτ και το άκουσα στην ΕΡΤ αφου... Σοβαρες πηγες μου ανεφερες,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Το ειδα χθες αυτοπροσωπως. Για το εσωτερικο δεν τιθεται θεμα γιατι μπορουν να γινουν μεταφορες κεφαλαιων (αλλα οχι εκταμιευσεις). Απλα καποιοι για την ευκολια τους θελουν μετρητα. Καποιες καρτες ενδεχομενως να εχουν θεμα αλλα οχι ολες. Κι εγώ το ίδιο έπαθα σήμερα. Δεν μπορούσα να κάνω αγορά από εξωτερικό με χρεωστική κάρτα (μέσω PayPal) και ας είχα λεφτά μέσα! Me paypal συναλλαγη γινεται μονο αν εχεις υπολοιπο στο balance.Αλλιως δε γινεται.
gregdel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Βρε @Louben ειρωνικά το είπα! Πάντως το paypal απέρριψε την AMEX και δέχτηκε Mastercard την Δευτέρα (ή Τρίτη) για μικρό ποσό. 1
louben Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Βρε @Louben ειρωνικά το είπα! δεν το καταλαβα mybad..............
kwgwkou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πάντως το paypal απέρριψε την AMEX και δέχτηκε Mastercard την Δευτέρα (ή Τρίτη) για μικρό ποσό. Τι ποσό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις