Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

επέτρεψέ μου και μένα να θεωρώ BULLSHIT την θεωρία του "δίνει μόνο 1 χρόνο επειδή ξέρει ότι αντέχει"...

η πλάκα είναι ότι σε άλλο topic έβλεπα γνώμες "δίνει 5 χρόνια άρα είναι πιο αξιόπιστη", με τις οποίες επίσης διαφωνώ...

Δημοσ.
επέτρεψέ μου και μένα να θεωρώ BULLSHIT την θεωρία του "δίνει μόνο 1 χρόνο επειδή ξέρει ότι αντέχει"...

Κανένας δεν το ξέρει αυτο, ούτε και η ίδια η apple για αυτο που και που καλύπτει ελαττώματα εκτός εγγύησης.

http://www.apple.com/support/exchange_repair/

Αν ήξερε ότι αντέχει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το κάνει, η οποιασδήποτε εταιρεία.

Επαναλαμβάνω μου είναι αδιάφορο το ποσά χρόνια δίνει εγγύηση μια εταιρεία και προτιμω κάτι δοκιμασμένο και με μηδέν εγγύηση ή έστω να μου δίνει να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται έστω και λίγο για αυτο που πουλάει.

Μπορείς να συνεχίσεις να μετρας θεωρίες και χρόνια....

Sent from my iPad using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

ακριβώς κανένας δεν το ξέρει και για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου θέλω 2 χρόνια τουλάχιστον χωρίς extra κόστος...

τον 1 χρόνο τον θεωρώ κοροϊδία και για αυτό δεν επιλέγω προϊόντα με τόση όταν έχω επιλογές...

Δημοσ.

Τελικά η Apple είναι η μόνη που δεν έχει συμμορφωθεί με την ευρωπαϊκη οδηγία; Ή υπάρχουν κι άλλες εταιρείες;

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά η Apple είναι η μόνη που δεν έχει συμμορφωθεί με την ευρωπαϊκη οδηγία; Ή υπάρχουν κι άλλες εταιρείες;

ρητορική?

τέσπα το θέμα είναι να συμμορφωθούν όλες οι εταιρείες, όχι μόνο η apple...

Δημοσ.

Χαίρομαι για την απόλυτα σωστή απάντηση. Τι θα λέγατε λοιπόν να ανοιχτεί ένα θέμα για ΟΛΕΣ αυτές τις εταιρείες να κράξουμε εκεί ομαδικά αντί να κράζουμε μια γιατί είναι της μόδας;

Κι εμένα μου τη δίνει που δίνει μόνο ένα έτος, παρόλο που αγαπάω πολλά προιόντα της. Μου τη δίνει όμως εξίσου και η Dell π.χ. καθώς ένα λαπτοπ που πήρα χάλασε στους 15 μήνες και το πέταξα....

• Super Moderators
Δημοσ.

δίνει η Dell 1 χρόνο εγγύηση? wtf, νόμιζα ότι έδινε το λιγότερο 2... (πχ το δικό μου έχει 3 χρόνια)

Δημοσ.

Τυχαίο το παράδειγμα, βάλε όποιο όνομα και προϊόν θέλεις.

Γι αυτό πήρα Dell, η οποία εκτός από τα δύο χρόνια, έχει ΚΑΙ εξαιρετικό service. Να μην χρειάζεται να το στείλεις Γαλλία ή Ιταλία π.χ.

Δημοσ.

Τυχαίο το παράδειγμα, βάλε όποιο όνομα και προϊόν θέλεις.

Γι αυτό πήρα Dell, η οποία εκτός από τα δύο χρόνια, έχει ΚΑΙ εξαιρετικό service. Να μην χρειάζεται να το στείλεις Γαλλία ή Ιταλία π.χ.

Βαλε την HP,στο παραδειγμα,να εισαι σιγουρα μεσα!

HP tx2 με ενα χρονο εγγυηση,εμεινε απο καρτα γραφικων στους 16 μηνες,λογο ελαττοματικου συστηματος ψυξης σ'αυτο και και σε αλλα 3-4μοντελα!

Η αντιδραση της HP!

Like the duck!!! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...