Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταλαβα, ειχα την εντυπωση οτι royal mail (και αγγλια) = premium services, εξου και πληρωνουμε το κατιτις μας παραπανω,

τωρα καταλαβα οτι δεν ειναι σε ολες τις περιπτωσεις ετσι,

κι εγω ειχα ξαναπαραγγειλει απο αγγλια 3-4 πραγματα πριν κατι μηνες,

σφαιρα μου ηρθαν

συμφωνα εντωμεταξυ με το αλλο που λες,

αν ειναι μουφα το tracking και παει στην acs,

να δω πως θα ενημερωθω, απ την στιγμη που ειναι και οι κουριερ για τα μπαζα...

περνανε, αφηνουν χαρτι (αν εισαι τυχερος.. κι αν το βρεις) κι αντε βγαλε ακρη..

Εγω παρελαβα προσφατα απο Αγγλια με RoyalMail και οντως συνεργαζεται με Gls και μετα με ΑCS. Kοιτα στο email που σου εστειλε ο πωλητης το tracking number στο site του Royalmail (οχι πχ στο 17track) και εκει θα σου βγαλει νεο tracking για το site της GLS απο οπου θα δεις ποτε θα ερθει Ελλαδα στην ACS ! Σε εμενα ενα μικροανταλλακτικο αυτοκινητου ηρθε σε 7-8 ημερες :) παρα τις 3 εμπλεκομενες εταιρειες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπα, το ιδιο προβλημα!

στο mail εστειλε με 3a, το οποιο αν το βαλω στο royal δεν αναγνωριζεται,

βαζω αυτο με τα 2a και βγαζει:

Status: Sorry - we don't recognise that reference number.

Please check your reference number or try again later – it takes 24 hours for them to appear in our system.

κατι δεν παει καλα, σας το λεω

Δημοσ.

Γνωριζεις κανεις εαν υπαρχει φοβος για τελωνειο με αυτη την επιλογη; Ξερω οτι η DHL εχει τρελα εξοδα με εκτελωνισμους πλεον, αλλα αυτη ειναι η Priority υπηρεσια. Απο το site www.luckyvitamin.com

post-248498-0-93036200-1506002619_thumb.png

Παντως δεν συμφερει, καθως σε μια μεγαλη παραγγελια δοκιμαστικη που εκανα μου εβγαλε 160 ευρω μεταφορικα! Οποτε οχι..

• Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους μια ερώτηση σκέφτομαι να αγοράσω ένα τηλέφωνο μεταχειρισμένο όχι καινούργιο από Αμερική μέσω ebay θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε γερά..έλαβαν την έγκριση του ΕΟΦ και προχώρησε το δέμα

Από το βότανο.

Εμένα είναι από τις 14/08. Τι στο καλό; Να πάρω τηλέφωνο;

Πόσες ημέρες αφότου εστειλες την εγκριση 0ερασαν για να σου στείλουν το δέμα;

Επισης παραγγελια απο Gearbest 450 ευρω, στο invoice γραφει 50 ευρω.. Για ποιο λογο το κανουν αυτο;

post-248498-0-43415900-1506050089_thumb.png

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους μια ερώτηση σκέφτομαι να αγοράσω ένα τηλέφωνο μεταχειρισμένο όχι καινούργιο από Αμερική μέσω ebay θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο ;

Το πιθανότερο, ναι.

https://www.newegg.com/global/gr/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127963 

Αυτήν εδώ ξέρει κανείς πως μπορώ να την φέρω και με τι τρόπο ώστε να γλυτώσω το τελωνείο;

Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος από Αμερική.

Μόνο αν τη φέρει κάποιος γνωστός/συγγενής/φίλος θα έχει λιγότερες πιθανότητες.

Δημοσ.

Το πιθανότερο, ναι.

Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος από Αμερική.

Μόνο αν τη φέρει κάποιος γνωστός/συγγενής/φίλος θα έχει λιγότερες πιθανότητες.

Κάποιο κόλπο του στύλ Gift δεν υπάρχει; π.χ. να συνεννοηθώ να το βάλει ως καμένη επιστροφή η σαν έπαθλο κάποιου διαγωνισμού με μηδενική αξία;

Δημοσ.

Ο χαρακτηρισμός ενός δέματος ως "δώρου" έχει σταματήσει να φέρνει αποτελέσματα από καιρό.

Όσο για λύσεις του τύπου "έπαθλο" κλπ, δεν προβλέπονται στην ευρωπαική τελωνειακή νομοθεσία.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, από τον ΙΟΥΝ έχουν σφίξει τα πράγματα και τα περισσότερα δέματα περνάνε από το τελωνείο και εάν η αξία CIF είναι πάνω από 22€ χρεώνεται ΦΠΑ και τέλος ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Αν μου το στείλει με ταμπελάκι προς επισκευή η καμένο η κάτι που να δείχνει πως το αντικείμενο δεν είναι λειτουργικό;

Η αν τον βάλω να βάλει αξία 20€?

Δημοσ.

Αν μου το στείλει με ταμπελάκι προς επισκευή η καμένο η κάτι που να δείχνει πως το αντικείμενο δεν είναι λειτουργικό;

Η αν τον βάλω να βάλει αξία 20€?

Ασχετα από τελωνείο πάντως ,αν δηλώσεις αξία 20 ευρώ και χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί στην διαδρομή το πολύ να πάρεις 20 ευρώ πίσω

Δημοσ.

Ασχετα από τελωνείο πάντως ,αν δηλώσεις αξία 20 ευρώ και χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί στην διαδρομή το πολύ να πάρεις 20 ευρώ πίσω

Ε μια η αλλη ρίσκο είναι.

Μπορώ αν το όριο είναι 150€ να το βάλω 140€ και να το γλυτώσω απο εκεί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...