louben Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Πριν δυο εβδομαδες ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (οπτικα) στα Χανια αλλα και λογικα σε ολη την ελλαδα ειχε προσφορα στα γυαλια ηλιου ορασεως σε πολυ καλες τιμες(πχ αγορασα ενα ζευγαρι ορασεως VAN CLEEF ΜΑζι με τους φακους στα 20 ευρω).Χθες που πηγα ομως τα ειχαν παρει σχεδον ολα.Ψαξτε το παντως δε χανετε.....
Razor7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 γυαλια ηλίου απο το ίντερνετ εγω δε θα έπαιρνα πάντως αλλο μεγεθος κεφαλιου εχει ο ένας άλλο ο α΄λοος Γιατί είπα εγώ για διαδικτυακό κατάστημα? Προφανώς και θα τα δοκιμάσω πριν τα πάρω,αλλιώς θα 'μαι σαν αυτόν--> @louben thnx θα το κοιτάξω, από ότι είδα έχει αρκετά καταστήματα Αθήνα. (στην αρχή μου πέταξε αυτόν http://www.ert.gr/eidiseis/diethni/europe/story/152318/n-anastasiadis-epidiokei-apemploki-an-apoplirothoyn-amesa-ta-11-2-dis#.UV00pTf4qSk )
louben Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ΚΑλα αυτος εχει τα δικα του προβληματα. Οπως προειπα ετρεχε διαφορες προσφορες (μυωπιας+φακοι 20 ευρω τα οποια και τιμησα,titanium+fakoi 40 ανθυμαμαι καλα, ειχε σιγουρα και ηλιου(νομιζω απο 30 αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια).
bisop Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 πριν κάποιο καιρό είχε αναφερθεί αυτό το site http://www.fragrancex.com/ και θέλω να μάθω αν γνωρίζει κάποιος τι γίνετε με παραγγελιες εκτος ευρώπης με χρεώσεις, αν περνάει τελωνείο και ποσο κυμαίνονται
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Για αγορές από τρίτες χώρες ισχύει ατέλεια για αξία CIF (κόστος+μεταφορικά + ασφάλεια) μέχρι 45 ευρώ. Πάνω από την αξία αυτή πρέπει να υπολογίζουμε ΦΠΑ και λοιπά έξοδα και πάνω από 150 ευρώ να υπολογίζουμε και δασμό. Εάν το δέμα έρθει με USPS, δηλαδή να παραδοθεί από τα ΕΛΤΑ, μπορεί να τη γλυτώσεις με λίγα έως καθόλου αλλά με courier, Θα περάσει από τελωνείο οπωσδήποτε. Περισότερα θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου.
bisop Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ευχαριστώ για την βοήθεια makfil. γνωρίζει κάποιος από το συγκεκριμένο site για παραγγελια των 100e περίπου που θα έχει και δωρεάν μεταφορικά αν τα στέλνουν με courier και ποσο περίπου extra κόστος θα έχει
silmarien Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ευχαριστώ για την βοήθεια makfil. γνωρίζει κάποιος από το συγκεκριμένο site για παραγγελια των 100e περίπου που θα έχει και δωρεάν μεταφορικά αν τα στέλνουν με courier και ποσο περίπου extra κόστος θα έχει Εμένα όλες οι παραγγελίες πάντα με τον ταχυδρόμο ερχόντουσαν.
mobile_32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανείς αλλά το amazon.co.uk έχει προσφορά τη Κανάτα φιλτραρίσματος νερού BRITA marella cool white http://www.amazon.co.uk/BRITA-Marella-White-Water-Filter/dp/B000B4OA5Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365083793&sr=8-1&keywords=BRITA με 10,67 Λίρες (12,88 euro με Ελληνικό ΦΠΑ και προμήθεια τράπεζας), στα σκρουτζομάγαζα ξενκινάει απο 18 euro +μεταφορικά. Επίσης μπορεί να βρεί κάποιος διάφορες προδφορές και για τα ανταλλακτικά φίλτρα για της εν λόγω κανάτες (ψάξτε το amazon)
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ευχαριστώ για την βοήθεια makfil. γνωρίζει κάποιος από το συγκεκριμένο site για παραγγελια των 100e περίπου που θα έχει και δωρεάν μεταφορικά αν τα στέλνουν με courier και ποσο περίπου extra κόστος θα έχει Δωρεάν μεταφορικά από Αμερική, μάλλον απίθανο. Μήπως εννοεί μέσα στην Αμερική;
apostolis_82 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 apostolis_82, οι κάψουλες ειναι τυπου ESE;;; Βεβαίως υπάρχουν http://www.crescentocafe.com/main/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_cat2.tpl&product_id=5&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=2 είναι ο καφές Roma συσκευασμένος. 1
pedrojay Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δωρεάν μεταφορικά από Αμερική, μάλλον απίθανο. Μήπως εννοεί μέσα στην Αμερική; Αρχική σελίδα πάνω-πάνω το γράφει,μπορούσες εύκολα να το τσεκάρεις και μόνος σου ώστε να μην χρειαστεί να το αμφισβητήσεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Επειδη αυτο με τις υποτιμητικες αμφισβητησεις των γραπτων αλλων μελων συμβαινει για πολλοστη φορα, θελω σε πρωτη φαση να παρακαλεσω να διπλοτσεκαρει o οποιοσδηποτε αλλη φορα πρωτα οτι εχει δικιο. Ειναι πολυ ασχημο να λεμε σε καποιον που εχει εμπειρια σε κατι "δεν ειναι ετσι" ή "απιθανο να ειναι ετσι" για κατι που δεν εχουμε εμεις καν δοκιμασει! Ας μπουμε στην θεση του αλλου. Τετοιες συμπεριφορες δεν ειναι επιθυμητες. Ξεκινω με μια απλη ποινη προειδοποιησης/παρατηρησης μιας και ειναι η πρωτη φορα που επισημανθηκε απο τη διαχειρηση. Επισης θυμιζω σχετικα με το θεμα με τους καφεδες, οτι υπαρχει κανονισμος που αναφερει για τα μελη : "Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]." Οποιος εχει απορια θα παρακαλουσα να ζηταει λεπτομεριες με pm ωστε να μην αλλαξει τιτλο το παρον θεμα σε κατι οπως "παρε κοσμε χαρμανι εκλεκτο". 9
sakisgol Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 εχω να κανω δυο επισημανσεις σχετικα με το fragrancex 1) δωρεαν μεταφορικα εχει πανω απο 69 δολλαρια με το κουπονι free69 (αν και εγω πριν δυο εβδομαδες που παραγγειλα με το κουπονι free που ηταν worldwide τοτε μου ηρθε κανονικα η παραγγελια 35 δολλαρια χωρις μεταφορικα 2)εχουν βελτιωθει πολυ οι χρονοι παραδοσης...εδω μεσα ειχα διαβασει αλλα μου ειχαν πει κ αλλοι οτι παραλαμβανεις σε 30-40 μερες..εγω παρελαβα σε 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις