Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα μεγέθη στα μπλουζάκια firetrap τι λένε; Δεν βλέπω να γράφει κανείς ότι είναι μεγαλύτερα από το κανονικό. Έχει πάρει κανείς;

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα μεγέθη στα μπλουζάκια firetrap τι λένε; Δεν βλέπω να γράφει κανείς ότι είναι μεγαλύτερα από το κανονικό. Έχει πάρει κανείς;

Τα firetrap εχουν γενικα στενη γραμμη. Θα το δεις και σε αρκετα σχολια στο sportdirect.

Να σου φερω και ενα παραδειγμα. Μπλουζακια lonsdale, everlast, lee cooper κλπ που εχω παραγγειλει σε Large μου ειναι καλα εως λιγο μεγαλα.

Ενα firetrap που εχω παρει (μακρυμανικο ομως) πηρα XL και μου ερχεται κουτι.

Εχω παρει και απο μαγαζι ελλαδα firetrap και παλι ηταν γενικα ψιλοστενο...

Θα προτεινα επομενως να μην σκεφτεις για νουμερο μικροτερο απο αυτο που φορας αλλα τουλαχιστον το ιδιο ή ισως και ενα μεγαλυτερο σε καποιες περιπτωσεις.

Ισως απο ρουχο σε ρουχο να παιζουν διαφορες. Δεν θελω να σε παρω και στο λαιμο μου...

Δημοσ.

Εγω παραγγειλα το Σαββατο δυο ζευγαρια lunarglide 4 σε νουμερο 44.. Ειναι τελεια!

Εχω τα lunar 2 και lunar 3 ο αδερφος μου και ετσι ξεραμε οτι αυτο ηταν το νουμερο! Αν δε μου ταιριαζε τοτε ναι, κατι θα επαιζε!

Ευτυχως εχω διαβασει απο το thread παρα πολλα μηνυματα και κατατοπιστηκα! (ηταν η πρωτη μου παραγγελια..)

Εγω επειδη ειμαι απο επαρχια το δεμα ηρθε σημερα και ας ειχε φτασει την Τριτη στη Θεσσαλονικη!

Πηρα και αυτη τη ζακετα Slazenger Full Zip σε XL http://www.sportsdirect.com/slazenger-full-zip-top-mens-554088

Συμφωνω με οσα διαβασα, για τα χρηματα της μια χαρα ειναι..

Τωρα υπαρχει ενα θεμα.. Μου αρεσουν τα Nike Flex.. Μηπως γνωριζει καποιος αν ειναι σε πιο στενη γραμμη..? Δηλαδη πρεπει να παω στο 45 η ειναι παρομια γραμμη με τα lunarglide..?

Αρχισα να σκεφτομαι ηδη την επομενη παραγγελια, χαχα...

Δημοσ.

WTF????

"Shipment arrived at incorrect facility. Sent to correct destination."

Και έλεγα πως θα παραλάβω ταχύτατα όπως τις προηγούμενες φορές αλλά αυτοί (DHL) βλέπω ότι έστειλαν το δέμα αλλού. :P

• Like 1
Δημοσ.

Να καταθέσω την εμπειρία μου από την πρώτη μου αγορά! Πήρα μπλουζάκια slazenger σε L αν και γενικά φοράω XL (2m/96kg) και μπορώ να πω, πως έστρωσαν πολύ καλά! Το μήκος τους αρκετά καλό γιατί το φοβόμουν είναι η αλήθεια.

http://www.sportsdirect.com/slazenger-tipped-t-shirt-mens-592001?colcode=59200115

Επίσης φαίνονται αρκετά ποιοτικά για τα λεφτά τους.

Χρόνος παράδοσης 5 εργάσιμες,

Ελπίζω να βοήθησα!

ΥΓ: Ξέχασα να αναφέρω πως και και ένα everlast μπλουζάκι που πήρα για να δω το νούμερο(L) ήταν καλό, αν και ελάχιστα πιο φαρδύ από τα slazenger.

Δημοσ.

παίδες να ρωτήσω κάτι! Αν έχω το νόμισμα σε € η αξία των προϊόντων αυξάνεται λίγο, ενώ στην περίπτωση των pounds μειώνεται ελαφρά αντίστοιχα. Άρα αν αφήσω την επιλογή των pounds και ολοκληρώσω την παραγγελία μου παίζει θέμα? εσείς με τι νόμισμα παραγγέλνετε? 

Δημοσ.

παίδες να ρωτήσω κάτι! Αν έχω το νόμισμα σε € η αξία των προϊόντων αυξάνεται λίγο, ενώ στην περίπτωση των pounds μειώνεται ελαφρά αντίστοιχα. Άρα αν αφήσω την επιλογή των pounds και ολοκληρώσω την παραγγελία μου παίζει θέμα? εσείς με τι νόμισμα παραγγέλνετε? 

δεν παιζει θεμα φιλε σε οτι νομισμα και να τα παραγγειλεις σε ευρω θα πληρωσεις μολις φτασει η παραγγελια στο σπιτι σου!

Δημοσ.

καλησπέρα σας ,

θα ήθελα την βοήθειά σας , σε κάτι που με προβλημάτισε σε παραγγελία  που έκανα χθές απο το site, και συγκεκριμένα ,παρήγειλα 8 προϊόντα , και ενώ  στο Order Confirmation ,που μου εστάλει με e-mail, βλέπω και τα 8 είδη που θέλω , εντός του site στο πεδίο order history , βλέπω μόνο 3 απο αυτά .
Αν πατήσω κάτω δεξιά  εκεί που αναφέρει (view more details) , με μεταφέρει σε άλλη σελίδα , που είναι όλα τα στοιχεία μου και τα 8 είδη σωστά , και τα βλέπω όλα.
έχει κανείς κάποια εξήγηση;
σας ευχαριστώ........

Δημοσ.

δεν παιζει θεμα φιλε σε οτι νομισμα και να τα παραγγειλεις σε ευρω θα πληρωσεις μολις φτασει η παραγγελια στο σπιτι σου!

ναι το γνωρίζω αυτό άρα με συμφέρει να παραγγείλω σε pounds και να γίνει η μετατροπή από την τράπεζα της κάρτας μου έτσι δεν είναι? ευχαριστώ για την απάντηση σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...