Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν περάσει και επιθυμίες και pockee όπως στο γαλαξία Oral-b Vitality τελική 0,99 και Oral-b 3D White -0,90.Επίσης λακτα 300γρ μπισκότο την έχει 2,55 - 1ε από το pockee τελική 1,55 .

Μου ήρθε μήνυμα από pockee επιστροφή για Oral-b Vitality 7ε και Oral-b 3D White 1,5ε .Τα πήρα χθες από ΜΥΜΑΡΚΕΤ με κουπόνια.

​Και μόλις νέο μήνυμα τα χρήματα κατατέθηκαν στο λογαριασμό .

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον Γαλαξια ειδα μπισκοτα Oreo βανιλια και σοκολατα σε προσφορα στα 2 αλλο ενα δωρο, η αλλιως 33% εκπτωση.

Δημοσ.

Μου ήρθε μήνυμα από pockee επιστροφή για Oral-b Vitality 7ε και Oral-b 3D White 1,5ε .Τα πήρα χθες από ΜΥΜΑΡΚΕΤ με κουπόνια.

​Και μόλις νέο μήνυμα τα χρήματα κατατέθηκαν στο λογαριασμό .

ωραία θα πάω αύριο στα εγκαίνια του καινούριου και θα πάρω την vitality με χαρτινο κουπόνι και pockee για να μου έρθει κάτω από 1€.

μαζεύω στην ντουλάπα και αλλάζω μηχανή κάθε 3-4 μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ORAL-B WHITE LUXE HEALTHY είναι οδοντόκρεμα ή κάτι άλλο;

Οδοντόκρεμα 75ml είναι (στο μωβ κουτί). Κι εγώ είδα την απόδειξη πιο πάνω και τρελάθηκα. Η κανονική της τιμή είναι 3.99.

Μάλλον έχουν κάνει λάθος στη κοστολόγηση.

edit:

Πέρασα σήμερα από Ελληνικά Μάρκετ (ΕΛΟΜΑΣ). Στα μπισκότα Αλλατίνη (-40%) έχει πέσει βόμβα. Πολλά πακέτα έχουν και stickers και οι τελικές τιμές είναι εξευτελιστικές πχ 3άδα Πτι-Μπερ 1.57. Tα Κlinex είναι υπερκοστολογημένα πχ Klinex Spray 750ml --> 4.20 - 40% = 2.50... ενώ σε Γαλαξία και Βασιλόπουλο υπάρχει Klinex Spray 750ml + Cif 500ml = 3.60

Σε 2 καταστήματα Γαλαξία που πήγα για να φορτώσω σερβιέτες, παρατήρησα τιγκαρισμένα ράφια με Nescafe 100gr --> 3.34 - 0.50sticker = 2.84

Επεξ/σία από helena_n
Δημοσ.

Λάθος τιμή είναι. Μόλις γύρισα από Γαλαξία.

3,99 κάνει σήμερα, έχει όμως έκπτωση 35% (-1,40) = 2,59. Οπότε 2,59-1,50 pockee = 1,09 τελική.

Δεν ξέρω αν περνάει στο pockee το 1+1 δεμένο πακέτο, γιατί είχε πολλά εδώ δεμένα.

Δημοσ.

Που ειναι/(ηταν) αυτο; :)

Σε κατάστημα Προμηθευτικής το οποίο είχε έκπτωση στην έκπτωση που φέρουν κάποια τεμάχια με στικερ. Μου το έστειλε φίλος

EDIT: σε κατάστημα στο Γαλάτσι

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά τεμάχια έχει όμως φίλε Mouxaxa... χαχαχα

Η φωτογραφία βγήκε αφού σηκώθηκαν και τα τελευταία....

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου ήρθαν σήμερα τα 6 προιόντα απο media markt. 6 ευρώ. Μεταφορικά δε με χρέωσαν, ουτε στην παραγγελία online δεν είχαν υπολογιστεί μεταφορικά.

Δημοσ.

Μου εφερε ο κουριερ σημερα τα δωρεαν δειγματα απο τον nescafe

Πολυ ωραια συσκευασια με 2 δειγματα καφε καθε κουτακι και μεταλλικα αξεσουαρ.πολυ γρηγορη παραδοση μεσα σε 7 μερες απο την μερα που συμπληρωσα την φορμα.

Μια χαρα :)

post-210891-0-63936700-1455222269_thumb.jpg

post-210891-0-60520100-1455222325_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου ήρθαν σήμερα τα 6 προιόντα απο media markt. 6 ευρώ. Μεταφορικά δε με χρέωσαν, ουτε στην παραγγελία online δεν είχαν υπολογιστεί μεταφορικά.

1) γιατι βγαζει τοτε εξοδα αποστολης; παραλαβη απ το καταστημα δεν παιζει; πρεπει να συμπληρωσουμε καποιο ποσο για να μην πληρωσουμε εξοδα αποστολης;

2) θα μας πεις τι λενε τα κωλοχαρτα; βαρος κλπ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...