Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την επιστροφή των μεταφορικών μέσω PayPal μπορείς να δεις αυτό το post μου: http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/page-322?do=findComment&comment=54542590 και να ψάξεις και στο forum, έχει υλικό μπόλικο. Γενικά νομίζω είναι αργά, χρειάζεται φώτο από το πακέτο που στέλνεις+την απόδειξη, αλλά δε χάνεις κάτι να κάνεις τη διαδικασία, στην τελική τους λες ότι δε το είχες υπόψιν σου αν σε απορρίψουν.

Για αλλαγή μεγέθους όχι δεν κάνεις τίποτα μέσω PayPal, απλά συμπληρώνεις τον αντίστοιχο κωδικό στη φόρμα που έστειλες μαζί με το πακέτο. Απλά είναι σχετικό αν θα έχουν πάντα προιόν να στο αλλάξουν, εμένα μια φορά ενώ στο site έλεγε ότι υπήρχε με δώσανε μόνο τα χρήματα πίσω, ενώ μια άλλη φορά με στείλανε κανονικά το άλλο νούμερο, δεν ξέρω πως πάει το πράμα.

Εγώ φταίω αν δε κοιτάνε προηγούμενα post; :P

ελα μωρέ 

πλάκα σου κάνω

Προφανώς

• Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα μωρέ

πλάκα σου κάνω

Προφανώς

ναι ναι ολα καλα αδερφε μου...!!!

σας ευχαριστω για την βοηθεια!!!

μονο η πλακιτσα μας εχει μεινει πια...

Δημοσ.

καλησπέρα,

δεν έχω παραγγείλει ποτέ jean από SD

ψάχνω για Levi's, Lee Cooper.

Τα Levi's που έχω πάρει από Ελλάδα είναι νούμερο W33L34. 
Ξέρει κανείς σε ποιό νούμερο αντιστοιχεί στα αντίστοιχα του SD?

Νομίζω στο 33L αλλα αν είναι έτσι εδώ και 2 μήνες δεν έχει ούτε ένα διαθέσιμο, είναι δυνατόν;
Υπάρχει κάποια αντιστοιχία σε άλλο νούμερο από τη λίστα με τα νούμερα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπέρα,

δεν έχω παραγγείλει ποτέ jean από SD

ψάχνω για Levi's, Lee Cooper.

Τα Levi's που έχω πάρει από Ελλάδα είναι νούμερο W33L34. 

Ξέρει κανείς σε ποιό νούμερο αντιστοιχεί στα αντίστοιχα του SD?

Νομίζω στο 33L αλλα αν είναι έτσι εδώ και 2 μήνες δεν έχει ούτε ένα διαθέσιμο, είναι δυνατόν;

Υπάρχει κάποια αντιστοιχία σε άλλο νούμερο από τη λίστα με τα νούμερα;

Ευχαριστώ

τα μεγεθη ο κατασκευαστης τα οριζει... οχι το SD. Το Levis ειτε εδω ειτε εκει, αμα λεει W33L34... ενα και το αυτο ειναι.

Δημοσ.

γαμω την τυχη μου τωρα το ειδα οτι εχει δημοψηφισμα στην αγγλια...αντιο ζωη με τα πραγματα...ουτε θα φτασουν ποτε ουτε θα ερθουν..χαχχαχαχ εχει γελιο το θεμα!!!απο την κυριακη ειναι στο 2016-06-04 20:05 UNITED KINGDOM, RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE εκανα κ sto paypal να παρω πισω τα μεταφορικα αλλα δεν μ εχουν απαντησει ακομα!!!

Δημοσ.

Θελω να παρω κατι πραγματακια και εχω κανει μια λιστα υπαρχει καποιο θεμα με την μεταφορα για να μην κανω το βημα και βασανιστω...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνω μια παραγγελία και έχω κάποιες ερωτήσεις.

1. Αν διαλέξω να έρθει η παραγγελία οδικώς, σε πόσες μέρες θα έρθει.

2. Φοράω ΧL νούμερο μπλούζας στα αθλητικά. Αν αγοράσω μπλούζες pierre cardin, lonsdale,everlast και lee couper τι νούμερο μου προτείνετε να παραγγείλω. (Πρώτη φορά θα παραγγείλω μπλούζες)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

θα το τσεκαρω ευχαριστω πολυ!!!

παιδια πρωτα εκανα την αγορα κ μετα ψαχτηκα κ διαβασα σχεδον ολο το νημα...!!εχετε δικιο..πρωτα διαβαζουμε κ μετα ενεργουμε!!!

Υ.Γ.καρνταση πεθαινω με τα σε κ τα με σου να ξερεις!!!

ευχαριστω παιδια..μολις βρω λιγο χρονο θα ανεβασω κ τα σχεδια κ μεγεθη...παντως se lonsdale k pierre gardin polo μπλουζακια ειμαι 1.86 98 κιλα ουτε φιτ αλλα ουτε κ λαπας..κ δεν μ εκαναν το xl...φορμες lonsdale κανονικα το xl..επισης ενα αντιανεμικο lonsdale xl ηταν μεγαλο κ πηρα large!!!!

Καλησπέρα.

2. Φοράω ΧL νούμερο μπλούζας στα αθλητικά. Αν αγοράσω μπλούζες pierre cardin, lonsdale,everlast και lee couper τι νούμερο μου προτείνετε να παραγγείλω. (Πρώτη φορά θα παραγγείλω μπλούζες)

Ευχαριστώ!

σε καλυψα?εγω μολις τα πηρα τα εστειλα πισω γτ ηταν μεγαλα..κοιτα τις διαστασεις μ κ υπολογισε

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

2. Φοράω ΧL νούμερο μπλούζας στα αθλητικά. Αν αγοράσω μπλούζες pierre cardin,

Ευχαριστώ!

Για αυτά τα polo http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-plain-polo-shirt-mens-540454?colcode=54045422 μπορώ να σε βοηθήσω.

1.80, 83 κιλά, χωρίς κοιλιά και με πλάτη S, ίσως και M.

1.75, 93 κιλά με κοιλιά και πλάτη L

2.00 120 κιλά XL

1.63 110 κιλά, πλάτη και μπετονιέρα κοιλιά XL (φυσικά το polo μέσα, γιατί είναι μακρύ).

Προσοχή: πέρισυ με την παραπάνω λογική σε νούμερα (φαρδιά γραμμή), παρήγγειλα  polo pierre cardin με ρίγα στο μανίκι και γιακά (τύπου fred perry).

Ε, το S ήταν S, λογικά θα μου έκανε το L.

Eν τω μεταξύ, γιατί δεν υπάρχουν σχόλια από κάτω από πελάτες για νουμερα κλπ, όπως παλιά?

Η παραγγελία με την οικονομική μεταφορά κάνει καμιά 10αρα μέρες να ρθει.

Δημοσ.

λέτε να έχουμε άμεσες αλλαγές σε περίπτωση brexit?(μεταφορικά, τελωνεία, κτλ)  :whistle:

άμα είναι να κοιτάξω να κάνω παραγγελία πριν το δημοψήφισμα :P  

Δημοσ.

ακρίβυναν τα μεταφορικά ή είναι ιδέα μου?

τα ίδια δεν είναι εδω και καιρό

λέτε να έχουμε άμεσες αλλαγές σε περίπτωση brexit?(μεταφορικά, τελωνεία, κτλ)  :whistle:

άμα είναι να κοιτάξω να κάνω παραγγελία πριν το δημοψήφισμα :P  

ρε παιδιά 

αυτά θέλουν μήνες για να γίνουν

Δημοσ.

Για την επιστροφή των μεταφορικών μέσω PayPal μπορείς να δεις αυτό το post μου: http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/page-322?do=findComment&comment=54542590 και να ψάξεις και στο forum, έχει υλικό μπόλικο. Γενικά νομίζω είναι αργά, χρειάζεται φώτο από το πακέτο που στέλνεις+την απόδειξη, αλλά δε χάνεις κάτι να κάνεις τη διαδικασία, στην τελική τους λες ότι δε το είχες υπόψιν σου αν σε απορρίψουν.

Για αλλαγή μεγέθους όχι δεν κάνεις τίποτα μέσω PayPal, απλά συμπληρώνεις τον αντίστοιχο κωδικό στη φόρμα που έστειλες μαζί με το πακέτο. Απλά είναι σχετικό αν θα έχουν πάντα προιόν να στο αλλάξουν, εμένα μια φορά ενώ στο site έλεγε ότι υπήρχε με δώσανε μόνο τα χρήματα πίσω, ενώ μια άλλη φορά με στείλανε κανονικά το άλλο νούμερο, δεν ξέρω πως πάει το πράμα.

Εγώ φταίω αν δε κοιτάνε προηγούμενα post; :P

Order Exchange

Dear Panagiotis,

Your order SDGR400 has been has been exchanged. Please see below for the exchanged items.

Exchanged Items

Quantity Description Reason

1

Lonsdale S Lion Polo Sn64 Black/White Extra Lge

Product Code: 545056/03/470

Faulty Product Exchange

1

Pierre C Wvn Col Polo S63 White Extra Lge

Product Code: 548582/01/470

Exchange

1

Pierre C Stp Bk Polo Sn63 White/Blue Extra Lge

Product Code: 548954/01/470

Exchange

1

Lonsdale 2S LL Tee Snr64 Black/Charcoal Extra Lge

Product Code: 595340/03/470

Exchange

1

Lonsdale 2S WRJacket Sn62 Blk/Blue/BrBlue Extra Lge

Product Code: 605618/90/470

Exchange

2

Lonsdale Box LW Pant Sn00 Grey Marl Extra Lge

Product Code: 632246/25/470

Exchange

Thank you for shopping with us at Sports Direct Greece

αυτο το mailεστειλαν...τωρα θα βαλουν τα χρηματα στο μπαλανς θα τα στειλουν πισω ο θεος κ η ψυχη τους!!!

παντως τρακινγκ δεν μ εδωσαν δεν μ εστειλαν τπτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...