Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω newsletter απο το sports direct: http://ebm.enews.sportsdirect.com/c/tag/hBTdH7UB8dkXsB86CKuAA3tmilH/[email protected] , στο κάτω μέρος αναφέρει: "To receive Free delivery simply add any products to your basket to the value of 150€ or higher and your delivery will automatically be free! Offer Applies to delivery only. Terms and Conditions Apply. All offers are subject to availability and Management retain the right to remove or review any offers, products or prices at any time......".

Είναι καινουργιο αυτό? Έχει κάνει κανείς καμία παραγγελία πάνω απο 150€ να δούμε αν είχε δωρεάν μεταφορικά??

Επίσης αναφέρει και το εξής: "Standard delivery for Belgium, Channel Islands, Ireland, Netherlands, France and Germany, in now only 5.99€"

Μόνο για εμάς είναι τόσο ακριβά τα μεταφορικά?

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω newsletter απο το sports direct: http://ebm.enews.sportsdirect.com/c/tag/hBTdH7UB8dkXsB86CKuAA3tmilH/[email protected] , στο κάτω μέρος αναφέρει: "To receive Free delivery simply add any products to your basket to the value of 150€ or higher and your delivery will automatically be free! Offer Applies to delivery only. Terms and Conditions Apply. All offers are subject to availability and Management retain the right to remove or review any offers, products or prices at any time......".

Είναι καινουργιο αυτό? Έχει κάνει κανείς καμία παραγγελία πάνω απο 150€ να δούμε αν είχε δωρεάν μεταφορικά??

Επίσης αναφέρει και το εξής: "Standard delivery for Belgium, Channel Islands, Ireland, Netherlands, France and Germany, in now only 5.99€"

Μήπως είναι για συγκεκριμένες χώρες δωρεάν? Έβαλα τώρα δοκιμαστικά κάποια πράγματα στο καλάθι, άνω των 150 ευρώ και μου βγάζει το κλασσικό ποσό των 28.99..

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσαν να βάλουν επιλογή με απλό ταχυδρομείο ώστε να κρατήσουν χαμηλα το κόστος των μεταφορικών και ας κάναν και 20 μέρες να ρθουν. Λέω γω τώρα...

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσαν να βάλουν επιλογή με απλό ταχυδρομείο ώστε να κρατήσουν χαμηλα το κόστος των μεταφορικών και ας κάναν και 20 μέρες να ρθουν. Λέω γω τώρα...

Πιο γρήγορα θα ερχόντουσαν και πάλι.

Άσχετη παραγγελία από Ebay που έγινε την Πέμπτη απόγευμα (σύμφωνα με τον πωλητή θα έφευγε Παρασκευή) ,ήταν εδώ την Τρίτη με ΕΛΤΑ.

Η Royal Mail πετάει...

Δημοσ.

Εγω έκανα παραγγελία 190 ευρώ αλλα ΔΕΝ ειχε free μεταφορικα!.

Επισης θελω να ρωτησω κατι εσας τους γνώστες....

Εχω κανει μια παραγγελία απο τις 14/5 το πρωι!!!!

το status της παραγγελίας ειναι ακομα "awaiting for courier pick up""

Επισης το link που μου έστειλαν να παρακολουθω την παραγγελία δεν δουλευει....βγαζει μήνυμα λάθους.

ολα αυτα τα εχω στειλει με email sthn SD αλλα με έχουν γραψει κανονικά,

Εχει τύχει σε κανέναν αλλο αυτο?

εχει κολλήσει η παραγγελία? τι ακριβώς έχει γίνει???

να τονίσω οτι ΟΛΑ τα προιόντα ήταν διαθέσιμα και η παραγγελία τοποθετήθηκε κανονικότατα!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Εγω έκανα παραγγελία 190 ευρώ αλλα ΔΕΝ ειχε free μεταφορικα!.

Επισης θελω να ρωτησω κατι εσας τους γνώστες....

Εχω κανει μια παραγγελία απο τις 14/5 το πρωι!!!!

το status της παραγγελίας ειναι ακομα "awaiting for courier pick up""

Επισης το link που μου έστειλαν να παρακολουθω την παραγγελία δεν δουλευει....βγαζει μήνυμα λάθους.

ολα αυτα τα εχω στειλει με email sthn SD αλλα με έχουν γραψει κανονικά,

Εχει τύχει σε κανέναν αλλο αυτο?

εχει κολλήσει η παραγγελία? τι ακριβώς έχει γίνει???

να τονίσω οτι ΟΛΑ τα προιόντα ήταν διαθέσιμα και η παραγγελία τοποθετήθηκε κανονικότατα!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Και εγώ έχω κάνει παραγγελία από τις 13/5 και ακόμα είναι στο awaiting for courier pick up! Δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Δημοσ.

Υπομονή. Μαζεύουν παραγγελίες για να γεμίσει το φορτηγο.

δεν ξερω αν κανεις πλακα ή το λες σοβαρα...αλλά....:D μαλιστα......λιγο τραγικο.....αλλα τι να κανεις...

ευχαριστω παντως...

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξερω αν κανεις πλακα ή το λες σοβαρα...αλλά.... :D μαλιστα......λιγο τραγικο.....αλλα τι να κανεις...

ευχαριστω παντως...

Σοβαρά το λέω. Δεν έχω στοιχεία , αλλά κ σε δικιές μου παραγγελίες έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο και αν το συνδιάσω με γνωστούς που κάνουν 1-2 μέρες παραγγελία πιο πριν ή πιο μετα από μένα και τελικά φεύγουν την ίδια ημέρα, ε αφού έρχονται οδικώς , νομίζω κάπως έτσι γίνεται.

Δημοσ.

Σοβαρά το λέω. Δεν έχω στοιχεία , αλλά κ σε δικιές μου παραγγελίες έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο και αν το συνδιάσω με γνωστούς που κάνουν 1-2 μέρες παραγγελία πιο πριν ή πιο μετα από μένα και τελικά φεύγουν την ίδια ημέρα, ε αφού έρχονται οδικώς , νομίζω κάπως έτσι γίνεται.

μαλιστα....τι να κανεις....οτι θελουν κανουν....anyway

το πιο κουφό είναι οτι τους στελνω "" το link που μου στειλατε για tracking ΔΕΝ δουλευει.."" και μου απαντουν...σας εχουμε στειλει link, ακολουθηστε το και θα δειτε....

δηλαδη μερικες φορες λες και μιλας σε 5χρονο....

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη μερικες φορες λες και μιλας σε 5χρονο....

βάζω στοίχημα ότι το ίδιο θα λένε και αυτοί από εκεί...

αφού σου έδωσαν tracking, αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί, ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και θα δεις ότι αυτό γίνεται πάντα.

Δημοσ.

βάζω στοίχημα ότι το ίδιο θα λένε και αυτοί από εκεί...

αφού σου έδωσαν tracking, αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί, ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και θα δεις ότι αυτό γίνεται πάντα.

και για πες....πότε ειναι αυτο το γρήγορα??

γιατι η παραγγελία εγινε την τεταρτη και το λινκ ακομα βγαζει μηνυμα λαθους!( δεν ξερω αν το προσεξες αυτο)

εκτος και αν εχεις μαντικες ικανοτητες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...