Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 επέτρεψέ μου και μένα να θεωρώ BULLSHIT την θεωρία του "δίνει μόνο 1 χρόνο επειδή ξέρει ότι αντέχει"... η πλάκα είναι ότι σε άλλο topic έβλεπα γνώμες "δίνει 5 χρόνια άρα είναι πιο αξιόπιστη", με τις οποίες επίσης διαφωνώ...
atheatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 επέτρεψέ μου και μένα να θεωρώ BULLSHIT την θεωρία του "δίνει μόνο 1 χρόνο επειδή ξέρει ότι αντέχει"... Κανένας δεν το ξέρει αυτο, ούτε και η ίδια η apple για αυτο που και που καλύπτει ελαττώματα εκτός εγγύησης. http://www.apple.com/support/exchange_repair/ Αν ήξερε ότι αντέχει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το κάνει, η οποιασδήποτε εταιρεία. Επαναλαμβάνω μου είναι αδιάφορο το ποσά χρόνια δίνει εγγύηση μια εταιρεία και προτιμω κάτι δοκιμασμένο και με μηδέν εγγύηση ή έστω να μου δίνει να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται έστω και λίγο για αυτο που πουλάει. Μπορείς να συνεχίσεις να μετρας θεωρίες και χρόνια.... Sent from my iPad using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ακριβώς κανένας δεν το ξέρει και για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου θέλω 2 χρόνια τουλάχιστον χωρίς extra κόστος... τον 1 χρόνο τον θεωρώ κοροϊδία και για αυτό δεν επιλέγω προϊόντα με τόση όταν έχω επιλογές...
dali13gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τελικά η Apple είναι η μόνη που δεν έχει συμμορφωθεί με την ευρωπαϊκη οδηγία; Ή υπάρχουν κι άλλες εταιρείες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τελικά η Apple είναι η μόνη που δεν έχει συμμορφωθεί με την ευρωπαϊκη οδηγία; Ή υπάρχουν κι άλλες εταιρείες; ρητορική? τέσπα το θέμα είναι να συμμορφωθούν όλες οι εταιρείες, όχι μόνο η apple...
dali13gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Χαίρομαι για την απόλυτα σωστή απάντηση. Τι θα λέγατε λοιπόν να ανοιχτεί ένα θέμα για ΟΛΕΣ αυτές τις εταιρείες να κράξουμε εκεί ομαδικά αντί να κράζουμε μια γιατί είναι της μόδας; Κι εμένα μου τη δίνει που δίνει μόνο ένα έτος, παρόλο που αγαπάω πολλά προιόντα της. Μου τη δίνει όμως εξίσου και η Dell π.χ. καθώς ένα λαπτοπ που πήρα χάλασε στους 15 μήνες και το πέταξα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 δίνει η Dell 1 χρόνο εγγύηση? wtf, νόμιζα ότι έδινε το λιγότερο 2... (πχ το δικό μου έχει 3 χρόνια)
dali13gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τυχαίο το παράδειγμα, βάλε όποιο όνομα και προϊόν θέλεις. Γι αυτό πήρα Dell, η οποία εκτός από τα δύο χρόνια, έχει ΚΑΙ εξαιρετικό service. Να μην χρειάζεται να το στείλεις Γαλλία ή Ιταλία π.χ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ας έβαζες ένα σωστό τυχαίο παράδειγμα όμως 4
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Τυχαίο το παράδειγμα, βάλε όποιο όνομα και προϊόν θέλεις. Γι αυτό πήρα Dell, η οποία εκτός από τα δύο χρόνια, έχει ΚΑΙ εξαιρετικό service. Να μην χρειάζεται να το στείλεις Γαλλία ή Ιταλία π.χ. Βαλε την HP,στο παραδειγμα,να εισαι σιγουρα μεσα! HP tx2 με ενα χρονο εγγυηση,εμεινε απο καρτα γραφικων στους 16 μηνες,λογο ελαττοματικου συστηματος ψυξης σ'αυτο και και σε αλλα 3-4μοντελα! Η αντιδραση της HP! Like the duck!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα