mobile_32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω newsletter απο το sports direct: http://ebm.enews.sportsdirect.com/c/tag/hBTdH7UB8dkXsB86CKuAA3tmilH/[email protected] , στο κάτω μέρος αναφέρει: "To receive Free delivery simply add any products to your basket to the value of 150€ or higher and your delivery will automatically be free! Offer Applies to delivery only. Terms and Conditions Apply. All offers are subject to availability and Management retain the right to remove or review any offers, products or prices at any time......". Είναι καινουργιο αυτό? Έχει κάνει κανείς καμία παραγγελία πάνω απο 150€ να δούμε αν είχε δωρεάν μεταφορικά?? Επίσης αναφέρει και το εξής: "Standard delivery for Belgium, Channel Islands, Ireland, Netherlands, France and Germany, in now only 5.99€" Μόνο για εμάς είναι τόσο ακριβά τα μεταφορικά?
Vasilenia Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω newsletter απο το sports direct: http://ebm.enews.sportsdirect.com/c/tag/hBTdH7UB8dkXsB86CKuAA3tmilH/[email protected] , στο κάτω μέρος αναφέρει: "To receive Free delivery simply add any products to your basket to the value of 150€ or higher and your delivery will automatically be free! Offer Applies to delivery only. Terms and Conditions Apply. All offers are subject to availability and Management retain the right to remove or review any offers, products or prices at any time......". Είναι καινουργιο αυτό? Έχει κάνει κανείς καμία παραγγελία πάνω απο 150€ να δούμε αν είχε δωρεάν μεταφορικά?? Επίσης αναφέρει και το εξής: "Standard delivery for Belgium, Channel Islands, Ireland, Netherlands, France and Germany, in now only 5.99€" Μόνο για εμάς είναι τόσο ακριβά τα μεταφορικά? Μήπως είναι για συγκεκριμένες χώρες δωρεάν? Έβαλα τώρα δοκιμαστικά κάποια πράγματα στο καλάθι, άνω των 150 ευρώ και μου βγάζει το κλασσικό ποσό των 28.99.. 1
panos2171 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Θα μπορούσαν να βάλουν επιλογή με απλό ταχυδρομείο ώστε να κρατήσουν χαμηλα το κόστος των μεταφορικών και ας κάναν και 20 μέρες να ρθουν. Λέω γω τώρα... 1
mikegad Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Θα μπορούσαν να βάλουν επιλογή με απλό ταχυδρομείο ώστε να κρατήσουν χαμηλα το κόστος των μεταφορικών και ας κάναν και 20 μέρες να ρθουν. Λέω γω τώρα... Πιο γρήγορα θα ερχόντουσαν και πάλι. Άσχετη παραγγελία από Ebay που έγινε την Πέμπτη απόγευμα (σύμφωνα με τον πωλητή θα έφευγε Παρασκευή) ,ήταν εδώ την Τρίτη με ΕΛΤΑ. Η Royal Mail πετάει...
kalgeorge Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω newsletter απο το sports direct: http://ebm.enews.sportsdirect.com/c/tag/hBTdH7UB8dkXsB86CKuAA3tmilH/[email protected] , στο κάτω μέρος αναφέρει: "To receive Free delivery simply add any products to your basket to the value of 150€ or higher and your delivery will automatically be free! Offer Applies to delivery only. Terms and Conditions Apply. All offers are subject to availability and Management retain the right to remove or review any offers, products or prices at any time......". Είναι καινουργιο αυτό? Έχει κάνει κανείς καμία παραγγελία πάνω απο 150€ να δούμε αν είχε δωρεάν μεταφορικά?? Επίσης αναφέρει και το εξής: "Standard delivery for Belgium, Channel Islands, Ireland, Netherlands, France and Germany, in now only 5.99€" Μόνο για εμάς είναι τόσο ακριβά τα μεταφορικά? Εγω έκανα παραγγελία 190 ευρώ αλλα ΔΕΝ ειχε free μεταφορικα!. Επισης θελω να ρωτησω κατι εσας τους γνώστες.... Εχω κανει μια παραγγελία απο τις 14/5 το πρωι!!!! το status της παραγγελίας ειναι ακομα "awaiting for courier pick up"" Επισης το link που μου έστειλαν να παρακολουθω την παραγγελία δεν δουλευει....βγαζει μήνυμα λάθους. ολα αυτα τα εχω στειλει με email sthn SD αλλα με έχουν γραψει κανονικά, Εχει τύχει σε κανέναν αλλο αυτο? εχει κολλήσει η παραγγελία? τι ακριβώς έχει γίνει??? να τονίσω οτι ΟΛΑ τα προιόντα ήταν διαθέσιμα και η παραγγελία τοποθετήθηκε κανονικότατα!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
jmallen3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγω έκανα παραγγελία 190 ευρώ αλλα ΔΕΝ ειχε free μεταφορικα!. Επισης θελω να ρωτησω κατι εσας τους γνώστες.... Εχω κανει μια παραγγελία απο τις 14/5 το πρωι!!!! το status της παραγγελίας ειναι ακομα "awaiting for courier pick up"" Επισης το link που μου έστειλαν να παρακολουθω την παραγγελία δεν δουλευει....βγαζει μήνυμα λάθους. ολα αυτα τα εχω στειλει με email sthn SD αλλα με έχουν γραψει κανονικά, Εχει τύχει σε κανέναν αλλο αυτο? εχει κολλήσει η παραγγελία? τι ακριβώς έχει γίνει??? να τονίσω οτι ΟΛΑ τα προιόντα ήταν διαθέσιμα και η παραγγελία τοποθετήθηκε κανονικότατα!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Και εγώ έχω κάνει παραγγελία από τις 13/5 και ακόμα είναι στο awaiting for courier pick up! Δεν ξέρω τι συμβαίνει...
liakjim Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Υπομονή. Μαζεύουν παραγγελίες για να γεμίσει το φορτηγο. 1
kalgeorge Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Υπομονή. Μαζεύουν παραγγελίες για να γεμίσει το φορτηγο. δεν ξερω αν κανεις πλακα ή το λες σοβαρα...αλλά.... μαλιστα......λιγο τραγικο.....αλλα τι να κανεις... ευχαριστω παντως... 2
original911 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η δικιά μου τελικά έφυγε σήμερα το απόγευμα!Γέμισε το φορτηγό. :-P με γεια σου φίλε. 1
kalgeorge Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η δικιά μου τελικά έφυγε σήμερα το απόγευμα! εμας δεν ψηνεται.....καλα κρασια
liakjim Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δεν ξερω αν κανεις πλακα ή το λες σοβαρα...αλλά.... μαλιστα......λιγο τραγικο.....αλλα τι να κανεις... ευχαριστω παντως... Σοβαρά το λέω. Δεν έχω στοιχεία , αλλά κ σε δικιές μου παραγγελίες έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο και αν το συνδιάσω με γνωστούς που κάνουν 1-2 μέρες παραγγελία πιο πριν ή πιο μετα από μένα και τελικά φεύγουν την ίδια ημέρα, ε αφού έρχονται οδικώς , νομίζω κάπως έτσι γίνεται.
kalgeorge Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Σοβαρά το λέω. Δεν έχω στοιχεία , αλλά κ σε δικιές μου παραγγελίες έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο και αν το συνδιάσω με γνωστούς που κάνουν 1-2 μέρες παραγγελία πιο πριν ή πιο μετα από μένα και τελικά φεύγουν την ίδια ημέρα, ε αφού έρχονται οδικώς , νομίζω κάπως έτσι γίνεται. μαλιστα....τι να κανεις....οτι θελουν κανουν....anyway το πιο κουφό είναι οτι τους στελνω "" το link που μου στειλατε για tracking ΔΕΝ δουλευει.."" και μου απαντουν...σας εχουμε στειλει link, ακολουθηστε το και θα δειτε.... δηλαδη μερικες φορες λες και μιλας σε 5χρονο.... 1
diplo Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 δηλαδη μερικες φορες λες και μιλας σε 5χρονο.... βάζω στοίχημα ότι το ίδιο θα λένε και αυτοί από εκεί... αφού σου έδωσαν tracking, αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί, ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και θα δεις ότι αυτό γίνεται πάντα.
kalgeorge Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 βάζω στοίχημα ότι το ίδιο θα λένε και αυτοί από εκεί... αφού σου έδωσαν tracking, αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί, ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και θα δεις ότι αυτό γίνεται πάντα. και για πες....πότε ειναι αυτο το γρήγορα?? γιατι η παραγγελία εγινε την τεταρτη και το λινκ ακομα βγαζει μηνυμα λαθους!( δεν ξερω αν το προσεξες αυτο) εκτος και αν εχεις μαντικες ικανοτητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα